ايران خودرو ديزل(خاور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : ايران خودرو ديزل(خاور)

در اصل توسط aavin2010 پست شده است View Post
    سلام و ارادت
    لطفا یه کم بیشتر از استراتژی شخصی تون درباره نگهداری خاور بگین تا دوستان استفاده کنند
    به نظر میاد در این مرحله فعلا به پایان راهی طولانی داره نزدیک میشه . و هدف سهم فعلا ۱۰۰۰ ریال باشه. البته فقط احتمال هست.
    هدف نهایی حق تقدم هم عدد عجیب یک ریال میتونه باشه.باز هم فقط احتماله.
    درود بر شما

فکر نکنم این اعداد رو ببیند گرچه از این بازار بعید هم نیست برای دیدن این اعداد البته مفروضات و وقایع فعلی کافی نیست با این مفروضات فعلی حتی میشه گفت سهم فرصت خرید هست چون رو حمایت خوبی هست در 115تومان

بازی حقها حداکثر تا 10روز دیگه تمام میشه حقها در این تایم که زیر ده تومان نمیرود حتی اگر همه روزه منفی بخورد!!

پس یک ریال شما نظرتان در حراج ماههای اینده بود؟؟ اگر خبر خاصی دارید بفرمایید در این مورد....

استراتژی من همین هست که عرض شده در سهم خواهم ماند تا چند ماه بعد عید حتی اگه بیاد زیر صدتومان!! زیر 120 و امروز نیز باز اضافه کردم

تا خدا چی بخواد
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

میخواهید بدونید من تا کی در خاور هستم؟؟؟ البته به احتمال زیاد و اگر دوام بیارم و قطعی نیست حرفم

تا زمانیکه اون 3 شخص حقیقی درصدی در سهم هستند منم هستم!!

کد من که بزرگتر از اونا نیست این منفیها برای اونا که سنگینتر هم هست

وظیفه کد من این هست که تابع کدهای بزرگتر از خودش باشد

همانند یک ارتش هست بازار سرمایه و در 90درصد اوقات این ارتش از مافوق خودش پیروی میکند....

بازم تاکید میکنم که کسی با حرف من معامله نکند هرکه طبق نظر و استراتژی خودش باید پیش برود

نظر

• aavin2010
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 60

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
        درود بر شما

فکر نکنم این اعداد رو ببیند گرچه از این بازار بعید هم نیست برای دیدن این اعداد البته مفروضات و وقایع فعلی کافی نیست با این مفروضات فعلی حتی میشه گفت سهم فرصت خرید هست چون رو حمایت خوبی هست در 115تومان

بازی حقها حداکثر تا 10روز دیگه تمام میشه حقها در این تایم که زیر ده تومان نمیرود حتی اگر همه روزه منفی بخورد!!

پس یک ریال شما نظرتان در حراج ماههای اینده بود؟؟ اگر خبر خاصی دارید بفرمایید در این مورد....

استراتژی من همین هست که عرض شده در سهم خواهم ماند تا چند ماه بعد عید حتی اگه بیاد زیر صدتومان!! زیر 120 و امروز نیز باز اضافه کردم

تا خدا چی بخواد
        سپاس.
        بله عرض کردم هدف نهایی برای حق ها یک ریال هست که دقیقا منظور از نهایی ته قصه و حراج استفاده نشده هاست. تعداد ح ها زیاد هست و سهامدار عمده راهی به جز ذلیل کردن حق ها و خرید در مینیمم قیمت در انتها نداره.البته اگه اتفاق استثنایی برای سهم یا بازار نیفته.
        همه اینها باز احتمالی هست.
        برای خود سهم هم عرض کردم هدف فعلی. که ۱۰۰ تومن هست و بعیده اینجاها حمایت های خیلی محکمی بشه.
        قاعدتا مطابق رسم معهود بازیگران سهم اصلی را تا تعیین تکلیف نهایی ح ها بازی میدن و احتمال اینکه زیر ۱۰۰ ببرن برای مینیمم کردن قیمت ح های استفاده نشده میتونه زیاد باشه.
        باز همه این ها قصه هست و احتمالی. شاید هم زدن زیر سهم و بردنش بالاتر.
        در خصوص اون نوشته زرد رنگ هم که به نظر قابل اتکا نیست. تعدادی سهم هست میشه با جستجو پیدا کرد که حقیقی های درصدی تا ۸۰-۹۰ درصد زیان هم با سهم موندند و وای به حال اقتداکننده ها به اونها شد.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

فارغ از بازی های سهم و وضعیت بازار ، باتوجه به اصلاح قیمتی که داشته، بعد از مدتی دور بودن از سهم مجدد سهم در لیست خریدم قرار گرفته و کم کم قصد خرید پله ای دارم.
          دفعات قبل که هربار خرید شد پا قدمم خوب بود و بازده خوبی حتی در زمان منفی هم گروهی های خود داشت! درحال حاضر از گروه خودرویی فقط خبنیان و خدیزل از قبل از افزایش سرمایه شان دارم که البته درصد زیادی از سبد را تشکیل نمیدن.
          خاور سهمیه که خاطرات خوش داشته و رهایش نخواهم کرد!
          همانند همیشه هیچ توصیه ای نیست.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

این پاقدم اقا وحید هم خیلی خوبه ها!! ورودشان تبریک میگم

اندک اندک جمع مستان می‌رسند

اندک اندک می پرستان می‌رسند

دلنوازان نازنازان در ره اند

گلعذاران از گلستان می‌رسند

اندک اندک زین جهان هست و نیست

نیستان رفتند و هستان می‌رسند

نظر

• masha
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 43

به نظرم باید بازی های سهم و سهامدار اصلی رو جدی گرفت. بحث 50 میلیارد حق تقدمه که بابتش 5 هزار میلیارد تومان پول باید جذب بشه. هرچه تقدم ارزونتر کنن کار راحتتر میشه . لازمه اینکار درجا زدن خود سهم و یا حتی افت اونه.

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

در اصل توسط masha پست شده است View Post
                به نظرم باید بازی های سهم و سهامدار اصلی رو جدی گرفت. بحث 50 میلیارد حق تقدمه که بابتش 5 هزار میلیارد تومان پول باید جذب بشه. هرچه تقدم ارزونتر کنن کار راحتتر میشه . لازمه اینکار درجا زدن خود سهم و یا حتی افت اونه.
                فارغ از هر زنده باد و مرده باد...
                سر به راه مملکت باید نهاد...
                مام میهن عاشق صلح و صفاست

بچه ها! این خاور اکازیون سهم ماست!!

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

دوشنبه و امروز مقداری خرید شد بدلیل تغییرات بزرگ بنیادی و تحول در تولید شرکت ..

مقداری هم گذاشتم در منفی های احتمالی روزهای آینده و حق تقدم های استفاده نشده..

البته با بازدید سرزده امروز رئیس جمهور از گروه ایران خودرو و مصوبات چند بندی که یکیش هم نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و واگذاری سهام دولتی به بخش خصوصی است احتمالا شنبه مثبتی داشته باشد..
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

سهم جانانه دقیقا رو حمایت اعلامی برگشت حسابی رو منفیها از سهم حمایت کردیم و برای سهم نوشتیم

حقها نیز مثبت شده!!!

توجه دارید که رو حمایت در هفته قبل برخی امدند و گفتند که حقها میشه یه ریال سهم میاد زیر صد تومان!! نمیگم کسی عمدا گفته حتما نیت خیر بوده و نظرش این بوده اما این سهامدار هست که باید بداند باید دوام بیاورد و نفروشد در حمایت باید تحلیل بلد باشد وگرنه این اتفاقها همیشه می افتد و دهن بین ها خارج میکنند

به هر حال خاور فروشی نیست شاید هم رفتیم مجمع یعنی تا 4ماه دیگه هم فروشی نیست قبلش گفتیم بودیم تا بعد عید که تمدید کردیم باز

بازار هم که مثبت هست اساسا به کلاس و پرستیژ بنده نمیخورد که روزهای مثبت بنویسم یه کم بازار مثبت تر شود تحلیلگران بازار مثبت خودشان سرو کله شان پیدا میشود!!

که کف شاخص و بازار و دلار و همه رو بارها گفتیم.....

روزهای منفی ما مینویسیم البته اگر باز قصد نوشتن کنم در اینجا با توجه به جو تالار!!!!

نظر

• shadi
                      کاربر فعال
                      • Jul 2011
                      • 914

سلام جناب میشه بفرمایید چرا حقش از خود سهم بیشتر خواهان داره و با قیمت بالاتر خریدار داره

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                        سلام جناب میشه بفرمایید چرا حقش از خود سهم بیشتر خواهان داره و با قیمت بالاتر خریدار داره
                        درود از نظر تابلو خوانی این امر بیشتر ناشی از این هست که سهم مورد توجه بازار هست و باحجم بالا خریدار هست واسه همین بیشتر میان رو حقها که با حجم بالاتر معامله میشود

+ اینکه افراد پرریسک و اهل قمار نیز در حقها هستند بخصوص افرادی که ریسک میکنند و 100تومان واریز نمیکنند

نظر خودم سهم کم ریسک تر هست حقها هم برای افرادی که واریز کنند صد تومان هم باز خوبه

مجددا این منفی سهم به علت تمدید حقها هست که این مسئله نیز در حال اتمام هست و بعید میدونم سهم حمایت هفته قبل در 1147ریال را بشکند البته بعید هست اما محال نیست احتمال زیاد این هست که باز فروشنده ها پشیمان شوند

4شنبه هفته قبل نیز در 114تومان بهمین شکل منفی و صف فروش کردند اما شنبه صف خرید شد رفت تا 125 ممکن هست باز قضیه تکرار شود

خودم البته کاری به نوساناتش ندارم و با دید شرکت در مجمع دست نمیزنم بهش....

نظر

• Samk
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 447

دوستان
                          حق های خاور تا کی مهلت واریز 100 تومان را دارد؟؟،،

نظر

• دقیق
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 309

سلام تا 23 فروردین تمدید شد

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

خاور برای گزارش ب متوقف شد

650 میلیارد تومان بدهیش را به بانک پارسیان پرداخت کرده !!! ای ول از محل سود عملیاتی!!!

سود وامها هم داده باز اضافه اورده حجم زیادی نیز از بدهی پرداخت کرده این پول افزایش سرمایه گیرش بیاد دیگه چه میکند!!

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

نقل و قول :

#خاور
                                #کدال
                                ۱. تسویه ۱۲۵۰ میلیارد تومان بدهی معوق بانک پارسیان
                                ۲. بخشودگی ۱۰۰ میلیارد تومانی جرائم تاخیر
                                ۳. واگذاری ۱۶۱ دستگاه کشنده
                                *ایران خودرو دیزل در دوره ی مدیریت فعلی، تحول اساسی و بنیادین داشته است.

رشد تولید محصولات سنگین، رونمایی از اولین اتوبوس برقی، کاهش شدید زیان انباشته، تسویه بدهیهای بانکی، سود ده ترین شرکت خودروساز در ۹ ماهه اول ۱۴۰۰ از جمله دستاوردهای این شرکت بوده است.

نظر

در حال کار...
                                X