کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
شاید زیاده خواهی باشه،ولی من هم میخواستم از دوستمون فرشید تقاضا کنم که اگر امکان داره،وقتی تحلیلی و یا نموداری ارائه میدن توضیحاتی هم همراهش ارائه بدن.
ممنون
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
سلام
شاید زیاده خواهی باشه،ولی من هم میخواستم از دوستمون فرشید تقاضا کنم که اگر امکان داره،وقتی تحلیلی و یا نموداری ارائه میدن توضیحاتی هم همراهش ارائه بدن.
ممنون
فرشید جان صلاح دونستی نمودارتم بذار، مصور ببینیم چند چندیم ;)
نمودار هم می گذارم اما این تاریخها محاسبات اکتاوین هست و از نمودار نیست اما تاریخهایی که با ترازهای زمان فیبوناچی هم خوانی داشت به رنگ قرمز نوشتم که معتبرتر هستند.
----------------------------------------------------- از فردا به مدت حداکثر 1 هفته منتظر شروع یک اصلاح خفیف رو به بالا هستم در صورت عدم قدرت خریدار تا اطلاع ثانوی خرید سهم منطقی نمی باشد.
-----------------------------------------------------
بنظر اینبار حرکت صعودی اما فرسایشی رو شاهد باشیم یکی 2 روز بعد شاید بتوان گفت این روند کوتاه مدت ادامه دارد یا درحد یکی 2 روز هست.
وبیمه
بواسطه پروجکشن ریزش از 215 تا 87 هدف 95 تومان مد نظر فروشندگان است
2 سناریو داریم با اهداف یکسان
در صورت دستیابی به این عدد بواسطه تشکیل الگوی مناسب احتمال رشد قیمت بالاست.
نمودار هم می گذارم اما این تاریخها محاسبات اکتاوین هست و از نمودار نیست اما تاریخهایی که با ترازهای زمان فیبوناچی هم خوانی داشت به رنگ قرمز نوشتم که معتبرتر هستند.
این ها فقط تاریخهایی هستند که احتمالا تشکیل مینور یا ماژور می دهند با رسیدن به اون تاریخها باید ببینیم واکنش چیست.
دقیقا همین مد نظرم بود فرشید جان ! پس با این اوصاف پیش بینی شما از 30 بهمن احتمال تشکیل یه سقفه، البته اگه درست متوجه شده باشم .
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
با سلام خدمت آقا فرشید
نمودار بالا مربوط به فولاد مبارکه ست.
امروز صف فروش سهم جمع آوری شد
تکنیکال سهم :
چیزی که من میبینم یه واگرایی محرض و مشخص RD+ در RSI و MACD روی حمایت 198(خط آبی رنگ) و همچنین کف کانال نزولی سبز رنگ (البته اگه کانال رو درست کشیده باشم) هست که اگه عمل کنه فک کنم سهم رشد خوبی رو داشته باشه.
نظر شما چیست؟
ممنون
سلام
جناب فرشید .... به نظرتون تکمبا روی چه قیمتی روون میشه ؟ .... دوستان تعداد بالا دارن متاسفانه
سلام
2 سطح برگشتی داریم ولی اینکه چه زمانی به اینها برسد سناریوها عوض می شود.
اگر یکسره به سطح دوم برسد پس از رشد اندک اهداف پایینتر هم می بیند(شاید کف کانال). فعلا این سناریو را مد نظر می گیریم تا روزهای آینده که شاهد رفتار سهم باشیم.
با سلام خدمت آقا فرشید
نمودار بالا مربوط به فولاد مبارکه ست.
امروز صف فروش سهم جمع آوری شد
تکنیکال سهم :
چیزی که من میبینم یه واگرایی محرض و مشخص RD+ در RSI و MACD روی حمایت 198(خط آبی رنگ) و همچنین کف کانال نزولی سبز رنگ (البته اگه کانال رو درست کشیده باشم) هست که اگه عمل کنه فک کنم سهم رشد خوبی رو داشته باشه.
نظر شما چیست؟
ممنون
واگرایی بنظر درسته
کانال هم درسته ولی احتمال زیاد یک پولبک به کانال بزرگ در انتظاره
نظر