ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsenakbari
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 211

پاسخ : ايران خودرو ديزل(خاور)

پرواز سهام های خودرویی از شنبه با این خبر http://www.tabnak.ir/fa/news/373460/...8C%D9%86%D8%AF

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

دکتر روحانی در داووس :

بازرگانان، کارآفرینان و رهبران اقتصادی دنیا؛

خانم‌ها، آقایان؛
      ریسک‌های مختلف سیاسی و اقتصادی ایران در حال کاهش است، با کاهش ریسک، اقتصاد ایران در حال طلوعی دوباره است و به نظر می‌رسد فرصت‌های کم‌نظیری برای سرمایه‌گذاری‌های پرسود در ایران در حال پدیدار شدن می‌باشد. من در اینجا از همه شما و از تمام سرمایه‌گذاران از همه کشورها دعوت می‌کنم تا با حضور، وسرمایه‌گذاری و فعالیت در تمامی شاخه‌های صنعتی بویژه انرژی و خودرو، در تجربه توسعه اقتصادی ایران مشارکت کنید. من وقتی به روبرو نگاه می‌کنم، چشم‌انداز بسیار روشنی برای توسعه اقتصادی ایران می‌بینم
      .......................................
      بنز خاور

نظر

• Alidadash
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 959

خاور رو بد جوری جمع کردند./:.yead.:/
        سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Alidadash
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 959

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          دکتر روحانی در داووس :

بازرگانان، کارآفرینان و رهبران اقتصادی دنیا؛

خانم‌ها، آقایان؛
          ریسک‌های مختلف سیاسی و اقتصادی ایران در حال کاهش است، با کاهش ریسک، اقتصاد ایران در حال طلوعی دوباره است و به نظر می‌رسد فرصت‌های کم‌نظیری برای سرمایه‌گذاری‌های پرسود در ایران در حال پدیدار شدن می‌باشد. من در اینجا از همه شما و از تمام سرمایه‌گذاران از همه کشورها دعوت می‌کنم تا با حضور، وسرمایه‌گذاری و فعالیت در تمامی شاخه‌های صنعتی بویژه انرژی و خودرو، در تجربه توسعه اقتصادی ایران مشارکت کنید. من وقتی به روبرو نگاه می‌کنم، چشم‌انداز بسیار روشنی برای توسعه اقتصادی ایران می‌بینم
          .......................................
          بنز خاور
          با سلام خدمت کیانوش عزیز. داداش، خاور چندتا وپارس داره؟

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
            با سلام خدمت کیانوش عزیز. داداش، خاور چندتا وپارس داره؟
            وحید کشمیری در تالار بورس نوشته است:

دوستان سلام

مطلبی که میخوام الان بگم رو ظهر یکی از دوستان عزیز که در گروه خودرو دستی بر آتش دارند و عضو همین سایت هم هستند به بنده اطلاع دادند

یه کم از روند تایپیک دلخور بودم خواستم مطلب رو نگم دلم نیومد

اما اصل قضیه

فروش بلوک پارسیان خودرو با قیمت 650 تومن قطعی شده و احتمالا طی چند روز آینده به بازار اعلام میشه و خودرو و فامیلهای وابسته (خگستر خمحور خاور ) بسته میشند و تعدیل سود اعلام میکنند

حال چه اتفاقی خواهد افتاد ؟

ورنا طبق پستی که دیروز زدم با بالا رفتن خودرو تا حدود 600 طبق محاسبات قبلی باید حداقل تا 500 صعود کند (80% ناو) سایپا بی قرار خودرو خواهد شد و تحمل دوری را نخواهد داشت وساپا 20% ورنا را دارد پس از سود رنا سود خواهد برد سایپا سهامدار عمده وساپاست و سایپا هم بی نصیب نخواهد ماند با بالا رفتن سایپا ورنا که 25% سایپا را دارد بازهم منتفع میگردد !!!!!

البته صحبتهای این دوست عزیز از خودرو 1000 تومنی بود ولی فعلا بنده باور نمی کنم شما هم باور نكنید (گرچه به صداقت ایشان شکی ندارم)

با فروش این بلوک خگستر بالای 500 تومن و خمحور بالای 300 تومن سود خواهند ساخت

ماه میلادی جمعه به پایان میرسد و از شنبه در مكدی شاهد کندل جدیدی خواهیم بود !!!! کندل جدید ماهانه ورنا و وساپا خبرها و تحلیل های بالا خروج از خط نزولی چند ساله !!!!!!!

من آنچه شرط بلاغت است با تو میگویم .................... تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

شب خوش

.................................................. .................................................. .........................................
            اقای عبدی628 در تالار بورس می گوید.

امروز هم پارسیان بست واسه افزایش سرمایه واگه 20% افزایش سرمایه بده با توجه به مالکیت 2.5% یابه عبارتی 367 میلیونی خاور در این بانک تعداد سهم خاور به 437 میلیون میرسه وبا قیمت های امروز این بانک اگه معامله بلوکی صورت بگیره برای امسال علاوه بر پوشش زیان انباشته یه سود تپل هم داریم واگه فروشی در کار نباشه مابه ازای هر خاور بالای 120تومن پارسیان ویه سود 15تومنی داریم
            بحث زیان انباشته شرکت بیشتر یه بازی با اعداد وارقام شبیهه تا واقعیت میان با نشون دادن هزینه مالی وسایر هزینه مالی واز انطرف با حذف بعضی از ایتم های سودسازی شرکت که قبلا تو صورت های مالی بوده زیان انباشته شرکتو زیاد میکنن وتعدیل منفی وبعد بزخری سهم شنبه تو صف فروش تو چند ثانیه اول 3نفر 2میلیون سهمو جمع کردن بعد سایت قطع شد ودوباره صف وتکرار این کار اگه خکاوه نبود وبازی گندی که شناوری بالاش سر سهم میاره از همون 200تومان که اقایون جمع کردن سهم برمیگشت وبا خودرو صف خرید میزد ولی ببینیم تا کی بازار این قدرتو پیدا کنه که روند خاورو از خکاوه جدا کنه .
            .................................................. .................................................. .........................
            یعنی خاور میتونه با فروش بان ÷ارسیانش ترتیب زیان را بده و ............................

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

بلوک پارسیان قطعی شده

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                وحید کشمیری در تالار بورس نوشته است:

دوستان سلام

مطلبی که میخوام الان بگم رو ظهر یکی از دوستان عزیز که در گروه خودرو دستی بر آتش دارند و عضو همین سایت هم هستند به بنده اطلاع دادند

یه کم از روند تایپیک دلخور بودم خواستم مطلب رو نگم دلم نیومد

اما اصل قضیه

فروش بلوک پارسیان خودرو با قیمت 650 تومن قطعی شده و احتمالا طی چند روز آینده به بازار اعلام میشه و خودرو و فامیلهای وابسته (خگستر خمحور خاور ) بسته میشند و تعدیل سود اعلام میکنند

حال چه اتفاقی خواهد افتاد ؟

ورنا طبق پستی که دیروز زدم با بالا رفتن خودرو تا حدود 600 طبق محاسبات قبلی باید حداقل تا 500 صعود کند (80% ناو) سایپا بی قرار خودرو خواهد شد و تحمل دوری را نخواهد داشت وساپا 20% ورنا را دارد پس از سود رنا سود خواهد برد سایپا سهامدار عمده وساپاست و سایپا هم بی نصیب نخواهد ماند با بالا رفتن سایپا ورنا که 25% سایپا را دارد بازهم منتفع میگردد !!!!!

البته صحبتهای این دوست عزیز از خودرو 1000 تومنی بود ولی فعلا بنده باور نمی کنم شما هم باور نكنید (گرچه به صداقت ایشان شکی ندارم)

با فروش این بلوک خگستر بالای 500 تومن و خمحور بالای 300 تومن سود خواهند ساخت

ماه میلادی جمعه به پایان میرسد و از شنبه در مكدی شاهد کندل جدیدی خواهیم بود !!!! کندل جدید ماهانه ورنا و وساپا خبرها و تحلیل های بالا خروج از خط نزولی چند ساله !!!!!!!

من آنچه شرط بلاغت است با تو میگویم .................... تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

شب خوش

.................................................. .................................................. .........................................
                اقای عبدی628 در تالار بورس می گوید.

امروز هم پارسیان بست واسه افزایش سرمایه واگه 20% افزایش سرمایه بده با توجه به مالکیت 2.5% یابه عبارتی 367 میلیونی خاور در این بانک تعداد سهم خاور به 437 میلیون میرسه وبا قیمت های امروز این بانک اگه معامله بلوکی صورت بگیره برای امسال علاوه بر پوشش زیان انباشته یه سود تپل هم داریم واگه فروشی در کار نباشه مابه ازای هر خاور بالای 120تومن پارسیان ویه سود 15تومنی داریم
                بحث زیان انباشته شرکت بیشتر یه بازی با اعداد وارقام شبیهه تا واقعیت میان با نشون دادن هزینه مالی وسایر هزینه مالی واز انطرف با حذف بعضی از ایتم های سودسازی شرکت که قبلا تو صورت های مالی بوده زیان انباشته شرکتو زیاد میکنن وتعدیل منفی وبعد بزخری سهم شنبه تو صف فروش تو چند ثانیه اول 3نفر 2میلیون سهمو جمع کردن بعد سایت قطع شد ودوباره صف وتکرار این کار اگه خکاوه نبود وبازی گندی که شناوری بالاش سر سهم میاره از همون 200تومان که اقایون جمع کردن سهم برمیگشت وبا خودرو صف خرید میزد ولی ببینیم تا کی بازار این قدرتو پیدا کنه که روند خاورو از خکاوه جدا کنه .
                .................................................. .................................................. .........................
                یعنی خاور میتونه با فروش بان ÷ارسیانش ترتیب زیان را بده و ............................
                ایران خودرو-خگستر-خمحور-خمحرکه-خچزخش-و خاور از فروش بانک ÷ارسیان منتفع میشند.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

خاور تو 9ماهه فقط 2000تا خودرو فروخته چون تحريم بوده نه ميتونسته جنس وارد کنه نه ال سي گشايش کنه و نه صادرات کنه.واردات و صادرات تعطيل بوده است.
                  تو بودجه 92 با احتياط فروش را 8000دستگاه ديده بوده است با دلار 3300تومان چون 2000تا توليد کرده لذا زيان ساخته.
                  در سال 88 خاور قبل از تحريم 19000تا توليد داشته است ان زمان ظرفيت شرکت 25هزاردستگاه بود.
                  الان ظرفييت توليد خاور 45هزاردستگاه در سال هست اگر بخواهد همون توليد سال 88را انجام بده يعني 19000دستگاه راحداقل 200تومان سود خواهد ساخت.چون تحريم لغو شده و شرکت با دلار 2900تومان براحتي مي تواند واردات و صادرات داشته باشد.
                  لطفا يک نگاهي به توليد خاور قبل از تحريمها بيندازيد.در ضمن فروش زير مجموعه را هم حساب کنيد.
                  اگر خاور با فروش بانک پارسيانش زيان را صاف کنه انوقت تو پيش بيني اوليه سال 93که در اسفند ارايه خواهد شد تعديل مثبت حتمي خواهد شد .
                  انشالله
                  البته تا انوقت تاييد افزايش سرمايه 380درصدي از محل تجديدارزيابي دارايي و 100درصدي از محل اورده هم امده است.
                  چه خوشگل ميشه انوقت.

نظر

• Alidadash
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 959

امروز در کف قیمت بازم اضافه کردم. خاور فراتر از باور

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

رضا 88 تو بورکس مي گويد.
                      ...........سایپا 3500 تومان

البته یک تحلیل با توجه به تاریخ سهم است بدون افزایش سرمایه در زمان خود ...................

گروه خودرو سایپا را مثال می زنیم ، سال 82 قیمت 2800 تومان بود گذر زمان قیمت را در سال 91 به 90 تومان هم رساند .

سال 82 دلار 83.2 تومان بوده یعنی قیمت یک سهم حدود 33.7 دلار البته بدون افزایش سرمایه شركت مطرح میکنیم ، از سال

82 تا به حال خیلی به دارایی ها شركت اضافه شده شاید 10 برابر البته کم گفتم ولی بگیم 10 برابر ، قیمت سهم در حال حاضر

شده 200 تومان قیمت دلار در حال حاضر 2900 تومان با قیمت دلار ارزش سهم شده کمتر از 7 سنت خوب توجه کنید........

در امریکا ارزش سهام خودرو مثلا فورد یک سهم آن 47 دلار است و یا نیسان 48 دلار است البته ارزانترین قیمتها را گفتم مثلا

تویوتا 149 دلار است ... خوب توحه کنید گول تبلیغ منفی سایت های که پول خیلی زیاد میگیرند را نخورید این گروه ارزنده است

چرا ..... رییس جمهور پیشنهاد فروش سهام شركت های خودرو سازی را به شركتهای خارجی دادند و مطلع هستم که

تیم این شركتها برای بررسی و خرید سهام این گروه وارد عمل و ایران شده اند ....... خوبه توجه کنید آیا دولت سهام این شركتها

را مثلا سایپا را 7 سنت میفروشد ؟؟؟؟؟ خوب توجه کنید بند پی گیری کردم از دوستانم در شركت ..... گفتند سهام سایپا

حدود 3500 تومان البته او گفت این یک بررسی و پایه بسیار اولیه است ..... خوب توجه کنید ......... تصمیم داشتیم VIP

کنیم چون دیدیم سایتهای دشمن این گروه دست بكار شده اند نتیجه خلاصه تحلیل خود را در اختیار عموم قرار دادیم

پس خوب استفاده کنید و سهامداری در سایپا و خودرو و وساپا که در هر دو شریک است ................

.................................................. .................................................. .................................................
                      راستي خاور 2000تومان به ازاي هر سهم دارايي داره.
                      خاور را بنز چند خواهد خريد.؟

نظر

• 717
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 596

آقا فقط جهت شفاف سازي كسانيكه صبح خاورو فروختن به صف خريد بيان دلايلشونو بگن تا ماهم از اين حس كنجكاوي در بيايم/:.wacsmiley.:/

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

برنامه ایران خودرو دیزل برای عرضه محصولات جدید در سال 93
                          تهران - ایرنا - مدیر بازاریابی و فروش شرکت ایران خودرو دیزل با بیان اینکه، در سال آینده چند محصول جدید وارد بازار خودروهای تجاری خواهد شد، گفت: با توجه به بهبود شرایط بین المللی امید است همکاری این شرکت با آلمان مجددا آغاز شود.
                          برنامه ایران خودرو دیزل برای عرضه محصولات جدید در سال 93
                          منوچهر مرادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا تصریح کرد: کشنده فوتون، مینی بوس جدید و یک اتوبوس درون شهری از جمله محصولات عرضه شده در سال آینده خواهد بود.

وی، حجم موتور کشنده فوتون را 10 هزار و 800 سی سی و استاندارد آلایندگی آن یورو 4 عنوان کرد و افزود: پیش فروش کشنده فوتون تا پایان سال جاری آغاز و این خودرو تا پایان نیمه اول سال 93 تحویل مشتریان خواهد شد.

مرادی با بیان اینکه طراحی خطوط و فراهم بودن زیر ساخت های لازم شرایط تولید انبوه این محصول را در سال آینده آماده کرده است، اظهار داشت: کشنده فوتون دارای تجهیزات و امکاناتی مانند سیستم CPS، سان روف، مه شکن جلو و عقب، دو عدد تخت خواب، گرمکن سوخت و غیره است.

وی اضافه کرد: همچنین در سال آینده دو کامیونت جدید که طراحی آن توسط مهندسین داخلی انجام شده به تولید خواهد رسید، ضمن این که در صورت انعقاد قرار داد با شهرداری و دیگر سازمان های ذی ربط نیز تولید یک اتوبوس درون شهری در سال آینده آغاز خواهد شد.

مرادی همچنین از تولید و عرضه یک مینی بوس جدید از اوایل سال 93 خبر داد.
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

از خرید سهام شرکتهای زیانده
                            شرکتهایی که تو مجامع نمیتونن سودی تقسیم کنن
                            شرکتهایی که با اما و اگر همراه هستن
                            شرکتهای با زیان انباشته بالا
                            به شدت دوری کنید که پشیمانی به بار خواهد اورد
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• Alidadash
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 959

در اصل توسط مات پست شده است View Post
                              از خرید سهام شرکتهای زیانده
                              شرکتهایی که تو مجامع نمیتونن سودی تقسیم کنن
                              شرکتهایی که با اما و اگر همراه هستن
                              شرکتهای با زیان انباشته بالا
                              به شدت دوری کنید که پشیمانی به بار خواهد اورد
                              چشم :).

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                                چشم :).
                                علي داداش
                                نکنه يک وقتي بنز خاور و خپارس را بفروشي و ما را بي رفيق کني تو ميدون خودروايها.
                                .................................................. ................
                                هر کي خاور داره نگهداره
                                هر کي فروخته بزاره جاش
                                هر کي نداره بخره
                                هر کي خودروي ديگه داره خاور نداره اونو بفروشه خاور بخره.
                                خاور عشق منه.

نظر

در حال کار...
                                X