ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    کسی منو نمی شناسه که تبلیغم رو این سهم اثرگذار باشه جمع بزنم فکر کنم تو سال 95 12-13 تا پست برای ولغدر نوشتم در صورتی که 2100 پست نوشتم در این فروم

سال 97 این سهم 60 تومن میتونه سود بسازه سال بعد این پست رو بالا میارم
    درود
    اگر این پیش بینی شما برای سود 97 درست باشه ، پس بازار در امسال به استقبال ولغدر خواهد رفت.و این سهم تارگت 170 تا 240 تومانی می گیره .
    این بازی ولغدر هم برای ما تجربه خوبی شد، که بازیگران ممکنه در مقاومت های مهم یک نوسان شیرین از سهم بگیرن ، و من باید حداقل 50 درصد سهامم را در 140 می فروختم و نه 10 درصد آن را .
    در فولای هم همین کار را کردند و بازیگران اصلی یه نوسان حدود 40 درصدی از سهم گرفتن.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

حدود 220 مد نظرمه

ولی 155 گیر اساسی داره

فولای به نظرم بازیگران اصلی خالی کردن رفتند
      آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2017/06/15, 10:50.

نظر

• ahmad m
        ستاره دار(2)
        • Aug 2012
        • 969

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        جناب احمد با سلام
        در پست های قبلی گفتم که احتمال اشتباه نظرم را زیاد می دانم ، بار ها هم گفتم که در تکنیکال ضعیف هستم ، شما اخیرا در ونفت تحلیلی داشتید ، من هم داشتم اما خیلی قبل تر ، یه تحلیل دو خطی ( چون هنوز من وقت برای رسم نمودار و آپلود صرف نمی کنم ) ،
        البته در ونفت نظر هر دوی ما همسو است.

در ولغدر من پست زیاد زدم و هم اصلاح و هم شروع رشد را خوب تشخیص دادم .میانگین خرید من هم در ولغدر زیر 110 تومان است. که با سود مجمع تمام شده برای من حدود 102 تومان است. در 140 هم فکر می کردم اصلاح کوچکی خواهد داشت و بعد صعود تا حدود 155 ، ولی بیشتر اصلاح کرد.

من نمی گم که موچ شماری بلدم آنچه فعلا مد نظرم هست جنبه یادگیری داره.
        ولی در ولغدر پتانسیل رشد می بینم . حتی تا حدود 200 تومان ( با احتمال متوسط و زمان حدود 3 ما و شاید کمتر ) .
        هر نظری هم امکان خطا داره.
        درود
        با سلام
        برای ولغدر نتیجه گیری بنده ایجادlow جدید هست در کوتاه مدت یک تا سه ماه اینده با اهدافی که قبلا گفتم عادت به تحلیل دو سر برد هم ندارم یا بالا یا پایین ، باخت و خطا جزوی از تحلیل هست منم با شما موافقم. ولی ماحصل یک تحلیل نتیجه گیری هست که مهم هست بالا یا پایین نمودار و چشم اندازش رو مشخص میکنه.
        در مورد اینکه وقتی برای نمودار و اپلود و... صرف نمیکنید مقرون به صرفه تر هست ولی خب باید احترام گذاشت به کسی که نمودار میگذاره و یه جورایی ریسک هم میکنه در ضمن همه چیز رو نمودار نمیشه نشون داد ممکنه اونها استراتزی شخصی شما باشه ولی ماحصلش تو نتیجه گیری ( بالا یا پایین)حتما لحاظ میشه دیگه.

در مورد ونفت قیمت نفت جهانی تا 20 دلار هم میتونه اصلاح داشته باشه. که تاثیرش رو کل بازار هست ولی روی پتروشیمی و پالایشی بیشتر. گفتن نفت 20 دلاری یه مقداری ریسکش بالاست. (ممکنه به عقل آدم شک کنن) ولی معمولا نوع تحلیل های امروزی بر مبنای معما چو حل شود اسان شود هست.
        موفق باشید
        بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
          با سلام
          برای ولغدر نتیجه گیری بنده ایجادlow جدید هست در کوتاه مدت یک تا سه ماه اینده با اهدافی که قبلا گفتم عادت به تحلیل دو سر برد هم ندارم یا بالا یا پایین ، باخت و خطا جزوی از تحلیل هست منم با شما موافقم. ولی ماحصل یک تحلیل نتیجه گیری هست که مهم هست بالا یا پایین نمودار و چشم اندازش رو مشخص میکنه.
          در مورد اینکه وقتی برای نمودار و اپلود و... صرف نمیکنید مقرون به صرفه تر هست ولی خب باید احترام گذاشت به کسی که نمودار میگذاره و یه جورایی ریسک هم میکنه در ضمن همه چیز رو نمودار نمیشه نشون داد ممکنه اونها استراتزی شخصی شما باشه ولی ماحصلش تو نتیجه گیری ( بالا یا پایین)حتما لحاظ میشه دیگه.

در مورد ونفت قیمت نفت جهانی تا 20 دلار هم میتونه اصلاح داشته باشه. که تاثیرش رو کل بازار هست ولی روی پتروشیمی و پالایشی بیشتر. گفتن نفت 20 دلاری یه مقداری ریسکش بالاست. (ممکنه به عقل آدم شک کنن) ولی معمولا نوع تحلیل های امروزی بر مبنای معما چو حل شود اسان شود هست.
          موفق باشید
          با سلام مجدد
          موافقم ، و عرض تشکر از تحلیل هایی که می گذارید ، بنده مرتب نظرات شما را مطالعه می کنم .
          ولی سعی من هم این بوده که تحلیلم دو سر برد نباشه ، در پست قبلی هم صریح گفتم پتانسیل رشد تا 200 تومان( هر چند که فعلا نمودار نمی زارم به دلیل مهارت ناکافی ، هر چند در تکنیکال هم روز به روز در حال رشد هستم ، و این توانایی را در خود می بینم که حتی به دانش بشری بیفزایم ) .
          امکان داره یه تحلیل هم از فولای داشته باشید ؟
          درود
          آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/15, 12:37.
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

ولغدر یک پله دیگر خرید شد.حدود 122 تومان

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

میره صف خرید
              هدف180تومان

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

ولغدر یک پله دیگر خرید شد.حدود 122 تومان
                ولغدر احتمالا برای هدف 170 تومانی استارت زد .

نظر

• امام قلی خان
                  عضو فعال
                  • Aug 2015
                  • 1542

آباد خان آنروز گفته ای خریدم و اگر بزودی به 170 نرسی با یک ترکه آلبالو باید 100 ضربه بخوری در میدان اصلی هر شهری که زندگی می نمایی. پس زیرش را بگیر و هلش بده بالا برود که حلقومم را تر نماید.
                  با تشکر
                  نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                  از هم ندوشیم.
                  با هم بنوشیم.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

ولغدر احتمالا برای هدف 170 تومانی استارت زد .
                    در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                    آباد خان آنروز گفته ای خریدم و اگر بزودی به 170 نرسی با یک ترکه آلبالو باید 100 ضربه بخوری در میدان اصلی هر شهری که زندگی می نمایی. پس زیرش را بگیر و هلش بده بالا برود که حلقومم را تر نماید.
                    با تشکر
                    امام قلی خان ، یه کمی تخفیف بدهید ، چون من از اهواز خیلی دور هستم و شما ایران بیایید خوب حتما باید اهواز بروید من هم چون هوا گرم هست اهواز نمی آیم و چون از اهواز دور هستم بعید می دانم حوصله کنید و به شهر ما بیایید.

از طرفی گفتم احتمالا ، بازیگر ولغدر خیلی زالو صفت هست و یک نوسان حدود 30 درصدی از سهم گرفت و ممکنه دوباره هم بخواهد تکرار کند که البته این دفعه حواسم جمع است و اگر چنین کند ما هم ناچار خواهیم بود یک نوسان از سهم بگیریم پس در قیمت حدود 135 تا 145 باید خیلی حواسمان چمع باشد .

خیلی دوست دارم یه سفری آمریکا داشته باشم . اگر چنین شد ( و ترامپ بگذارد ) با خانواده یه ناهار مهمان من( البته به شرط تعلیق حکم شلاق ) درود

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                      طبق تحلیل حرکت کرده

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت ليزينگ خودرو غدير(ولغدر)با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم متوقف شد.

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

امام قلی خان ، یه کمی تخفیف بدهید ، چون من از اهواز خیلی دور هستم و شما ایران بیایید خوب حتما باید اهواز بروید من هم چون هوا گرم هست اهواز نمی آیم و چون از اهواز دور هستم بعید می دانم حوصله کنید و به شهر ما بیایید.

از طرفی گفتم احتمالا ، بازیگر ولغدر خیلی زالو صفت هست و یک نوسان حدود 30 درصدی از سهم گرفت و ممکنه دوباره هم بخواهد تکرار کند که البته این دفعه حواسم جمع است و اگر چنین کند ما هم ناچار خواهیم بود یک نوسان از سهم بگیریم پس در قیمت حدود 135 تا 145 باید خیلی حواسمان چمع باشد .

خیلی دوست دارم یه سفری آمریکا داشته باشم . اگر چنین شد ( و ترامپ بگذارد ) با خانواده یه ناهار مهمان من( البته به شرط تعلیق حکم شلاق ) درود
                          سلام آباد خان
                          اولا من نگفتم برای اجرای حکم به اهواز بیایید. من خودم هر کجا باشید با ترکه خیس البالو اگر توطئه ها سنگین و ضرر ها سنگین شد با کابل مسی تهیه شده از مجتمع فباهنر خودم خدمت می رسم.
                          دومین مسئله اینکه اگر آمریکا و لوس آنجلس آمدی هم خفت و خواب هم شام و ناهار مهمان من باش. بی خودی پولت را در هتل ها بر باد نده. سومین مسئله این است که اما و اگر ندارد. و مسئله آخر هم بسته شدن می باشد که دعا بنما بالا باز شود که حکم قطعی خواهد گردید و در میدان اصلی شهرت 500 ترکه آلبالو نوش جان خواهی نمود.
                          با تشکر
                          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• Rudel
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 2164

گویا شایعه شده اصلا تعدیلی در کار نیست و خود سازمان بسته این نماد رو

البته همچین چیزی باشه بسیار غیر منطقی و احمقانه است

خود ناظر پیغام تعدیل با اهمیت رو داد/.:blinksmiley.:/

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

ليزينگ خودرو غدير در دوره 6 ماهه منتهی به 96/03/31 (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم 70 ریال سود محقق کرده است و با لحاظ سرمایه جدید نسبت به مدت مشابه سال قبل در سود هر سهم 25% رشد داشته ولی سود خالص رشد122% داشته است

این شرکت براساس عملکرد 6 ماهه پیش بینی فعلی سال مالی منتهی به 1396/09/30 را 59% پوشش داده است.

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

1- به نظر می رسد موج C در تاریخ 95.12.21 پایان یافته و موج اخیر که ما را از 103 تومان تا حدود 140 برد ، موج 1 الیوت است و الان در موج 2 هستیم و احتمالا موج 3 شروع شود

2- احتمالا ولغدر قبل از 110 برگردد ، و احتمال کمی دارد که زیر 110 بیاید ، و احتمال بسیار ضعیفی دارد که به زیر 100 بیاید ، زیر 90 که خیلی خیلی ضعیف است.
                                فراموش نکنیم نصف سرمایه شرکت با واریز 100 تومان در 2 ماه پیش واریز شده است.
                                به احتمال بسیار زیاد اصلاح اصلی ولغدر در تاریخ 95.12.21 پایان یافته، و موج 1 هم در حدود 140 تومان تکمیل شده است ، هرچند الگوی کامپلکس دارد ولی با مهارت می توان موج شماری کرد.

گفتیم در ریز موج اصلاحی 2 هستیم بنابراین قیمت ولغدر به احتمال زیاد زیر قیمت حدود 102 تومان نخواهد رفت و از حدود بالای 102 تومان شاهد برگشت سهم و شروع رشد ولغدر خواهیم بود . ولغدر در خودش پتانسیل رشد شارپ را دارد.

تاخیر در رشد به دلیل خرابی بازار ، و اصلاح ولساپا بوده است. که اگر ملاحظه کنید فبلا گفتیم اختلاف قیمتی بین ولغدر و ولساپا منطقی نبود که با اصلاح خوب ولساپا این اختلاف از بین رفته است.

اخیرا 3 پله دیگر ولغدر اضافه نمودم و در روز های اینده اوردر های زیر 110 هم خواهم گذاشت.

نظر

در حال کار...
                                X