کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان حواس جمع نوسانگير تو اين روزهاي مثبت رفتن سراغ بعضي حق تقدم هاي زير قيمت اسمي
خوب حالي هم كردن 24 درصد در عرض 3 روز معامله. نوش جان
بهترين بازار براي سرمايه هاي كوچك بورسه در هر وضعيتي
ولي واي به حال امثال شبندر با سرمايه هاي سنگين
اينجاست كه ميگن هركه بامش بيش، بازدهش كمتر
اگر مذاکرات تمدید بشه یا شکست بخوره اینهمه سهمی که با تبلیغات زیاد حقیقی ها و بعضی حقوقی ها خریدند چه خواهد شد تا 50 درصد افت و شاخص 58000 را خواهیم دید
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
سلام شبندر واقعا کاراکتری رو که بازی میکنی دوس دارم الان که محیط کار سوت و کور و خلوته صحبتات خستگی از تن آدم بیرون میکنه!!!کلاٌ روحیه شاد کن هستی
سلام تمام سرمایه ی بنده فقط 100برابر سودیه که از بورس بردم اصل سرمایه بنده از بورس خارج شده و فکر کنم 34 تا کارخانه در سراسر دنیا دارم فقط ماهیانه 2میلیارد دلار دستمزد کارگران و پرسنل بورسی بنده هست.
یک کارخانه معدن دارم که الان 20ساله ازش بازدید نکردم امسال تابستان باید برم چین ازش بازدید کنم.
من هرچه سود کنم یا ضرر از سوده
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
هفته بعد شاهد ریزش سنگین بازار هستیم پالایشی ها باید تا 50 درصد افت کنند فریب بازیها را نخورید
پالایشگاه بندرعباس و شاوان در تیر رس جنگ احتمالی خلیج فارس هستند قطعا اولین موشکها به این دو خواهد خورد قیمت یک سال بعد آنها 50 تومان هست
نظر