حقوقی احمق داره میفرشه ما داریم میخریم بالای 200 تومان مامیفروشیم همین حقوقی احمق میخره
ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )
Collapse
X
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postزیادم هست لامسب چند بار 10000 تا برداشتم تکون نخورد فکنم 100000 گذاشته ....
دیگه تمام شد
میگن این سهم توی 8 ماهه تمام سودش رو پوشش داده باید منتظر بسته شدن نماد و تعدیل مثبت باشیمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
گروه واسطه گری مالی آمدن روی +3.5 فکر کنم فقط همین ولغدر مانده که صف خرید بشه
جو گروه برای صف خرید شدن مهیاستخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاین بهتر بودن علتش اینجاست که با منفی 4 شدن امروز سهم برای آخرین بار خط روند صعودی رو لمس کرد و برگشت به نظرم این بوسه خدا حافظی بود و سهم تا مدتها این خط رو لمس نمیکنه و انتظار دارن همیشه بالای این روند حرکت کنه تا رسیدن سهم به 220-250 تومان
شاید به جرات بشه گفت فرصت خرید امروز در -4 یه فرصت طلایی بود که ممکنه دیگه تکرار نشه
در اصل توسط تمام پست شده است View Postاین بهتر بودن علتش اینجاست که با منفی 4 شدن امروز سهم برای آخرین بار خط روند صعودی رو لمس کرد و برگشت به نظرم این بوسه خدا حافظی بود و سهم تا مدتها این خط رو لمس نمیکنه و انتظار دارن همیشه بالای این روند حرکت کنه تا رسیدن سهم به 220-250 تومان
شاید به جرات بشه گفت فرصت خرید امروز در -4 یه فرصت طلایی بود که ممکنه دیگه تکرار نشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز دلیران پارس و شخص حقیقی و گل گهر سهم خریدن همینا از فردا برای خرید رقابت کنن سهم گیر کس نمیاد
این سهم هم همین روزا مجبوره اخبار مثبت رو رو کنه به نظر میاد سود امسالش بالای 300 باشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امسال توي ليزينگي ها من اول ولغدر و بعد ولساپا را مي پسندم در صورتي كه 7ميليون سهم از ولساپا دارم ولي خيلي كم از ولغدر دارم 2ميليون سهم، زيرا با بررسي هاي كارشناسان بزودي ولغدر بايد از ولساپا پيشي بگيره.
در هر صورت بزودي ولساپا 990 تومان و ولغدر 1200تومان خواهند شددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postدوستان ولغدر را دريابيد خبرهاي تاييد نشده اي از افزايش سرمايه 300درصدي ولغدر شنيده مي شودخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
امروز هم ولغدر خوب معامله شد اگه اون دستور خرید 1 دونه ای که روی 1188 گذاشته بودن نبود تکنیکال سهم هم خیلی بهتر میشد ولی بازار که احمق نیست میفهمه که برای تخریب سهم از دستور خرید یک دونه ای استفاده کردن اینجوری دست کاری بخوان بکنن سهم برعکس عمل میکنه وبازار رو بیشتر به خودش میکشونه توصیه میکنم برای پایین کشیدن سهم حداقل از دستور خریدهای 50 هزار تایی و با حجم بالای 1 میلیون استفاده کنید اینجوری بازار شاید شاید بترسه و فروشنده بشنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر