ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    با کمال احترام موج 1 نیست و مدتی رو 110 کف سازی می کنه با نوسان های کوچک
    بسیار بعیده 110 از دست بره
    با سلام
    ممنون از شما
    قبلا فرمودید که موج های ولغدر ایمپالس نیست ، و احتمالا کامپلکس ( complex ) است. ولی کماکان فکر می کنم موج 1 الیوت است و احتمال برگشت قیمت بالا است. موج 2 هم فکر کنم تمام شده است.( احتمال اشتباه نظرم را هم زیاد می دانم )
    برای تجربه رصد می کنم و الگوی رشد آن را بررسی خواهم کرد. البته یه نوسان خوب از دست ما در رفت . هرچند در 139 من حدود 10 درصد را فروختم و در 124 تومان جایگزین کردم . درود
    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/14, 09:14.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

ولغدر پیش به سوی صف خرید
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        با سلام
        ممنون از شما
        قبلا فرمودید که موج های ولغدر ایمپالس نیست ، و احتمالا کامپلکس ( complex ) است. ولی کماکان فکر می کنم موج 1 الیوت است و احتمال برگشت قیمت بالا است. موج 2 هم فکر کنم تمام شده است.( احتمال اشتباه نظرم را هم زیاد می دانم )
        برای تجربه رصد می کنم و الگوی رشد آن را بررسی خواهم کرد. البته یه نوسان خوب از دست ما در رفت . هرچند در 139 من حدود 10 درصد را فروختم و در 124 تومان جایگزین کردم . درود
        با کمال احترام میدونید که من هم این سهمو دارم اگر انتقادی می کنم از جهت خیرخواهی برای سهم و خودمون هست و انتخاب درست و برای شما هم احترام زیادی قائل هستم

ببینید شما وقتی می گوئید موج 1 هست باید برای خودتون دلیل داشته باشید

حالا دلایل من که میگم موج 1 نیست

اولا موج 1 وقتی می گوئیم یعنی یک حرکت ایمپالس و رو به جلو.
        حرکت ایمپالس از ذاتش مشخص است حرکتی سریع یا رو به بالا یا رو به پایین. در اینجا رو به بالا باید باشه
        حرکت این سهم از اون 105 قبل مجمع که دیده تا این 140 بعد مجمع 52 روز کاری طول کشیده یعنی در یک زمان نسبتا طولانی (نسبی است به مدتی که طول کشیده اصلاح سهم) یک حرکتی که به هیچ وجه شارپ نیست انجام داده و اصلا به ماژورهای قبلی نرسیده
        نقض دیگر این که شما اینی که موج 1 در نظر گرفتی باید بتونی 1-2-3-4-5 ریزموج هاشو لیبیل گذاری کنی طبق قوانین الیوت که نخواهید توانست

پس به همین سادگی موج 1 نیست

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

با همین استدلال های ساده همون موج شماری جناب احمد ر همین صفحه هم نادرسته

ایشون یک ایمپالس دیده در حرکت قبلی ولغدر بعدش یک زیگزاگ رو اوده به صورت A و B لیبل گذاری کرده

موج 1 که ایشون در نظر گرفته شتاب دار نیست و حتی زمانش از موج 2 بیشتر طول کشیده و 2 خیلی کوچیکه با این همه کلی از سطح موج 1 رو اصلاح کرده اون هم به صورت تک موج!

پس امواج 1 و 2 ایشون درست نیست

موج 3 ایشون ساختاری تو در تو داره حتی اگر می خواست موج سه اکستند شده باشه باید ریز موج های پیش رو اون شتاب دار می بود همچین چیزی مشاهده نمیشه

در موج 4 که اصلا نقض اصل آلترنیشن الیوت هست هم 2 تک موج هم 4 تک موج؟؟

نسبت زمان 3 و 4 و حتی 2 و 4 هم که بماند

بعد تازه موج 3 اکستند شده طبق شمارش ایشون یعنی مارکت به شدت صعودی بوده که موج 3 اکستند شده بعد منطق بازار نمی پذیره همچین موج 4 تک مو ج پر قدرت اصلاحی!

یعنی مارکت به شدت رو ولغدر مثبت بوده بعد به شدت منفی شده؟

بعد همچین نزول شارپی یک دفعه همچین مو4 پر قدرتی اومده 5 بسار شارپی رو ساخته شاهدی که بعد این یه دفعه در زمانی کمتر از موج 1 و 4 و 3 بیاد سقف قبلی موجی به اون بلندی 3 رو بزنه که طولش 4-5 برابر طول 5 هست

الیوت داره میگه امواج صرفا عدد نیستند هر کدوم یک مفهومی در مارکت دارند

برای همین کلا این موج شماری جناب احمد رو قبول ندارم

نظر

• ahmad m
            ستاره دار(2)
            • Aug 2012
            • 969

با همین استدلال های ساده همون موج شماری جناب احمد ر همین صفحه هم نادرسته

ایشون یک ایمپالس دیده در حرکت قبلی ولغدر بعدش یک زیگزاگ رو اوده به صورت A و B لیبل گذاری کرده

موج 1 که ایشون در نظر گرفته شتاب دار نیست و حتی زمانش از موج 2 بیشتر طول کشیده و 2 خیلی کوچیکه با این همه کلی از سطح موج 1 رو اصلاح کرده اون هم به صورت تک موج!

پس امواج 1 و 2 ایشون درست نیست

موج 3 ایشون ساختاری تو در تو داره حتی اگر می خواست موج سه اکستند شده باشه باید ریز موج های پیش رو اون شتاب دار می بود همچین چیزی مشاهده نمیشه

در موج 4 که اصلا نقض اصل آلترنیشن الیوت هست هم 2 تک موج هم 4 تک موج؟؟

نسبت زمان 3 و 4 و حتی 2 و 4 هم که بماند

بعد تازه موج 3 اکستند شده طبق شمارش ایشون یعنی مارکت به شدت صعودی بوده که موج 3 اکستند شده بعد منطق بازار نمی پذیره همچین موج 4 تک مو ج پر قدرت اصلاحی!

یعنی مارکت به شدت رو ولغدر مثبت بوده بعد به شدت منفی شده؟

بعد همچین نزول شارپی یک دفعه همچین مو4 پر قدرتی اومده 5 بسار شارپی رو ساخته شاهدی که بعد این یه دفعه در زمانی کمتر از موج 1 و 4 و 3 بیاد سقف قبلی موجی به اون بلندی 3 رو بزنه که طولش 4-5 برابر طول 5 هست

الیوت داره میگه امواج صرفا عدد نیستند هر کدوم یک مفهومی در مارکت دارند

برای همین کلا این موج شماری جناب احمد رو قبول ندارم

شما موج شماری بنده رو قبول نداشته باشید کما اینکه من هم موج شماری خیلی ها رو قبول ندارم تو 8 ماه گذشته روی این سهم فعال هستید یک تحلیل تکنیکال از سهم بگذارید که گذشته و اینده اون توش ترسیم بشه البته اگه تحلیل دیگران هم که به نظرتون درسته بگذارید مشکلی نیست ولی تاکید میکنم چشم انداز اینده سهم مشخص باشه ، با عرض پوزش که این مثال رو میزنم قدیمیا میگن کون سیاه و سفید دم رودخونه معلوم میشه حالا گذشت زمان وضعیت رو مشخص میکنه. معمولا تحلیلی که درست باشه تارگت میزنه. ما هم شرایط رو نوشتیم همین بالای صفحه اینجا هم ثبت میشه بعد از یک ساعت هم دیگه ویرایش هم نمیشه کرد.
            آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2017/06/14, 17:33.
            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

شما برسید اول به این بلوغ که نقد دیگران رو به تحلیلتون قبول کنید بعد میاییم با هم صحبت می کنیم

من تحلیلمو از این سهم بارها اینجا گفتم اون موقعی که من کف 105 رو پیش بینی کردم دوستان اینجا حضور داشتند.

موقعی که من 105 رو پیش کردم ماه ها فاصله داشت
              شما هنوز مقدمات اولیه و مفاهیم الیوت رو هم نمی دونید با شما بحث کردن هدر دادن وقته

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

بنده رو 140 تا 180 به حد کافی نگاه می کردم از 190 تا 185 هم خرید داشتم هر بلایی دلشون خواست سرمون آوردن
                اون موقع که راه براه گزارش منفی هم میداد گول نمی خوردم نگهداشتم نود درصد سبدم این سهم بوده الان کمی برای نگاه کردن به گزارش اش برای من دیر شده چون همه رو از 280 تا 300 فروختم
                دوستان مختارن بخرن ولی لطفا احتیاط کنید چون به من که خیلی فشار اومد/:.ph34r-smiley.:/
                پست 1 اسفند 94 در سقف ولغدر هشدار دادم دقیقا روز خروج رو عینا گفتم به دوستان خارج بشید
                حالا تشریف ببرید ببینید این پست ویرایش شده بوده یا خیر /:.yead.:/
                اون موقع هم تک سهم این سهم بودم به موج شماری های کیلویی هم اهمیت نمیدادم

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

حالا ضرر نداره دو روز آینده هم معاملات سهم رو رصد کنید و به کندلی که امروز زده هم به عنوان یک آلارم توجه بشه ان شالله که تثبیت بشه و به ادامه روند صعودی ادامه بده
                  هشدار های مکرر در حالی که دوستان می خریدند

نظر

• ahmad m
                    ستاره دار(2)
                    • Aug 2012
                    • 969

بنده از 127 تا 1235 خرید کردم با میانگین 1265 با کارمزد فعلا یک میلیون از سهم بهم دادن بعید میدونم فعلا بشه پایین تر خرید
                    نقدینگی نداشتم وگرنه بیشتر میخریدم
                    http://forums.boursy.com/showthread.php?t=168&page=94

علاقه ایی به بالا اوردن پست ندارم ولی 9 ماهه رو این سهم فعالید و به هر نوعی تبلیغش رو کردی ولی دریغ از یک نمودار ، نقد رو انجام بده با گذاشتن نموداری که از دید خودت درسته نیاز نیست همدیگر رو قانع کنیم که خودش یه تایپیک میشه . اخیرا هم یکی از دوستان پست بنده رو بالا اورد گفتن این موج 1 هست خوب این نظرش هست همه چیز رو به زمان واگذار میکنیم.
                    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                      http://forums.boursy.com/showthread.php?t=168&page=94

علاقه ایی به بالا اوردن پست ندارم ولی 9 ماهه رو این سهم فعالید و به هر نوعی تبلیغش رو کردی ولی دریغ از یک نمودار ، نقد رو انجام بده با گذاشتن نموداری که از دید خودت درسته نیاز نیست همدیگر رو قانع کنیم که خودش یه تایپیک میشه . اخیرا هم یکی از دوستان پست بنده رو بالا اورد گفتن این موج 1 هست خوب این نظرش هست همه چیز رو به زمان واگذار میکنیم.
                      جناب احمد با سلام
                      در پست های قبلی گفتم که احتمال اشتباه نظرم را زیاد می دانم ، بار ها هم گفتم که در تکنیکال ضعیف هستم ، شما اخیرا در ونفت تحلیلی داشتید ، من هم داشتم اما خیلی قبل تر ، یه تحلیل دو خطی ( چون هنوز من وقت برای رسم نمودار و آپلود صرف نمی کنم ) ،
                      البته در ونفت نظر هر دوی ما همسو است.

در ولغدر من پست زیاد زدم و هم اصلاح و هم شروع رشد را خوب تشخیص دادم .میانگین خرید من هم در ولغدر زیر 110 تومان است. که با سود مجمع تمام شده برای من حدود 102 تومان است. در 140 هم فکر می کردم اصلاح کوچکی خواهد داشت و بعد صعود تا حدود 155 ، ولی بیشتر اصلاح کرد.

من نمی گم که موچ شماری بلدم آنچه فعلا مد نظرم هست جنبه یادگیری داره.
                      ولی در ولغدر پتانسیل رشد می بینم . حتی تا حدود 200 تومان ( با احتمال متوسط و زمان حدود 3 ما و شاید کمتر ) .
                      هر نظری هم امکان خطا داره.
                      درود
                      آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/14, 23:49.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

با کمال احترام میدونید که من هم این سهمو دارم اگر انتقادی می کنم از جهت خیرخواهی برای سهم و خودمون هست و انتخاب درست و برای شما هم احترام زیادی قائل هستم

ببینید شما وقتی می گوئید موج 1 هست باید برای خودتون دلیل داشته باشید

حالا دلایل من که میگم موج 1 نیست

اولا موج 1 وقتی می گوئیم یعنی یک حرکت ایمپالس و رو به جلو.
                        حرکت ایمپالس از ذاتش مشخص است حرکتی سریع یا رو به بالا یا رو به پایین. در اینجا رو به بالا باید باشه
                        حرکت این سهم از اون 105 قبل مجمع که دیده تا این 140 بعد مجمع 52 روز کاری طول کشیده یعنی در یک زمان نسبتا طولانی (نسبی است به مدتی که طول کشیده اصلاح سهم) یک حرکتی که به هیچ وجه شارپ نیست انجام داده و اصلا به ماژورهای قبلی نرسیده
                        نقض دیگر این که شما اینی که موج 1 در نظر گرفتی باید بتونی 1-2-3-4-5 ریزموج هاشو لیبیل گذاری کنی طبق قوانین الیوت که نخواهید توانست

پس به همین سادگی موج 1 نیست
                        ممنون از توضیح خوب شما
                        البته من ریز موج ها را لیبل گذاشتم ، و در تاپیک کارگاه گفتم ، که البته مطالب بالا و نظر محمد حسین هم منطقی است و برای یادگیری مفید است . و به احتمال بالا موج یک نیست .
                        اما ولغدر کیس خوبی برای تشخیص و یادگیری است . درود

نمی دونم شما نوسانی گرفتید یا نه ؟؟

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          ممنون از توضیح خوب شما
                          البته من ریز موج ها را لیبل گذاشتم ، و در تاپیک کارگاه گفتم ، که البته مطالب بالا و نظر محمد حسین هم منطقی است و برای یادگیری مفید است . و به احتمال بالا موج یک نیست .
                          اما ولغدر کیس خوبی برای تشخیص و یادگیری است . درود

نمی دونم شما نوسانی گرفتید یا نه ؟؟
                          درود

اون موقعی که من شروع به وارد شدن کردم قصد خریدم تعداد بالا بود با یکی از دوستان و حجم معاملات خیلی کم بود برای همین در همچین شرایطی شما برای جمع کردن مجبور به نوسان گرفتن هم می شید.

تحلیل من این بود که کار به 105 و بعد 88 نمی رسه و در 120 که حمایت قدری داشت بر می گرده ولی متاسفانه یادتونه که خورد به انتخاب ترامپ و محرکی شد برای شکستن حمایت 120
                          همون موقع ها خودرو از 312 فکر می کنم برگشته بود تا 347 که از چهارشنبه ای که ترامپ رای آورد نزولی شده تا به حال
                          ما گول نظر سنجی هیا آمریکا رو خوردیم تا اون مقطع من و یکی از دوستان 9 میلیون ولغدر خریده بودیم تقریبا
                          دید ما این بود که 170-180 سبک می کنیم ولی به دلیل انتخاب ترامپ مجبور شدیم کم کنیم و پایین تر جایگزین کنیم
                          وقتی 120 شکست اعداد مستعد برای برگشت 115-105 بود و در نهایت در تئوری امکان داشت تا سطح 88 بره پایین

چرا من اون موقع گفتم 105 آخر اصلاح خواهد بود؟ دو ماه بعدش محقق شد.
                          دلیلش این بود این سهم بدترین سال مالی اش 95 بود تازه 7 تومن رو ساخته بود خسارت 10 تا 12 تومنی به ازای هر سهم از بیمه طلب داشت و قرارداد آمبولانس رو هم بسته بود
                          اگر ولغدر می خواست بره زیر 100 تومن باید ولساپا می شد 120 تومن/:.yead.:/
                          فروشنده خاصی نمی دیدم برای همین احتمال برگشت از 105 خیلی بالا بود
                          بعدش مگه این سهم کلا چقدر سهم قابل معامله داشت 340 میلیونش که دست خاور بود می موند 200 میلیون.
                          ما دیدیم 13 میلیونش دست ماست کسای دیگه هم که خوب دارند میخرند
                          منتهی بعد مجمع یه بابایی اومده با کمک حقوقی هی جلوی سهمو گرفته خودش جمع کرده برد تا 140 ولی دید هنوز فروشنده داره بی خیال شد
                          اون روزی که اول بازار اردر گذاشت 1.5 میلیون ببینه چقدر سفارش هست فهمیدم ترس برش داشته
                          ما هم مجبور شدم دوباره کم کنیم من از 137 تا 139 مجبور به فروش شدم تقریبا 5 میلیون از 13 میلیون رو فروختیم منتهی
                          منتهی از ترس این که یارو بیاد دوباره بخره و این 5 میلیون رو نتونیم جا بریم من شروع به خرید کردم از 122 یه مقداری هم از صف فروش 1264 برداشتم
                          گارد 110 رو گرفته بود ولی من خودم هم باورم نمی شد /:.weirdsmiley.:/
                          به نظرم همین 122 میتونه گیر داشته باشه منتظرم بیاد 110 بتونم همه فروش ها رو جا برم به نظرم مدتی اینجا کف سازی کنه

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

این هم اصلاح سهم روی نمودار!

قبلا گفته بودم اصلاح ولغدر اصلاحی کامپلکس هست

به هیچ وجه این اصلاح ایمپالس نیست!!/:.nono.:/

C قرمز رنگ رو 97 تومن به علاوه 8.5 سود مجمع میشه همون 105 که دو ماه قبلش عرض کرده بودم

الان یکی از دوستان میاد میگه من دراوردی است لازم به تکراره که دو ماه قبل رویت هدف پیش بینی شده

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

کسی منو نمی شناسه که تبلیغم رو این سهم اثرگذار باشه جمع بزنم فکر کنم تو سال 95 12-13 تا پست برای ولغدر نوشتم در صورتی که 2100 پست نوشتم در این فروم

سال 97 این سهم 60 تومن میتونه سود بسازه سال بعد این پست رو بالا میارم

نظر

در حال کار...
                                X