کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام نظرتان رادر مورد وخارزم بفرمایدآیا با این نیروگاه قیمتش پایین نیست
نیروگاه و غیره جزء بنیاد سهم هست که من اطلاعی ندارم متاسفانه
در تکنیکال سهم سقف دوقلو تشکیل شده که هدفش 102 هست ولی حدود 115 حمایت خوبی دارد.بنظر من شنبه سقف کوتاه مدت تشکیل شد.(نظر شخصی)
اگر به داخل باکس برگردد و تثبیت شود تحلیل نا معتبر است.
از دوستانی که این دیتا مورد نیازشان هست خواهش می کنم روی گزینه تشکر (نه بعنوان تشکر بلکه بعنوان رای گیری) کلیک کنند اگر تعداد به حد نصاب رسید هفته ای 3بار دیتا رو در همین تاپیک آپلود خواهم کرد.
بنیادی سهم نمیتونه اجازه بدهد سهم تا 140 تومان افت کند مگر سهم تعدیل منفی 30 تا 40 درصدی بدهد . با توجه به فروش خوب در سه ماهه نخست و افزایش حجم معاملات این مسکن در فصل زمستان احتمال دست یابی به بودجه بالا است
اما محدوده 180.. محدوده 180 دست یافتنی تر است و این مسلتزم یک بازار بسیار منفی سیستماتیک است .. البته اگر ثتران به محدوده 180 برسه واقعا برخی سهام بیش از 50 درصد افت خواهند کرد .
در مورد ثشرق نمودار از ره آورد نوین ..تعدیل شده
به نظر من سهم موفق به شکست روند نزولی 1.5 ساله خودش شده و پول بکی هم در 186 تومان به آن زده است .
از نظر خودم فعلا میتوان به تارگت 247 تومان فکر کرد
هر چند سهم در 215 تومان کف دو قلویی را کامل میکند
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر