سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

گروه فلزات داره تكون ميخوره فمراد هم صف خريد چند روزه
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
      سلام

جناب شبندر شما در زمینه‌ی آموزشی هم فعالیت میفرمایید؟
      من هم اكنون 68 سال دارم و بيشتر بفكر تفريح و گذران خوش زندگي هستم ديگه وقتي براي آموزش ندارم
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

اگر دقت كرده باشيد هرسهامي كه زيانش بيشتره و سودي هم تقسيم نكرده وضعيت خريدوفروشش بهتره زيرا تريدرها بدنبال توهم هستند ولي بورس جاي توهم نيست زيرا در صورت شكست تمام سرمايه ات بادفنا خواهد شد بورس جاي خريدهاي عاقلانه و صبر وشكيبائيست تا دريافت سود تقسيمي خوب.
        اين روند را هم قيمت سازان درست كردند تا سهامي كه زيان داره را به مردم بياندازند اگر آينده خوبي دارند چرا هر روز عرضه ميكنند نگهدارند ديگه خام اينها نشويد
        فردا سرمايتان هدر رفت نيائيد جلوي سازمان اعتراض كنيد آخه اين سازمان چرا بايد تاوان ندانم كاري شما را بده ؛ايران ايجوريه ساير كشورها اينطور نيست اگر بورس شاخصش صفر هم بشه سازمان دخالت نميكنه. تا 2واحد مياد پائين همه شير ميخوان.

نظر

• Mehdi1400
          ستاره دار(19)
          • Jul 2013
          • 2938

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
          من هم اكنون 68 سال دارم و بيشتر بفكر تفريح و گذران خوش زندگي هستم ديگه وقتي براي آموزش ندارم
          البته که میدانم شما وقت به کلاس رفتن ندارید. منظورم تدریس بود استاد
          به نظرم حیف است که این همه دانش را در اختیار مشتاقان نگذارید. به هرحال انتقال دانش ذکات محسوب میشود.
          مراجعه با تاپیک هم رو به افزایش است. اگر یک سلسله مباحث آموزشی را در خصوص طریقه‌ی صحیح ترید آموزش دهید در کل بورس بی نظیر خواهد شد.

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

تجارت البرز داره فولاي را عرضه ميكنه بهترين فرصت خريده 12ميليون سهم داره عرضه بشه بازار ميبلعه.
            هروقت حقوقي اينچنين عرضه ميكنه اون سهم برام ارزنده تر ميشه چون 99درصد حقوقي ها بي موقع عرضه ميكنند حقيقي ها در 99درصد اوقات بموقع خريد ميكنند.

نظر

• مجتبی
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 514

امروز بازار آخر وقت خوب ميشه و گروه هاي فلزات و پتروشيمي رشد 30درصدي تا دوهفته آينده دارند
              دقیقا این مطلب قراره برعکس گفته های این کذاب اتفاق بیفته ... قیمت فلزات جهانی کاهش پیدا کرده ... قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی نیز کاهش پیدا کرده و پتروشیمی ها غیر پردیس به دلیل گاز ۸ سنتی مضاعف تعدیل منفی با این وضعیت خواهند داشت
              تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
              https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

خريدارهاي فولاي واقعا ميدونند چه طلاي نابي را مي خرند
                از كد حقوقي به كد حقيقي داره شار ميشه
                خوب معامله شد 3ميليون سهم واقعا عاليه

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1055

ولی خودمونیم شبندر تفریحت هم شده سرکار گذاشتن بورسی ها واسه همین وقت نداری. مرد حسابی خوب لابلاش یه وقتی هم بزار واسه تدریس
                  راستی پس کتابت چی شد؟ من فکر می کردم بیشتر از 28 سال نباید داشته باشی یه چکی بکن شاید اشتب می کنی

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

چجوری کلی آدم را سرکار گذاشته
                    ناظر لطفا این تاپیک را ببند . البته اگر این شخص با شما نیست

نظر

• elyas_i
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 63

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                      چجوری کلی آدم را سرکار گذاشته
                      ناظر لطفا این تاپیک را ببند . البته اگر این شخص با شما نیست
                      سلطان جان
                      اين بنده خدا كه خيلي وقته تو تاپيكهاي ديگه مطلب نميزنه.يه تاپيك درست كرده بنام خودش مطالبش رو درست يا نادرست اينجا ميزنه.خوب چيكارش داريم.نهايت اينه كه هر كسي دوست نداره مطالب اين تاپيك و نخونه
                      اگه هم به ضرر رسوندن مطالب به اعضاء باشه كه بايد در تاپيك خيلي تحليلگرا رو بست.من از توصيه و تحليل آبكي دوستان بظاهر تحليگر تو تاپيك پتاير 20 ميليون تومني ضرر كردم كه از شبندر تا حالا ضرري نديدم.پس در اون تاپيكها رو هم ببنديم؟؟؟؟؟
                      اينم بگم واقعا معتقدم ضرر و سود هر كسي به خودش مربوطه.چون ضرر از توصيه ديگران خريدن رو خودم خوب فهميدم.
                      بابا گير نديد.لارج تر برخورد كنيد

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در اصل توسط elyas_i پست شده است View Post
                        سلطان جان
                        اين بنده خدا كه خيلي وقته تو تاپيكهاي ديگه مطلب نميزنه.يه تاپيك درست كرده بنام خودش مطالبش رو درست يا نادرست اينجا ميزنه.خوب چيكارش داريم.نهايت اينه كه هر كسي دوست نداره مطالب اين تاپيك و نخونه
                        اگه هم به ضرر رسوندن مطالب به اعضاء باشه كه بايد در تاپيك خيلي تحليلگرا رو بست.من از توصيه و تحليل آبكي دوستان بظاهر تحليگر تو تاپيك پتاير 20 ميليون تومني ضرر كردم كه از شبندر تا حالا ضرري نديدم.پس در اون تاپيكها رو هم ببنديم؟؟؟؟؟
                        اينم بگم واقعا معتقدم ضرر و سود هر كسي به خودش مربوطه.چون ضرر از توصيه ديگران خريدن رو خودم خوب فهميدم.
                        بابا گير نديد.لارج تر برخورد كنيد
                        الان فکر کردم دیدم شما درست میگین /:.yead.:/
                        حداقل من مطالب ایشون را میخونم خندم میگیره و از این بابت برای من نفع داره
                        ناظر تاپیک را نبند

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

فلزات و پتروشيمي به دليل افزايش صادرات به كشورهاي حاشيه اي و حتي دوردست ها در اينده نزديك سودهاي نجومي خوبي خواهند ساخت حداقل افزايش قيمت دوبرابر شدن هست.

دوستان از خريد گروه خودرو و بانكي مگر سود ده پرهيز كنيد اين دو گروه مخصوصا خودرو سم بورس تهرانندزيرا قبلا پيشخور شده اند اما بعضي از اين سهمها ارزنده هستند بگرديد پيدا كنيد
                          آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2015/07/28, 13:36.

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

از دوستان محترم هركدامتون علاقه اي به نوشته هاي بنده داريد لطفا خريد و فروشتون را براساس استراتژي خودتون انجام دهيد.
                            اما دوستاني كه علاقه اي به نوشته هاي بنده ندارند لطفا دقت بفرمائيد علاقمند خواهيد شد.

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

دوستان سهامهايي براي خريد معرفي كنند تا همه استفاده كنند

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

بسياري از سرمايه گذاران كه وارد تهران شده اند بيشتر در مورد پتروشيمي و فلزات و نفت و مصالح ساختماني سخن گفته اند و هيچگونه سخني درباره گروه خودرو بميان نيامده به نظرم در آينده اگر شاخص رشدي داشته باشه بواسطه اين گروه ها خواهد بود اگر دولت اجازه بده منم به شاخص 90000معتقدم ولي چشمم از اين دولت آب نمي خوره

نظر

در حال کار...
                                X