کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
يعني 10 روز ديگه.....قراره چه اتفاقي بيفته؟ پايان فاز اصلاح؟؟؟ و يا ......
نوشته اصلی توسط persepolis
جسارتا عرض ميكنم و اميدوارم مطلب بنده رو حذف نكنيد ( باشد براي يادگاري در اين تاپيك ).......
ثتران طي هفته ها و ماههاي اتي ( حداكثر تا پايان پاييز 93 ) قيمت محدوده 208-189 تومان را تاچ خواهد كرد ( اين اتفاق جبري است و قطعا حادث خواهد شد و برخلاف تحليل تكنيكال اگر و شايد و اما ندارد )
پيش بيني تون درست از آب دراومد ، كنجكاو شدم بدونم از چه روشي استفاده مي كنيد. ممنون
قیمت برگشت اما برای خرید باید از خط سبز عبور کند تثبیت شود و در پولبک خرید
برای کسانی که اهل ریسک نیستند عبور از 307 و تثبیت سیگنال خرید میان مدت می باشد.
با سلام مجدد:
اقا فرشید شرمنده من همش سوال می پرسم.
ممنونتون میشم کپارس را هم یه تحلیل بزارید.
راستش 4 تومن دارم موندم چی بخرم به خاطر همینه همش سوال می پرسم.(با دید 1 ماهه)
با تشکر.
در پناه حق.
نوشته اصلی توسط persepolis
جسارتا عرض ميكنم و اميدوارم مطلب بنده رو حذف نكنيد ( باشد براي يادگاري در اين تاپيك ).......
ثتران طي هفته ها و ماههاي اتي ( حداكثر تا پايان پاييز 93 ) قيمت محدوده 208-189 تومان را تاچ خواهد كرد ( اين اتفاق جبري است و قطعا حادث خواهد شد و برخلاف تحليل تكنيكال اگر و شايد و اما ندارد )
خواهش ميكنم....راستش از روش خاصي در اين مورد استفاده نكردم....بيشتر بر پايه رفتارسهم و تجربه شخصي بود...چون چندين بار از همين محدوده برگشته بود...ضمنا توانايي تثبيت بالاي 260 رو در سهم نديدم....به شخصه فكر ميكنم ثتران تا بالاي 260 تثبيت نشه و نمونه تو همين محدوده نوسان خواهد كرد( اين سهم از سهام مورد علاقه نوسانگيرهاي انفرادي و سازمان يافته مي باشد ).....ممنون از توجه و عنايت جنابعالي.....
پيش بيني تون درست از آب دراومد ، كنجكاو شدم بدونم از چه روشي استفاده مي كنيد. ممنون
نظر