آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • s.ana
    عضو جدید
    • Oct 2014
    • 6

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

کسی خبر نداره کدوم حقوقی که دکیمی میخره

نظر

• ابوذر
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 614

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      فعلا سبد ما شد زنبیل اون هم دلایلی دارد که مرتبط به استراتژی شخصی است.
      به ترتیب وزن: بالاس- وگردش ح-تکنو-سیستم-غالبر-پلاسک-شپلی-ولبهمن-
      قاسم چی

نظر

• ابوذر
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 614

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
        دارویی ها پول بک برای حمله به سقف های تاریخی....
        والبر از دیروز خوب کار کرده با اینکه سهم رو دارم حواسم نبود اضافه کنیم وقتی حقوقی داره خوب حمایت میکنه

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
          قاسم چی
          قاسم نرسبد..
          این هفته 20 درصدی ها .کرمان و خزر وآسیا و تکنو بود که فکر کنم به جر تکنو اون هم نه با تاکید بقیه ی سهام بررسی نشدند و این یعنی راندمان تایپیک پایین اومده/:.zzzzzz.:/

نظر

• paradise89
            Banned
            • May 2014
            • 288

در پاسخ به سوال تاپیک باید بگم "نه" ، با این وضعیت مذاکرات که بسیار پیچیده شده بعید می دونم
            همه دوباره سقوط می کنیم /:.sadsmiley.:/

نظر

• mesbah1989
              Banned
              • Oct 2014
              • 403

در اصل توسط paradise89 پست شده است View Post
              در پاسخ به سوال تاپیک باید بگم "نه" ، با این وضعیت مذاکرات که بسیار پیچیده شده بعید می دونم
              شما و اقای نگار میناوی که کلا مخالف رفع تحریم ها هستید و اشتی با جهان رو نوعی شکست میدونید بایستی از فرط خوشی شکلک :.thumbsupsmileyanim میزدید !

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

در مورد مذاکرات نظری ندارم یعنی هیچ کسی نمیداند چه خواهد شد انتظار پیشگویی که نداریم ..ولی تا قبل از مشخص شدن قضیه نمیشه گفت شکست خورده یا نه؟

ولی در مورد بازار ؛بازار صعودی است و هیچ ترسی ندارد:) البته در مورد سهام رشد کرده باید احتیاط کرد و بهتر است با سهام رشد نکرده جابجا شوند

بانک ملت سهمی بود که چند وقت پیش هشدارشو دادم..لیزینگ و قطعات هم اکثرا بالا هستند شاید تک و توکی سهم هم از این گروه باشد که بذ نباشند
                آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/12, 17:17.

نظر

• paradise89
                  Banned
                  • May 2014
                  • 288

در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Post
                  شما و اقای نگار میناوی که کلا مخالف رفع تحریم ها هستید و اشتی با جهان رو نوعی شکست میدونید بایستی از فرط خوشی شکلک :.thumbsupsmileyanim میزدید !
                  کی گفته بنده موافق شکست مذاکرات هستم ؟!!!!!!!!! مثل اینکه سواد درست و حسابی هم نداری ، در تاپیک اخبار هسته ای یکی از کسانی هستم که خبرهای مثبت رو میذارم و خیلی دوست دارم که توافق بشه
                  خانوم میناوی هم بعید می دونم موافق این باشه که مذاکرات شکست بخوره ، ایشون به نحوه ی مذاکره فکر کنم ایراد دارن که به نظر منم درسته
                  به نظر منم اگه روحانی تو سفر اولش به نیویورک به اوباما زنگ نزده بود و اینقدر هی نمی گفت خزانه ی خالی و از طرفی هم مدام همه چیز رو دولتمردانش با مذاکرات گره نمی زدند شک نکنید تا حالا موافقتنامه امضا شده بود

نظر

• paradise89
                    Banned
                    • May 2014
                    • 288

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                    در مورد مذاکرات نظری ندارم یعنی هیچ کسی نمیداند چه خواهد شد انتظار پیشگویی که نداریم ..ولی تا قبل از مشخص شدن قضیه نمیشه گفت شکست خورده یا نه؟

ولی در مورد بازار ؛بازار صعودی است و هیچ ترسی ندارد:) البته در مورد سهام رشد کرده باید احتیاط کرد و بهتر است با سهام رشد نکرده جابجا شوند

بانک ملت سهمی بود که چند وقت پیش هشدارشو دادم
                    جناب حیدر در بازار ما ثابت شده که تکنیکال جواب نمی دهد و بهترین تکنیکالیست ها در این مدت مغلوب غیر قابل پیش بینی شدن بازار شدن ، بازار ما متاسفانه تابع جو است و البته سیاست دولتمردان
                    در حال حاضر جو منفی ای در مورد مذاکرات بوجود اومده ،
                    اگه خاطرتون باشه من دو ماه پیش به نقل از یک منبع موثق گفتم که مهم ترین مشکل مذاکرات لغو تحریم ها و غنی سازیست که در اون برهه همه منو مسخره کردن ولی الان مشخص شد که همین درست بوده
                    الان هم به نقل از یک منبع موثق باید عرض کنم که گویا در مسقط آمریکا به هیچ وجه زیر بار لغو تحریم ها نرفته و گفته از طرفی تعلیق می کنم و از طرفی اوباما قول میده که کنگره رو راضی کنه و این موضوع فقط به صورت زبونیه و حتی در بخش non paper هم نباید نوشته بشه ، که ایران به شدت این موضوع رو رد کرده

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

جناب حیدر در بازار ما ثابت شده که تکنیکال جواب نمی دهد و بهترین تکنیکالیست ها در این مدت مغلوب غیر قابل پیش بینی شدن بازار شدن ، بازار ما متاسفانه تابع جو است و البته سیاست دولتمردان
                      در حال حاضر جو منفی ای در مورد مذاکرات بوجود اومده ،
                      اگه خاطرتون باشه من دو ماه پیش به نقل از یک منبع موثق گفتم که مهم ترین مشکل مذاکرات لغو تحریم ها و غنی سازیست که در اون برهه همه منو مسخره کردن ولی الان مشخص شد که همین درست بوده
                      الان هم به نقل از یک منبع موثق باید عرض کنم که گویا در مسقط آمریکا به هیچ وجه زیر بار لغو تحریم ها نرفته و گفته از طرفی تعلیق می کنم و از طرفی اوباما قول میده که کنگره رو راضی کنه و این موضوع فقط به صورت زبونیه و حتی در بخش non paper هم نباید نوشته بشه ، که ایران به شدت این موضوع رو رد کرده
                      در دو روز گذشته خالی کردن اون سرمایه های بزرگی که چند وقت پیش وارد شد رو یکی از سناریوها بدانیم ولی در حد احتمال..و فعلا باید سبک سنگین کرد بویژه سهام رشد کرده که میتوانند برگردند سرجای اولشان

نظر

• Nay
                        Banned
                        • Aug 2014
                        • 641

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                        سلام جناب

شما سيستم تريد پشوتن را در بورس ايران تست كرده ايد؟ ممنون ميشم تجارب خودتونو اگه صلاح ميدونيد در اين مورد بگيد

ارادتمند

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        با سلام

حقیقتش تو یک سمینار تو نمایشگاه بورس گذشته با ایشون آشنا شدم و تو کلاس های ایشون شرکت نکرده ام

از لحاظ آموزشی، مثال بسیار گویایی بود و وصف الحال این روزهای بورسه

همونطور که گفتم، سه سناریو تو این یکماه متصور بودم و به نظرم ورود پول هوشمند با کمک دست اندر کاران بورس نزدیکترین احتماله

بازار ما طی این 3 سال اخیر، چنان تار و مار شده که سود آوری شرکت ها فقط و فقط با ایجاد شرایط عادی و رونق واقعی، میتوانند به سود آوری برسند و این افزایش قیمت های تعدیل شده، مثل قیمت ملک میمونه که فقط جلوی بی ارزش شدن دارایی رو میگیره، وگرنه کی میره خونه گران شده اش رو بفروشه، بخوره؟

شرکت ها هم روز به روز ارزش دارایی هاشون بخاطر تورم افزایش پیدا میکنه، این چه ربطی به سهامشون داره؟ مگه قراره شرکت رو بفروشیم و آجرهاش رو بخوریم؟

پس حرف من کلی بود و شعر مولانا، بهترین توصیف کننده موفقیت افراد در همه حاله! این شعر حاصل یک عمر خردورزی و تحقیقه که میتونه سرلوحه موفقیت های ما در زندگی باشه! آدم با هیچ بی سر و پایی نباید نشست و برخاست کنه، باید نزد کسی بنشینه که شعور داشته باشه و از دل باخبر باشه! تو دکان هم شکر داشته باشه!

ما باید برای هر کاری، معیاری تو زندگیمون داشته باشیم و با اون معیار، هدف گذاری کنیم. خیلی ها تو بورس بدبخت شدند، چون ترازو نداشتند! و باز هم میشوند، چون مقلد هستند،

مر مرا تقلیدشان بر باد داد، ای دو صد لعنت بر این تقلید باد

موفق باشید

نظر

• Nay
                          Banned
                          • Aug 2014
                          • 641

آقای پشوتن مشهوری نژاد، به نکته دیگری هم اشاره کردند که هم میتونه نون قرض دادن باشه و هم توصیه ای درست (چون در جوار شرکت مبنا بود غرفه اشان)

ما نه تنها ترازو نداریم، بلکه دنبال تهیه اش هم نمیرویم و فکر میکنیم بدون سرمایه گذاری روی یادگیری و آموختن، میشه به بازدهی مناسب رسید. ما ملت آماده خوری هستیم و همیشه بدنبال توصیه های خیر خواهانه و نذری، حاضر به دست تو جیب کردن و قدرالزحمه پرداختن نیستیم، نهایت دعاگویی است!

ایشون توصیه میکردند چنانچه سرمایه ای بالغ بر 20 میلیون تومان دارید، حتماً با نرم افزارهایی چون مبنا آشنا شده و خود را مجهز به اینگونه برنامه ها بکنید، من خودم مبنا رو تهیه کردم، ولی متا تریدر رو ترجیح میدم (عادت)

برای کار حرفه ای، پول حرفه ای باید پرداخت و باید مجهز شد به ابزارهای حرفه ای (ترازوی دقیق دیجیتالی)

نمیشه که ما تو بورس با هم کورس بذاریم، و جاییکه همه مک لارن دارند، ما با پی کی و پراید بیایم وسط! التماس کنیم به ما راه بدن! بورس بازار مکاره است، نباید چو بیکاران (بی هدف) درب هر دکانی رفت، چون ممکنه تو دیگی که برامون بار گذاشته اند، بجای شیره، سرکه بجوشه!

متن کامل شعر مذکور

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

اما در مورد مذاکرات

با آخرین جمع بندی ها و کنار هم گذاشتن تمام اخبار تا این لحظه، من همچنان به شکست مذاکرات معتقدم

البته شکست مذاکرات در بدو امر فاجعه نیست، بلکه یه جورایی جلوگیری از فاجعه محسوب میشه و اگر توافق بشه، باید منتظر حوادثی بدتر از 88 باشیم

فعلا بازیگران صحنه بین الملل، آمادگی هضم ورود بازیگر بزرگی مثل ایران را ندارند، جاییکه باید روسیه و چین جدید رو اول مزه مزه کنند، چون لقمه بزرگی محسوب میشه

پس بازار رو هم اینجور پیش بینی میکنم که احتمالاً مدتی میریم به قهقرا و بعد با کمک پالایشی ها (با ایجاد جو دلاری) شاید بتوانند با تکرار سناریوی سال 91 ، بازار را قدری کنترل کنند، وگرنه پیش بینی من همونطور که قبلا تحلیل کردم، ایجاد یک الگوی نزولی شناخته شده با اهداف حوالی 60 هزاری است که با شکست مذاکرات به اون سمت میره، سرعت و شدت ریزش رو هم نمیتوانم پیش بینی کنم، چون خود به خود با شکست مذاکرات، صف های فروش قفل میشه و بازار یهو نخواهد ریخت، برای همین قبل از اعلام شدن نتیجه، من کلا خارج میشم تا زیر دست و پا و آوار له نشم

البته ملت ما به لفت دادن و انجام کارها به دقایق پایانی مشهوره، ولی این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست و شواهد امر حاکی از اونه که، اراده ای بر شکست مذاکرات در حال غلبه است، منجمله نامه اوباما که داره میشه پیرهن عثمون، برای همینه که نمیشه به آینده دلخوش بود، با رویا پردازی هم به جایی نمیرسیم، واقعیت اینه که ما تو این 2-3 سال، بدجوری ضربه خوردیم و با مثبت نگری و خیالپردازی هم، مشکلات حل نمیشه و این تصور که خارجی ها زنبیل بدست صف کشیده اند برای قرار داد با ایران جدید، خیال خامی بیش نیست!
                            آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/11/12, 20:37.

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                              اما در مورد مذاکرات

با آخرین جمع بندی ها و کنار هم گذاشتن تمام اخبار تا این لحظه، من همچنان به شکست مذاکرات معتقدم

البته شکست مذاکرات در بدو امر فاجعه نیست، بلکه یه جورایی جلوگیری از فاجعه محسوب میشه و اگر توافق بشه، باید منتظر حوادثی بدتر از 88 باشیم

فعلا بازیگران صحنه بین الملل، آمادگی هضم ورود بازیگر بزرگی مثل ایران را ندارند، جاییکه باید روسیه و چین جدید رو اول مزه مزه کنند، چون لقمه بزرگی محسوب میشه

پس بازار رو هم اینجور پیش بینی میکنم که احتمالاً مدتی میریم به قهقرا و بعد با کمک پالایشی ها (با ایجاد جو دلاری) شاید بتوانند با تکرار سناریوی سال 91 ، بازار را قدری کنترل کنند، وگرنه پیش بینی من همونطور که قبلا تحلیل کردم، ایجاد یک الگوی نزولی شناخته شده با اهداف حوالی 60 هزاری است که با شکست مذاکرات به اون سمت میره، سرعت و شدت ریزش رو هم نمیتوانم پیش بینی کنم، چون خود به خود با شکست مذاکرات، صف های فروش قفل میشه و بازار یهو نخواهد ریخت، برای همین قبل از اعلام شدن نتیجه، من کلا خارج میشم تا زیر دست و پا و آوار له نشم

البته ملت ما به لفت دادن و انجام کارها به دقایق پایانی مشهوره، ولی این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست و شواهد امر حاکی از اونه که، اراده ای بر شکست مذاکرات در حال غلبه است، منجمله نامه اوباما که داره میشه پیرهن عثمون، برای همینه که نمیشه به آینده دلخوش بود، با رویا پردازی هم به جایی نمیرسیم، واقعیت اینه که ما تو این 2-3 سال، بدجوری ضربه خوردیم و با مثبت نگری و خیالپردازی هم، مشکلات حل نمیشه و این تصور که خارجی ها زنبیل بدست صف کشیده اند برای قرار داد با ایران جدید، خیال خامی بیش نیست!
                              سلام وشب بخیر
                              یه سوال پیش میاید و آن تمدید مذاکرات ،آیا به نظر شما وسایر دوستان آن هم شکست محسوب می شود؟
                              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                                سلام وشب بخیر
                                یه سوال پیش میاید و آن تمدید مذاکرات ،آیا به نظر شما وسایر دوستان آن هم شکست محسوب می شود؟
                                سلام

حقیقتش، فعلا کسی روز پس از 24 نوامبر رو ترسیم نکرده

تا اینجای کار مدام تاکید میشه این آخرین فرصت برای ایرانه، ولی نگفته اند اگر ایران به زعم اونها این فرصت رو طبق معمول این سالها سوزاند، چه میشه!

بنظر من ایران قدری بد بازی کرد تو این ماجرا و این سیگنال رو به غرب داد که بواسطه تحریم ها داریم مذاکره میکنیم (توافق مقدماتی ژنو که خیلی سریع اتفاق افتاد) اما بعد که ایران از سرمستی این توافق اولیه دور شد، تازه فهمید چه سوتی ای داده، هم حاکمیت تهدید شد، هم دولت وا داد، بعد از اون بود که مذاکرات وین با کارشکنی مواجه شد و دولت که کار را تمام شده می پنداشت و آماده پایکوبی برای شکست رقیب دیرینه داخلی شده بود، یهو با چالش غزه و داعش همزمان مواجه شد و ریزه کاری های مذاکره هم لو رفت (190هزار سو) و این آب سردی بر پیکر مذاکرات بود و دیدیم که دلواپسان توانستند جریان توافق را متوقف و منحرف کنند

با چنگ و دندان نشان دادن های این 3-4 ماه پس از وین، دولت هر چند خودش رو از تک و تا ننداخته، ولی قدری دست و پاش رو هم جمع کرده و میدونه باید با هوشمندی بره جلو، هوشمند ای که اگر از آن بهره برده بود، سوتی نمیداد و دستش رو برای رقیب داخلی رو نمیکرد

به نظر من عدم اعزام امنیت مذاکرات، یعنی ولایتی، یعنی مذاکرات از درجه اعتبار برای ما (حکومت) ساقطه و تصمیم گیری جای دیگری صورت میگیره
                                از طرفی پیرهن عثمون اوبامایی، یعنی ما هم بیکار ننشسته ایم تا متهم به سهل انگاری شویم، ما هم اتاق فکر داریم و توطئه های رقیب (دموکراتها) را خنثی میکنیم، مگر اینکه ما هم سهمی ببریم، درخور!

پس دلیل شکست مذاکرات اینه که سطوح انتظارات آنقدر غیر واقع بینانه (بیشرمانه) است، که همان بهتر همه چیز رو هوا ول بشه و اصلا بهش پرداخته نشه

از طرف داخل حتی شرایط کودتا ممکنه پیش بیاد و از طرف خارج هم کارشکنی های بین المللی برای شرکا (دعوای اصلی سر سهم خواهی از ایرانه)

پس خارج هم دوست نداره این هلو تو گلو رو به این راحتی ها از دست بده که البته هلو، آنچنان هم تو گلو نیست، چندین اژدها بالا سرش خوابیده که باید راهی برای مچل کردن این اژدها پیدا کرد

پس تمدید مذاکرات میتونه یک گزینه احتمالی باشه و البته چاره دیگری هم به تمدید نیست و من فکر نمیکنم جنگی رخ بده و البته منظورم جنگ کلاسیکه، چون همین الان هم تو جنگ هستیم، جنگ مالی و پولی بیشتر از جنگ های متعارف خسارت نداشته باشه (که الان صدها میلیارد دلار و معادل 2 برابر جنگ عراق خسارت خورده ایم تو همین اثنا) کمتر نخواهد بود

نظر

در حال کار...
                                X