کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر کنم با توجه به معاملات امروز ولغدر ی خبرایی داخل سهم است
ضمن اینکه امروز پول پک قیمت با خط روند نزولی شکسته شده چند ساله صورت گرفت
خرید ولغدر با حد ضرر 90تومان
حمایت97
ولغدر همانطور که در پست قبلی گفتم در 97 حمایت شد
دوستان این سهم انتهای موج نزولی چهارم بود شروع موج پنجم صعودی
من فکر کنم قیمت 170الی 180پایان موج پنجم باشه
مقاومت 140هم باید در نظر گرفت
ولغدر.gif
ظاهرا ولغدر به اولین مقاومت خودش در 112 برخورد کرد .و افت قیمتی را شاهد بودیم.جالب اینجاست که فروشنده ها حقیقی و خریدارها حقوقی بودند. بنظر من با توجه به پوشش مناسب 6ماهه فروش منطقی بنظر نمیاد.
دوستان همانطور که در نمودار مشخص شده خط روند نزولی قرمز رنگ شکسته شده .این سهم برای صعود باید خط قرمز رنگ بلند مدت را به بالا بشکنهیعنی بالای 140بسته بشه.
ولغدر.gif
ظاهرا ولغدر به اولین مقاومت خودش در 112 برخورد کرد .و افت قیمتی را شاهد بودیم.جالب اینجاست که فروشنده ها حقیقی و خریدارها حقوقی بودند. بنظر من با توجه به پوشش مناسب 6ماهه فروش منطقی بنظر نمیاد.
دوستان همانطور که در نمودار مشخص شده خط روند نزولی قرمز رنگ شکسته شده .این سهم برای صعود باید خط سبز رنگ بلند مدت را به بالا بشکنهیعنی بالای 140بسته بشه.
در گروه ليزينگي شايعات خوبي مطرح ميشود ظاهرا افزايش نرخ خودرو باعث افزايش دو برابري تقاضاي ليزينگ شده است در ولغدرشنيده ميشود اين شركت به زودي براي تعديل مثبت سود خود در عملكرد ۶ ماهه متوقف ميشود شنيده ها حكايت از سود ۲۱-۲۲ توماني در ولغدر دارد
دوستان گرامی،
در نمودار روزانه این سهم شاهد تشکیل یک الگوی احتمالی "مثلت ادامه" دهنده می باشیم. در نمودار هفتگی و ماهانه نیز شاهد آن هستیم که قیمت از سطوح بسیار مهمی عبور نموده است. همچنین قیمت در نزدیکی سطح 50.0 فیبو فن قرار دارد که احتمال برگشت صعودی آن را تقویت می کند. به نظر می رسد در صورت عبور قیمت از سطح 1180 اولین مقاوت آن در 1230 و سطح بعدی در 1269 خواد بود.
نظر