کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
انشاالله حاجت من را زودتر بدهد که یکیش برای شبندر میباشد که به زودی آرزومندم خوراک اختاپوس و سگ آبی گردد و دیگری برای نگار مینوی میباشد که ذاتش درست بشود. آمین .باتشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
انشاالله حاجت من را زودتر بدهد که یکیش برای شبندر میباشد که به زودی آرزومندم خوراک اختاپوس و سگ آبی گردد و دیگری برای نگار مینوی میباشد که ذاتش درست بشود. آمین .باتشکر
حالا كه خوب توي سودي لاقل يكم مهربان باش
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نمیخوام کام کسی رو تلخ کنم اما متاسفانه بعد از سقوط بعدی بازار خیلی ها دیگه نمیتونن از زمین بلند شن ، مواظب سرمایه هاتون باشین ، هیچ اتفاقی مشخصی هنوز در جهت بهبود وضع اقتصادی کارخانه ها و شرکت های بزرگ نیوفتاده !! هنوز بسیاری از شرکت ها زیان ده هستند !! مواظب باشید .
شبندر دمت گرم. تو بازاری که بانکیا صف فروشن سمایه یکه تازی میکنه. انگار 150 درصد هم افزایش سرمایه داره؟راستی فولای رو هم یادمه که چند قدم جلوتر از بازار سیگنال دادی.:.thumbsupsmileyanim
با سلام
دوستان مواظب خريدهاتون باشيد بعد از رفع تحريم ها هيچ چيزي تغيير نميكنه بلكه افت ديگري در گروه خودرو و بانكي شاهد خواهيم بود ضمنا قندي ها اصلا وضع خوبي ندارند براي نوسان گيري خوبند ولي سرمايه گذاري پيشنهاد نميكنم.
صنعت خودرو و بانك كاملا ورشكسته شده اندفريب نخوريد. فروش خودرويي و بانكي
نظر