کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وقتی یه سهمی تقریبا همیشه برای مدت طولانی نسبت خریدار به فروشنده به نفع فروشندست، این یعنی یکی در سمت فروشنده داره بازی در میاره وگرنه دلیلی نداره یه سهم جا افتاده همیشه نسبت ها به نفع فروشنده باشه برای ماه های طولانی.
وقتی یه سهمی تقریبا همیشه برای مدت طولانی نسبت خریدار به فروشنده به نفع فروشندست، این یعنی یکی در سمت فروشنده داره بازی در میاره وگرنه دلیلی نداره یه سهم جا افتاده همیشه نسبت ها به نفع فروشنده باشه برای ماه های طولانی
وقتی یه سهمی تقریبا همیشه برای مدت طولانی نسبت خریدار به فروشنده به نفع فروشندست، این یعنی یکی در سمت فروشنده داره بازی در میاره وگرنه دلیلی نداره یه سهم جا افتاده همیشه نسبت ها به نفع فروشنده باشه برای ماه های طولانی.
خودرو شایعه انداختن که 100 زیان ساخته لذا منفی 3 شده. باشه دمتون گرم شما خیلی حالیتونه. خب خاور چرا منفی کردید اخه؟ 78 ساخته اونم دم مجمع با سود بالای 100 برا سال جدید رو قیمت 460 میفروشین؟ فرصت خرید محض تو این سهمه.
ولی فکر کنم با سرمایه جدید 86 میلیارد سهمی است وگرنه با سرمایه 36 میلیارد سهمی قدیم این اعداد جور در نمی آید. البته در کدال من نتوانستم پیدا کنم و در سایتهای دیگر این سود 1078 ریالی یا 1055 ریالی منعکس شده است.
ولی فکر کنم با سرمایه جدید 86 میلیارد سهمی است وگرنه با سرمایه 36 میلیارد سهمی قدیم این اعداد جور در نمی آید. البته در کدال من نتوانستم پیدا کنم و در سایتهای دیگر این سود 1078 ریالی یا 1055 ریالی منعکس شده است.
سخن دوستمون mohsen ho فکر کنم درست تر است. با توضیحات زیر.
------------------------------------ گزارش حسابرسی شده خاور در حالی بر روی کدال قرار گرفت که سود هر سهم ۱۰۵۵ ریال اعلام شده است. سود هر سهم در گزارش حسابرسی نشده ۷۶۴ ریال اعلام شده بود.این تفاوت سود اعلامی ناشی از مبنای تعداد سهام موثر در سال مالی ۱۴۰۱ است. عملا تعداد سهم شرکت در شش ماه اول سال ۳۶۰۰ و در شش ماهه دوم سال ۸۶۰۰ بوده است، از این رو میانگین موزون سهام ۶۴۰۰ در نظر گرفته شده است. به بیان ساده تر تفاوت eps در گزارش حسابرسی شده و نشده تقریبا ناشی از تفاوت تعداد سهم شرکت است.
نظر