کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر دقت كرده باشيد هرسهامي كه زيانش بيشتره و سودي هم تقسيم نكرده وضعيت خريدوفروشش بهتره زيرا تريدرها بدنبال توهم هستند ولي بورس جاي توهم نيست زيرا در صورت شكست تمام سرمايه ات بادفنا خواهد شد بورس جاي خريدهاي عاقلانه و صبر وشكيبائيست تا دريافت سود تقسيمي خوب.
اين روند را هم قيمت سازان درست كردند تا سهامي كه زيان داره را به مردم بياندازند اگر آينده خوبي دارند چرا هر روز عرضه ميكنند نگهدارند ديگه خام اينها نشويد
فردا سرمايتان هدر رفت نيائيد جلوي سازمان اعتراض كنيد آخه اين سازمان چرا بايد تاوان ندانم كاري شما را بده ؛ايران ايجوريه ساير كشورها اينطور نيست اگر بورس شاخصش صفر هم بشه سازمان دخالت نميكنه. تا 2واحد مياد پائين همه شير ميخوان.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
من هم اكنون 68 سال دارم و بيشتر بفكر تفريح و گذران خوش زندگي هستم ديگه وقتي براي آموزش ندارم
البته که میدانم شما وقت به کلاس رفتن ندارید. منظورم تدریس بود استاد
به نظرم حیف است که این همه دانش را در اختیار مشتاقان نگذارید. به هرحال انتقال دانش ذکات محسوب میشود.
مراجعه با تاپیک هم رو به افزایش است. اگر یک سلسله مباحث آموزشی را در خصوص طریقهی صحیح ترید آموزش دهید در کل بورس بی نظیر خواهد شد.
امروز بازار آخر وقت خوب ميشه و گروه هاي فلزات و پتروشيمي رشد 30درصدي تا دوهفته آينده دارند
دقیقا این مطلب قراره برعکس گفته های این کذاب اتفاق بیفته ... قیمت فلزات جهانی کاهش پیدا کرده ... قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی نیز کاهش پیدا کرده و پتروشیمی ها غیر پردیس به دلیل گاز ۸ سنتی مضاعف تعدیل منفی با این وضعیت خواهند داشت
من هم اكنون 68 سال دارم و بيشتر بفكر تفريح و گذران خوش زندگي هستم ديگه وقتي براي آموزش ندارم
ولی خودمونیم شبندر تفریحت هم شده سرکار گذاشتن بورسی ها واسه همین وقت نداری. مرد حسابی خوب لابلاش یه وقتی هم بزار واسه تدریس
راستی پس کتابت چی شد؟ من فکر می کردم بیشتر از 28 سال نباید داشته باشی یه چکی بکن شاید اشتب می کنی
چجوری کلی آدم را سرکار گذاشته
ناظر لطفا این تاپیک را ببند . البته اگر این شخص با شما نیست
سلطان جان
اين بنده خدا كه خيلي وقته تو تاپيكهاي ديگه مطلب نميزنه.يه تاپيك درست كرده بنام خودش مطالبش رو درست يا نادرست اينجا ميزنه.خوب چيكارش داريم.نهايت اينه كه هر كسي دوست نداره مطالب اين تاپيك و نخونه
اگه هم به ضرر رسوندن مطالب به اعضاء باشه كه بايد در تاپيك خيلي تحليلگرا رو بست.من از توصيه و تحليل آبكي دوستان بظاهر تحليگر تو تاپيك پتاير 20 ميليون تومني ضرر كردم كه از شبندر تا حالا ضرري نديدم.پس در اون تاپيكها رو هم ببنديم؟؟؟؟؟
اينم بگم واقعا معتقدم ضرر و سود هر كسي به خودش مربوطه.چون ضرر از توصيه ديگران خريدن رو خودم خوب فهميدم.
بابا گير نديد.لارج تر برخورد كنيد
سلطان جان
اين بنده خدا كه خيلي وقته تو تاپيكهاي ديگه مطلب نميزنه.يه تاپيك درست كرده بنام خودش مطالبش رو درست يا نادرست اينجا ميزنه.خوب چيكارش داريم.نهايت اينه كه هر كسي دوست نداره مطالب اين تاپيك و نخونه
اگه هم به ضرر رسوندن مطالب به اعضاء باشه كه بايد در تاپيك خيلي تحليلگرا رو بست.من از توصيه و تحليل آبكي دوستان بظاهر تحليگر تو تاپيك پتاير 20 ميليون تومني ضرر كردم كه از شبندر تا حالا ضرري نديدم.پس در اون تاپيكها رو هم ببنديم؟؟؟؟؟
اينم بگم واقعا معتقدم ضرر و سود هر كسي به خودش مربوطه.چون ضرر از توصيه ديگران خريدن رو خودم خوب فهميدم.
بابا گير نديد.لارج تر برخورد كنيد
الان فکر کردم دیدم شما درست میگین /:.yead.:/
حداقل من مطالب ایشون را میخونم خندم میگیره و از این بابت برای من نفع داره
ناظر تاپیک را نبند
فلزات و پتروشيمي به دليل افزايش صادرات به كشورهاي حاشيه اي و حتي دوردست ها در اينده نزديك سودهاي نجومي خوبي خواهند ساخت حداقل افزايش قيمت دوبرابر شدن هست.
دوستان از خريد گروه خودرو و بانكي مگر سود ده پرهيز كنيد اين دو گروه مخصوصا خودرو سم بورس تهرانندزيرا قبلا پيشخور شده اند اما بعضي از اين سهمها ارزنده هستند بگرديد پيدا كنيد
از دوستان محترم هركدامتون علاقه اي به نوشته هاي بنده داريد لطفا خريد و فروشتون را براساس استراتژي خودتون انجام دهيد. اما دوستاني كه علاقه اي به نوشته هاي بنده ندارند لطفا دقت بفرمائيد علاقمند خواهيد شد.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
بسياري از سرمايه گذاران كه وارد تهران شده اند بيشتر در مورد پتروشيمي و فلزات و نفت و مصالح ساختماني سخن گفته اند و هيچگونه سخني درباره گروه خودرو بميان نيامده به نظرم در آينده اگر شاخص رشدي داشته باشه بواسطه اين گروه ها خواهد بود اگر دولت اجازه بده منم به شاخص 90000معتقدم ولي چشمم از اين دولت آب نمي خوره
نظر