کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز امکان عرضه نبود انشا الله هفته بعد پالایشی ها را عرضه خواهیم کرد
زمين كج بود؟؟؟
بارون ميومد؟؟؟
آفتابش تند بود؟؟؟
فعلا كه فقط حرف كذب بود؟؟
از اين به بعد هم لطفا اول امكانش رو بسنجيد بعدا حرف بزنيد.
هنوزم دير نشده بذاري تو سيستم
تا 20ميل مشتري دارم.
اما شتران 9 ماهه 30 تومان ساخته بعید میدونم سال بعد سودی داشته باشه به نظرم بازار هیجان زده شده شتران 130000تومانی حالا 500تومان شوکه شده ولی همین شوک بسیاری را دوباره متضرر خواهد کرد زیرا شرایط کاملا تغییر کرده ازجمله افزایش سرمایه 60 برابری کاهش سود 60 برابری هم خواهد داشت و کاهش قیمت نفت هم مزید بر علت است بنابراین احتمال اینکه سال بعد زیان اعلام کنه هست
مدتها پیش خبررسانهای بنده اطلاع دادند که خبرگزاری های خارجی با خبرسازی و داشتن تریدرهایی در بورس تهران سودهای کلانی را نسیب شریکهای خود کرده اند به نظر بنده توافق به هیچ وجه انجام نمیشه و اگرم بشه سودی به حال مردم نداره و بورس تهران مدتی تحت تاثیر توافق قرار میگیره و سپس باید بر اساس ملاک های دیگر ترید کرد
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
از رسوم خیلی عالی و خوشایند عیدی دادن بزرگترها به کوچکترها ست
جناب شبندر گرامی شما هم که از هر نظر بزرگتر سایت حساب می شوید پس عیدی ما را مرحمت نمایید
پیشاپیش عیدتان مبارک و عمرتان دراز باد استاد
خیلی دوستت داریم
تنتان سالم و دلتان خرم
برای همه دوستان بورسی بهترینها را از خدا طلب می کنم
ان شا الله سال 94 سال آرامش و شادی و سود سرشار برای همه عزیزان چه آنها که بودند و دیگه به ما سر نمی زنند و چه آنها که کلی اسپم پست می کنند و چه آنها که. ... بگذریم برای همه باشد
دوستان خوبم سال جدید را پیشاپیش به شما و خانواده محترمتان تبریک عرض میکنم امیدوارم سالی خوب و با نشاط داشته باشید و همچنین سالی پرسود در بورس داشته باشید.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
دوستان خوبم سال جدید را پیشاپیش به شما و خانواده محترمتان تبریک عرض میکنم امیدوارم سالی خوب و با نشاط داشته باشید و همچنین سالی پرسود در بورس داشته باشید.
سال نو بر شما و خانواده محترمتان هم مبارک.
شبندر جان سال آینده هم منتظر نظرات ارزشمندت هستیم دوست عزیز
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
با سلام و عرض مجدد تبریک سال نو
امروز بازار متاثر از دو موضوع شروع به کار میکنه یکی مذاکرات و دومی پالایشی ها
مذاکرات که مشخصه ادامه داره و توافق وجود نداره(اگه یادتون باشه اقلب میگفتند که برای سال جدید توافق میشه ولی نشد)اما پالایشی ها بدلیل افت قیمت نفت خوب معلومه که فراورده های نفتی هم افت قیمت خواهند داشت و دولت از این موضوع سهم صندوق را هم خواهد گرفت بنابراین هیجان در این گروه بعد از چند مثبت بازگشایی بزودی فروکش خواهد کرد و به سمت ریزش خواهد رفت تا حدی که بنده متصورم که شتران به قیمت 200تومان هم برسد.تا یک ماه آینده
به نظرم فعلا صبر بهترین گزینه می باشد
نظر