کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا فرشید نمودار بالا مربوط به بانک دی هست.
با توجه تحلیل های قبلی شما در مورد این سهم من سهمو اینجوری دیدم .
من هدف حدودی 250 تومان رو در بازه زمانی 10 آگوست تا 20 آگوست برای سهم متصورم و ریتم حرکتی سهم رو اون خط قرمز رنگ میبینم.
نظر شما در این باره چیست ؟
ممنون
پس از شکست کف شاخص در عدد 70273 در اوایل دیماه رویت اهداف 64000 و 57000 محتمل گردید. و شاهد برگشت از عدد 61532 بودیم.
درسته که شکست کف 61532 بعید بنظر میرسه اما منتفی نیست.
در هر صورت فارغ از عدد شاخص که اصلا مهم نیست بنظر حدود 1 ماه دیگر زمان خوبی برای بستن سبد می باشد مگر اینکه اتفاق جدیدی و یا تغییر تکنیکی ( شکست سقف کانال در حدود 70000) رخ دهد.
البته انتظار یک رشد ضعیف و چند روزه از اواسط هفته بجاست.
سناریوی عدم توان رشد هم همچنان در پرونده موجود است.
امروز 24 تیر 94 همانطور که شاهد هستیم خوشبختانه عدد شاخص موفق به خروج از کانال نزولی 1/5 ساله شد.
تا وقتی بالای کانال باشد کف جدبد در شاخص منتفی هست ولی ورود مجدد به کانال هشداریست که شکست کاذب بوده و تحلیل زیر نامعتبر.
این احتمال وجود دارد که پس از پولبک به کانال شاهد رشد تا محدوده مشخص شده باشیم و سپس اصلاح تا اواخر شهریور.
آقا فرشيد سلام
با توجه به اينكه ٤/٢٩ سهم بسته ميشه طبق صحبتهاى قبلي تون ميشه گفت تقسيم سود قسمتى از اصلاح سهمه؟ و همينطور ادامه رشد تا تراز بعدى پس از باز شدن سهم صورت بگيره؟؟ همچنين با توجه به اينكه رشد سهم بيشتر از حد انتظار بوده آيا تحليل هنوز معتبره؟
آقا فرشيد سلام
با توجه به اينكه ٤/٢٩ سهم بسته ميشه طبق صحبتهاى قبلي تون ميشه گفت تقسيم سود قسمتى از اصلاح سهمه؟ و همينطور ادامه رشد تا تراز بعدى پس از باز شدن سهم صورت بگيره؟؟ همچنين با توجه به اينكه رشد سهم بيشتر از حد انتظار بوده آيا تحليل هنوز معتبره؟
سلام
در سناریوی قرمز رنگ انتظار تشکیل سقف در تاریخ 14 جولای داشتیم که همینطور شد اما قیمت تا عدد مورد اشاره رشد نکرد. همچنان انتظار رویت این هدف را دارم اما بعد از کمی اصلاح و استراحت.
احتمال رسیدن به 221-226 هست مگر شکست 265 رخ دهد.
نظر