در اصل توسط 6500400 پست شده است
View Post
ايران خودرو ديزل(خاور)
Collapse
X
-
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
-
در اصل توسط negah پست شده است View Postفکر میکنم تریدرهای جناب شبندر بین خودشون
خرید وفروش کردند./:.wubsmiley.:/
من اصلا امروز خاور را نفروختم فقط براي حجم گاهي اوقات دادم زيرا باور نمي كنم قيمت اين سهم 114 تومان باشد براي من خيلي تعجب برانگيزه اگر اين سهم الان توي بورس لندن مي بود حداقل 2000تومان بود نمي دونم چرا تهران اين جوريه فقط اون قرارداد شهرداري تهران بايد سهم را تا 500تومان ميكشيد بالا. ولي من اميدوارم كه اين اتفاقات بيافته
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
.................................................. ....................
استاد نادرعلي مي گويد.
--------------------------------------------------------------------------------
Kazem Naderali نمودار بانکیها و صنعت ای تی و خودرو و برخی تک سهام 1-2ساله رشد خوبی نشون میده همین اخابر-همراه-سینا-سایر بانکیا-رتاپ-رکیش و...6ماهه100%میتونند گین بدند
.................................................. .................................................
ديشب وقتي تو اخبار ديدم اقاي اولاند دست اقاي روحاني را بگرمي فشرد به لغو تحريم خودرو و رنوي فرانسه بسيار اميدوار شدم.
لغو تحريم بانکها و سويفت و محصولات پتروشيمي و پالايشگاه و ............حتمي خواهد بود.
بازار بورس رشد فوق العاده اي خواهد کرد.
نظر
-
با کاهش قیمت دلار به زیر 3100 تومان رالی صعودی خودرو از روز شنبه ادامه پیدا میکند . نیم ساعت اول بازار فرصت خرید گروه خودرو رو از دست ندهید
..
نظر
-
باتوجه به صحبتهای بسیار متفاوت و دلگرم کننده روحانی و ظریف در نشست دیشب سازمان ملل از فردا گروه خودرو سبز خواهند شد و صفهای خرید سنگین و چند برابر خواهند داشت تارگت کوتاه مدت گروه خودرو تا آخر هفته به شرح زیر است :
ایران خودرو 270
سایپا 230
خاور 140
زامیاد 160
خپارس 170
ختراک 180
خبهمن 250
نظر
-
....باتوجه به صحبتهای بسیار متفاوت و دلگرم کننده روحانی و ظریف در نشست دیشب سازمان ملل از فردا گروه خودرو سبز خواهند شد و صفهای خرید سنگین و چند برابر خواهند داشت تارگت کوتاه مدت گروه خودرو تا آخر هفته به شرح زیر است :
ایران خودرو 270
سایپا 230
خاور 140
زامیاد 160
خپارس 170
ختراک 180
خبهمن 250
نظر
نظر