اقا کیوان که جواب ما رو نداد،اما ظاهرا برگشتیم از همون حوالی ذکر شده.../:.grlim:./
ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )
Collapse
X
-
-
پاسخ : ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )
تایید شکست سقف تاریخی. هدف 170.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
شرکت در پیش بینی 93 درآمد حاصل از لیزینگ را با کاهش 48 در صدی نسبت به سال قبل در نظر گرفته در حالیکه هزینه های اداری و تشکیلاتی را 8درصد بالاتر از سال قبل گرفته که این خودش جای تامله.. و البته تا انجایی که از دستش برآمده سعی کرده سود را کم نشون بده اما با تمام این تلاش ها و مخفی کاریها سود سال 93 شرکت 29 در صد رشد نشون میده نسبت به سال 92 ;) :)
نکته دیگه اینکه موجودی نقدی شرکت بالا رفته و همچنین هزینه های تامین منابع مالی شرکت پائین آمده که این برای یه شرکت لیزینگی فاکتور مناسبیه..
DPS یا سود نقدی شرکت برای امسال (سال مالی 92.9 ) 93درصد و برای سال مالی آتی 100% در نظر گرفته شده..
وضعیت و چشم انداز مناسب تولید و عرضه خودرو نیز پارامتری دیگر برای ارزندگی این سهم و کمک به رشد قیمتی آن به نظر میرسه در حالیکه بازار نسبت به این سهم بی توجه و در سهام زیانده دنبال صف نشینی از نوع خرید یا حتی فروش می باشد..وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
خوب ابتدا بابت توافق اولیه هسته ای به تمام دوستان تبریک میگم و یه خسته نباشی به دیپلماتهای کشور..
به نظر میرسه با این خبر مثبت فردا بازار خوب و مثبتی مخصوصا در صنعت خودرویی و لیزینگی داشته باشیم..
در نتیجه کاهش تحریم ها، ورود قطعات و ملزومات تولید خودرو تسهیل شده و موجبات رشد تولید خودرو را فراهم می آورد.. رشد تولید نیاز به فراهم آوردن شرایط مناسب برای فروش خواهد داشت که این موجب افزایش سوددهی شرکتهای لیزینگی چون ولغدر و ولساپا خواهد شد..
باید این نکته را در نظر داشته باشیم که این شرکتها عموما در زمان رکود خودرو نیز از سوددهی به واسطه ذات عملیات مالی خود برخوردار بودند که با شرایط جدید افق روشنتری در برابر این صنعت پیش رو خواهد بود... در واقع هم از بهتر شدن شرایط خودرویی ها سود می برند و هم از عملیات مالی خود..
وزن لیزینگ را در سبد دارم بالا میبرم چون هم ریسک کمتری نسبت به خودرویی ها دارد (هر چند که با خزامیا و خکمک هستم) و هم بازدهی خوبی ازش انتظار دارم.
به شخصه اگر فردا فرصت بدهد برای چندمین پله اضافه خواهم کرد مخصوصا اگر منفی بدن..وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postخوب ابتدا بابت توافق اولیه هسته ای به تمام دوستان تبریک میگم و یه خسته نباشی به دیپلماتهای کشور..
به نظر میرسه با این خبر مثبت فردا بازار خوب و مثبتی مخصوصا در صنعت خودرویی و لیزینگی داشته باشیم..
در نتیجه کاهش تحریم ها، ورود قطعات و ملزومات تولید خودرو تسهیل شده و موجبات رشد تولید خودرو را فراهم می آورد.. رشد تولید نیاز به فراهم آوردن شرایط مناسب برای فروش خواهد داشت که این موجب افزایش سوددهی شرکتهای لیزینگی چون ولغدر و ولساپا خواهد شد..
باید این نکته را در نظر داشته باشیم که این شرکتها عموما در زمان رکود خودرو نیز از سوددهی به واسطه ذات عملیات مالی خود برخوردار بودند که با شرایط جدید افق روشنتری در برابر این صنعت پیش رو خواهد بود... در واقع هم از بهتر شدن شرایط خودرویی ها سود می برند و هم از عملیات مالی خود..
وزن لیزینگ را در سبد دارم بالا میبرم چون هم ریسک کمتری نسبت به خودرویی ها دارد (هر چند که با خزامیا و خکمک هستم) و هم بازدهی خوبی ازش انتظار دارم.
به شخصه اگر فردا فرصت بدهد برای چندمین پله اضافه خواهم کرد مخصوصا اگر منفی بدن..
12.pngوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط hamid888 پست شده است View Postتجربه اساتیدی که بعضی مواقع ازشون مشاوره می گیرم نشون داده سهمی که صف فروشه وکسی حاضر نیست بخره ریسکش بالا است
نظر
-
خوب خدا را شکر گزارش سال مالی 92 که عالی بود .. >:D<
198 ريال سود ساخت در حالیکه آخرین پیش بینی شرکت 163 ريال بود.. برای سال مالی بعد هم که اولین پیش بینی 210 ريال سود پیش بینی کرده..
ببینیم این ولغدر چیکار میکنه..وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
پیش بینی 16 بود، 20 ساخت.
یا للعجب از اونایی که دارن صفو میدنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postپیش بینی 16 بود، 20 ساخت.
یا للعجب از اونایی که دارن صفو میدن
جناب مصری پور فکر می کنید ملت با این سرعت گزارش هارو میخونند؟؟
چه انتظاراتی دارید!:D
رفتم کارگزاری طرف ازم میپرسه نماد رو میبندن واسه تعدیل یعنی چی؟؟خوب؟
یا حجم مبنا چیه؟بعد اینا بیان گزارش بخونند؟آخرین ویرایش توسط hector؛ 2014/02/19, 10:34.
نظر
-
AB=1.68CD;)
امروز 113 تومنو شکست.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر