سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

بانك سرمايه هنوز جون داره الان بايد تا 50 تومان اومده باشه پايين عجب رويي داره
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

يك روز خيلي نزديك صف 500ميليوني فروش شبندر را خواهيد ديد
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

كاملا واضحه كه سهامهاي هر روز افت ميكنند ولي شاخص روي 62000تكون نمي خوره
        سهام پالايشي بزودي ضربه نهايي را خواهد خورد و افت شديدي خواهد كرد

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

سهامهاي بانكي كاملا ورشكسته شده اند و فقط با چاپ پول دولت دارند روزها را سپري ميكنند بزودي بانكها بايد ادغام شوند تا بتوانند سرپا باشند

نظر

• امیر303
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 279

شبندر خان،الان کدوم گروه برای سرمایه گذاری خوبه اونم بلند مدت.

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

با سلام . شبندر جان ای جانه جانان یادت هست تبلیغ شراز 800 میکردی. الان 450 هم دیده نمیخواهی بخری.

بنظرم یه پله وارد شو . الان مناسبه خوب مقاومتی نشان داده . بیا حراج کردیم نخری از دستت رفته. بیا تا دیر نشده .

نظر

• m.hossein
                Banned
                • Nov 2013
                • 3031

شبندر جان من مطمعن هستم دوستانت این شرازو از قلم انداختن این سهم ارزش داره کنار شاوان بالا و پایین بشه این پالایشگاهها همه از طریق لوله کشی بهم متصلا دیگه صادرات مختص یه پالایشگاه نیست
                نفتا وارد لوله میکنن سر از جای دیگه دار میاره یا بلعکس فرفق نمیکنه در نهایت با هم اند.
                در مورد شبندر باهات موافق هستم چون خودش به تنهایی 5+1 هست شاخص سازه یه تنه شاخص و میبره
                به اوج هم مانند این بازم داریم مثل تاپیکو. فارس . ذوب و فولاد و مانند اینها .
                شنبه تو شراز منتظرت هستم . ببینم چیکار میکنی یه پله هیچی ازت کم نمیکنه . فولای هم گفتی رو 220

ولی 190 تا 220 باهاش بودم . بخوان عمل کن . فعلا

نظر

• m.hossein
                  Banned
                  • Nov 2013
                  • 3031

با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی. این دو مطلب بالا پیشنهاد به شبندر هست . در پرتفوی اینجانب هم سهام پالایشگاهی هست

هم کی بی سی و کتوکا. قبلا هم گفتم . پالایشگاهها هنوز گزارشاش درست نیست و این موضوع رو همه بچه های بورسی میدونن

لذا در خرید و فروش دقت کنید. که کسی رو مقصر نکنید . من رو علاقه ای که دارم میخرم . پیشنهاد مخصوص شبندر هست دوست داشت

میخره نداشت نه . موفق باشید.

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
                    با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی. این دو مطلب بالا پیشنهاد به شبندر هست . در پرتفوی اینجانب هم سهام پالایشگاهی هست

هم کی بی سی و کتوکا. قبلا هم گفتم . پالایشگاهها هنوز گزارشاش درست نیست و این موضوع رو همه بچه های بورسی میدونن

لذا در خرید و فروش دقت کنید. که کسی رو مقصر نکنید . من رو علاقه ای که دارم میخرم . پیشنهاد مخصوص شبندر هست دوست داشت

میخره نداشت نه . موفق باشید.
                    بله كاملا درسته شراز سهم با ارزشيه و پايين تر از 400 تومان ارزش خريدش عاليه ولي پالايشها همچنان كاهشي هستند اگر ايران هم توليدش زياد بشه ديگه قيمت 100تومان را براي شبندر خواهيم ديد و هركدام زيان اعلام خواهند نمودضمنا من اولين كسي بودم كه قبل از بازگشايي و بعد از بازگشايي پالايشها گفتم كه اين گروه در ضرر هستند و قابل خريد نيستند و الان هم خودم نزديك به 800ميليون سهم پالايشي دارم

نظر

• m.hossein
                      Banned
                      • Nov 2013
                      • 3031

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران گرامی مخصوصا شبندر عزیز.

این هم یه نظری هست برای خودش و کاریشم نمیشه کرد. وقتی میگن مرغ یه پا داره حتما یه پا داره دیگه بزور که نمیشه نظر شخصی را عوض نمود پاینده باشی دوست عزیز.

بریم فکر میانگین گرفتن خودمون باشیم.

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                        بله كاملا درسته شراز سهم با ارزشيه و پايين تر از 400 تومان ارزش خريدش عاليه ولي پالايشها همچنان كاهشي هستند اگر ايران هم توليدش زياد بشه ديگه قيمت 100تومان را براي شبندر خواهيم ديد و هركدام زيان اعلام خواهند نمودضمنا من اولين كسي بودم كه قبل از بازگشايي و بعد از بازگشايي پالايشها گفتم كه اين گروه در ضرر هستند و قابل خريد نيستند و الان هم خودم نزديك به 800ميليون سهم پالايشي دارم

اخه کمتر بند خالی بند دست بهروز خالی بند را از پشت بستی تو !!!
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                          اخه کمتر بند خالی بند دست بهروز خالی بند را از پشت بستی تو !!!
                          دوست خوبم يك روز نشد پيش بينيم عملي شد چطور با اين حرفها باعث سردرگمي دوستان ميشويد اجازه بدهيد يك نفر بگويد و ديگران تصميم بگيرند خوب ديديد كه امروز پلايش ها و كل شاخص داره واژگون ميشه و نظربنده جز اين هم نبود حالا كجا خالي بستيم؟

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                            دوست خوبم يك روز نشد پيش بينيم عملي شد چطور با اين حرفها باعث سردرگمي دوستان ميشويد اجازه بدهيد يك نفر بگويد و ديگران تصميم بگيرند خوب ديديد كه امروز پلايش ها و كل شاخص داره واژگون ميشه و نظربنده جز اين هم نبود حالا كجا خالي بستيم؟

شما نتوانستید منظور بنده را متوجه بشوید قبول دارم که گروه پالایش باید ریزش کند باید چون قیمت نفت امده پایین و هیچ امیدی به این گروه و گروه پتروشیمی و معدن و فولادی فعلا وجود ندارد میگم کمتر خال ببند که من 800 میلیون سهم پالایشی دارم !!!
                            آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2015/12/19, 12:55.
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

سلام به همه دوستان و همکاران گرامی. ضمن احترام به تحلیل های شخصی شما عزیزان.

یه تحلیل گر همه جوانب رو باید در نظر بگیره گفتگوی سازنده خوبه. تنها قیمت نفت نیست.

قیمت دلار و فراوردهای تولید هم باید در نظر گرفت . حتی ارزش گذاری.

ارزش گذاری سهام عادی

قبلا هم گفتم این خرس های قطبی را بیدار نکنیم.

علت وقتی که همه گذارشاتش ابهام هست . وقتی که قیمت ها رو بدرستی اعلام نمیکنن . باید باز باشه یا بسته

خریدو فروش خوبه به شرطی که همه جوانب در نظر گرفته شود خرید ضرر فروش ضرر . بهتر نبود بسته میموند تا همه چی مشخص شود.

بلا نسبت بازم ببخشید شدیم مثل اسب اساری که دور خودش میچرخه. به نظر من خریدو فروش اشتباه . تا مشخص شود.
                              آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2015/12/19, 14:28.

نظر

• m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

یک کارشناس نفت به بورس پرس ارایه کرد:
                                تحلیل اثر کاهش قیمت نفت در سودآوری ۶ پالایشگاه با سه سناریویک کارشناس نفت تحلیلی از اثر کاهش قیمت نفت در سودآوری ۶ پالایشگاه بورسی و فرابورسی را با سه سناریو ارایه کرد.

نظر

در حال کار...
                                X