کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شروع شد شبندر صف فروش گشت خدا بداد پالايشي ها برسه
اتفاق خاصی برای این گروه نمی افته.
در همین محدوده نوسان می کنند.
نهایتا سودشون را منفی می کنند و مثل بقیه سهامهای زیانده چند برابر میشن.
چرا دید شما به پالایش بده ولی به سهامهای زیانده فعلی خوب، در صورتیکه خیلی از سهامهای زیانده فعلی قبلا سوده بودن و الان زیانده.
دولت حدود 4 میلیون بشکه در روز نفت تولید می کند که حدود 3 میلیون آن توسط پالایشگاه ها مصرف می شود و فقط یک میلیون صادر می شود.
خوب زور دولت به اون طرف خارجی که یک میلیون را می خرد نمی رسد و نهایتا از طرف پالایشگاه سود چند برابر می برد.
برای اینکار هم قیمت نفت خام و قیمت محصول را خودش تعیین می کند و اسم پالایشگاه را هم گذاشته خصوصی.
اتفاق خاصی برای این گروه نمی افته.
در همین محدوده نوسان می کنند.
نهایتا سودشون را منفی می کنند و مثل بقیه سهامهای زیانده چند برابر میشن.
چرا دید شما به پالایش بده ولی به سهامهای زیانده فعلی خوب، در صورتیکه خیلی از سهامهای زیانده فعلی قبلا سوده بودن و الان زیانده.
عليرضا خان رمز گشايي از پست هاي شبندر كار ساده اي نيست
فقط يه گوشش رو بهت ميگم كه فونت قرمز نشان از فعل معكوسه
البته باز هم هميشه اينطور نيست
دوست بسيار خوبم آقاي بهرامي:
از حسن توجه شما كمال تشكر را دارم آقاي بهرامي كساني كه هرازگاهي جملاتي از بنده مينويسند انسانهاي بسيار خوبي هستند و هيچ نظر تمسخر آميزي ندارند فقط كمي شوخي ميكنند من از شوخي هاي آنها دلگير نمي شوم ولي اگر قصد تمسخر داشته باشند بايد بگويم كه دلگير خواهم شد كه مطمئنن اينگونه نيست در هر صورت من مي خواهم در اين تاپيك به همديگر كمك كنيم حالا بعضي وقتها خيلي قلو (غلو) ميكنم اون را ببخشيد اين ذات بنده است كه سعي ميكنم كمتر قلو (غلو) كنم .
با تشكر
به عنوان نمونه
تو بعضي از تاپيكها شاهد بوده و هستيد كه چگونه دوستان به هم كم لطفي كرده و توهين و تحقير و تمسخر ميكنند
حالا اين را مقايسه كنيد با شبندر و آن طبع و منش بالايش
سال 94 سال شبندر نيست!!!
البته اون شبندر نه اين شبندر
جناب شبندر
به نظرتون تو منفي هاي فردا بهترين گروه وسهم كدام است
باز نگي خعتبار كه ديگه توقعم ميشه ها
خاهن چطوره؟
يه سهمي بگو كه 20 درصد رو تو 4 روز بدهد
به نظرم توي منفي هاي فردا بهترين سهم شرازه كه توي گروه پالايشي هم از حجم كمي برخورداره و هم سود بهتري داده و هم حقوقي بزرگي پشت سهم هست بزودي در صورت رشد پالايشي ها شراز از همه گروه بالاتر خواهد رفت البته من اين سهم را زير نظر دارم تا اصلاحش تموم شد تعداد سهامم را از 120ميليون سهم به 150 ميليون برسونم
بنده نسبت به پالايشي ها اصلا بدبين نيستم بلكه اين جوي كه راه انداخته اند جو مناسبي نيست زيرا شپنا بعد از چندين روز حجم نخوردن هنوز به گره نرفته چرا؟ زيرا قصد دارند با صف شپنا سهامداران را در باتلاق پالايشي گير بياندازند و روزانه سهمهاي ديگر اين گروه را به مردم بياندازند من از آينده پالايشي ها كاملا اطلاع دارم و ميدانم كه زيان بار خواهند بود به همين خاطر مي خواهم تا گزارشات 6ماهه دوستان حقيقي از اين سهم ها خارج شوندالبته خود دانند
نظر