سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

بسیاری دلیل افت شاخص و قیمتها در نمادهای مختلف را کاهش قیمت نفت می دانندخیلی خوب پس چرا همین کاهش قیمتها در بازار خارج از بورس اتفاق نیفتاده؟
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

امروز به احتمال زیاد تا دوسه روز آینده شاخص مثبت خواهد بود و فرصت خوبی برای بعضی هاست که به موقع خارج شوند
      ممکنه بانکی ها به خاطر لغو تحریم بانک تجارت وضعیت بهتری داشه باشندالبته تا چند روز اینطوریست و دوباره شاخص تا 5000واحد افت خواهد کرد
      آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2015/01/24, 05:18.
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• alireza51
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 1205

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
        امروز به احتمال زیاد تا دوسه روز آینده شاخص مثبت خواهد بود و فرصت خوبی برای بعضی هاست که به موقع خارج شوند
        ممکنه بانکی ها به خاطر لغو تحریم بانک تجارت وضعیت بهتری داشه باشندالبته تا چند روز اینطوریست و دوباره شاخص تا 5000واحد افت خواهد کرد
        یک سهمی داشتم اول صبح دادم رفت، شانس آوردم، چون صف فروش سنگین شد.
        اگر صف بانک تجارت را دادند، به نظر شما بخرم؟
        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

هر وقت بازار وسینا را خرید و صف خرید کرد اونوقت باید وارد بازار شد زیرا سینا درجه 1 و آس سهامهاست والا بقیه سفته بازی و حقه بازیه فریب نخورید.

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

هر وقت بازار وسینا را خرید و صف خرید کرد اونوقت باید وارد بازار شد زیرا سینا درجه 1 و آس سهامهاست والا بقیه سفته بازی و حقه بازیه فریب نخورید.
            دادا به نظرت دی ارزندست..........با تشکر

پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• taherishahram
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 708

خداییش دمت گرم..رو حرفت مرد و مردونه واستادی...
              شبندر شماره ت رو خصوصی بزا بیارمت یه گروه تخصصی تو تلگرام.
              ما به شدت به متخصصینی مثل تو نیاز داریم
              آخرین ویرایش توسط taherishahram؛ 2015/01/25, 19:37.
              A man should get to bleed in peace

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

افزایش سرمایه توی اکثر شرکت ها هم شده ابزاری برای تعدیل قیمت سهم البته با انداختن به سهامدار و کسب سود بدون هیچ دلیل.

مثلا سهمی 200تومان قیمتشه یه افزایش سرمایه میزنند 100درصد بعد 180 تومان باز میکننداینطرف 80 تومان سود میکنند و در طرف دیگر تازه واردها فکر میکنند سهام ارزان شده می خرند و تا 120 تومان ضرر میکنند عجب حقه بازی داره انجام میشه من توی بورس لندن هر 5 سال شاید یک شرکت افزایش سرمایه بده اونم طبق قوانین بسیار سخت گیرانه ولی بورس تهران هر روز 100تا شرکت همینجوری افزایش سرمایه میدهند.

به جای اینکه فکر اساسی برای جبران ضررهای خود بکنند میان از جیب مردم سرمایه جمع میکنند بعد دوباره ضرر

درکل افزایش سرمایه بدون منطق به سهامدار در طولانی مدت ضرر وارد میکنه یه کم خوب فکر کنید میبینید که کاملا درسته

نظر

• مرداد
                  عضو عادی
                  • Nov 2014
                  • 20

ممنون از تحلیل های عمیق شما استاد. فقط یه سوال: به نظر شما خودرو تا آخر همین هفته به اون قیمت 14000 تومانی که تارگت داده بودید میرسه؟ باز هم ممنون از تحلیل های ارزنده تون

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

در اصل توسط مرداد پست شده است View Post
                    ممنون از تحلیل های عمیق شما استاد. فقط یه سوال: به نظر شما خودرو تا آخر همین هفته به اون قیمت 14000 تومانی که تارگت داده بودید میرسه؟ باز هم ممنون از تحلیل های ارزنده تون
                    از قدیم گفتن سنگ بزرگ علامت نزدن است

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

بانک در طول 5سال گذشته سرمایه سهامداران را حداقل 6برابر کرده اند: مثلا بانک ملت در زمان عرضه اولیه 105 تومان قیمت خورد اگر کسی 1میلیون سهم حریده باشه میشه 100میلیون تومان حالا بعد از 5سال سه بار افزایش سرمایه خورده یعنی تعداد سهامش شده 3میلیون سهم و قیمتش در حال حاضر 200تومان شده یعنی دوبرابر خوب دو را در سه ضرب کنیم میشه 6برابر یعنی الان سرمایه شخص شده 600میلیون تومان علاوه براین در طی 5 سال 120 تومان هم سود تقسیم کرده اینم یک برابر میشه 7 برابر یعنی 700میلیون تومان. کدوم سهم اینطور سرمایه را افزایش داده بدون دغدغه کاهش.

به نظرم خرید بانکی ها همیشه میتونه سهامدار را نجات بده من خودم 300میلیون سهم ملت دارم و تا بحال هم حتی یک سهم را نفروختم .

تمام سهام ها را نگاه کنید حتی بهترینشان هیچ اطمینانی مانند بانکی نمیتونند به سهامدار بدهند در این زمان با این افت قیمت بهترین خریدها را از این گروه شروع کنید.

صادرات 200میلیون سهم
                      ملت 300میلیون سهم
                      تجارت 400میلیون سهم
                      سینا 200میلیون سهم
                      انصار 100میلیون سهم
                      پارسیان 200میلیون سهم
                      و ...
                      این سبد بانکی منه از هم دارم سبد پره پره

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

هیچکدام از سهام ها ارزان نشده اند بلکه افزایش سرمایه داده اند بلکه گرانتر از قبل هم هستند.

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 3598

درطی 35 سال بعد از انقلاب دولت یک کار برای مردم انجام داده و اون هم پرداخت یارانه و به این طریق مردم را هم در درآمدهای کشور سهیم کرد که تقریبادرسال 40هزار میلیارد تومان میشود و در برابر افزایش قیمتهای انرژی که حدودا 10برابر شده رقم ناچیزی هست و دولت از این محل بیش از 200هزار میلیارد تومان سوسیت پرداخت نمیکند یعنی 160هزار میلیارد تومان دولت سود کرده ,در این میان اختلاس های گسترده ای هم که صورت گرفته به کنارو بودجه های عمرانی که معلوم نیست چه میشوند هم به کنار حدود 300هزار میلیارد تومان و درامدهای دیگر کشور هم به کنار و ....
                          حالا اومدن برای آباد کردن کشور متوسل شده اند به کسر یارانه مردم یعنی با این پول میتونند کشور را بسازند نه با 660هزار میلیارد پول دیگر
                          ببینید مردم ایران چقدر بدبخت هستند که گرفتار یک چنین ....شده اند.
                          آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2015/01/27, 09:29.

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

ثباغ قطعا بدهی بالایی داره که ملکش را میخواد بفروشه والا کدوم شرکت میتونه اینکار را بکنه و بیخودی عده ای از این فرصت برای بالا بردن قیمت و انداختن آن به دیگران استفاده میکنند علاوه براین ثباغ با افزایش سرمایه ای که داده نباید الان قیمتش بالای 150 تومان باشه و کاملا در حباب است

نظر

• Qhaased
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 175

در اصل توسط ; پست شده است
                              به نظر شما خودرو تا آخر همین هفته به اون قیمت 14000 تومانی که تارگت داده بودید میرسه؟ باز هم ممنون از تحلیل های ارزنده تون
                              از قدیم گفتن سنگ بزرگ علامت نزدن است

رو که نیست سنگ پای قزوینه...
                              [SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

خودرو داره کنترل میشه نه حمایت این به ضرر سهامدارهاست عده ای در ضررند و حالا عده ای دیگر به ضرر کنندگان اضافه می شوند ولی من به حقیقی ها ایمان دارم خریدهای احساسی انجام ندهید توافق هسته ای غیر ممکنه
                                به نظر بنده اونهایی که به روند بورس اعتراض کردند باید بورس را ترک کنند و به دنبال کار دیگه ای باشند زیرا روحیه ی اینکار را ندارند و بدبخت به نظر میرسند,مگر میشه توی بورس همیشه بورس خرید و سود کرد من خودم صدها غول پولدار را هدایت می کنم اما همیشه سود نکردم بلکه در 20درصد موارد ضرر هم کردم و روحیه ی اینکار را دارم زیرا وقتی ضرر میکنم تازه خوشحال میشم چون حس میکنم که با واقعیتها روبرو می شوم
                                باید به مسولان بگویم که قیمت سازی نکنند و خریدهای غیر واقعی نکنند.
                                و به کسانی که از افت قیمتها ناراحت هستند هم بگویم که بورس جای شما نیست به کار دیگه ی فکر کنید.
                                آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2015/01/27, 10:12.

نظر

در حال کار...
                                X