کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سازمان فزایورس تماس بگیرید و گزارش سفته بازی و صفهای فروش فیک و بازی ترنیان را رو کنید تا با بازیگران این بازی کثیف برخورد کنن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
از صف فروش 380 میلیونی 300 میلیون مال دو کد است
زنگ بزنید سازمان تا کد این اشخاص بسته بشه بعد ببینم بازم سهم داره که پدر سوخته بازی در بیاره!
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
از صف فروش 380 میلیونی 300 میلیون مال دو کد است
زنگ بزنید سازمان تا کد این اشخاص بسته بشه بعد ببینم بازم سهم داره که پدر سوخته بازی در بیاره!
اینکه صف برای 2 نفر هست رو نمیدونم از کجا میدونید
ولی چیزی ک من دیدم میلیونی پشت سر هم صف زدن و اجازه ندادن صف کم کم زیاد بشه
کلا بورس کثیفی هست / . اینجا 2 راه هست . یا رانت داشته باشی و باشون بخری بفروشی ک شاید شامل 1 درصد بشه . راه بعدی اینه سهم بنیادی و آینده دار رو بخری در قیمت مناسب و سهامداری کنی
اینکه صف برای 2 نفر هست رو نمیدونم از کجا میدونید
ولی چیزی ک من دیدم میلیونی پشت سر هم صف زدن و اجازه ندادن صف کم کم زیاد بشه
کلا بورس کثیفی هست / . اینجا 2 راه هست . یا رانت داشته باشی و باشون بخری بفروشی ک شاید شامل 1 درصد بشه . راه بعدی اینه سهم بنیادی و آینده دار رو بخری در قیمت مناسب و سهامداری کنی
امروز زنگ زدم سازمان گفتن حتما رسیدگی میکنیم
حالا فردا ببینیم بازم با همین قدرت صف فروش میچینن؟!
خدا خواست و ما توانستیم
با سازمان فزایورس تماس بگیرید و گزارش سفته بازی و صفهای فروش فیک و بازی ترنیان را رو کنید تا با بازیگران این بازی کثیف برخورد کنن
من سر حق ها سه بار شکایت کردم و ده ها بار تماس، آخر سر دیده بان بورس یه جلسه گذاشت خود ابراهیمی هم رییسش بود با دو تا کارشناس!
بیرون اومدنی به ابراهیمی گفتم من احساس نکردم با سازمان بورس جلسه گذاشتم فکر کردم جلسه ام با بازبگر خاوره!!!!
انقدر دفاع کردن از دستکاری سهم
من سر حق ها سه بار شکایت کردم و ده ها بار تماس، آخر سر دیده بان بورس یه جلسه گذاشت خود ابراهیمی هم رییسش بود با دو تا کارشناس!
بیرون اومدنی به ابراهیمی گفتم من احساس نکردم با سازمان بورس جلسه گذاشتم فکر کردم جلسه ام با بازبگر خاوره!!!!
انقدر دفاع کردن از دستکاری سهم
اینم میگذره
کمی صبوری میکنیم
خدا خواست و ما توانستیم
یه فلافلی تو یه ماه با روزی ۷ درصد داره با پی به ای وحشتناک ۳ برابر میشه!!! گدنا
اونوقت خاور با پی به ای فوروارد ۳ رو دوستان نمیتونند تحمل کنند!!!
در صورت اعلام سود ۲۳ تومنی تو ۶ ماهه که عمده اون مال شهریور بوده براحتی خاور توان ساختن سود ۸۰ رو داره
? واردات ۳ نوع خودرو سنگین در کمیسیون صنایع تصویب شد
▫️جدی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
▫️ در جلسه امروز کمیسیون تصویب شد که کامیون، کامیونت و کشندههای تریلر به کشور وارد شود و قرار بر این شد مانند خودروهای تولید داخل، ۱.۵ درصد برای اسقاط آنها پرداخت کنند تا شماره گذاری شوند.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
������ واردات ۳ نوع خودرو سنگین در کمیسیون صنایع تصویب شد
▫️جدی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
▫️ در جلسه امروز کمیسیون تصویب شد که کامیون، کامیونت و کشندههای تریلر به کشور وارد شود و قرار بر این شد مانند خودروهای تولید داخل، ۱.۵ درصد برای اسقاط آنها پرداخت کنند تا شماره گذاری شوند.
امروز بنظر سهم جمع بشه یا حتی ممکنه سنگین کردن صف امروز برای این بوده باشه ک برخی بترسن و فردا برن سرخطی صف فروش .
خلاصه 5 دقیقه آخر مچینگ و 10 دقیقه اول شروع بازار همه چیز روشن میشه
دردناک ترین قسمت پایمال کردن حقوق سهامداران خاور،خرید سلیم توسط خاور به 5 برابر قیمت و جایش فروختن خاور به بهای تمام شده ۳۰ تومن به زیر مجموعه فاسدش ترنیان بود! با این وعده که سلیم از سهم حمایت خواهد کرد و بقول آقای توسلی سلیم بازوی سرمایه گذاری خاور خواهد بود!! زهی خیال باطل! و دیدیم در روزهای دستکاری قیمتی و صف فروش فیک حتی سلیم و ترنیان ۱۰۰۰ تا نخریدند! چه بسا من پای سلیم را در این ریزش سنگین میبینم! با عدم شفافیت در خروج ۱/۵ ملیارد سهم خاور از پورتفوی ترنیان در روزهای گذشته!!!
خسارت سلیم مفت خور در لیست تبهکاران خاور از همه بیشتر بود
نظر