کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام استاد .بنده چیزی از تکنیکال.نمودار.تحلیل...نمیدونم.اما اینو متوجه شدم شما از خیلی جهات انسان بزرگی هستین.بنظرمن حقیر وجود شما برای این سایت وهمه دوستان یک غنیمت بزرگه.فکر میکنم شما زکات علم خودتونو به بهترین نحو وبدون داشتن هیچ چشمداشتی با سعه صدر تمام پرداخت میکنید.از خداوند متعال برای شما وخانواده محترمتان به برکت این ماه عزیز سلامتی طول عمر وعاقبت بخیری رو خواستارم.
ببخشید من متوجه نشدم اگر میشه بیشتر توضیح بدین فرصت فروش هست یا باید نگهداری کرد
آیا امکانش هست که 246 را ببینه و بیاد تا 226 و نوسان بده؟
این واژه بمب نگران کننده است حتما منظورتون بمبی هست که هر لحظه ممکنه منفجر بشه و سهم سقوط کنه
============
Farshidu:
بله منظور از بمب ساعتي احتمال شروع ريزش هست اگر بالاي ٢٤٦ تثبيت شود تا ٢٧٥ هم جاي رشد دارد
توی نمودار ذوب به نظرم الگوی ab=cd تشکیل میشه با هدف 267 تومن که a=185 b=239 c=212 و هدف 267 تومن که دقیقا با خط روند بلند مدت تلاقی میکنه و میتونه از اونجا افت کنه به نظرتون این حالت محتمل هست یا رد میشه ؟
نظر