ايران خودرو ديزل(خاور)
Collapse
X
-
-
-
-
پاسخ : ايران خودرو ديزل(خاور)
سود بالای 50درصد کوتاه مدت و بدون استرس برای سهامداران خاور و حقش.......
دلم نیومد دیگه این پست رو نزنم گرچه سعی خودم رو کرده بودم که در کف قیمت تحلیلها را ارائه دهم و اموزش سهامداری در روند بدهم در منفیها از سهم زیاد بنویسم تا کسی نترسد بفروشد و گفتم بصبرید تا بعد عید و بعد نیز گفتم تا مجمع هستیم و نترسید
در بازار اینروزها از این سودهای 50درصدی و بالاتر نصیب هرکسی نمیشود خوشحالم که چنین توانی در جوساز گروه بهرام و شهرام نبوده و نیست وگرنه تاپیکها را پر میکرد از پشت بازو و منت گذاشتن و حرفهای صد من یه غاز دیگش
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
بهترین سهم بازار مبحثش رفته صفحه دوم!! و این افت داره برای گروه حرفه ای ها!!
زنده باد کسیکه این سهم رو معرفی کرد در کف قیمت و در منفیهاش از سهم حمایت کرد و توصیه به سهامداری
رفتیم بالای 150تومان و حقهایی که رایگان افتاده بالای 30تومان!! جمعا بیش از 70درصد سود!!!!!!!!!!!!!
فک افراد جو ساز و کلی گو که نتوانستند یه روند اینچنینی را معرفی کنند پایین امده
3تا روند عالی در سایت معرفی کردند دوستان 1-فلوله که بنده ندارم اما تحلیلگران بی ادعای ان عالی کار کردند
2- خگستر که بنده ندارم اما عالی معرفی کردند که البته الان خورده به مقاومت
3. خاور که بنده از کف قیمت دارم و صبورم و توصیه زیاد کردیم.......شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
-
خیلی سهامدارهای بدی داره خاور یعنی خریدار روش رو برگرداند یا موسش گیر کند فروشنده تا صف فروش میاد اقا جان صبر و تحمل کن خریدار میاد رو مثبت حداقل با کلاس خارج شو
حالا خوب فروختی تا منفی؟؟ میبینی که داره صف خرید میشود!!! صبوریم با سهمشد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
در اصل توسط توپ4گوش پست شده است View Postخیلی سهامدارهای بدی داره خاور یعنی خریدار روش رو برگرداند یا موسش گیر کند فروشنده تا صف فروش میاد اقا جان صبر و تحمل کن خریدار میاد رو مثبت حداقل با کلاس خارج شو
حالا خوب فروختی تا منفی؟؟ میبینی که داره صف خرید میشود!!! صبوریم با سهم
همانطور که ملاحظه میکنید فعلا خاور و حقش لیدر بازار هست!! با بیشترین حجم معامله بازار و بیشترین حجم صف خرید!!
برای کاهش ریسک توصیه به واریز حقها و تبدیل به سهم میشود تا فردا وقت هست و سپس نماد حقها متوقف میشود
شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postدرود لطفا بفرماییدمهلت حق ها که دو روز دیگه بسته میشه خود سهم رشدش ادامه میده ؟
باور کن اطلاع دقیقی ندارم بستگی داره به میل بازار شاید هم برعکس شود و سهم نیز برود در اصلاح
نظر شخصی خودم این هست که سهم ممکنه بعدش باز بیاد بالاتر مقاومت احتمالا محدوده 165هست اگر بشکند مقاومت مهم تر در 185هستشد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
دست به سهم خاور نزدیم و همه رو حفظ کردیم حدود 20درصد سبدم هست بیش از 20سهم دارم که خاور و فزرین بیشترینش هست بقیه 1درصد و برخی حتی کمتر از یه درصد و برخی تا 5درصد سبد
نحوه خرید طبق استراتژی معاملاتیم سیگنال خرید رو سهام میگیرم با 1تا5درصد سبد برمیدارم اگر خوب بود اضافه میکنم تا 20درصد سبد
خاور همه رو دارم نصف حقها که حدود 16تومان خریده بودم با حدود 100درصد سود فروختم به صف خرید
چون فرصت واریز نداشتم با نصف دیگه که رایگان افتاده بود بخاطر شرکت در افزایش سرمایه رفتم حراج
حقها کاملا رو سیگنال خرید مجدد بسته شد!! که اگر حمایت حقوقی ادامه یابد چه برای افرادی که رفتند حراج و چه افرادی که واریز کردند احتمالا سود اور هست
حقوقی امروز همچنان خریدار حقها بود با حجم بالا حتی صف فروش سهم نیز در دقایق اخر جمع کرد
نمیدونم کیه این حقوقی ایا سر سمند هست؟ خگستر هست؟ یا سرمایه گذاری سلیم؟ یا حقوقی جدید؟
شرکت باز قصد خرید
#کدال/ افشای مصادیق گروه ب: شرکت در مزایده
فراخوان مرتبط با فروش سهام شرکت سرمایهگذاری سلیم متعلق به شرکت تعاونی اعتبار ایران خودرو
دارد و افشای ب خوردهشد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
نقل و قول : تایید یا رد نمیشود
اگر دولت در فروش خودرویی ها به بخش خصوصی جدی باشه، اول باید زیرمجموعه ها رو بفروشه و سهم اصلی رو خلوت کنه.
بنابراین بلوک خاور قبل از خودرو فروخته خواهد شد.
در زمان فروش بلوک هم قطعا قیمت این چیزی که روی تابلو میبینید نخواهد بود.
بنابراین منطقیه که ایرانخودرو و زیرمجموعه هاش تا جایی که میتونن درصد سهامداریشون در خاور رو بالا ببرند که زمان فروش بلوک انتفاع بیشتری ببرند.
حدس من اینه که درصدی حقوقی جدیدی که بعد از ثبت اضافه میشه، سلیم یا یکی از زیرمجموعه هاش خواهد بود.شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
نظر