ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shabah
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 764

پاسخ : ايران خودرو ديزل(خاور)

اون چیزی که میشه نتیجه گرفت اینه که:

شرکت کاملا قانونی مهلت 14 روزه استفاده از حق تقدم استفاده نشده رو اعلام کرد ولی مسئله این بود که تو این 14 روز فقط 5 روز کاری وجود داشت

شرکت هم تو این 5 روز فقط روزی 860 میلیون عرضه کرد که جمعا شد حدود 3 میلیارد سهم!!! در حالی که خریدار بود وباید تا سیراب شدن خریدار عرضه میکرد

بعد هم سریع میخواستن امروز با اودرهای 10 میلیو سهملی سهم رو حراج کنن

نتیجع میشه گرفت شرکت میخواست خق تقدم ها رو خودش تصاحب کنه و تمایلی به فروش نداشت. ولی تابلو بازی هم در آوردو هر جند برای ادامه روند مثبت سهم بهتر اینه که سهم رو خود سهامدار عمده برداره تا سهامدار پابرهنه laughingsmiley

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

از صفحه 147 به پایین که دوستان این مبحث را ورق بزنند میبینند که بنده فقط در این مبحث از کف قیمت صدتومان مینوشتم و رفتیم افزایش سرمایه و میرفتیم بالا بعد در نزولها مینوشتیم و کاملا بشکل کلاسیک یه روند و موج بزرگ را در منفیها و صف فروشها و خریدها تحلیل کردیم تا رفتیم تا سقف 190که مقاومت اعلام کردیم و ...

جالبه کسی نبود اونموقع اما بعد ما خوب ورق خورده!!!

حقها یه مقدار در صف فروش 16خریده بودم در 32 خارج شدم اما یه مقدار رایگان افتاده چون در افزایش سرمایه شرکت کرده بودم نگه داشتم پولش فروش این حقها قرار شده بدم یه دختر خانم برای جهزیه از یه خانواده ای که به انها میرسد

راضی بودم محدوده 60فروش رود که این اتفاق افتاد و شکایت کردند و نماد متوقف کردند اول که انشالله خیر باشد و باتوجه به ارزنده بودن سهم بالاتر بخرند اما بر پدرشان لعنت که اگر بخواهند بزخری کنند این حقالناس هست و مال صغیر و کبیر و....... و حرام اندر حرام هست
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

#خاور
        اطلاعات و #صورت‌های_مالی_میاندوره‌ای #دوره_3_ماهه منتهی به 1401/03/31 (حسابرسی نشده) شرکت ایران خودرو دیزل

▪️ شرکت ایران خودرو دیزل در دوره 3 ماهه منتهی به 1401/03/31 به ازای هر سهم 153 ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 1,291% افزایش داشته است.

▪️ «خاور» با سرمایه ثبت شده 36,360,849 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه منتهی به 1401/12/29 مبلغ 5,550,200 میلیون ریال سود محقق کرده است.

کولاک کرده خاور در 3ماهه!! در کوارترهای بعدی باز میتونه بیشتر بسازد چون این نقدینگی افزایش سرمایه هنوز نرفته بحساب شرکت !!!واقعا این شرکت متحول شده با این حساب حقها میخواستند مفت بخرند که نذاشتند!!!

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

دستور موقت از دادگاه مبنی بر توقف فروش حق تقدم صادر شد!(به جهت جلوگیری از اضرار احتمالی نسبت به حقوق سهامداران و بررسی ارزش گذاری حق تقدم سهام)

گویا دعوایی طرح و ضمن آن درخواست دستور موقت به موضوع فوق شده و در آن آوردن که شرکت افشای اطلاعات نکرده که این موضوع در قیمت سهام موثر بوده و از طرفی مواعد دستور العمل افزایش سرمایه هم رعایت نشده.

باتوجه به اینکه طبق قانون دستور موقت مستقلا قابل اعتراض نیست ولی میتوان ضمن تجدیدنظرخواهی از اصل رای نسبت به آن هم اعتراض نمود. با اینحال رفع اثر و لغو تحت شرایطی ممکنه. همین موضوع میتونه باعث طولانی شدن وضعیت تعیین تکلیف بشه مگر از مواردی که اشاره شد(رفع اثر و لغو) استفاده کنن که ان هم خودش بی اما و اگر نخواهد بود!

باید دید چه پیش میاد. مجمع شرکت هم نزدیکه و هنگام افزایش سرمایه متعهد شدن که تا زمان مجمع افزایش به ثبت برسه و بنابراین چنانچه تا آن زمان تکلیف این موضوع روشن نشه احتمال اینکه مجمع به تعویق بیافته دور از ذهن نیست.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
            درود

اول که من مجبور شدم که وارد سایت شدم و بنویسم که خاور حتی از خودرو هم بهتر است!! خودرو 210تومان خاور 127تومان البته من قبل مجمع معرفی کردم در 123تومان و الان نیز حقها رایگان افتاده بعد مجمع هم در صف فروش 107تومانی بارها گفتیم بخرید و داریم میخریم و تا بعد عید نگه میداریم

گرچه برای شما و تحلیلهایتان احترام قائل هستم و قبلا نیز گفتم تحلیلگر قابلی هستید

اما حد اقل هشدارهایتان خیلی ضعیف هست فملی هم خیلی هشدار دادید بروید ببینید همه در سود هستند و چه سهم صاحبداری هست که اردرهای خرید بازیگرش که میچیند دوبرابر اردرهای خرید صندوقهای سود ثابت هست

سود خاور را باید سود سال اینده ان محاسبه میکردید نه امسال!!!!!!!!!!!! سود سال اینده که با این نقدینگی افزایش سرمایه که وارد شرکت میشود توانش داری حساب کنی؟؟؟

البته همین امسال هم شاید 20تومان و بالاتر بسازد گرچه برای سود امسال نمیخریم

یه چیز دیگه هم بگم خاور اسمش خودرویی هست وگرنه زمین تا اسمان محصولاتش با خودرو و سایپا فرق دارد هم بازار فروش بهتر دارد هم حاشیه سود بالاتر هم زیاد زیر دوربین افزایش نرخ نیست و بازار به محصولات این دیزلی ها بیشتر نیاز دارد

بازار تحلیلی نیست وگرنه خاور باید 210تومان باشد خودرو با زیان 40تومانی همان صد تومان!!!! البته بازم من خودرو نمیخریدم و همان خاور 210 میخریدم

گفتم که بدانید چقدر پرت تحلیل و هشدار دادید

اگر رو خودرو و سایپا هشدار دادیم بجای اون خاور معرفی کردیم و در منفیها نیز حمایت کردیم و گفتیم نیز تا بعد عید نگه میداریم!!

حالا یه مقدار خاور بخر عزیزم تا طرفدارش بشی...
            و این تحلیل درست بود و بنظر بدون هیجان!! گرچه در زمان خودش چون زیاد از سهم مینوشتم همه فکر میکردند جوگیرانه هست

البته جوگیر هم هستم
            دیگه لازم نیست که بگم این پست در پاسخ به چه کسی بوده!!چون هدفم تخریب کسی نیست و نقل و قول صرفا در رابطه با چالش ذهنی خودم و توان ذهنی خودم با حرکت بازار هست و دارم تمرین میکنم بر شناسایی حرکتهای اینده بازار و معمولا نیز اکثرش اشتباه در میاد و زیاد رو ان حساب باز نکنید یه وقت...

همچنان فکر میکنم خاور ارزنده تر از خودرو و سایپا است ببینید چه گپی داشته انزمان که گفتم!!! و تبدیل این دو بهم دیگه سهامدار را میتونسته سرمایه دار کند و اینچنین این تحلیلهای فوق پولی در زمان خودش هیچ خریداری نداشت این پست هیچ لایکی نشده!!!!!!!!!!!!!

حکم دادگاه مبنی بر رفع توقیف و ازاد شدن معاملات خاور و حقش که خبر خوبیه برای سهامداران ان و انشالله جوگروهش نیز مثبت شود با توجه به خبرهای مذاکرات تا هم قسمتی از زیان سهامداران خودرویی کاهش یابد و هم سهامداران خاور به حقشان برسند....
            آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/08/03, 21:52.

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

احتمال فروش 1700دستگاه اتوبوس!! خدا بده برکت

شفاف_سازی
              #خاور

?پیرو شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر قرارداد فروش 1700 دستگاه اتوبوس به استحضار می رساند مذاکرات جهت فروش ١٧٠٠ دستگاه اتوبوس ديزلي شهري از محصولات شرکت ايران خودرو ديزل در حال انجام مي باشد و تاکنون قطعي بودن توافق براي اين شرکت محرز نگرديده است ، بديهي است درصورت حصول توافق نهايي و امضاء قرارداد مربوطه ، مراتب بر اساس ماده ١٣ دستورالعمل اجرايي افشاي اطلاعات شرکت هاي ثبت شده نزد سازمان اطلاع رساني خواهد شد .

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

بازگشايي نمادهاي معاملاتي (خاور1) و (خاورح1)
                به اطلاع مي‌رساند؛ نمادهاي معاملاتي شركت ايران خودرو ديزل (خاور1) و حق تقدم استفاده نشده سهام شركت مذكور (خاورح1) پس از رفع موارد منجر به تعليق در قالب افشا اطلاعات بااهميت گروه ب و به حد نصاب نرسيدن مجامع عمومي ساليانه و فوق العاده ، وفق ترتيبات مندرج در دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران، با محدوديت دامنه نوسان قيمت امروز شنبه مورخ 1401/05/15، آماده انجام معامله مي‌باشد. لذا لازم به ذکر است که زمان شروع سفارش گيري در نماد (خاور1) از ساعت 9:00 و در نماد حق تقدم استفاده نشده سهام شركت مذكور (خاورح1) از ساعت 9:30 مي باشد و محدوديت حجمي هر سفارش (حداكثر تعداد اوراق بهادار در هر سفارش) در نماد حق تقدم استفاده نشده سهام شركت مذكور (خاورح1) 10.000.000 سهم مي باشد. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

08:40:25 1401/05/15
                  در خصوص تمديد مهلت پذيره نويسي در نماد معاملاتي (خاورح1)
                  پيرو پيام هاي قبلي اين مديريت به اطلاع مي‌رساند، با توجه به تمديد مهلت پذيره نويسي حق تقدم استفاده نشده سهام شركت ايران خودرو ديزل (خاورح1) تا تاريخ 1401/05/18، انجام معاملات نماد معاملاتي معاملاتي مذكور در روز سه شنبه مورخ 1401/05/18 مطابق با تبصره 2 مکرر بند 12 ماده 13 مکرر 2 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران، بدون اعمال محدوديت دامنه نوسان قيمتي و بدون رعايت محدوديت حجمي معامله عمده، قابل پذيره نويسي بوده و در پايان معاملات آن روز متوقف مي‌گردد مديريت عمليات بازار فرابورس ايران

نظر

• shabah
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 764

نکته جالب اینه که اینبار هم مثل دفعه قبل معاملات روز آخر حق تقدم رو با اوردرهای 10 میلیون سهمی انداختن وسط تعطیلی ها که خیلی ها تو بازار نیستن!!

نظر

• الکساندر آلخین
                      ستاره‌دار(4)
                      • Jun 2013
                      • 828

سلام..
                      اگه امروز حق تقدم خاور بخریم تا کی برای واریز 100 تومن غرصت هست؟ آیا اصلا میشه خرید و بعد 100 تومنو واریز کرد یا نه؟؟؟ پولمون هیچی نشه..!!
                      لطفا اگه می دونید پاسخ بدین. سپاس.
                      هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• shadi
                        کاربر فعال
                        • Jul 2011
                        • 914

درخصوص بازگشايي نمادهاي معاملاتي(خاور1) و (خاورح1) 01/5/12 16:19
                        به اطلاع مي‌رساند؛ نمادهاي معاملاتي شركت ايران خودرو ديزل (خاور1) و حق تقدم استفاده نشده سهام شركت مذكور (خاورح1) براي روز شنبه مورخ 1401/05/15 آماده انجام معامله مي باشند. همچنين با توجه به تمديد مهلت پذيره نويسي حق تقدم استفاده نشده سهام شركت ايران خودرو ديزل تا تاريخ 1401/05/18، انجام معاملات نماد معاملاتي معاملاتي مذكور (خاورح1) در روز سه شنبه مورخ 1401/05/18 مطابق با تبصره 2 مکرر بند 12 ماده 13 مکرر 2 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران، بدون اعمال محدوديت دامنه نوسان قيمتي و بدون رعايت محدوديت حجمي معامله عمده، قابل پذيره نويسي بوده و در پايان معاملات آن روز متوقف مي‌گردد. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
                          سلام..
                          اگه امروز حق تقدم خاور بخریم تا کی برای واریز 100 تومن غرصت هست؟ آیا اصلا میشه خرید و بعد 100 تومنو واریز کرد یا نه؟؟؟ پولمون هیچی نشه..!!
                          درود

چون حقها در حراج نوبت دوم هست نیاز به واریز وجه شما نیست هیچ کار خاصی نمیخاد انجام بدهید صرفا خرید بزنید اون صد تومان خودش ازتان کم میشود و کارهای واریز ان کارگزار انجام میدهد

بررسی خرید که ارزنده هست یا نیست بعهده خودتان صرفا پاسخ به سوال بود موفق باشید

نظر

• shabah
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 764

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
                            سلام..
                            همزمان با خرید حق 100 تومن رو کارگزار ار شما میگیره. فرصتی نیست

بعضی کارگزاری ها اجازه خرید آنلاین رو میدن

خیلی ها دارن الان سهم رو میفروشن حق رو میخرن. 10 درصد پایینتر هست. من خودم اینکارو کردم قبلا ولی روز اخر ابطال شد و به ضررم شد

برای بلندمدتی ها خرید حق به صرفه تر هست

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

بر پدر این تریدر حقهای خاور لعنت باز رنج منفی زد!! باید شکایت این میکردند از پشت سیستم با لگد بلندش میکردند عمدا داره میاره پایین برای حقوقیها

حق نداره این کار کنه وقتی سهمش مثبت هست حق نداره حقها را رنج منفی بزند حق تقدم باید تابع قیمت سهم باشد وگرنه دستکاری و سفته بازی در حقها محسوب میشود و پیگیرد قانونی دارد

نظر

• shabah
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 764

مقداری سهم رو روز آخر فروخته بودم حق خریده بودم که ابطال شد.

عدو شود سبب خیر امروز پایینتر و تو صف فروش حق خریدم

ولی با این حجم 10 میلیونی هر سفارش واقعا خرید تو قیمت پایین سخت شده. یه لحظه درنگ کردم فکر کنم آخرین ننفری بودم که تو قیمت پایین به من رسید

نظر

در حال کار...
                                X