ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید خزایی
    عضو فعال
    • Jul 2020
    • 1260

پاسخ : ايران خودرو ديزل(خاور)

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
    اینم بذارم اینجا چون اینهمه راه ورود به سایت زدم تا سهامدارانش حال کنند البته اگر سهامداری داشته باشد در این فروم!!!!!!!!!!

???خاور?توسلی مهر،مدیر عامل خاور?
    *در مجمع ۱۴۰۲ سود تقسیم می‌شود بعد از سالها.
    *امسال وضعیت تولید و فروش ایران خودرو دیزل نسبت به
    سال ۹۸ بیش از ۱۴ برابر خواهد شد.
    *ما در سال ۱۴۰۰ نسبت به ۱۳۹۹ بیش از ۱۰۰٪ جهش تولید خواهیم داشت و برنامه ریزی ما بر جهش تولید ۱۰۰٪ مجدد در سال ۱۴۰۱ است.
    *ما زمانی ۴ دستگاه در روز تولید می کردیم الان در بعضی از روزها به بیش از ۵۰ دستگاه رسیده ایم.
    *در ۲۹ دی ماه اتوبوس برقی ایران خودرو دیزل رونمایی می شود.

*ما در یک سال گذشته همه محصولاتمان یورو5 شده است.
    *سالی ۱۰۰۰ اتوبوس برقی حاضر خواهیم بود به شهرداری ها تحویل دهیم.
    *کامیونهایمان سوخت گاز و دیزل است که موجب ۴۰ درصد صرفه جویی می‌شود.
    *قیمت گذاری هایمان بر اساس ضوابط سازمان حمایت از مصرف کنندگان تعیین می‌شود.
    *قرار است ۱۶۷ هزار دستگاه بازسازی شود.

*ما با ۱۵۰ هزار میلیارد در ۵ سال می توانیم خودروها را بازسازی کنیم.
    *ظرفیت ما برای سال بعد ۱۵۰۰۰ دستگاه در یک شیفت است.
    *۵۰ درصد بازار دست ما است.

*۳۰۰ میلیارد تومان ایدم منابع خواسته است.
    *الان ۱۷ درصد نمایندگی های ما رتبه ۱ هستند. رتبه خدمات پس از فروش ما از ۳ به ۲ ارتقا پیدا کرده است.

*ما نماینده انحصاری هیوندا هستیم. جوینت ونچر بنز هستیم. اگر تحریم ها برداشته بشود زودتر از رقبا بلند میشویم.
    *اگر تولید بنز انجام شود طبق قرارداد، فروش با بنز است.
    *از ۲۲ دی تا ۲۲ اسفند پذیره نویسی افزایش سرمایه انجام می‌شود.
    *در کشنده فوتون روزی ۱۴ دستگاه در یک شیفت تولید کردیم.
    *الان مشکل کمبود نیرو داریم.

*تولید ۱۰۰۰ مینی بوس، ۲۰۰۰ ون و پیکاپ برنامه داريم.
    *اتوبوس آمبولانسی را در ۳۵ روز تحویل دادیم.
    *ما چون صاحب پلت فرم هستیم سرعت تولیدمان بالا است.
    *قرار شده اتوبوس برقی از خارج وارد نشود از ما بخرند.

*قیمت اتوبوس برقی از خارج خیلی پایین تر و نسبت به رقبای داخل یک قیمت قابل توجهی پایین تر است.
    *بزرگترین ریسک در سال ۱۴۰۱؛ فضای کسب و کار، نوسازی ۱۶۷ هزار دستگاه محقق نشود. تصمیماتی که می‌گیرند و درست اجرا نمی کنند.
    *تامین ۶ ماه اول ۱۴۰۱ انجام شده است.
    *ما از فروردین باید فول ظرفیت تولید کنیم.

*ما این اعداد و رقم تولید و فروش را رفتیم مجلس به کمیسیون صنایع گفتیم باورشان نمی شد تا اینکه آمدند بازدید کردند.
    *تولیدمان نسبت به ۹۸، ۵۳۰ درصد رشد کرد است
    تکنیکال ش حرفت رو تایید می‌کنه .....

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
      تکنیکال ش حرفت رو تایید می‌کنه .....
      وحید داداش هنوز کدما رو داری؟

نظر

• وحید خزایی
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 1260

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
        وحید داداش هنوز کدما رو داری؟
        سلام .....اره بستست گیر کردیم توش ....ببینیم آخر و عاقبت ورود به سهم سفته بازی چی میشه ...../:.yead.:/

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

سلام .....اره بستست گیر کردیم توش ....ببینیم آخر و عاقبت ورود به سهم سفته بازی چی میشه ...../:.yead.:/
          درود بر وحید عزیز

موفق باشی ضمنا منتظر بمان تا وقتی که فرابورس 20 درصد دیگه ریخت دوباره برا نوسان وارد شو:.thumbsupsmileyanim

نظر

• وحید خزایی
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 1260

درود بر وحید عزیز

موفق باشی ضمنا منتظر بمان تا وقتی که فرابورس 20 درصد دیگه ریخت دوباره برا نوسان وارد شو:.thumbsupsmileyanim
            پول کنارمون‌ رو دادیم خاور در منفی .....میخوام طبق فرمایش مات مبهوت باهاش سهامداری کنیم .....تکنیکال ش رو دوست داشتم ....

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

پول کنارمون‌ رو دادیم خاور در منفی .....میخوام طبق فرمایش مات مبهوت باهاش سهامداری کنیم .....تکنیکال ش رو دوست داشتم ....

ایول به خاور

بالاخره وحید رو ترغیب به سهامداری کرد بعد مدتها

نظر

• اشکان2010
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 684

ایول به خاور

بالاخره وحید رو ترغیب به سهامداری کرد بعد مدتها
                درودوعرض ادب...وحیدخانی که من میشناسم اهل سهامداری نیست و همین امروز شاید بفروشه!!!...درسته وحید خان؟؟؟

نظر

• وحید خزایی
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 1260

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                  درودوعرض ادب...وحیدخانی که من میشناسم اهل سهامداری نیست و همین امروز شاید بفروشه!!!...درسته وحید خان؟؟؟
                  سلام و صد درود بر اشکان عزیزم ..‌‌....خدایی می‌خوام واسه اولین بار در زندگی م سهامداری کنم ببینم چه طعمی داره ....‌

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    به زودی صف خرید چند میلیاردی خاورح دیدنی میشه
                    چقدر زود این صف خرید میلیاردی ایجاد شد
                    164 ریال فرصت خریدی بود که باید دوستان استفاده میکردن زود گذشت
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

ایران خودرو دیزل و زرین خودرو محصول مشترک تولید می‌کنند

تفاهم‌نامه همکاری مشترک ایران خودرو دیزل و شرکت زرین خودرو برای تولید اتوبوس‌های بین شهری با حضور مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو امضا شد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛ آقای مهدی خطیبی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با بیان این که اقدامات موثری در حوزه‌های مختلف ایران خودرو صورت گرفته، افزود: با امضای این تفاهم‌نامه شرایط برای استفاده از ظرفیت و توان دیگر شرکت‌ها برای تولید اتوبوس و پاسخ‌گویی به نیاز بازار فراهم خواهد شد.

وی ضمن تاکید بر حمایت از ایران خودرو دیزل برای دستیابی به اهداف و برنامه‌های ترسیم شده، به همکاری با سایر شرکت‌ها از جمله زرین خودرو اشاره کرد و ادامه داد: استفاده از ظرفیت سایر شرکت‌ها، گام موثری برای سرعت در طراحی، کاهش هزینه تولید و سرعت در تامین نیاز بازار خواهد بود.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به ناوگان فرسوده تجاری و باری در کشور گفت: با کاهش تولید خودرو‌های تجاری در چند سال اخیر، بازار به خودرو‌هایی از جمله مینی بوس، ون، کامیونت و کشنده نیاز دارد که ضرورت دارد اقدامات لازم در قالب توسعه خطوط تولید و استفاده از ظرفیت دیگر شرکت‌ها برای رفع این نیاز صورت گیرد.

خطیبی به آینده روشن ایران خودرو دیزل اشاره کرد و گفت: با مدیریت خوب و با برنامه‌ریزی درست صورت گرفته، در سال آینده شاهد کاهش زیان و افزایش شاخص‌های مالی این شرکت خواهیم بود ضمن اینکه تنوع محصولات تولیدی، کاهش زیان، به روز بودن محصولات ایران خودرو دیزل از جمله اخبار امید بخش صنعت خودرو است.

وی با تاکید بر لزوم افزایش کیفیت محصولات تولیدی، گفت: لازم است اقدامات لازم برای صادرات و حضور در بازار‌های خارجی صورت گیرد.

مدیرعامل زرین خودرو نیز در مراسم امضای تفاهم نامه تولید مشترک با ایران خودرو دیزل افزود: با برگزاری جلسات و بازدید‌های کارشناسی و در چارچوب رعایت منافع، برنامه تولید مشترک اتوبوس بین شهری با ایران خودرو دیزل اجرایی شده است.

علی رضا حسینی فر ادامه داد: شرکت زرین خودرو دارای قابلیت‌های مناسبی برای همکاری با شرکت‌های بزرگ خودروسازی مانند ایران خودرو دیزل است.

وی افزود: با همکاری ایران خودرو دیزل گام‌های اساسی در مسیر رفع کمبود‌های بازار برخواهیم داشت و برنامه متعددی برای خودکفایی در تولید خودرو‌های تجاری در دستور کار قرار دارد.

کد خبر: ۳۳۵۵۱۷۴

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۹
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• وحید خزایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 1260

از صف فروش باز برداشتیم ازش .....

نظر

• آريانا
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 599

درود
                          فاصله خاور با حقش زیاد شده پس بازیگری روی این سهم حکم میکنه که صف سنگین حق را حفظ و خودِ سهم را بازی بدن تا ادامه رشد سهم منطقی تر بشه.

حال باید دید که آیا بازیگر هم همین ایده را داره یا خیر؟

نظر

• aavin2010
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 60

از صف فروش باز برداشتیم ازش .....
                            آقا مراقب ته دیگ مهمونی هم باش

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

میخریم در منفیها صف فروش هم شد در 1314ریال که اضافه کردیم

بنیاد سهم روند آتی سهم رو مشخص میکنه که بسیار عالی و روشنه و کمتر سهمی در بورس چنین بنیادی و چشم اندازی داره.

فروش سال آینده شرکت با توجه به گزارش دیماه بیش از ۲۰ همت پیش بینی میشه که با ارزش بازار فعلی شرکت p/s=0.23
                              که کاملا منحصر به فرد هست در کل بورس ایران.
                              صبوریم و سهامدار تا بعد عید ببینیم خدا چی میخواد

ریسک تعویض سهم بیشتر هست
                              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

حالا من زیاد از خاور مینویسم هروقت وارد سایت میشوم یکی فکر میکند تک سهم خاوریم و... که اینطور نیست

اتفاقا سهام دیگه هم دارم و همیشه هم سبد دارم کیسون دارم غگل دارم شرکتهای استانی سهام عدالت دارم حق تقدم متوقف دارم!! یا حتی سهمی مثل جهرم و فسا دارم که رفته در 50درصد زیان!!

تایپک هر سهمی را به صرف اینکه دارم نمیارم بالا واسه اینکه دارند منفی میخورند یا حمایت شکستند و فکر میکنم ممکنه باز برود پایینتر و باعث زیان بقیه شود

این خاور دیدم قابلیت بهتری داره حمایتها رو حفظ کرده روند صعودی اش سالمه به اشتراک گذاشتم تحلیلهایش تا حداقل سهامدارانش نگه دارند و سود کنند که خوشبختانه خوب هم بوده

هر وقت هم منفی شده از 107تومان به اینطرف اضافه کردم و درصدش در سبد کمی بردم بالاتر حتی یه مقدار هم نقدینگی اوردم از خارج بورس و اضافه کردم
                                تا بلکه این زیان دوماهه گذشته را کمی جبران کند

سهم رو هیچگاه برای نوسان 5درصد و 10درصد نمیخرم اگر بخرم نیز هیچگاه در موردش نمینویسم اکثرا با دید بلند مدت سهم برمیدارم برخی از انها که تحلیلش تغییر کند در کوتاه مدت هم میفروشم و حد زیانم فعال میکنم برخی دیگه اگه بیاد پایین و تحلیل تغییر نکرده باشد حمایت مهم بعدی باز میانگین کم میکنم

خاور را برداشتیم با دید سهامداری تا بعد عید و تحلیلهایش نیز تغییر نکرده نمودارش هم میذارم

درون این چنگال صعودی اگر حرکت کند باز بازدهی عالی خواهد داشت چون زاویه بالایی دارد چنگال

البته اگر از چنگال هم به برون بیفتد به علت زاویه بالا تا زمانیکه خط ماشه نشکند از نظر تکنیکالی مشکل ندارد و سهامدار میمانم

برای همین عجله ای هم برای صعود ندارم

طبیعی است حرکت درون این چنگال حتی حرکت با خط ماشه روزهای متعادل و منفی هم خواهد داشت

باز هم بررسی بیشتر با خودتان

نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

در حال کار...
                                X