کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تحلیل وبیمه برام مبهمه
یا میتونه از 7 اکتبر صعودی بشه یا یه ماه دیگر هم اصلاح کنه. به هر حال اگر قصد خرید دارید مطمئن ترین راه خرید با تریگر شکست 166 هست به هدف 250 که البته 250درصورتی هست که اصلاح تا 7 اکتبر تمام بشه.
حالا عصبانی نشو
تو بورس ما بخاطر رشد شدید ,قیمتها چند برابر شدند بخاطر همین گاهی بهتره از لگاریتمی استفاده بشه
تو هفتگی هم لگتریتمی بهتره.
تمام خطوط روندها باید در حالت لوگاریتمی انجام بشه
و تمام موج شماریها باید در حالت لگاریتمی انجام بشه
ربطی هم به بورس ما و قشنگی و این حرفا نداره
یک مطلبی هم راجع به تحلیل زمانی مینویسم تا دوستان برای خودشون ایم مبحث رو برای خودشون بت نکن
همون طور که در بحث قیمت ما فیبوناچی داریم و
در یک حالتی اندازه اصلاح یک حرکت رو نشون
و یک فیبو اکستنشن هم داریم اندازه حرکت اصلاح رو از اول اصلاح امتداد میده که نزدیکترین عدد به اکپنشن 100 برای ما ملاک است
و یک فیبو هم داریم اندازه فاز حرکت رو از اول اصلاح مدل میکنه بصورت کلی
که همین اعمال هم برای فیبوی زمانی انجام میشه که در نرم افزار داینامیک تریدر
این قابلیت وجود داره بصورت خودکار تعداد کندلهای فاز حرکت و اطلاح رو شمارش کنه
و بصورت درصدی نشون بده
این بحث فیبوی زمانی کار سختی نیست
مهم اینکه منطق ابزار رو درک کنیم
بعدش همه مسایل حل میشه و برام اسون و راحت و پیش پا افتاده میشه
همون طور در فیبوی قیمت از یک کف به یک سقف و یا بر عکس استفاده میکنیم در فیبوی زمانی هم
از همین روش استفاده میکنیم مهم درک اینکه چکار می خواهیم بکنیم
یعنی میخوااهیم تعداد کندلهای فاز حرکت رو مدل کنیم یا تعداد کندلهای فاز اطلاح رو
به همین راحتی
البته میشه از دوتا کف و یک سقف و یا دوتا سقف و یک کف هم مثل فیبوی قیمتی در بعد زمان هم استفاده کرد
سهراب بابا
کل تکنیکال از ابتدایی تا استادیش رو میشه در عرض 2 ماه یاد گرفت
و تمام موج شماریها باید در حالت لگاریتمی انجام بشه
ربطی هم به بورس ما و قشنگی و این حرفا نداره
یک مطلبی هم راجع به تحلیل زمانی مینویسم تا دوستان برای خودشون ایم مبحث رو برای خودشون بت نکن
همون طور که در بحث قیمت ما فیبوناچی داریم و
در یک حالتی اندازه اصلاح یک حرکت رو نشون
و یک فیبو اکستنشن هم داریم اندازه حرکت اصلاح رو از اول اصلاح امتداد میده که نزدیکترین عدد به اکپنشن 100 برای ما ملاک است
و یک فیبو هم داریم اندازه فاز حرکت رو از اول اصلاح مدل میکنه بصورت کلی
که همین اعمال هم برای فیبوی زمانی انجام میشه که در نرم افزار داینامیک تریدر
این قابلیت وجود داره بصورت خودکار تعداد کندلهای فاز حرکت و اطلاح رو شمارش کنه
و بصورت درصدی نشون بده
این بحث فیبوی زمانی کار سختی نیست
مهم اینکه منطق ابزار رو درک کنیم
بعدش همه مسایل حل میشه و برام اسون و راحت و پیش پا افتاده میشه
همون طور در فیبوی قیمت از یک کف به یک سقف و یا بر عکس استفاده میکنیم در فیبوی زمانی هم
از همین روش استفاده میکنیم مهم درک اینکه چکار می خواهیم بکنیم
یعنی میخوااهیم تعداد کندلهای فاز حرکت رو مدل کنیم یا تعداد کندلهای فاز اطلاح رو
به همین راحتی
البته میشه از دوتا کف و یک سقف و یا دوتا سقف و یک کف هم مثل فیبوی قیمتی در بعد زمان هم استفاده کرد
سهراب بابا
کل تکنیکال از ابتدایی تا استادیش رو میشه در عرض 2 ماه یاد گرفت
سعی کن منطق ابزار رو درک کنی
مابقیش خود بخود حل میشه و میشی استاد سهراب
سلام و ارادت خدمت دوست عزیز
جناب آرمین فر من قبلا راجع به ابزار ها به ایشون همین مطلب را گفتم:
فرشید خان. این بورس ما بدجور به تحلیل زمانی نیازمند هست.من حدود 1سال هست که وارد بورس شده ام.شما اولین کسی هستید که این رو معرفی کردید و من به دنبال آموزش اون هستم.اگه میشه ویدیوهایی رو در صورت داشتن وقت تهیه نمایید و در این تاپیک قرار دهید تا باعث بالارفتن سطح سواد بچه ها شود.
در صورت محقق نشدن این امر خواهشن آموزش اون رو در همین تاپیک انجام بدید.
تحلیل زمانی صرفا ابزاره محضه
باید ساختار موج ها رو بشناسید و اینو درک کنید که الان قیمت بالایی خواهد رفت یا پایینی! (چیری که هنوز خودم مسلط نیستم) بعد که جهت مشخص شد با ایزار زمان و قیمت احتمالی رو پیدا کنید. شما باید بدونید که تعطیلات قصد سفر به شمال رو دارید یا جنوب ! بعد با ابزار مخصوص مصافت و زمان رو بدست بیارید.
پس دنبال این نکته باشید.
اما در مورد لگاریتمی با مقداری از گفته های شما مخالفم
خطوط روند رو در هر دو حالت لگاریتمی و سیمپل میشه کشید و هر دو هم معتبرند.
موج شماری هم ربطی به لگاریتمی و غیر لگاریتمی نداره چون امواج در این دو حالت تغییری پیدا نمی کنند.
در بازارهای جهانی نباید از لگاریتمی استفاده کنیم فقط کاراییش در بورس ما هست اونهم بخاطر تغییرات چندبرابری قیمتها. در بازار های جهانی در بازه های بلند مدت که قیمتها نوسانات چندصد درصدی داشتند از لگاریتمی استفاده می کنیم.(مثل طلا که از 400 به 1900 رسید).
در اصل حالت لگاریتمی تورم بالا رو پوشش میده
مثالی میزنم : سهمی داریم قیمتش 250 تومان بوده در اوج قیمت به 750 رسیده 500تومان رشد کرده و 3 برابر شده
سهمی دیگر 7000 تومان بوده به 7500 رسیده 500 رشد کرده ولی 7درصد افزایش قیمت داشته!
در حرکت موج بعدی صد در صد در سهم اول باید از پارامترهای لگاریتمی استفاده شود ولی در سهم دوم نه.
بازهم از دوست عزیز تشکر می کنم و امیدوارم مطالب ایشون گره سوال جناب سهراب رو باز کند.
2 سناریو داریم که طبق تحلیل قبل الان موج 1و2 کامل شده و تا حدود 10 الی 19 مهر کف موج 2 خواهد بود هدف موج 3 در شکل مشخص است.
ولی سناریوی دوم با احتمال بسیار کمتر ممکنه کف جدیدی ایجاد بشه که صعود قیمتی سهم رو زمان بر می کنه.
اینها نظر شخصی من هست و احتمال خطا بالا.
جناب فرشید سلام به محدوده زمانی 10 تا 19 مهر نزدیک شدیم آیا 7 اکتبر شامل خکاوه هم هست . آیا ممکنه کف جدیدی که فرمودید ایجاد بشه
نظر