سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Qhaased
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 175

پاسخ : سامان اربابي

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
    خودرو داره کنترل میشه نه حمایت این به ضرر سهامدارهاست عده ای در ضررند و حالا عده ای دیگر به ضرر کنندگان اضافه می شوند ولی من به حقیقی ها ایمان دارم خریدهای احساسی انجام ندهید توافق هسته ای غیر ممکنه
    حاجی شبندر شما و کارشناساتون و مخبرهاتون که آدرس غلط به سهامدارای جزء میدید
    چرا از رو نمیرید؟؟؟!!!
    آخرین ویرایش توسط Qhaased؛ 2015/01/27, 10:32.
    [SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

خکمک به قیمت مناسبی برای خرید پله اول رسیده دوستانی که می خواهند بخرند از الان تارسیدن به 150 تومان می تونند خرید کنند
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• Qhaased
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 175

توافق هسته ای غیر ممکنه
        به نظر بنده اونهایی که به روند بورس اعتراض کردند باید بورس را ترک کنند و به دنبال کار دیگه ای باشند زیرا روحیه ی اینکار را ندارند و بدبخت به نظر میرسند,مگر میشه توی بورس همیشه بورس خرید و سود کرد من خودم صدها غول پولدار را هدایت می کنم اما همیشه سود نکردم بلکه در 20درصد موارد ضرر هم کردم و روحیه ی اینکار را دارم زیرا وقتی ضرر میکنم تازه خوشحال میشم چون حس میکنم که با واقعیتها روبرو می شوم
        .

زبان درکام به كنجی نشسته صمٌ بكم‌ __ به از كسی كه نباشد زبانش اندر حكم

(کام در کلام سعدی نیست، تغییرش دادم تا که دلی را نشکسته باشم)
        آخرین ویرایش توسط Qhaased؛ 2015/01/27, 11:14.
        [SIZE=5][COLOR=#000000]qh[/COLOR][COLOR=#0000ff]aa[/COLOR][COLOR=#ffffff]s[/COLOR][COLOR=#008000]e[/COLOR][COLOR=#ff0000]d[/COLOR][/SIZE]

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

[زبان درکام به كنجی نشسته صمٌ بكم‌ __ به از كسی كه نباشد زبانش اندر حكم
          زبان در کام شامل شما هم میشود پسرم
          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

امروز خرید از صف خرید ممکنه کمی زود باشه ولی بد نیست زیرا اکثر سهامها اصلاح خوبی کرده اند من دیروز 50میلیون سهم خریدم
            امروز خرید نداشتم
            آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2015/01/28, 12:21.

نظر

• Qhaased
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 175

[زبان درکام به كنجی نشسته صمٌ بكم‌ __ به از كسی كه نباشد زبانش اندر حكم
              زبان در کام شامل شما هم میشود پسرم
              بنده اطلاعاتم در حد ناچیز هستش برای همین بیشتر خواننده مطالب هستم
              و بیشتر صم بکم به گوشه می نشینم و از مطالب استفاده میکنم (هرچند بیشتر مطالب ارزش خواندن هم ندارند.)
              نمی یام بیخود و بی جهت بگم خودرو 14000 تومان خواهد شد
              صاحب ویلا در پاریس خواهید شد مخبرام و کارشناسام فلا خبر رو دادن و...
              و فردا بیام بگم روند عوض شد خودرو مفت هم گرونه
              و باعث گمراه کردن حتی یک نفر هم بشم

نظر

• b-asgharne
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1055

شبندر با قبول ریسک ده، بیست میلیارد دلار نفت بخر ، خوبه .البته قبلش با اوباما و سلمان یه مشورتی بکنی بد نیست.

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                  شبندر با قبول ریسک ده، بیست میلیارد دلار نفت بخر ، خوبه .البته قبلش با اوباما و سلمان یه مشورتی بکنی بد نیست.
                  شما خیلی باهوشید اتفاقا روی 46دلار بای زدم و مطمئنم تا 70 میره بالا و اگر تا 70 بره بالا قطعا 10میلیون دلار سود میکنم

نظر

• argo
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 745

اينو تو يك فروم ديگه ديدم
                    ----------
                    سلام

این نزول ها برنامه ریزی شده هست.... رانتی ها کاملا در جریان اتفاقات هسته ای قرار گرفته اند و بازار با درز خبر ورود به مرحله تدوین توافق صعودی میشه... طبیعیه که این روزها تا می تونند قیمت رو پایین بیارن که با صعود چندماهه پیش رو جیب مبارکشان پرپول تر بشه...

کسی که الان تو بازاره تو این قیمت ها نفروشه.... مذاکرات فردا شروع میشه و از شنبه بازار در صف های خرید قفل میشه... این فشار نهایتا همین چند روزه هست...

دلیل عدم دخالت صندوق هم همین عامل قوی بنیادی مذاکرات هست.... ضمنا از روز شنبه همین رانتی هایی که نزول های اخیر رو باعث شده اند به شدت بازار رو صعودی می کنند...

بیجهت به هراس نیفتید و بدونید ریزش های سنگین این چنینی در پشت پرده دلیلی داره و اون چیزی نیست جز اشتهای سیری ناپذیر رانت بازها و کلاهبردارانی که سرمایشون از جیب ملت تامین میشه...

آخرین روزهای نزول بازار در سال 93 هست و با ورود به ماه تیر و خرداد شاخص به شدت صعودی میشه.... انتهای تیرماه شاخص رو بالای 100 هزار واحد ببینید....

ارادتمند- بهزاد

واقعا هر کس غیری از جناب دکتر بهزادی این حرف را میزدند
                    می گفتیم بنده خدا شعبه دو آی دی شبندره!!
                    ولی این حرف شخص بزرگ و استاد قهاری مثل جناب دکتر بهزادی
                    تو اوج نا امیدی این بازار سو سوی امیدی تو دل ها زنده کردی استاد
                    به امید روزهای خوب
                    انشالله همه روزی پر برکتی داشته باشسم
                    -------
                    نمايندگي هم دادين
                    پي نوشت
                    http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                    "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• والیخان
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 413

شما خیلی باهوشید اتفاقا روی 46دلار بای زدم و مطمئنم تا 70 میره بالا و اگر تا 70 بره بالا قطعا 10میلیون دلار سود میکنم
                      آقا خیلی باحالی.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

اتفافا یه 20 میلیون بشکه الان میفروشم تا قیمتا شکسته شه............یه 100 هزار تنی هم طلا گذاشتم انباری خونه...سمته طلا بیای.....با بیل میریزم تو بازار........
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• والیخان
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 413

بنظرم این تاپیک روزهای تعطیل باید پربیننده ترباشه تابعدازتعطیل شاداب ترشروع بکار کنیم.البته بااحترام به صاحب تاپیک.

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

با سلام خدمت دوستان خوبم:

بسیاری از دوستان کاهش قیمتها را به عناوین مختلف به دولت یا وزیر یا حکومت و یا غیره نسبت می دهند واقعیت اینست زات بورس این است حالا هرکسی مقصر است بماند ولی روندها به هرنحوی بوجود آیند یک تریدر باید استفاده کندو یا برای سود کردن صبر کند.
                            هر ریزشی یک صعودی داره و برعکس اما مرد خواهد که هراسان نشود

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

بالاخره همه دنیا متوجه شدند که مخالف اصلی توافق هسته ای کسی نیست جز روسیه, روسیه به فرستاده ویژه رئیس جهور گفته که همکاری بیشتری در مذاکرات هسته ای خواهد کرد بی دلیل نبود که غرب روسیه را تحریم کرد زیرا میدانستند که بر سر راه این مذاکرات ابرقدرتی دیوصفت مانند روسیه ایستاده است,ایران ضرباتی که از این کشور خورده است به هیچ وجه جبران نمی شود و امروز هم اگر امریکا وغرب اجازه ساخت هرگونه سلاح را به ایران بدهند مخالف سرسخت همان روسیه خواهد بود زیرا قدرتمند شدن ایران یک تهدید جدی برای روسیه است نه کشور دیگری ,امروز هم تهران را به بازی گرفته است و دوباره با فروش موشک ها به تهران موافقت کرده است این کشمکش امریکا و روسیه همچنان ادامه دارد مگر اینکه تهران مستقل عمل کند و از مردم غیور ایران کمک بخواهد والا سرنوشتی اسفبار در انتظار آنهاست و مردم نیز بی ضرر نخواهند ماند.
                              تهران اگر بتواند از دست جادوگرسیاه خلاص شود حتما به زیبای خفته خواهد رسید.

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

امروز خرید از صف خرید ممکنه کمی زود باشه ولی بد نیست زیرا اکثر سهامها اصلاح خوبی کرده اند من دیروز 50میلیون سهم خریدم
                                امروز خرید نداشتم
                                دوستانی که روزهای دوشنبه و یک شنبه و سه شنبه خرید کردند کار خوبی کردند اما باید حواستان باشد که یک روز بعد از اتمام مذاکرات بسته به نتیجه آن باید تصمیم فروش یا نگهداری را گرفت و انجام داد.

500نفر از تریدرهام هفته پیش خرید کرده اند
                                آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2015/01/30, 04:31.

نظر

در حال کار...
                                X