کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
كساني كه ميخوان سودشونو بگيرن اين كار رو انجام بدن:
اطلاعات خود را بر روي يک برگه نوشته و به نمابر شرکت به شماره 88544392-021 فکس نماييد..
نام و نام خانوادگي
نام پدر
شماره شناسنامه
کد ملي
تعداد سهام
کد بورسي
سريال شناسنامه
آدرس کد پستي تلفن ثابت و همراه
شماره حساب نام شعبه و کدشعبه ترجيحا همراه با شماره شبا
و امضا
لطفا کپي شناسنامه و يا کپي کارت ملي خودتون را هم فاکس کنيد.
افشین جان.کدوم بانکها رو میتوتیم بتویسیم برای گرفتن سود؟!!!!!
حقوقی بد رودستی به فروشنده زد ! طرف فکر کرد با 500 هزار تا سهم چیدن روند رو می تونه عوض کنه و سهم رو بز خری کنه! البته من طرفدار هر دو تیم هستم پایین بیاد می خرم بالا بره سوت میزنم :.thumbsupsmileyanim
با سلام
من مشخصات رو فرستادم به شركت و شركت روز بعد تماس گرفتن و گفتن كه كپي شناسنامه يا كپي كارت ملي رو هم بفرستيد من خودم بانك ملت رو فرستادم چيزي نگفتن ولي ميگن بانك صادرات يا ملي
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو با تاكيد بر لزوم افزايش سهم محصولات ايران خودرو در بازار داخلي به 60 درصد گفت: ايران خودرو دغدغه توليد ندارد و تمركز اصلي آن بر توسعه محصول و فروش آن است.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ هاشم يكه زارع در مراسم معارفه قائم مقام فروش و بازاريابي خود گفت: فروش در زنجيره توليد خودرو جايگاه ويژه اي دارد و ايران خودرو درصدد است با رويكردي علمي و جامع در مقوله فروش و ايجاد مهندسي در آن مانند خودروسازان بزرگ دنيا با مشتريان خود رفتار كند.
مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو در اين حال اظهار داشت: با سياستي واحد درباره محصولات گروه صنعتي ايران خودرو در دو بخش سواري و تجاري به سمت بازارسازي، فروش و توسعه سهم بازار حركت كنيم.
يكه زارع، تنوع محصول را لازمه حفظ و توسعه سهم بازار دانست و گفت: ويترين كاملي از محصولات داشته باشيم تا نياز بخشهاي مختلف بازار را تامين كنيم.
وي افزود: بايد شرايط به گونه اي بهبود يابد تا هموطنان در هر طبقه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي امكان انتخاب محصول مورد نياز خود در سبد محصولات ايران خودرو را داشته باشند.
مدير عامل گروه صنعتي ايران خودرو در باره احياي بخش ليزينگ گفت: بايد در بخش ليزينگ نيز برنامه ريزي دقيقي صورت گيرد تا شرايط خريد براي مشتريان اين بخش تسهيل شود.
بر اساس گزارش روابط عمومی ایران خودرو، آقاي يكه زارع در حکمي، حميد رضا بهمني را به سمت قائم مقام مدير عامل در فروش و بازاريابي خودروهاي گروه صنعتي ايران خودرو منصوب کرده است.
بهمني داراي مدرك تحصيلي کارشناسي مديريت بازرگاني است و از مديران با تجربه در حوزه صنعت خودروسازي به شمار مي رود. بهمني قبل از اين و از سال 88 معاون فروش و بازاريابي شركت ايران خودرو ديزل بوده است.
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
اردر خریدهای سنگین رو ولغدر کف قیمتی این سهم 150 تومان هست تو کوتاه مدت تا 170 هم رشد خواهد کرد در صورت فروش نقدی مابقی خودروهای دریافتی از ایران خودرو هم با 5 تا 10 تومان دیگه میتونه تعدیل مثبت بده
وایران هم عملیاتی مشابه ولغدر داره ولی با حجم بسیار بالاتر این سهم هم دوباره به دوران اوجش با رشد تولیدات ایران خودرو باز می گرده و تا 60 تومان هم برای 93 میتونه سود بسازه اولین هدف این سهم هم 200 و تا 220 قبل مجمع میره
نظر