برترین سهام گروه ساختمانی.

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amir3236
    عضو عادی
    • Feb 2011
    • 266

پاسخ : برترین سهام گروه ساختمانی.

ثاخت درنمای هفتگی به خط حمایت چندین ساله برخورد کرده با توجه به وضعیت اندیکاتورها رشد خوبی در پیش داره .

فایل های ضمیمه شده

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

ثمسكن گزارش سه ماهه بسيار خوبي ارائه کرده
      فقط کمي شيطنت هم به خرج داده
      مجموعه ثمسكن نشون داده که اهل پنهان کاري نيست .. و جا براي تعديل مثبت رو براي خودشون باز ميگذارن و اين تعديل را به صورت خورد به بازار ارائه ميكنن ...

اگر دست از پا خطا کنند ممكن است سهامداراي جديدي که به درصد هم رسيدند دهنشو سرويس کنند.

شركت در اولين پيش بيني سود حاصل از فروش رو 8 ميليارد ديده بود که در سه ماهه همه را پوشش داده ...

حالا به جاي اينكه تعديل مثبت اعلام کند ... سود حاصل از سرمايه گذاري ها را کم کرده يعني از 120 رسانده به 112 تا تعادل رعايت شود ..

در حالي که سرمايه گذاري مسكن تهران با فروش پروژه خدامي به بانک توسعه تعاون به صورت يک جا حدود 6.5 تومان بايد فقط از اين محل تعديل مثبت بدهد

از محل زير مجموعه هاي غير بورسي سياست تقسيم سود را نسبت به سال گذشته پايين ديده .. از اين محل نيز تعديل مثبت خواهد داد ..

ثشرق و ثغرب را هم ناديده ميگريم ... در حالي که هر دو اين شركت ها تعديل مثبت خود را خواهند داد ..

شركت افزايش سود خواهد داشت و طبق پيش بيني در صفحات قبل اين اتفاق در حال رخ دادن است

سود حاصل از سرمايه گذاري
      سود حاصل از فروش
      سود زير مجموعه هاي غير بورسي

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• aravil
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 234

اریو جان ثمسکن کم ریسک ترین و مطمین ترین سهام گروه هستش.

مخصوصا برا سرمایه های بالایی که میانمدت و بلند مدت روش سرمایه گذاری کنند.

هم دی پی اس داره و هم رشد

نظر

• aravil
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 234

متاسفانه امروز و دیروز معاملات ساختمانی بیشتر به نفع نوسانگیران بود تا به نفع سهامدازان.

ساختمانیها برای جلوگیری از نزول بیشتر باید پرقدرت برمیگشتند باصف های خرید بالا.

متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

یرخی از ساختمانیها دیگر پایین چندانی ندارند و جا برا افت بیشتر ندارند. مانند ثعمرا

ولی برخی از سهام گروه شاید به نقاط حمایتی جدید و معتبری برسند و با اخذ انرژی پر قدرت برگردند.

فارغ از جو کوتاه مدت و این نزول و ادامه چند روزه نزول امسال رو و سال بعد رو سال ساختمانی میدونم.

یعنی انتظار بیشترین رشد رو در بین تمامی گروه ها از ساختمانیها دارم.

دوستانی که سهامدارند دیگه توجیهی برا فروش نیست مگر در نماد هایی که کمتر اصلاح کرده اند.

بنابر این در مقطع فعلی سهامدار ماندن و تغییر رویه به میان مدت بهترین استراتژی هستش.
          .

نظر

• aravil
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 234

با سلام خدمت دوستان ساختمانی.

گزارش 6 ماهه برخی از ساختمانیها بالاخره رو کدال نشست.

متاسفانه گزارشات چنگی به دل نزد و انتظارات بازار و سهامدازان ساختمانی روبراورد نکرد.

با خواندن گزارشات به بازار کم رمق روز چهارشنبه و دلیل عرضه های زیاد پی بردم.

فعلا تا گزارشات 9 ماهه خبری از تعدیل نیست.

البته بنده قبلا هم گفته بودم بیشترین امیدم به گزارشات 9 ماهه و 12 ماهه هستش.

البته به طور سنتی از اواخر بهار و اوایل تابستان ساختمانیها حرکت خود رو شروع میکنند

منتها تا ان موقع شاید شاهد نوسانات زیاد در روند قیمتی ساختمانیها و کف های جدید باشیم.

به عنوان مثال بنده کف ثباغ رو 240 میدونستم که پایین نمیاد اما دوست عزیز جناب صالحی در نمودارشان از 190 تومان به عنوان کف یاد کردند که ممکنه اونجا رو لمس کنه و بعد برگرده.

ثتران میتونه تا 230 اصلاح داشته باشه. وساخت میتونه تا 345 پایین بیاد .

ثفارس حمایت میشه و زیر 300 نمیاد. ثعمزا زیر 200 نمیاد به هیچ وجه.

پایین ان چنانی ندارند ولی در میان مدت اهداف بالایی رو محقق خواهند کرد.

بنابر این برا اونی که میان مدتی و بلند مدتی هستش فرقی نمیکنه و قطعا با صبر و سهامداری امسال به سود خوبی خواهد رسید

اما برا اونایی که دنبال کوتاه مدت هستند فعلا روند گروه ساختمان و شاخص نزولی هستش و با اجرای طرح هدفمندی مرحله دوم در کوتاه مدت نمیتوان انتظار رشد داشت

و باید منتظر جو منفی ناشی از اجرای طرح در کوتاه مدت باشیم.

اما این نوید رو به سهامداران میدم که بعد اجرای طرحو از اواخر بهار و اوایل تابستان از بورس حمایت خ اهد شد و قطعااهداف بالایی رو ساختمانیها خواهند زد..د

در میان مدت انتظار عبور از سقف قبلی و تحقق اهداف بالایی رو دارم.

منتها بازم میگم در کوتاه مدت قضیه فرق میونه.

دوستان هر کسی بر طبق استراتژی خودش معامله کنه و به سیستم معاملاتی خودش پایبند بمونه و حد ضرر فراموش نشه

نظر

• aravil
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 234

در حال فروش یک ملک در شهرستان هستم تا با وجه حاصل از ان بتوانم در ریزش بازار سهام ساختمانی اضافه کنم.

واقعا الان قیمت سهام ساختمانی یک پنجم قیمت املاکشون هستش.

یعنی خرید سهام ساختمانی به ارزش یک پنجم قیمت فعلی ملک.

این گزارشات منفی و بد شش ماهه برا شرکتهای ساختمانی فرصتی برا سرمایه گذاران هست تا سهام ارزنده ساختمانی رو در نزول قیمتی مفت بخرند.

با این گزارشات افتضاح شش ماهه فرصت خیلی عالی برا خرید سهام تاپ ساختمانی ایجاد خواهد شد. قیمتی که به خواب همنمیشد دید.

دوستان از این فرصت منفی و گزارش ممقی 6 ماهه و هدفمندی یارانه ها و جو منفی ان استفاده کنند و بهترین سهام ساختمانی رو در منفی اضافه کنند.

بعد این منفی و ریزش کوتاه مدت درگر سهام ساختمانی بعد ار تابستان دست نیافتنی خواهد شد

نظر

• yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

آراویل عزیز ضمن احترام به نظر شما اجازه بدین تعجب شدید خودم رو از پست های اخیرتون اعلام کنم...در اینکه اعتماد به بازار خیلی کم شده شکی نیست... اینکه احتمال اصلاح بیشتر هم وجود داره قابل رد کردن نیست...ولی چرخش سریع و به یکباره از توصیه فراوان به خرید حتی بیست درصد بالاتر از قیمتهای فعلی سهام ساختمانی و تبدیل شدن اون به فروش در قیمتهای فعلی (البته به طور غیر مستقیم...وقتی میگین احتمال کاهش قیمت ثباغ به 190 تومن وجود داره و مرجع تون صحبت یک تکنیکالیسته که خودم تحلیل هاشون رو دنبال میکردم ولی به دلیل اشتباهات فراوانی که تو تحلیل هاشون در ماههای اخیر در بورکس داشتن دیگه پستهاشون رو تعقیب نمیکنم ...وقتی صحبت از ریزش سهام ساختمانی میکنین...وقتی...بگذریم)...جالبه ذکر نکردین ثشرق تا چه قیمتی ممکنه پایین بیاد!...به هر حال دوست عزیز اعتبار به سختی به دست میاد ولی..البته تمام این صحبتهام با آراویل تالار بورسه و اگه شما شخص دیگری هستین بحثش جداست.

نظر

• راز نما
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 347

دوستان عزیز اینقدر توی دل این افراد بدبخت بیچاره که توی ضرر هستند خالی نکنید هفته دیگر بازار کاملا مثبت هست سهام های ساختمانی نزول زیادی ندارند روی همین قیمتها کف سازی میکنند بعضی اونها مثل ثتران را بررسی کردم کف سهم 250تا 260 تشکیل شده و این هفته استارت بطرف 320 خواهد بود و ثشرق هم 250 و 260 کف سازی کرده است. بنابراین دو سهم یک مسیر شارپی به طرف بالا دارد در ضمن بازار با پول من و تو حرکت نمیکنه و گزاراش ساختمانیها همیشه همین بوده و کاری به منتظر گزارش 9 ماه نخواهد داشت پول که بازار بیاد کاری به گزارش نداره فقط ارزنده بودن سهم را میسنجه همین . پیش بینی من این هفته اینه که کل بازار صعودی هست. بنابراین از این پله به اون پله رفتن کار احمقانه ای هست مگر اینکه با کفی که این گروه زده اند 20 تا 30 درصد صعود داشته باشیم اونجا وضعیت چیز دیگریست بگوییم اصلاح داشته باشیم .یا نه .
                  تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

از مشخصات روند نزولی اینطور است که دره ها پائین تر از دره قبلی قرار میگیرند و قله ها نیز پائینتر از قله قبلی(در روند صعودی برعکس),برای اینکه بگوئیم روند تغییر کرده است باید کندلها تغییر روند را تائید کنند تا مطمئن تر وارد خرید شد, الیوتیست های کم ریسک معمولا بعد از تکمیل موج 2 و بالای موج 1وارد میشوند, تکنیکال کارهای کلاسیک بعد از کف دوقلو و سه قلو و سرو شانه معکوس و یا شکست خط روند در کنج ها وارد میشوند و هامورنیکی ها بعد از تکمیل تراز انتهایی بازوی الگوی هارمونیک.
                    اینطور است که برای خرید مطمئن باید منتظر موقعیت مناسب بود و عجله کار را خراب میکند و ممکن است سرمایه را گیر بیندازد .
                    معامله گران پر ریسکتری هم هستند که دنبال کف ها میگردند و زودتر وارد میشوند که البته سود و زیانش هم بالاتر است.
                    آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2014/04/18, 21:27.
                    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• aravil
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 234

دوست عزیز یوسف جان بنده همان ارویل تالار بورس هستم و اگر بنا بر چیز دیگری بود و بنا بر عدم صداقت بود با همان ایدی اینجا ثبت نام نمیکردم بگذریم.

در مورد ثباغ نظر خودم نبود و منبع معرفی کردم در کل بنده فارغ از برخی تحلیلها اعتقاد زیادی به جناب صالحی دارم

مورد بعدی تحلیب بدون از تعصب هستش. در همین تالار بنده اعلام کردم به جز سهام ساختمانی سهامم در سایر گروه ها را فروخته ام. حتی در گروه ساختمان برخی سهامم چون مقداری ثتران که داشتم فروختم اما ثشرق و برخی دیگر سر جاش هست.

بحث من تحلیل علمی بدور از تعصب هستش.

دلیلی نداره وقتی سهمی رو دارم فقط تعریف کنم و چشمم رو بروی روند ببندم. مورد بعدی اگر نوشته های ارویل رو در تالار بورس دنبال میکنین باید بدونین که اروبل همیشه توصیه اش سهامداری در عین نوسانگیری هستش.

یعنی 60 الی 70 درصد ثشرق همیشه در سبد دست نخورده میمونه تا از روند اصلی جا نمونم و 30 الی 40 درصدش به نوسانگیری اختصاص دادم.

از اول هم تو تاپیک ثشرق به همه توصیه کردم و پست هاش موجوده.

با این کار بدون یک ریال اورده جدید در یک سال گذشته تعداد ثشرق هامو نزدیک به دوبرابر کردم.

در همون پست هم گفتم پایین چندانی اکثرا ندارند و برا میان مدت بازدهی بالایی خواهند داشت.

روی صحبت من نوسانات کوتاه مدت ناشی از طرح تحول و نزول شاخص و تاثیر ان بر سهام ساختمانی هستش

به هر حال از تذکر و دنبال کردن مطالبم ممنونم.

در کل بنده نظر کلی ندادم بلکه تفکیک کردم

اگه پست های قبلی رو به دقت بخونین متوجه میشین که گفتم میان مدتی ها و سهامداران نفروشند چون نهایت 10 درصد این ور اون ور میشه اما برا کوتاه مدتی ها گفتم شاید کمی پایین تر بیاد.

در ضمن گزارشات تصنعی 6 ماهه و اجرای هدفمندی از دو روز دیگر قطعا بر کوتاه مدت اثر گذاره ولی میان مدت همان هست که گفتم

بازم میگم بهترین استراتژی رو 70 به 30 میدونم.
                      امیدوارم تمامی پست های گذشته رو مطالعه کنین و انشاالله ابهاماتون برطرف بشه.

اگر مورد دیگری باشد در خدمتم

نظر

• aravil
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 234

در اصل توسط راز نما پست شده است View Post
                        دوستان عزیز اینقدر توی دل این افراد بدبخت بیچاره که توی ضرر هستند خالی نکنید هفته دیگر بازار کاملا مثبت هست سهام های ساختمانی نزول زیادی ندارند روی همین قیمتها کف سازی میکنند بعضی اونها مثل ثتران را بررسی کردم کف سهم 250تا 260 تشکیل شده و این هفته استارت بطرف 320 خواهد بود و ثشرق هم 250 و 260 کف سازی کرده است. بنابراین دو سهم یک مسیر شارپی به طرف بالا دارد در ضمن بازار با پول من و تو حرکت نمیکنه و گزاراش ساختمانیها همیشه همین بوده و کاری به منتظر گزارش 9 ماه نخواهد داشت پول که بازار بیاد کاری به گزارش نداره فقط ارزنده بودن سهم را میسنجه همین . پیش بینی من این هفته اینه که کل بازار صعودی هست. بنابراین از این پله به اون پله رفتن کار احمقانه ای هست مگر اینکه با کفی که این گروه زده اند 20 تا 30 درصد صعود داشته باشیم اونجا وضعیت چیز دیگریست بگوییم اصلاح داشته باشیم .یا نه .
                        دوست عزی شخصی که تو ضرر باشه و دلش خالی بشه نمیاد بگه که احتمال نزول بازم هست

بلکه میاد شعار میده از فردا بالا میره و تارگت نجومی میده و همیشه شعاد صعود شارم رو میده.

وقتی پول از بورس خارج شد تو یک روز خارج نشد در عرض چند ماه حجم معاملات از 500 میلیارد تومان به 100 میلیارد تومان رسید

اگر به طور عکس پول و سرمایه بخواد برگرده بورس یک روزه برنمیگرده بلکه تدریجی میاد.
                        .
                        در ضمن تمام شده ثشرق برا بنده خیلی خیلی پایین تر از تصور خیلی هاست بنده ثشرق 150 تومانی قبل افزایش سرمایه با سود دو مجمع دارم که با نوسانگیری های مکرر بیش از دوبرابرش کردم بدون یک ریگیال اورده جدید.

البته کلا نوسانگیر نیستم بلکه 70 درصد سهام ارزنده چون ثشرق رو همیشه نگه میدارم و دست نمیزنم و با بقیه 30 درصد همیشه نوسان میگیرم تا هم از رشد اصلی هیچ وقت جا نمونم و هم از نوسانات کوتاه مدت بهره مند شوم.

الان هم 70 درصد ثشرق سر جاش هست و 30 درصدش رو تو 300 خارج شدم و همین الانش هموارد شوم بیش از 100 هزار تا اضاف میشه به تعداد بدون یک ریال اورده جدید.

به هر حال با توجه به اینکه همیشه 70 درصد ثشرق تو سبد ثابت است از صعود قیمت همیشه استقبال میکنم اما شعار نمیدم.

در ضمن با این استراتژی 70 به 30 اگه بالا بره سود میکنم و خوشحال میشم اگه پایبن بیاد نوسان میگیرم و تعداد اضاف میکنم بدون یک ریال اضافی.

به هر حال هر کسی باید استراتژی خاص خودش رو داشته باشه.

باید به راه و روش های مختلف احتزام بگذاریم و از تهمت زدن و تخریب دست برداریم

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
                          دوست عزی شخصی که تو ضرر باشه و دلش خالی بشه نمیاد بگه که احتمال نزول بازم هست

بلکه میاد شعار میده از فردا بالا میره و تارگت نجومی میده و همیشه شعاد صعود شارم رو میده.

وقتی پول از بورس خارج شد تو یک روز خارج نشد در عرض چند ماه حجم معاملات از 500 میلیارد تومان به 100 میلیارد تومان رسید

اگر به طور عکس پول و سرمایه بخواد برگرده بورس یک روزه برنمیگرده بلکه تدریجی میاد.
                          .
                          در ضمن تمام شده ثشرق برا بنده خیلی خیلی پایین تر از تصور خیلی هاست بنده ثشرق 150 تومانی قبل افزایش سرمایه با سود دو مجمع دارم که با نوسانگیری های مکرر بیش از دوبرابرش کردم بدون یک ریگیال اورده جدید.

البته کلا نوسانگیر نیستم بلکه 70 درصد سهام ارزنده چون ثشرق رو همیشه نگه میدارم و دست نمیزنم و با بقیه 30 درصد همیشه نوسان میگیرم تا هم از رشد اصلی هیچ وقت جا نمونم و هم از نوسانات کوتاه مدت بهره مند شوم.

الان هم 70 درصد ثشرق سر جاش هست و 30 درصدش رو تو 300 خارج شدم و همین الانش هموارد شوم بیش از 100 هزار تا اضاف میشه به تعداد بدون یک ریال اورده جدید.

به هر حال با توجه به اینکه همیشه 70 درصد ثشرق تو سبد ثابت است از صعود قیمت همیشه استقبال میکنم اما شعار نمیدم.

در ضمن با این استراتژی 70 به 30 اگه بالا بره سود میکنم و خوشحال میشم اگه پایبن بیاد نوسان میگیرم و تعداد اضاف میکنم بدون یک ریال اضافی.

به هر حال هر کسی باید استراتژی خاص خودش رو داشته باشه.

باید به راه و روش های مختلف احتزام بگذاریم و از تهمت زدن و تخریب دست برداریم
                          aravil عزیز
                          صاحب نظری که همواره از دید گاه هایش استفاده نموده ام

برایم جالب است که تصمیم اخیر ایشان در باره خروج از کلیه سهام بجز چند سهم ساختمانی بر اساس اظهار نظر دو گروه از بازار بوده

گروه منفی
                          گروه مثبت

حالا دوست دارم نظر خودشان را در باره بازار و سهام بنیادی بازار بدانم
                          سهامی همچون
                          تاپیکو
                          سپه
                          ثشرق
                          ثمسکن
                          فولاد مبارکه
                          وامید
                          شرانل
                          کگل و کچاد
                          ومعادن
                          فخوز
                          وبملت
                          وپاسار
                          وانصار
                          و.....

بقیه سهام بنیادی

نگاه صرفا تکنیکالی به بازار و سهم ها کار اشتباهی هست

بازار این روز ها بیشتر از هر چیز نیاز نگاه به بنیاد سهم ها دارد

متوسط پی به ای بازار در محدوده 6 قرار دارد
                          و متوسط پی به ای بسیاری از سهم ها در محدوده 3 تا 3.5
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• aravil
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 234

امروز اخر وقت مطمین تر شدم که بازار میخواد برگرده.

اگر در اخر معاملات برنمیگشتند امیدی نبود ولی خوشبختانه در اخرین لحظات سرمایه بیشتری وارد گروه ساختمان شد.

حتی ان پول حاصل از فروش برخی سهام دیگر رو ساختمانی وثشرق اضافه کردم.

فقط 800 هزار سهم ثشرق اضافه کردم.

فردا هم یک میلیون سهم برا یکی از سبد های دوستان درخواست خرید خ اهم داشت.

به احتمال 90 درصد ساختمانیها روندشون برمیگرده.

قبلا هم گفته بودم میان مدت ساختمانیها عالی هستش اما با وجود اینکه سهامدار ساختمانی مانده بودم از کوتاه مدت ناامید شده بودم اما معاملات مخصوصا اخر وقت مرا امیدوار تر کرد.

نظر

• aravil
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 234

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              aravil عزیز
                              صاحب نظری که همواره از دید گاه هایش استفاده نموده ام

برایم جالب است که تصمیم اخیر ایشان در باره خروج از کلیه سهام بجز چند سهم ساختمانی بر اساس اظهار نظر دو گروه از بازار بوده

گروه منفی
                              گروه مثبت

حالا دوست دارم نظر خودشان را در باره بازار و سهام بنیادی بازار بدانم
                              سهامی همچون
                              تاپیکو
                              سپه
                              ثشرق
                              ثمسکن
                              فولاد مبارکه
                              وامید
                              شرانل
                              کگل و کچاد
                              ومعادن
                              فخوز
                              وبملت
                              وپاسار
                              وانصار
                              و.....

بقیه سهام بنیادی

نگاه صرفا تکنیکالی به بازار و سهم ها کار اشتباهی هست

بازار این روز ها بیشتر از هر چیز نیاز نگاه به بنیاد سهم ها دارد

متوسط پی به ای بازار در محدوده 6 قرار دارد
                              و متوسط پی به ای بسیاری از سهم ها در محدوده 3 تا 3.5
                              اریو جان شما استاد بنده هستید و همیشه از خواندن مطالب شما لذت برده ام.

در مورد سهام بنیادی و ساختمانی با شما هم عقیده ام و زیاد پایبند تکنیکال نیستم و قطعا میان مدت رو صعودی میدانم بدون شک.

حتی برا ساختمانیها در میان مدت بازه 700 الی 2000تومان پیش بینی کرده ام.

و لیکن از اثر منفی تحولات کوتاه مدت میترسیدم. ولی با این وجود همیشه گفتم که تحولات کوتاه مدت هیچ تاثیری بر روند بلند مدت و میان مدت سهم ندارد.

با خبر دیشب و تایید ان و برگشت اخر معاملات و حجم بالای معاملات وعدم ریزش در اخر معاملات و بالا کشیدن گروه برا کوتاه مدت و برگشت روند امیدوار تر شدم.

بنده از قبل هم امیدوار بودم ولی اختلاف نظرم با دیگران بر سر زمان برگشت ان بود

نظر

• 554433
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 102

وساخت واقعا رو اعصابه

نظر

در حال کار...
                                X