کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ما امروز نیمه سنگین خریدیم
فردا هم ممکنه برای گروه خرید کنیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با سلام
فرصت خرید در محدوده 1080 الی 1100 به هدف 1300 الی 1380
قاسم از جمله سهماهایی است که فرصت رشد رو بهش تو این 3 - 4 ماهه گذشته ندادن
به نظر کف سهم همین محدوده باشه ولی چیزی که منو ترغیب به خرید میکنه اینه که هر وقت یه سهم رو نذاشتن بیاد بالا یه اتفاق خوب توش خوابیده(مثل کی بی سی و یا ولساپا و حتی حسینا)
خوش رزق باشید
ما هنوز هم سهامدار هستیم
و تا یه سود مناسب نده بیخیال سهم نمیشیم
خدا خواست و ما توانستیم
خوب درگیر این سهم شدیم
باید روی قیمت 1200 خرید داشتم
باید میانگین خرید رو بیارم پایین
خدا خواست و ما توانستیم
احتمال دارد وضعیت قاسم مثل اعتلا یا کی بی سی یا تیپیکو و سخوز یا قچار یا و یا برخی عرضه اولیه های دیگر شود.
قیمت عرضه های اولیه در یک و سال و نیم گذشته اکثرا بالا بوده است.
خوب درگیر این سهم شدیم
باید روی قیمت 1200 خرید داشتم
باید میانگین خرید رو بیارم پایین
یه پله هم زیر 1000 تومان میخریم ببنیم چی میشه
خدا خواست و ما توانستیم
بعد از چندين ماه كه در. مورد اين سهم. پستهاي متعدد زدم و گفتم اقا اين سهم رو ١٠٠٠ تومن هم خوب انداختن به ملت چرا ١٧٠٠ واسش پول ميدين
امرو اومدم ميبينم دوستان منتظرن قيمت بره زير عرضه اوليه
بعد از چندين ماه كه در. مورد اين سهم. پستهاي متعدد زدم و گفتم اقا اين سهم رو ١٠٠٠ تومن هم خوب انداختن به ملت چرا ١٧٠٠ واسش پول ميدين
امرو اومدم ميبينم دوستان منتظرن قيمت بره زير عرضه اوليه
هدف سهم 66 تومان است ولی ما امروز در 1000 تومان یه پله میخریم و انشالله در 66 تومان هم میخریم
خدا خواست و ما توانستیم
نمیزارن سهم بیاد زیر 1000 تومان تا ما بخریم
ولی فردا دیگه احتمالا بشه زیر 1000 خرید کرد
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
واگرایی مثبت در مکدی شکل گرفته باید منتظر عکس العمل بازار بود
به نظر میاد با برگشتی که به قیمت عرضه اولیه زده پتانسل رشد تا حداقل 50% رشد اولیه رو کسب کرده
خدا خواست و ما توانستیم
ما که خیلی نشستیم زیر 1000 بفروشن ولی کسی نفروخت
فردا یه پله ستگین و آخرین پله رو روی 1030 میخرم
ببنیم چقدر واگرایی مثبت جواب میده
خدا خواست و ما توانستیم
نظر