ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد 9998
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 105

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    بله 51ريال سود اعلام کرده است.
    که حالا مي بايست از محل همين استفاده از ارز اتاق مبادلات ارزي که تو گزارش 3ماهه اش امده تعديل بالاي 50تومان اعلام کنه.که من قبلا رو اون تاکيد کرده بودم.حالا ثابت شد درست مي گفتم.هم رو خاور هم رو خپارس
    خپارس 45تومان
    خاور بالاي 50تومان
    انشالله
    البنه از همين محل فقط .بقيه هم که از محلهاي ديگه هست.
    بعد از ايران خودرو خاور بهترين خودرويي براي سود کردنه .چون معامله بلوکي داره.بايد ببرنش بالا تا خوب بفروشنش.
    مثل گوسفند لاغري ميمونه که بايد حسابي چاقش کنند براي فروش .
    ..........................................
    تحليلهاي من کوچه بازاري هست.همه ميفهمند چي ميگم.هم کارگر ساختموني .هم اساتيد دانشگاهها.
    کیانوش عزیز :

من مقداری هم زامیاد 145 تومنی خریدم .
    به نظر شما نگه دارم یا تبدیل به خاور کنم ؟

در ضمن قدرت خودردیی ها را به ترتیب از الحاظ سود دهی میتوانید اعلام کنید ؟

خساپا برتر است یا خودرو ؟

تشکر از شما

نظر

• naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

این میزان پوشش تولید در سه ماهه نشون دهنده واقعیات سهمه!(تولید 322 دستگاه که در حد تولید یه کارگاهه!)واقعا تا آخر سال میتونه به تولید مورد نظر برسه؟! بخصوص با این وضعیت تحریم و کمبود ارز و ...

خیلی خوشحال میشم دوستان تبلیغ گر این سهم،مستند از گزارشات شرکت استدلال بنده رو رد کنن;)
      آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/08/28, 17:59.

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
        کیانوش عزیز :

من مقداری هم زامیاد 145 تومنی خریدم .
        به نظر شما نگه دارم یا تبدیل به خاور کنم ؟

در ضمن قدرت خودردیی ها را به ترتیب از الحاظ سود دهی میتوانید اعلام کنید ؟

خساپا برتر است یا خودرو ؟

تشکر از شما
        از لحاظ سوددهي به نظر من
        1-خپارس
        2-خاور
        3-خودرو
        4-سايپا
        5-زامياد
        ......................
        از نظر قدرت بالا روندگي سهم
        1-خودرو چون ميخواد زير گروهها را بفروشه و معاملات بلوکي اتي
        2-خاور چون معامله بلوکي داره و تعديل سود و تاثير کاهش دلار رو سودهي ان
        3-سايپا ليدر گروه خودش هست
        4-احتمالا خپارس راه بيفته
        5-زامياد
        6-خگستر
        7-...
        و خبهمن بي غيرت
        در کل و دراز مدت بازدهي همه به هم نزديک ميشه.

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

در اصل توسط naruto پست شده است View Post

این میزان پوشش تولید در سه ماهه نشون دهنده واقعیات سهمه!(تولید 322 دستگاه که در حد تولید یه کارگاهه!)واقعا تا آخر سال میتونه به تولید مورد نظر برسه؟! بخصوص با این وضعیت تحریم و کمبود ارز و ...

خیلی خوشحال میشم دوستان تبلیغ گر این سهم،مستند از گزارشات شرکت استدلال بنده رو رد کنن;)
          من تبليغ گر سهم هستم.
          شما درست ميگيد.شرايط فعلي خودروايها بدترين شرايط تاريخي انهاست.مثل شبندري که با 35تومان زيان امد تو بورس و در قيمت 114تومان صف فروش سنگين شد و در قيمت 108تومان صف فروشش جمع شد.باور کنيد من همچنان شبندر 111توماني در پرتفوي دارم و شبندر 1225توماني هم خريده ام.الان شبندر 226تومان سود اعلام کرده است که امسال به 400تومان ميرسونه.مي گند 3ماهه اول 100تومان پوشش داده بود با فشار 52تومان اعلامش کردند.همون وقت هم من بعنوان خرافي ترين-متوهن ترين-مزخرفترين گفته ها-تخيلي ترين-و..........ترين فرد در گفتگوي بورسي شبندر بودم .ولي بعدر از 1.5سال چه شد.به تايپيک شبندر بريد و از اول به صحبتهاي من دقت کنيد.
          صبر صبر صبر
          ...............................................
          .............................................
          و اما گزارش شرکت.

3. شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 1392 را در تاريخ 24/12/91 مبلغ 51 ريال اعلام نموده بود که در اطلاعات اخير علي رغم تغيير برخي سرفصل ها در نهايت سود هر سهم مبلغ 51 ريال اعلام گرديده است، ضمناً تا کنون اظهار نظر حسابرس نسبت به پيش بيني سال مالي 1392 ارايه نگرديده است.
          شايان ذکر است در خصوص اطلاعات پيش بيني شرکت اعلام نموده است:
          "الف- در مورد تفاوت بين متوسط نرخ هاي فروش سه ماهه اول با بودجه ، توضيح اين نکته ضروريست که با توجه به سيستم فروش تعهدي شرکت ، در سه ماهه اول سال 92 عمده فروشها بابت انجام تعهدات سال گذشته و با نرخ هاي فروش سال گذشته بوده است .
          ب- در رابطه با پوشش توليد و فروش در عملکرد واقعي سه ماهه نسبت به اطلاعات پيش بيني شده، با توجه به سوابق سنوات گذشته و ماهيت صنعت خودروسازي، معمولاً آمار توليد و فروش در دوره سه ماهه اول هر سال نسبت به بودجه داراي انحراف نامساعد مي باشد .
          ج-تغييرات درآمد ناشي از سرمايه گذاري بابت تغييرات اطلاعات پيش بيني شرکت هاي تابعه بورسي و اطلاعات واقعي سود تقسيمي شرکت سرمايه گذاري سمند مي باشد .
          د- تغييرات ساير درآمدها(هزينه هاي) عملياتي بابت افزايش هزينه هاي عملياتي مي باشد .
          ه- درخصوص نرخ ارز مورد استفاده در بودجه ، با توجه به مفروضات بودجه براي خريدهاي CKD با نرخ ارز مبادله اي و براي ساير خريدها با نرخ ارز آزاد و به صورت ميانگين در نظر گرفته شده است . براي دوره سه ماهه با توجه به اصلاح انجام شده ، تاثيرات ناشي از گشايش اعتبارات سال قبل که از نظر وزني به نسبت گشايش اعتبارات سال جاري بيشتر بوده ، لذا نرخ ميانگين ارزي سه ماهه نسبت به بودجه کاهش داشته است ."
          .................................................
          اون بند ب را بخون.
          خودروايها هميشه در گزارش 3ماهه خودشون خوب نيستند.
          بند ه را ببين که ميتونه بالاي 50تومان تعديل ايجاد کنه.
          ................................................
          من به خاور از زوايايه مختلفي نگاه ميکنم.
          شوخي.
          اگر خاور جان دماغ گنده اي داره
          ولي قد بلندي داره و خداييش غذاهاي خوشمزه اي ميپزه و خونه داريش يک هست.و با من مهربونه.

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
            من تبليغ گر سهم هستم.
            شما درست ميگيد.شرايط فعلي خودروايها بدترين شرايط تاريخي انهاست.مثل شبندري که با 35تومان زيان امد تو بورس و در قيمت 114تومان صف فروش سنگين شد و در قيمت 108تومان صف فروشش جمع شد.باور کنيد من همچنان شبندر 111توماني در پرتفوي دارم و شبندر 1225توماني هم خريده ام.الان شبندر 226تومان سود اعلام کرده است که امسال به 400تومان ميرسونه.مي گند 3ماهه اول 100تومان پوشش داده بود با فشار 52تومان اعلامش کردند.همون وقت هم من بعنوان خرافي ترين-متوهن ترين-مزخرفترين گفته ها-تخيلي ترين-و..........ترين فرد در گفتگوي بورسي شبندر بودم .ولي بعدر از 1.5سال چه شد.به تايپيک شبندر بريد و از اول به صحبتهاي من دقت کنيد.
            صبر صبر صبر
            ...............................................
            .............................................
            و اما گزارش شرکت.

3. شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 1392 را در تاريخ 24/12/91 مبلغ 51 ريال اعلام نموده بود که در اطلاعات اخير علي رغم تغيير برخي سرفصل ها در نهايت سود هر سهم مبلغ 51 ريال اعلام گرديده است، ضمناً تا کنون اظهار نظر حسابرس نسبت به پيش بيني سال مالي 1392 ارايه نگرديده است.
            شايان ذکر است در خصوص اطلاعات پيش بيني شرکت اعلام نموده است:
            "الف- در مورد تفاوت بين متوسط نرخ هاي فروش سه ماهه اول با بودجه ، توضيح اين نکته ضروريست که با توجه به سيستم فروش تعهدي شرکت ، در سه ماهه اول سال 92 عمده فروشها بابت انجام تعهدات سال گذشته و با نرخ هاي فروش سال گذشته بوده است .
            ب- در رابطه با پوشش توليد و فروش در عملکرد واقعي سه ماهه نسبت به اطلاعات پيش بيني شده، با توجه به سوابق سنوات گذشته و ماهيت صنعت خودروسازي، معمولاً آمار توليد و فروش در دوره سه ماهه اول هر سال نسبت به بودجه داراي انحراف نامساعد مي باشد .
            ج-تغييرات درآمد ناشي از سرمايه گذاري بابت تغييرات اطلاعات پيش بيني شرکت هاي تابعه بورسي و اطلاعات واقعي سود تقسيمي شرکت سرمايه گذاري سمند مي باشد .
            د- تغييرات ساير درآمدها(هزينه هاي) عملياتي بابت افزايش هزينه هاي عملياتي مي باشد .
            ه- درخصوص نرخ ارز مورد استفاده در بودجه ، با توجه به مفروضات بودجه براي خريدهاي CKD با نرخ ارز مبادله اي و براي ساير خريدها با نرخ ارز آزاد و به صورت ميانگين در نظر گرفته شده است . براي دوره سه ماهه با توجه به اصلاح انجام شده ، تاثيرات ناشي از گشايش اعتبارات سال قبل که از نظر وزني به نسبت گشايش اعتبارات سال جاري بيشتر بوده ، لذا نرخ ميانگين ارزي سه ماهه نسبت به بودجه کاهش داشته است ."
            .................................................
            اون بند ب را بخون.
            خودروايها هميشه در گزارش 3ماهه خودشون خوب نيستند.
            بند ه را ببين که ميتونه بالاي 50تومان تعديل ايجاد کنه.
            ................................................
            من به خاور از زوايايه مختلفي نگاه ميکنم.
            شوخي.
            اگر خاور جان دماغ گنده اي داره
            ولي قد بلندي داره و خداييش غذاهاي خوشمزه اي ميپزه و خونه داريش يک هست.و با من مهربونه.

با سلام
            البته مطالبی که فرمودین هیچکدوم جواب سوال بنده نبودن.قرار نیست هر سهمی که 100 تومنه بعدش بشه 1000 تومن یا 1500 تومن!
            مقایسه شبندر پالایشگاهی که برای تولید محصولاتش وابستگی به خارج نداره با خاور و کلا گروه خودرو با وابستگی شدید در تامین مواد اولیه به خارج به نظرم صحیح نیست.

اکثر قطعات کامیونهای سنگین و اتوبوس و آمبولانس تولیدی شرکت از آلمان و شرکت بنز تامین میشه.که چند وقتی هست این شرکت فروش محصولاتشو به ایران قطع کرده
            مقداریش هم از چین برای تولید کشنده های هوو و فراز که مشکلات ایمنی دارن و ...
            به فرض که شرکت بتونه در ادامه سال ارز مبادله ای هم تامین بکنه.قراره از چه شرکتی قطعات مورد نیاز خودروهاشو تامین بکنه؟
            تا آخر سال میتونه 8000 دستگاه پیشبینی شده برا تولید رو برسه؟
            3 ماهه اول که زیر 5 درصد تولید پیشبینی شده رو به زحمت تونسته پوشش بده.در حالی که از ابتدای فصل تابستان هم تحریمهای بخش خودرو اجرایی شده و پیشبینی خودم اینه که وضعیت تولید و فروش شرکت در سه ماهه دوم بدتر از سه ماهه اول خواهد بود.احتمالا نمیتونه بیشتر از 15 تا 20 درصد تولید کل پیشبینی شده امسال رو پوشش بده.
            فعلا هم که خبری از لغو یا حتی کاهش تحریمها نیست که بشه انتظار پوشش تولید و فروش پیشبینی شده رو از شرکت داشت و متعاقبا پوشش بودجه پیشبینی شدش.
            اگه تا آخر امسال به همین روند تولید کنه به زور بتونه به 30-40 درصد تولید و فروش پیشبینی شدش برسه.
            نتیجش میشه افزایش شدید هزینه های شرکت و تعدیل منفی بسیار سنگین (در صورت ادامه روند فعلی حداقل 200 تومن زیان در آخر سال پوشش میده)
            منتظر میمونیم ببینیم شرکت در سه ماهه دوم چه مقدار از بودجشو تونسته پوشش بده.
            البته امیدوارم که تحلیل بنده اشتباه از آب در بیاد
            آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/08/29, 13:26.

نظر

• soheil770
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 66

سلام جناب کیانوش
              راستش هرچی شمابه ما قوت قلب میدید این naruto با حرفهاش مارو مایوس میکنه لطفا بیشتر راهنمایی کنید سپاسگذارم

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

ولغدر صف خريد شد نشانه هاي برگشت صف خريد به گروه خودرو
                خاور هم بايد صف خريد بشه نه صف فروش
                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

دوستان فقط امروز فرصت خريد هست سه شنبه كل گروه مثبته
                  آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2013/09/01, 10:24.
                  دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• رامین حیاتی
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1321

شما اگر زورت میرسه جمعش کن
                    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Post
                      شما اگر زورت میرسه جمعش کن
                      من امروز و ديروز و روزهاي قبل 10ميل برداشتم والان خاور حدودا خودم 20ميل دارم و تريدرم هم خريده

نظر

• رامین حیاتی
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1321

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                        من امروز و ديروز و روزهاي قبل 10ميل برداشتم والان خاور حدودا خودم 20ميل دارم و تريدرم هم خريده
                        منم زورم میرسه یه مقدارشو جمعش کنم ولی سهم ارزنده ای نیست
                        همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• mehr_bourse
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 336

کم اراجیف بباف این دو روزه 10 میل خرید فروش نشده........................ واقعا متاسفم برات

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                            کم اراجیف بباف این دو روزه 10 میل خرید فروش نشده........................ واقعا متاسفم برات
                            روزهاي قبل را دقت نكردي عزيزم
                            پارسال همين موقع ها بود كه مي گفتم شبندر بعد از عيد ميشه 1000تومان كسي باور نمي كرد براي فروش سرودست مي شكستند امسال هم مي گويم سال بعد خرداد ماه خودرو14000تومان خواهد شد

نظر

• negah
                              عضو عادی
                              • Apr 2012
                              • 250

روزهاي قبل را دقت نكردي عزيزم
                              پارسال همين موقع ها بود كه مي گفتم شبندر بعد از عيد ميشه 1000تومان كسي باور نمي كرد براي فروش سرودست مي شكستند امسال هم مي گويم سال بعد خرداد ماه خودرو14000تومان خواهد شد

حیف این همه هوش و ذکاوت نیست که تو بورس ایران تلف بشه.
                              /:.ph34r-smiley.:/
                              [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• مجتبی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 514

هیچ خبری توی خاور نیست. با کمک گرفتن از لیزینگ خودرو غدیر و فروش سهام توسط این شرکت خاور مقداری از زیانشو جبران می کنه. به جو سازی ها توجه نکنید که توی دام می افتید.
                                تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                                https://t.me/BourseTahlil63

نظر

در حال کار...
                                X