کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب شبندر، پست های شما آدم را گیج می کنه! یک دفعه می گید خیلی میاد پایین، یک دفعه می گید وقت خریده، یک دفعه می گید صبر کنید حقوقی اول بخره، یک دفعه می گید شاخص می ره برای 50000 ، یک دفعه می گید توافق نمیشه، یک دفعه می گید توافقکی میشه، یک بار میگید پله ای بخرید، یک بار می گید دست نگهدارید، قدیم ها می گفتید خودرو 14000تومن، یگبار می گید صادرات 30 تومن و فارس 200 تومن،......................
واله مفهوم درستی نمیشه از پست هاتون گرفت.
اگرممنوع شدن نقل و انتقال صحت داشته باشد
شرکت چند روز دیگه خریدار هست و بعد توقف کامل معاملات//این چند روز بهترین فرصت جهت فروش به شرکت پشتیبان هست/البته اگه در موعد بتونه وجه پرداخت کنه که بعید بنظر میرسه
بنظر من سرنوشت پدیده اینگونه میشود:
1- تبدیل از سهامی خاص به عام
2- پذیرش در بازار پایه فرابورس(بازار عادی فرابورس که قطعا نمیاد)
3- بازگشایی با قیمت های حدود1000 البته با حمایت سهامدار عمده
4- نزول قیمت به زیر 200
امروز یه خبر بسیار خوب به من رسیده خدا کنه بوقوع بپیونده
توافق به صورت مشروط انجام خواهد شد تحریم ها هم با یک ضمانت از طرف روسیه و چین بیکباره قراره برداشته بشه اگر اینبار کشوری بازی درنیاره توافق با این خبرها حتمیه منبع: کارشناسها و مخبرین بنده (البته نظر بنده همون قبلیه هست)
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
شاخص نتونست مقاومت کنه و شکسته شد بنابراین از هفته بعد میریم به سمت 63000 واحد
به نظرم پالایشی ها 5000 واحد کاهش را تضمین می کنند و شاخص به سرعت به سمت 50000خواهد رفت دوستان حقیقی صبر کنید روزهای خرید عالی دارند فرا می رسند
در عرض چند روز ظاهرا ورق برگشت.
جناب شبندر هنوز هم به شاخص 50000 نظری دارید؟
امروز یه خبر بسیار خوب به من رسیده خدا کنه بوقوع بپیونده
توافق به صورت مشروط انجام خواهد شد تحریم ها هم با یک ضمانت از طرف روسیه و چین بیکباره قراره برداشته بشه اگر اینبار کشوری بازی درنیاره توافق با این خبرها حتمیه منبع: کارشناسها و مخبرین بنده (البته نظر بنده همون قبلیه هست)
شبندر جان نظرت راجع به اينكه ايران بصورت يكطرفه چين و روسيه رو تحريم كنه و تحريمهاي آمريكا رو لغو كنه چيه ؟
نظر