سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
    شبندر جان چند تا سوال داشتم راجبه بورسه اگه جواب بدید آینده بورس هم شاید مشخص بشه؟
    شما توvoa کار می کنید؟ چرا خودت رو معروف به شبندر کردی؟ با بیلگیس چه رابطه یا نسبتی داری ؟ اگر بیلگیتس بدونه عکسشو استفاده کردید به نظرتون با خودش چیکار می کنه؟ فروش سهامت رو کی متوقف می کنی و اینا رو کی از شما می خره؟ نظرت راجبه احمدی نژاد چیه ؟ شما روزایی که شاخص صعودیه می خندید؟(چون خیلی از سهامداران سهم می خرند) روزهای نزولی چی کار می کنید ؟ شاخص به 40000 رسید چی کار می کنید ؟ واسه عکس اواتار به جای بیل گیتس حاضرید از عکس بابک زنجانی یا احمدی نژاد یا داش رحیم کدومشون رو استفاده کنید ؟ تو جنگ های پارتیزانی ، پارتیزان ها کیا خواهند بود ؟ علم ستاره شناسی راجبه شما چی می گه ؟
    در جواب شما بگويم كه من فقط با 10ميليون تومان شروع كردم حدود چهل سال پيش و الان در حدود 30000ميليارد تومان سرمايه نقدي دارم و در اكثر بورسهاي معتبر دنيا سهام دارم و خودم به صورت تفنني كار ميكنم و تمام حرفهايي هم كه زدم حرفهاي كارشناسهايم بوده كه ماهيانه حقوق دريافت ميكنند. ممنون
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• hose
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 44

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      دوستان خوبم يك سهم عالي كه بزودي قيمتش به هزار تومان مي رسه و 500درصد بازدهي داره يك شنبه معرفي خواهم كرد
      ما منتظریم /:.rolleyessmileyani

نظر

• علی علیزاده
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1159

جناب شبندر بنده یادمه برج ده پارسال شدیدا توصیه به خرید خکمک میکردید و اون روز حجم خوبی هم زد ولی متاسفانه همون روز سقف قیمتی بود و شروع به ریزش کرد نزدیک به 60 درصد.....ایا واقعا این کار شما درست بود؟عده ای رو بدبخت کردید رفت ولی هنوزم دارید تبلیغ از سهام های میکنید که خدا میدونه چی توش هس......اینکار شما واقعا کار درستی نیست چون مطمینن حرام خواری رو پیشه گرفتید....چون دوستانی هستند ناوارد و امکانش هس به حرف شما گوش دهند....پس شدیدا توصیه میکنم دست از این کار زشتتون بردارید
        یا غنی....

نظر

• b-asgharne
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1055

در جواب شما بگويم كه من فقط با 10ميليون تومان شروع كردم حدود چهل سال پيش و الان در حدود 30000ميليارد تومان سرمايه نقدي دارم و در اكثر بورسهاي معتبر دنيا سهام دارم و خودم به صورت تفنني كار ميكنم و تمام حرفهايي هم كه زدم حرفهاي كارشناسهايم بوده كه ماهيانه حقوق دريافت ميكنند. ممنون
          از کارشناساتون بخواهید که تو اظهار نظرهاشون دقت کنند مگرنه از کار اخراج و به سیرک منتقل می شوند ضمنا از کارشناساتون بپرسید فقط ۱۰ میلیون سال ۱۳۵۳ معادل چند میلیارد تومان الان میشه ؟ می خوام بدونم خدایی نکرده تا حالا سرتون کلاه یا چیزی .........
          لطفا به کارشناساتون بگید عجله نکنند ممکنه سوتی بدند

نظر

• ebi1352
            عضو عادی
            • Mar 2012
            • 151

وقتی میگن ما ایرانیها شادی بلد نیستیم راست میگن ها.تو این اوضاع خراب یکی اومده جوکای به این بامزه گی میگه چرا اینقدر اذیتش میکنید بخونید و بخندید و حالشو ببرید.بخدا اگه دیگه پیغام نزده دلتون واسه همین جوکها هم تنگ میشه بعد وقتی از بازار حالت گرفته اس کی بخندونتت.دمت گرم شبندر

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

هرچند كه دوست نداشتم خموتور صف خريد بشه ولي بايد بگم سود صد درصدي در انتظار دوستان هست صبر كنيد بزودي صف 20ميليوني براش تشكيل ميشه
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

هرچند كه دوست نداشتم خموتور صف خريد بشه ولي بايد بگم سود صد درصدي در انتظار دوستان هست صبر كنيد بزودي صف 20ميليوني براش تشكيل ميشه
                از بانک سینا چه خبر صف خرید نمی کنی
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• hose
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 44

دوستان خوبم يك سهم عالي كه بزودي قيمتش به هزار تومان مي رسه و 500درصد بازدهي داره يك شنبه معرفي خواهم كرد
                  امروز چند شنبه است؟

نظر

• علی علیزاده
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1159

فک کنم جناب شبندر خکمک صف کرد:D
                    یا غنی....

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                      فک کنم جناب شبندر خکمک صف کرد:D
                      امروز من فقط 120تا خريدم بقيه اش را دوستان درو كردند سهمي كه فقط 5ميليون شناور داره اگر كوچكترين تكاني بخوره مطمئنن با يه بار بازگشايي 10برابر خواهد شد(دوستانم حدود 12ميليون دراختيار دارند من هم در كل 5ميليون با چندين كد شخصي دارم و با محاسباتم فقط 5ميليون شناور داره كه اون هم كم كم مي خريم)

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

بانك سينا نگينيست كه از روشنائيش نمي توانيم خوب اون را ببينيم

نظر

• anahita
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 769

جناب شبندر ، نظرتون نسبت به تاثیر گذاری اتفاقات منطقه روی بورس ایران در اینده نزدیک چیست ؟
                          با تشکر از مطالبتون
                          *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                            جناب شبندر ، نظرتون نسبت به تاثیر گذاری اتفاقات منطقه روی بورس ایران در اینده نزدیک چیست ؟
                            با تشکر از مطالبتون
                            با سلام
                            قطعا اتفاقات منطقه و جهان روي بورس ايران تاثير گذاره اما روش كاري در بورس تهران ميتونه متفاوت باشه به نظرم بيشتر اوقات افراد روندها را مي سازند و كمتر روندها افراد را وارد ميكنند اگر با روندها وارد بشويم كم خطر تر خواهد بود

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

با كاهش قيمت نفت و نزديك شدن به توافق هسته اي ساختگي سهامهاي صادراتي رشد قابل ملاحظه اي خواهند كرد. البته بانك ها اينبار قيمتهاي 1000تومان را هم خواهند ديد خصوصا بانك سينا

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

با كاهش قيمت نفت و نزديك شدن به توافق هسته اي ساختگي سهامهاي صادراتي رشد قابل ملاحظه اي خواهند كرد. البته بانك ها اينبار قيمتهاي 1000تومان را هم خواهند ديد خصوصا بانك سينا
                                یاد ایران خودرو 15000 هزار تومانی به خیر !!!
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X