کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
يه روز سفارس 4500تومان بود و عده اي داشتند مي خريدند من همين جمله را بهشون گفتم كسي باور نمي كرد روزي قيمتش 100تومان شود ولي شد حالا به شما بگويم اين دوره پالايشي ها به شدت نزول خواهند كرد حتي قيمت شتران را پايين تر از 200تومان مي بينم زيرا زيانهاي هنگفتي در انتظار اين صنعت هست لاقل حقيقي ها توي اين قيمتها نخرند صبر كنند
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
سلام دوستان
بیایید بجای زمین و زمان و فحش دادن و چه کنم چه کنم یه بار زوز تریدرهای حقیقیو امتحان کنیم.بیایید بجای فرار قدرت حقیقی و به رخ سازمان بکشیم بیاید یه کمپینگ سه روزه اعتراض به سازمان راه بندازیم از روز سه شنبه 94/02/23 تا یکشنبه 94/02/28 هیچ خرید و فروشی نکنیم و ارزش معاملات و به پایین ترین حد برسونیم اینجوری مطمئنا افت ارزش قیمت نخواهیم داشت ولی شاید اتحاد بین سهامدارا رو ایجاد کنیم.بعدش میتونیم بریم بسمت ایجاد کانون سهامدارای حقیقی. تو تموم فرومها و وایبر فراخوان بزنیم
پس پیش بسوی کمپینگ 3 روزه اعتراض به سازمان با عدم معامله از روز سه شنبه
بسياري از فعالان غيرحرفه اي دائما از دولت و دخالت اون و عرضه ها صحبت مي كنند تريدر موفق اونه كه با وجود همه اينها بتونه برايندي ايجاد كنه كه باعث موفقيتش بشه
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
سمند يك ميليارد خودرو داره 2ميليون خريدش نبايد سهامدار را فريب بده عددي نيست مثل اينكه شما يك ميليون سهم داشته باشي بعد 20000تا بخري اين چه تفاوتي داره پس با اين كلك ها مي خريد بعد پايين تر مي فروشيد.
قيمت نفت اصلا تاثيري بر سود دهي پالايشي ها نداره موضوع اينه كه امسال و سالهاي آينده پالايشگاه هاي ايران هزينه هاي زيادي براي توليد خواهند داشت بطوريكه امسال در گزارشات بعدي زيان هم اعلام خواهند كرد با اميدهاي واهي خريد نكنيد در گذشته كه نفت 100دلار بود هم قيمت اين سهمها روي 100الي 300بود فقط در دوران رئيس جمهور قبلي عده اي براي كسب سود بيشتر با دستگاه هماهنگ شدند و پولهاي كلاني دولت به جيب زد اين دولت قصد زياده خواهي نداره فقط متعادل مي خوره
5درصد شدن دامنه نوسان كاملا به ضرر حقيقي هاست چون با اين روند حقه بازي به جاي 4 درصد 5درصد ضرر ميكنند اگر راست مي گويند اصلا دامنه نوسان را بردارند و حجم مبنا هم يك باشد اين بازار واقعي خواهد شد و خريد و فروش بر مبناي سود خواهد بود نه ريسك
نظر