سامان اربابي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

پاسخ : سامان اربابي

دیروز از سراسر دنیا 5000ایمیل داشتم جواب دادن به این همه ایمیل خیلی سخته به همین خاطر پنج نفر را استخدام کردم فقط به این ایمیل ها جوا ب بدهند من فقط در این سایت خودم می نویسم چون خیلی این سایت را با بچه هاش دوست دارم بقیه کارها را کارمندانم انجام می دهند اگر کسی بی جواب مونده باشه باید ببخشه.
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      دیروز از سراسر دنیا 5000ایمیل داشتم جواب دادن به این همه ایمیل خیلی سخته به همین خاطر پنج نفر را استخدام کردم فقط به این ایمیل ها جوا ب بدهند من فقط در این سایت خودم می نویسم چون خیلی این سایت را با بچه هاش دوست دارم بقیه کارها را کارمندانم انجام می دهند اگر کسی بی جواب مونده باشه باید ببخشه.
      ​سلام......ظریف هستم.............هر سوالی در مورد مذاکرات دارید بپرسید جواب بدم......
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• majid664
        ستاره‌دار (۴)
        • Oct 2011
        • 1052

شبندر جان ایمیلت رو به ما هم بده لطفا. قول میدیم زیاد وقت اون پنج نفرو نگیریم!
        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• b-asgharne
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1055

شبندر انگاری جدیدا فیلم GOD که نقش اصلی رو جیم کری بازی کرده نگاه کردی نه.
          البته بپرسم خودت هم رفتی تو این نقش میگی من سالهاست تو این نقشم.

نظر

• b-asgharne
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1055

جو روانی نسبت به پالایشی ها بسیار نامناسبه به طوری که باید حمایت قوی بشند تا بازار 3000تا منفی نخوره
            بدون شک بگم نباید بسته میشدند تا الان با هیجان باز بشوند اگر هر کدام ده برابر سال پیش سود پیش بینی کنند باز هم فروشنده اونقدر زیاده که نمی توان جلوی سیل فروش را گرفت. ولی یک راه داره و اون هم بازگشایی واقعی هست نه دستکاری شده.

خوب چه بهتر شبندرها هم می خرند.

نظر

• alireza51
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 1205

جناب شبندر منتظر شبندره تا درو کنه، بشتابید برای فروش که جناب شبندر منتظر فروش شبندر شماست، البته با نرخ واقعی!!!
              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

بازار بسیار خوب مثبت شده و امیدها به توافق بیشتر شده اما با دید عدم توافق خرید کنید

فروش سهام
                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• alireza51
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 1205

بازار بسیار خوب مثبت شده و امیدها به توافق بیشتر شده اما با دید عدم توافق خرید کنید

فروش سهام
                  جناب شبندر
                  متاسفانه ایران با تمام موارد دیکته شده موافقت کرد.
                  با قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، رسما این باخت ایران به شکل جشن هسته ای اعلام خواهد شد.
                  یک دهه ضرر نصیب کشور شد.
                  حالا چقدر طول می کشد قسمتی از آن جبران شود خدا می داند.
                  آمریکا منفعت خوبی از این حالت مذاکرات در یک دهه برد و برنامه ریزی های جدید آمریکا برای منفعت بردن از حالت جدید نیز انجام شده است.
                  توافق قطعی شد و تا الان هم آقا مخالفتی نکردند.
                  عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

خعتبار بهترین سهام خودرویست زیرا سال پیش 40تومان سود پرداخت کرد و امسال با توافق هسته ای میتونه تا 200تومان سود پرداخت کنه و قیمتش تا 2000تومان هم پیش خواهد رفت

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                      جناب شبندر
                      متاسفانه ایران با تمام موارد دیکته شده موافقت کرد.
                      با قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، رسما این باخت ایران به شکل جشن هسته ای اعلام خواهد شد.
                      یک دهه ضرر نصیب کشور شد.
                      حالا چقدر طول می کشد قسمتی از آن جبران شود خدا می داند.
                      آمریکا منفعت خوبی از این حالت مذاکرات در یک دهه برد و برنامه ریزی های جدید آمریکا برای منفعت بردن از حالت جدید نیز انجام شده است.
                      توافق قطعی شد و تا الان هم آقا مخالفتی نکردند.
                      بله توافق بد برای ایران اما بازم برای مردم چیزی نخواهد بود گرانی سال بعد نشان خواهد داد که توافق هسته ای فقط برای دولت و حکومت خوب بوده نه برای مردم

توصیه ی بنده خرید سهامهای سود ده خودرویی و بانکی و تجهیزاتی هست

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

قیمت خعتبار بسیار عالیست برای خرید دوستان بنده 20میلیون سهم دارم یک روز صف خریدش از تمام خودرویی ها بیشتر خواهد شد

خعتبار - ختراک و ...
                        آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2015/03/14, 12:17.

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

بله توافق بد برای ایران اما بازم برای مردم چیزی نخواهد بود گرانی سال بعد نشان خواهد داد که توافق هسته ای فقط برای دولت و حکومت خوب بوده نه برای مردم

توصیه ی بنده خرید سهامهای سود ده خودرویی و بانکی و تجهیزاتی هست

%-(#-o\m/
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مصطفی 64
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 265

سامان جان به نظرتون قیمت دلار چرا کاهش پیدا میکنه ؟ 3286
                            انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

در اصل توسط مصطفی 64 پست شده است View Post
                              سامان جان به نظرتون قیمت دلار چرا کاهش پیدا میکنه ؟ 3286
                              قیمت دلار نهایت تا 3000تومان کاهش خواهد داشت زیرا کاهش بیشتر بزرگان را متضرر خواهد کرد
                              اما خودرویی ها مخصوصا قطعاتی ها تا پنج برابر خواهند شد
                              بانکی ها تا دوبرابر
                              تجهیزاتی ها 3برابر
                              رایانه 2برابر

نظر

• شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

دوستان همچنان توصیه بنده خرید یک چهارم سرمایه میباشد مواظب حرکت امروز باشید
                                آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2015/03/15, 09:19.

نظر

در حال کار...
                                X