کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شبندر جان من مطمعن هستم دوستانت این شرازو از قلم انداختن این سهم ارزش داره کنار شاوان بالا و پایین بشه این پالایشگاهها همه از طریق لوله کشی بهم متصلا دیگه صادرات مختص یه پالایشگاه نیست
نفتا وارد لوله میکنن سر از جای دیگه دار میاره یا بلعکس فرفق نمیکنه در نهایت با هم اند.
در مورد شبندر باهات موافق هستم چون خودش به تنهایی 5+1 هست شاخص سازه یه تنه شاخص و میبره
به اوج هم مانند این بازم داریم مثل تاپیکو. فارس . ذوب و فولاد و مانند اینها .
شنبه تو شراز منتظرت هستم . ببینم چیکار میکنی یه پله هیچی ازت کم نمیکنه . فولای هم گفتی رو 220
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی. این دو مطلب بالا پیشنهاد به شبندر هست . در پرتفوی اینجانب هم سهام پالایشگاهی هست
هم کی بی سی و کتوکا. قبلا هم گفتم . پالایشگاهها هنوز گزارشاش درست نیست و این موضوع رو همه بچه های بورسی میدونن
لذا در خرید و فروش دقت کنید. که کسی رو مقصر نکنید . من رو علاقه ای که دارم میخرم . پیشنهاد مخصوص شبندر هست دوست داشت
میخره نداشت نه . موفق باشید.
بله كاملا درسته شراز سهم با ارزشيه و پايين تر از 400 تومان ارزش خريدش عاليه ولي پالايشها همچنان كاهشي هستند اگر ايران هم توليدش زياد بشه ديگه قيمت 100تومان را براي شبندر خواهيم ديد و هركدام زيان اعلام خواهند نمودضمنا من اولين كسي بودم كه قبل از بازگشايي و بعد از بازگشايي پالايشها گفتم كه اين گروه در ضرر هستند و قابل خريد نيستند و الان هم خودم نزديك به 800ميليون سهم پالايشي دارم
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران گرامی مخصوصا شبندر عزیز.
این هم یه نظری هست برای خودش و کاریشم نمیشه کرد. وقتی میگن مرغ یه پا داره حتما یه پا داره دیگه بزور که نمیشه نظر شخصی را عوض نمود پاینده باشی دوست عزیز.
بله كاملا درسته شراز سهم با ارزشيه و پايين تر از 400 تومان ارزش خريدش عاليه ولي پالايشها همچنان كاهشي هستند اگر ايران هم توليدش زياد بشه ديگه قيمت 100تومان را براي شبندر خواهيم ديد و هركدام زيان اعلام خواهند نمودضمنا من اولين كسي بودم كه قبل از بازگشايي و بعد از بازگشايي پالايشها گفتم كه اين گروه در ضرر هستند و قابل خريد نيستند و الان هم خودم نزديك به 800ميليون سهم پالايشي دارم
اخه کمتر بند خالی بند دست بهروز خالی بند را از پشت بستی تو !!!
اخه کمتر بند خالی بند دست بهروز خالی بند را از پشت بستی تو !!!
دوست خوبم يك روز نشد پيش بينيم عملي شد چطور با اين حرفها باعث سردرگمي دوستان ميشويد اجازه بدهيد يك نفر بگويد و ديگران تصميم بگيرند خوب ديديد كه امروز پلايش ها و كل شاخص داره واژگون ميشه و نظربنده جز اين هم نبود حالا كجا خالي بستيم؟
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
دوست خوبم يك روز نشد پيش بينيم عملي شد چطور با اين حرفها باعث سردرگمي دوستان ميشويد اجازه بدهيد يك نفر بگويد و ديگران تصميم بگيرند خوب ديديد كه امروز پلايش ها و كل شاخص داره واژگون ميشه و نظربنده جز اين هم نبود حالا كجا خالي بستيم؟
شما نتوانستید منظور بنده را متوجه بشوید قبول دارم که گروه پالایش باید ریزش کند باید چون قیمت نفت امده پایین و هیچ امیدی به این گروه و گروه پتروشیمی و معدن و فولادی فعلا وجود ندارد میگم کمتر خال ببند که من 800 میلیون سهم پالایشی دارم !!!
نظر