آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

جناب نی گرامی و عزیز ..
    بنده کلا از بدبینان هستم ولی روند مذاکرات رو مثبت میبینم ،برخلاف نظر خودم.

نظر

• Nay
      Banned
      • Aug 2014
      • 641

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      جناب نی گرامی و عزیز ..
      خدمت شما بزرگوار هم عرض کنم که، بنده هم معروف به خوشبین هستم(تا نشست وین همیشه میگفتم این دور دیگه توافق میشه)، ولی مثل شما، اینبار دارم خلاف نظر همیشگیم، نظر میدم!

نظر

• ائلچی
        ستاره دار (2)
        • Jul 2013
        • 1945

جناب نی گرامی و عزیز ..
        در اصل توسط Nay پست شده است View Post
        خدمت شما بزرگوار هم عرض کنم که، بنده هم معروف به خوشبین هستم(تا نشست وین همیشه میگفتم این دور دیگه توافق میشه)، ولی مثل شما، اینبار دارم خلاف نظر همیشگیم، نظر میدم!
        بیاین با هم دعوا کنین منم میشم داور، هر کی زد حق با اونه پیش گوییش هم حتما درست ازاب در میاد/.:biggrinsmiley.:/
        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

نوبخت امروز از 3 بودجه برای 94 رونمایی کرد

بد، شکست مذاکرات
          مثبت، توافق مدنظرشون
          عادی، شاید تمدید

وقتی خود دولت از هیچی مطمئن نیست و تو پیش بینی مذاکرات، تعدیل منفی داده (نسبت به اون روزهایی که با قاطعیت میگفت ما هیچگاه به شرایط قبل بر نمیگردیم که خودش میتونه چندین منظور ازش استنباط بشه) خب من چیکار میتونم بکنم؟ پس من هم 3 تا استراتژی برای خودم میذارم!

1- خروج کامل، قبل از 3 نوامبر، اگر توافق شد، فقط سود کمتر کرده ام! هیجان بالاخره فروکش میکنه و بالاخره فرصت ورود پیدا خواهد شد(حفظ سرمایه ارجحه، آرامش خاطر بی قیمته)

2- خرید 50 درصدی بنیادی ها، مثل اخابر یا همراه یا رانفور، اگر شکست خورد یا تمدید بشه، با 50 درصد دیگه میانگین کم میکنم (هیجان فروش را خنثی کردن)! (حمایت دولتی، قیمت مناسب، عدم تاثیر پذیری آنچنانی از تحریم های جدید)

3- خرید 50 درصدی دلاری ها و از شرکت های کوچک (مثل غذایی ها، شوینده ها، قندی ها) اگر شکست یا تمدید بشه، صفهای قفل شده فروش جلوی ریزش رو میگیره، و بعد که قیمت دلار رفت بالا، تو صف خرید قفل میشن. پالایشی ها هم که دست از ما بهترونه!) 50 درصد هم ورود تو کفهای جدید و نوسانگیری

مسلمه یکی از راهکارها رو باید به خدمت گرفت، با توجه به اخبار مندرجه

سکه هم زیر نظر دارم و منتظر پایان بازی جهانی اش هستم، در صورت عدم توافق، گزینه خیلی خوبیه
          آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/11/12, 21:50.

نظر

• anahita
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 769

سلام به همه دوستان ؛
            با قسمتی از حرفهای جناب Nay موافقم ، خصوصا در مورد قسمت اول عرایضشون ، اما به نظرم قسمت آخر حرفهاتون ممکنه اشتباه باشه . یکی از دلایل انتخاب این دولت از طرف نظام از بین بردن تنش های خارجی و کاهش و یا حداقل جلوگیری از افزایش تحریم هاست . در ثانی با اتفاقات پیش امده در منطقه خاورمیانه ، و سیگنالهایی مثل بمباران های گسترده داعش در عراق و سوریه و همچنین عدم همکاری امریکا با ترکیه در خصوص مسائل سوریه و عوامل دیگر ، نظام به این موضوع پی برده که به شدت به این توافق و جلوگیری از افزایش تحریمها نیاز داره و الان بهترین زمانه این توافقه . ظریف و تیم مذاکره کننده هسته ای هم فقط نمای کار هستند و توافقات در جای دیگری صورت میگیرد . با تشکر
            *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

دوستان شب خوش...
              اومد یک نکته رو بگم و برم....
              تجربه نشون دادهخ همیشه سهام مبهم رشد شارپ تری دارند تا سهام بسیار شفاف!!
              دوهفته مونده به نتیجه ....

سهام خوب رو شناسایی و تنها نوسان گیری کنید...
              مگه من و شما توان حدس سیاست اقایون رو داریم؟!! عمرا!!!

تنها در روز های نزدیک مذاکرات به نظرم کمی باید روی سهام بزرگ با پی به ایی بسیار پایین رفت که نقد شونگی خوبی داشته باشن....

به جای این بحث ها ببینیم سهم 20 درصدی این هفته کدومه....
              شب خوش
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Vishkia
                عضو عادی
                • Oct 2014
                • 205

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                سلام به همه دوستان ؛
                با قسمتی از حرفهای جناب Nay موافقم ، خصوصا در مورد قسمت اول عرایضشون ، اما به نظرم قسمت آخر حرفهاتون ممکنه اشتباه باشه . یکی از دلایل انتخاب این دولت از طرف نظام از بین بردن تنش های خارجی و کاهش و یا حداقل جلوگیری از افزایش تحریم هاست . در ثانی با اتفاقات پیش امده در منطقه خاورمیانه ، و سیگنالهایی مثل بمباران های گسترده داعش در عراق و سوریه و همچنین عدم همکاری امریکا با ترکیه در خصوص مسائل سوریه و عوامل دیگر ، نظام به این موضوع پی برده که به شدت به این توافق و جلوگیری از افزایش تحریمها نیاز داره و الان بهترین زمانه این توافقه . ظریف و تیم مذاکره کننده هسته ای هم فقط نمای کار هستند و توافقات در جای دیگری صورت میگیرد . با تشکر
                آفرين به اين اطمينان!

Sent from my iPad using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  دوستان شب خوش...
                  اومد یک نکته رو بگم و برم....
                  تجربه نشون دادهخ همیشه سهام مبهم رشد شارپ تری دارند تا سهام بسیار شفاف!!
                  دوهفته مونده به نتیجه ....

سهام خوب رو شناسایی و تنها نوسان گیری کنید...
                  مگه من و شما توان حدس سیاست اقایون رو داریم؟!! عمرا!!!

تنها در روز های نزدیک مذاکرات به نظرم کمی باید روی سهام بزرگ با پی به ایی بسیار پایین رفت که نقد شونگی خوبی داشته باشن....

به جای این بحث ها ببینیم سهم 20 درصدی این هفته کدومه....
                  شب خوش
                  جناب دکتر اتفاقا بنده مدت ریادی هست بازار را در بازار پیگیر هستم و نه در اخبار و با حرکات بازار تصمیم گیری میکنم...
                  سهم بیست درصدی/:.wubsmiley.:/
                  فقط الان داشتم فکر میکردم سهامی که بسته شدند اگر تا زمان مذاکرات باز نشوند و اگر شکستی در کار باشد چگونه باز خواهند شد؟:((

نظر

• Vishkia
                    عضو عادی
                    • Oct 2014
                    • 205

نوبخت امروز از 3 بودجه برای 94 رونمایی کرد

بد، شکست مذاکرات
                    مثبت، توافق مدنظرشون
                    عادی، شاید تمدید

وقتی خود دولت از هیچی مطمئن نیست و تو پیش بینی مذاکرات، تعدیل منفی داده (نسبت به اون روزهایی که با قاطعیت میگفت ما هیچگاه به شرایط قبل بر نمیگردیم که خودش میتونه چندین منظور ازش استنباط بشه) خب من چیکار میتونم بکنم؟ پس من هم 3 تا استراتژی برای خودم میذارم!

1- خروج کامل، قبل از 3 نوامبر، اگر توافق شد، فقط سود کمتر کرده ام! هیجان بالاخره فروکش میکنه و بالاخره فرصت ورود پیدا خواهد شد(حفظ سرمایه ارجحه، آرامش خاطر بی قیمته)

2- خرید 50 درصدی بنیادی ها، مثل اخابر یا همراه یا رانفور، اگر شکست خورد یا تمدید بشه، با 50 درصد دیگه میانگین کم میکنم (هیجان فروش را خنثی کردن)! (حمایت دولتی، قیمت مناسب، عدم تاثیر پذیری آنچنانی از تحریم های جدید)

3- خرید 50 درصدی دلاری ها و از شرکت های کوچک (مثل غذایی ها، شوینده ها، قندی ها) اگر شکست یا تمدید بشه، صفهای قفل شده فروش جلوی ریزش رو میگیره، و بعد که قیمت دلار رفت بالا، تو صف خرید قفل میشن. پالایشی ها هم که دست از ما بهترونه!) 50 درصد هم ورود تو کفهای جدید و نوسانگیری

مسلمه یکی از راهکارها رو باید به خدمت گرفت، با توجه به اخبار مندرجه

سکه هم زیر نظر دارم و منتظر پایان بازی جهانی اش هستم، در صورت عدم توافق، گزینه خیلی خوبیه
                    حالا كدوم از اين سه تا رو انجام ميدى؟

نظر

• Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                      سلام به همه دوستان ؛
                      سلام

والا من سیاستمدار نیستم، ولی خیلی دوست دارم از جریانات و امور پشت پرده با خبر بشم، چون تاثیر مستقیم تو زندگی همه داره

سیاست مثل کوه یخی میمونه، 90 درصدش زیر آب و پشت پرده است و اونی که روی صحنه است، گاه بسیار متفاوت تر از اونی است که مقصود و مطلوب شده

اینکه ما در برهه ای از زمان دچار اضطرار شویم و آنچنان اظهر من الشمس که حتی سوئیپر محله هم باخبر بشه، از بدیهیاته، اما تا وقتی توی رینگ شماره 3 به گوش نرسیده، شما میتوانید دستتون رو به معنای آمادگی برای ادامه مبارزه بالا بیارید

در کل، هیچ کس تو هیچ جای دنیا دوست نداره دوم باشه و به هر قیمتی آبروی رفته رو پس میگیره، پس بحث الان سر اینه که تمامی سنگرها از دست نره و اینکه در ظاهر بازنده ایم و در باطن هم بازنده بشیم، بر میگرده به استراتژی بازیگر

دولت و نظام با هم لزوماً در یک راستا حرکت نمیکنند و هر یک میخواد پشت اون یکی رو برای همیشه (که نمیشه، چون مدعیان همیشه هستند، از نا کجا آباد) به خاک بماله، بلکه تداوم بیشتری در مسند قدرت داشته باشه

نی به آتش گفت، کاین آشوب چیست
                      مر ترا زین سوختن، مطلوب چیست

گفت آتش بی سبب نفروختم
                      دعوی بی معنیت را سوختم

زانکه میگفتی نیم با صد نمود
                      همچنان در بند خود بودی که بود
                      دعوای حاضر هم سر همینه، چنان بسوزانند تا طرف شمع مزار دنیا نــَـطلبیش (نی طلب دنیا دارم، ولی با صد نمود، دنیا خواهم)بشه (منظور شیفتگان خدمته)
                      آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/11/12, 22:45.

نظر

• Nay
                        Banned
                        • Aug 2014
                        • 641

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
                        حالا كدوم از اين سه تا رو انجام ميدى؟

تا اینجای کار گزینه یک و تبصره سکه

فردا اما روز دیگری است

دولت فعلا دست گذاشته روی دلار، نمیذاره خیلی بال و پر بگیره، پس سکه بهتره، چون وقتی مقاومت دلار بشکنه، سکه پرواز میکنه، از طرفی تو کف بلند مدتی قرار داره و حتی شاید قبل از رسیدن اونس به 1000 دلار پیش بینی ها و با شکست همین مذاکرات، روندش برگرده
                        آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/11/12, 22:18.

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

جناب دکتر اتفاقا بنده مدت ریادی هست بازار را در بازار پیگیر هستم و نه در اخبار و با حرکات بازار تصمیم گیری میکنم...
                          سهم بیست درصدی/:.wubsmiley.:/
                          فقط الان داشتم فکر میکردم سهامی که بسته شدند اگر تا زمان مذاکرات باز نشوند و اگر شکستی در کار باشد چگونه باز خواهند شد؟:((
                          نگو حیدر جان.... تصورش هم سخته ... خیلی سخته! من که کلا اگر شکست باشه شاید نقد کنم پولارو میارم یا تو مسکن و یا فارکس....
                          دشت اولو شما بگو ... 20% کدومه؟
                          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

اگر میتوانید، رادیو فردا ماجرای گروگانگیری رو بهش پرداخته و قسمت یازدهمش را تا الان پخش کرده

توی داستان 444 روز، خواهیم فهمید چرا توافق اتمی شکل نمیگیره و اگر شکل بگیره، چیزی عاید ما نمیشه، غیر از زنده ماندن و نه همراه با عزت (زان که میگفت: نی (هیچ)ام با صد نمود)

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                              دشت اولو شما بگو ... 20% کدومه؟
                              فعلا بررسی نکردم ولی باز احتمالا مانورها رو همان سهام تحت نظارت باید باشه..امروز بالاس خوب بود
                              فعلا سهم جدیدی به تور ما نخورده../:.coolsmiley02:./.. سهم تازه نفس کم پیدا میشه

نظر

• Vishkia
                                عضو عادی
                                • Oct 2014
                                • 205

تا اینجای کار گزینه یک و تبصره سکه

فردا اما روز دیگری است

دولت فعلا دست گذاشته روی دلار، نمیذاره خیلی بال و پر بگیره، پس سکه بهتره، چون وقتی مقاومت دلار بشکنه، سکه پرواز میکنه، از طرفی تو کف بلند مدتی قرار داره و حتی شاید قبل از رسیدن به 1000 دلار پیش بینی ها و با شکست همین مذاکرات، روندش برگرده
                                ١- پس شما سناريوى بد را در نظر گرفتى
                                ٢- همين الانم ارزش واقعى دلار بيش از ٣٢٥٠ هست. به نظر من چيزي حدود ٣٦٠٠-٣٧٠٠
                                ٣- فقط در مورد اونس، براى اينكه افزايش خوبى داشته باشه بايد ارزش دلار نسبت به ارزهاى ديگه مثل يورو افت كنه كه با توجه به تقويت اقتصاد آمريكا و اوضاع نابه سامان اقتصاد اروپا در كوتاه مدت بعيد به نظر ميرسه. حالا دو سناريو وجود داره. اول اين كه اقتصاد آمريكا با خود اقتصاد اروپا رو هم بالا بكشه و نجات بده. دوم اينكه اقتصاد اروپا با خودش اقتصاد آمريكا رو هم پايين بكشه. به نظر من در هر دو صورت طلا دوباره نقش اصلى خود يعنى جزيره امن سرمايه گذارى رو به دست خواهد آورد.
                                ٣- بنابراين به نظر من هم يكى از بهترين گزينه هاى سرمايه گذارى بلند مدت با توجه به شرايط موجود سكه هست. هم ريسكش كمه و هم ميتونه در بلند مدت سود خوبى بده.
                                ٤- من يه گزينه چهارم هم به گزينه هاى شما اضافه مى كنم: ٢٠ درصد سهام تهاجمي مثل خودرو، ٢٠ درصد سهام گزينه ٢، ٢٠ درصد سهام گزينه ٣ و ٤٠ درصد نقد

نظر

در حال کار...
                                X