سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
    جناب شبندر هر چیزی شدنی است.
    با توجه به این همه افزایش سرمایه و وضعیت شرکتهای بورسی / حتی اگر توافق هم شود، شاید سهامها روانی چند تا مثبتی هم بخورند ولی واقعیت این است که وضع به این زودی ها بهبود پیدا نمی کند.
    لذا امکان سقوط شاخص در کنار امکان صعودش هست.
    در صورت شکست مذاکرات ، ابتدا با شیبی تند و سپس ملایم به 57000 می رویم.
    بهترین حالت مذاکرات ادامه بلاتکلیفی فعلی است.
    بیش از 90درصد شرکتها از 100درصد تا 6000درصد افزایش سرمایه داده اند یعنی این شاخص حداقل 50درصد در حباب کامل هست بنابراین فرضیه شاخص 27000دور از انتظار نیست اگر دلواپسان اجازه بدهند بزودی به این شاخص خواهیم رسید.
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• امیر303
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 279

شبندر دیگه امیدی به بهبودیت ندارم.دارم نا امید می شوم.

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

اگر روزی تهران با واشنگتن به توافقی برسد قطعا اون روز بدترین روز تاریخ جمهوری اسلامی خواهد بودزیرا آنها به همه چیز رسیده اند و درنتیجه کشور را به نابودی می کشانند به نظر بنده همین وضعیت میانه بهترین است
        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

با توافق هسته ای نرخ انواع مواد مخدر و ایضا آمفتامین افزایش خواهد یافت و دسترسی به این مواد مشکل خواهد شد!
          نتیجتا در فروم های بورسی نیز کمتر شاهدِ نشئه گفتار یا خمار گفتار خواهیم بود
          موفق باشید:D
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• parham82
            ستاره دار(7)
            • Jun 2011
            • 509

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
            بیش از 90درصد شرکتها از 100درصد تا 6000درصد افزایش سرمایه داده اند یعنی این شاخص حداقل 50درصد در حباب کامل هست بنابراین فرضیه شاخص 27000دور از انتظار نیست اگر دلواپسان اجازه بدهند بزودی به این شاخص خواهیم رسید.
            ایشون همون مریضیه که یه روز صبح توافق قبلی رو نفی میکرد
            و عصرش اومد گفت سه میلیون ایران خودرو خریده :D
            طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
            @signal1357
            سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

شما اخه چه جور بشری هستید کجا تربیت شده اید چطور زندگی میکنید اگر حرف درست حسابی دارید بزنید کسیکه وارد بورس میشه باید از نظر روانشناسی خیلی قوی باشه نمیدونم چطور وارد بورس شده اید که نمیتونید یه کلمه حرف انسانی بزنیدواقعا اینگونه صحبت کردن شخصیت خودتون را زیر سوال میبره والا اگر تمام دنیا هم به من توهین کنند اصلا برام مهم نیست فقط دلم بحال شما میسوزه که بورس را فقط برای سود کردن می خواهید درصورتی که باید با بورس عشق کنید و طنازی کنید به قول جونهای امروزی حال کنید اونوقت خواهید دید که سود وزیان هر دو لذت بخشندو باعث یادگیری خواهند شد من از همینجا به همه دوستان توصیه میکنم خوددار باشند و اگر حرفهای بنده ناراحتشون میکنه اونها را نخونند. ممنون
              داستان:یک روز دیدم یکی از تریدرهای بنده خیلی ناراحته گفتم چی شده گفت امروز 100میلیون تومان ضرر دادم من حسابی خندیدم علتش را از من پرسید گفتم چون ضرر کردن هم جزو زندگیه و در هر حال باید خندیدضمنا 20میلیون تومان هم بهش جایزه دادم کاملا تعجب کرده بود و حسابی منگ شده بود و بعد از چند روز اومد و گفت من تازه فهمیدم که بورس فقط برای سود کردن نیست بلکه ضرر دادن هم جزو بورسه از اون ببعد هرگز ضرر نداده زیرا که با ترید کردن خودش را ارضا میکنه و من هم ازش سود نمیخوام بلکه ازش درست کار کردن را می خواهم.
              آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2015/07/08, 20:10.

نظر

• امیر303
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 279

شبندر واقعا شخصیت عجیبی داری،یک نوع.... .....

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

یک نادان سنگی داخل چاه انداخته و کل دنیا را دگرگون کرده و بسیاری از مردم دنیا و کشور را هم به کشتن داده و حالا تمام دنیا نمیتونن این سنگ را دربیارن و در صورت درآوردن این سنگ ممکنه معادلات جهانی باز هم دستخوش تغییرات بشه بهر حال هرگونه ظلمی در این بین به هر شخصی در گوشه گوشه جهان بشه یک پای مقصر این نادان و حامیان نادان تر او خواهند بودو باید در قیامت جوابگو باشند.

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

من بسیار بسیار از بعد تحریم برای ملت ایران و منطقه می ترسم امید وارم که مشکلی پیش نیاید اما باید بگویم که بعد از رفع تحریم ها و توافق هسته ای ایران و منطقه دیگر کشوری مثل گذشته نخواهند بود و تنش های زیادی برای کسب آزادی بیشتر و ازادی بیان بوجود خواهد آمد که خدا کند همه چیز بخیر بگذرد و نادان ها دانا شوند و کاری به کار مردم نداشته باشند.
                    من هم به شدت دوست دارم توافق انجام شود ولی اما و اگرهای زیادی وجود دارد که باعث میشود هنوز امیدی به این سیاست بازان و مردم آزارها نداشته باشم و تا لحظه آخر این موقعیت را حفظ میکنم زیرا بعد از توافق هم می توان در برگشت اول خرید کرد و سود برد.

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

در اوایل به مردم شریف ایران قولهای زیادی داده شد اما هیچکدام از آنها عملی نشد که هیچ بلکه مشکلات بسیار زیادی هم فراهم شد و تا امروز مردم روی خوش ندیده اند و دائما در بدبختی و زیر تبلیغات گسترده کمرشان حسابی شکسته است هنوز هم نمی خواهند مردم نفس راحتی بکشند دستهای آلوده همیشه مسیر حق را غبار آلود میکنند و مردم بیگناه را به زحمت می اندازند بیائید کمی هم به این مردم فکر کنیدو با توافق هسته ای و اخلاق انسانی در جهان هم خودتان را انسانهای با فرهنگ و با دین نشان دهید و هم مردم را از این گرفتاریها نجات دهید با کج خلقی و رفتارهای نادرست هرگز موفق نخواهید شد ضمن اینکه در جهان آخرت باید تاوان تمام بلاهایی که سر این مردم آورده اید را بدهید و در جهنمی که سالها تبلیغش را کرده اید قرار بگیرید.

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

دوستان احتمال توافق یا عدم توافق بسیار بالا رفته و لحظات حساسی بوجود آمده در هر صورت کمی صبر بهترین کار ممکن است زیرا بعد از این لحظات حساس هم می توان ترید کرد البته با اطمینان کامل . ریسک پذیرها خرید کرده اند شما که هنوز خرید نکرده اید کار عاقلانه ای انجام داده اید و بهتر است این کار را تا حصول نتیجه نهایی ادامه دهید.

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

امروز بهترین زمان برای توافق هست و تهران باید با امتیازهای کلانی که گرفته توافق را بدون وقفه امضائ کند و سنگ اندازی نکند زیرا امریکا دیگر فرصت توافق ندارد و فرصتی ندارد تا دوباره پای میز مذاکره بنشیندبنابراین باید همین لنگه کفش را قبول کنند و کار را خاتمه دهند هرچند که من چشمم از اینها آب نمیخوره ولی اگر اینبار نیز جهان را بتمسخر بگیرند تاوان سختی باید ملت ایران بدهند.

نظر

• parham82
                            ستاره دار(7)
                            • Jun 2011
                            • 509

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                            دوستان احتمال توافق یا عدم توافق بسیار بالا رفته و لحظات حساسی بوجود آمده در هر صورت کمی صبر بهترین کار ممکن است زیرا بعد از این لحظات حساس هم می توان ترید کرد البته با اطمینان کامل . ریسک پذیرها خرید کرده اند شما که هنوز خرید نکرده اید کار عاقلانه ای انجام داده اید و بهتر است این کار را تا حصول نتیجه نهایی ادامه دهید.
                            یکی این قسمت رو معنی کنه
                            ما سوادمون نمی رسه :D
                            من تعجبم از ناظره
                            که اجازه میده با حیثیث تالار بازی کنه
                            طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
                            @signal1357
                            سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

نظر

• سلطان بورس
                              كاربر فعال
                              • Aug 2011
                              • 3373

در اصل توسط parham82 پست شده است View Post
                              یکی این قسمت رو معنی کنه
                              ما سوادمون نمی رسه :D
                              من تعجبم از ناظره
                              که اجازه میده با حیثیث تالار بازی کنه
                              دوست عزیز زیاد به این افراد توجه نکنید . هر چی بیشتر توجه کنید فکر میکنن برای خودشون کسی هستن
                              اجازه بدین هر چی دوست دارن بگن . فکر بار علمی این تالار پایین میره که دیگه ناظر و مدیریت باید اقدام کنن

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

دوستان خبر مهمی که همین الان بدستم رسیده اینه که توافق اعلام نخواهد شد اما طرح اجرای سه مرحله ای رفع تحریم ها و راستی آزمایی عنوان خواهد شد و تا کنگره رای خودش را اعلام نکنه هیچگونه توافقی اعلام نخواهد شد.

اما بعد از یک افت 20درصدی می توان با خیال راحت خریدکرد

نظر

در حال کار...
                                X