کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
درود حیدرجان
دی تخصص خودمه/.:biggrinsmiley.:/..................یکساله که تخصصی روش کار میکنم
اونروز که روفت رو 1955 بعید میدونستم زیر 187 بیاد ولی اومد.............این سهمو جفت پا بری روش زیر 180 نمی اومد دیگه
زیر 200 این سهم حراج هس.................فعلن بازار خوب نشناخته سهمو
View Post
دی به هدف 211 رسید
با توجه به جو خوب بانکی تا 217 هم میتونه بره تو کوتاه مدت
هدف های بالاتری برای میان مدت داره
View Post
فرصت خردی دی در زیر 200
درود دوستان
دی چی از وگردش کمتر داره؟؟ خدایی اگه چیزی هس که من نمیبینم دوستان لطف کنن بگن
به اهداف بالایی در دی معتقدم
یکی از تارگت هایی که تو عمردم با تکنیکال پیدا کردم و میلیمتر کم و زیاد نداشت هدف فروش 211 تومانی چن روز قبل بودlaughingsmiley
حیدر جان چه حسی داری وقتی هر روز ساعت 8:30 نگاه میکنی به حق وگردش؟ خدایش راستش بگو /:.smilingsmiley.:/
بیشتر به وگردش نگاه میکنم>:)
دیگه زیر 100 نباید به فروش فکر کرد/:.mellowsmiley.:/ اون یک سوم هم اشتباه کردم فروختم ،ولی خوب خدا را شکر همین الانش هم سود خوبی داده و آنچنان به خاطر فروش ناراحت نشدم....
.............
وپترو واقعا انگار خبری توش هست/:.rolleyessmileyani
من نخریدم و فعلا ترجیحم افزودن سیستمه
حسن جان آقا تو که اینقدر معامله می کنی از پلکان چقدر اعتبار می گیری؟/.:biggrinsmiley.:/
سلام ایلچی جان
اعتبار هیچی!.....
والا دیروز یه سوم خرینگا رو فروختم و یه پله خگستر خریدم....امروزم با پوله جدید یه پله دیگه خریدم.. 3درصد خالص سود داد در کمتر از 24 ساعت.....
بعد هم همه ی پوله خگسترو خبهمن کردم چون اون نزدیک صفر معامله میشد:D
البته به سودای شما نمیرسه.....سوار وگردش شده بودم این نوسانگیری هم قاتل جونم نمیشد!;)
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
بیشتر به وگردش نگاه میکنم>:) دیگه زیر 100 نباید به فروش فکر کرد/:.mellowsmiley.:/ اون یک سوم هم اشتباه کردم فروختم ،ولی خوب خدا را شکر همین الانش هم سود خوبی داده و آنچنان به خاطر فروش ناراحت نشدم....
.............
وپترو واقعا انگار خبری توش هست/:.rolleyessmileyani
من نخریدم و فعلا ترجیحم افزودن سیستمه
......
اون یه سوم هم فک کنم گول منو خوردی.....ما باید همون روز سواره سهم میشدیم که نشدیم......خدا کنه خاهن سوده نکرده ی وگردوشو جبران کنه :D
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
تکنیکال یا فاندامنتال
یه روز سر کلاس پشوتن، مثال جالبی درباره تکنیکال و فاندامنتال زد
گفت: فرض مدیر یک رستوران هستید و از شما خواسته شده برای یک مهمانی، پیش بینی کنید کدام غذاها با کمبود مواجه میشه و در اسرع وقت نسبت به تکمیل ظرفیت اقدام شود
فاندی ها میان ارزش ذاتی محاسبه میکنند
مثلاً گوشت پروتئین داره، گرونه، و جزء غذاهای اعیانی، پس چلوکباب احتمالاً از همه بیشتر مورد استقبال قرار میگیره
اما تکنیکی ها میان از روی رفتار قضاوت میکنند، مثلاً میگن ژله زودتر تموم میشه، فکری کنید! میگن ژله که آب و قنده، ارزشی نداره، میگه من کاری ندارم، همه صف کشیدن پشت ظرف ژله!
حکایت این بازار هم همینه، تحیلیلی که پشتش نیست!
تو این هیر و ویر که همه سهم ها الابختکی (البته مثلاً فرض کنیم توافق شده، خب معلومه، ضد دلاری ها و تحریمی ها میان تو کانون توجه) میرن بالا، خیلی ها هنوز ماشین حساب دستشونه که ای بابا، این که ارزش نداره، چرا صفه؟
اما بالاخره باید پرسید، تکنیکال یا فاندامنتال، مسئله این است!
بنظر میاد موج بعدی داره شکل میگیره و داریم میریم برای 78600 و الگوی هدف هم در صورت عدم توافق، پروانه نزولی و خداحافظی موقت با بورس، تا اونایی که بی کله میرن تو صف ها، کله های اوخ شدشون خوب بشه و عقل بیاد توش
دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد
به زیر آن درختی رو که او گل های تر دارد
در این بازار مکاران، مرو هر سو چو بیکاران
به دکان کسی بنشین، که در دکان شکر دارد
ترازو گر نداری پس، ترا زو ره زند هر کس
یکی قلبی بیاراید، تو پنداری که زر دارد
نظر