آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رضاکریمی
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 250

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

توی فروم ها ندیدم کسی نمودار هفتگی شاخص کل رو با ایچیکومو گذاشته باشه
    دوستان یه بررسی کنن بد نیست
    [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط رضاکریمی پست شده است View Post
      توی فروم ها ندیدم کسی نمودار هفتگی شاخص کل رو با ایچیکومو گذاشته باشه
      دوستان یه بررسی کنن بد نیست
      رضا جان توضیح هم میدی؟ من دیدم ولی سردرنیاوردم:">

نظر

• علی بابا
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 972

با سلام خدمت حیدر عزیر (و البته بقیه دوستان هم می توانند مشارکت کنند)
        گفتم که من وارد گروه های سفته باز نمی شوم و اصولا هم سخت تصمیم می گیرم. یعنی یکی یک سهم بگوید زود نمی خرم. یک دوست فرومی می دیدم سهم های خوبی می خرد و چندوقتی بود به من پیام می داد فلان سهم سیگنال خرید و فلانی فروش. منم چون تو استراتژی خودم بودم گوش نمی دادم ولی رصد می کردم و در اخرین ارتباطمون فهمیدم که عضو گروه است و سهم هایی که انتخاب می کنند جون داره و سفته باز نیستند ولی سوار سهم خوب می شوند. فایرا را نگاه کنید ....

حیدر جان یک بار گفتی چه سهم هایی و چه گروهی و هفته بعد چی میشه و ....
        والا من چیزی بلد نیستم که بگویم و وسواسم هم دارم نظرم را بگویم.
        فقط یک خورده شانس دارم. شراز من برای سبدی تک سهم هم بودم. بیشتر سبدهام شراز داشتن. 400 و زیر 400 و فروشهای بالای 2000
        شپاکسا برای 2 سبد
        شدوص
        و...
        اینها هم از رصد بازار بود. تحلیل بنیادی اینطوری که 2*2 می کنند چیزی نیست و قابل تکیه نیست . چون توسط شرکت به راحتی می شود نقض شود همون طور که تایرا و فایرا سال قبل این کار را کردن
        در این هشت ماه روی اوردم به تکنیکال که نقطه ورود و خروج را بهم بدهد که مطمئن هستم علم تکنیکال دروغه، در ایران البته ؛ ولی چون ابزار کار همه است حتماباید یاد گرفتش و خیلی کمک کننده است.

اینا را گفتم تا جواب تحلیل هفته بعد و چه سهمی وچه گروهی را داده باشم. (من بر اساس این چیزا خرید و فروش نمی کنم و تجربه 3 ساله من نشان داده جدا از همه اینها(+ شاخص) سهم های چندصد در صدی وجود دارد. این که کدام نمی دانم ؟ ولی به قول کاربر سفید قلب در سایت همسایه ما رانت نداریم ولی از بازار رانت را کشف می کنیم. )
        اون خورده سهم ها را هم برای رصد که می خرم تا روان و معاملات سهم دستم بیاید. من ابزارم همینه. یک مثال هم زدم قبلا ؛ کگاز حداقل 3 بار قبل از 600 و حداقل 4 بار 660 - 690 در نهایت دو ماه نوسان کرد و سهمی است که جون داره و نمی توان گفت سفته بازی است ومجموع اون نوسانات بالای 70 درصد سود شده. (که البته من فقط یک نوسان و یک جهش 100 تومنی را گرفتم و جز سهم رصدی من بود)
        وبیمه هم مثل کگازه پر نوسان و مرگ ندارد ولی بالا امکانش است.

این شیوه معامله را دیدم جناب چامسکی به یکی در تاپیک امروز چه کردید توصیه می کرد. یعنی با ارامش و خرید در نقطه خرید با رصد و شناخت روان سهم ها
        اگر به خاطر دارید جناب اشکبوس (قبلا این سایت بودن) هم همین طوری در نقطه رهایی با صبر خرید و فروش می کنند. وتوشه اذیت کنه جناب پرریسک هم در همین 3 ماه از 280 امده470 باسود مجمع و کلی نوسان بالای 15%.
        آخرین ویرایش توسط علی بابا؛ 2014/11/27, 13:46.
        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• رضاکریمی
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 250

حیدر جان یکی از دلایلی که من سه شنبه بدون استخاره و با ضرر نقد شدم نمودار زیره
          حالا درست یا غلطش رو باید صبر کرد و دید

البته خط خطی های دیگه ای هم داره که پاک کردم تا شلوغ نشه
          [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
          [/CENTER]

نظر

• رضاکریمی
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 250

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post

در این هشت ماه روی اوردم به تکنیکال که نقطه ورود و خروج را بهم بدهد که مطمئن هستم علم تکنیکال دروغه، در ایران البته ؛ ولی چون ابزار کار همه است حتماباید یاد گرفتش و خیلی کمک کننده است.
            علی جان نمیخوام از تکنیکال حمایت کنم
            چون خیلی از حمایت ها بوده که شکسته شده و خیلی از مقاومت ها نتونسته جلوی رشد قیمت رو بگیره
            این چیزی بوده که همه ما به کرات مشاهده کردیم
            ولی اینکه تکنیکال دروغه رو هم قبول ندارم
            یه مدت یه روی بک گراند سیستم متن زیر رو زده بودم/:.yead.:/

هیچوقت نباید روی حمایت خرید کرد
            بلکه باید روی حمایت سهم رو زیر نظر گرفت
            [/CENTER]

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              بنده در طی این دو روز سعی میکنم قسمت بزرگی از بازار را فقط با دید تکنیکال عرض کنم.
              سهام در فسمت فرصت فروش و فرصت خرید و هزینه فرصت تقسیم خواهند شد.
              این کلامم رو پس میگیرم البته قسمتی از سهام را برای خودم تقسیم کردم ... بهتر است در اعلام فرصت های خرید و فروش محتاط تر بود;)

نظر

• رضاکریمی
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 250

[/CENTER]

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

به نظرم کچینی...کترام... تو کوناه مدت رشد خوبی کنند....
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

رونق اقتصادی با ادامه سیاست انقباضی دولت برای سال 94 باز به تعویق خواهد افتاد و روند رکودی حاکم احتمالا سال آینده ادامه خواهد داشت.

نظر

• Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                      رونق اقتصادی با ادامه سیاست انقباضی دولت برای سال 94 باز به تعویق خواهد افتاد و روند رکودی حاکم احتمالا سال آینده ادامه خواهد داشت.
                      سالهاست که ایران برای پیوستن به بازار جهانی، له له میزنه و سال 88 اگر اون غائله پیش نمیومد، شاید تا الان این راه هموارتر و حتی وارد شده بودیم تو کارزار جهانی

اما با سلسله اتفاقاتی که افتاد، مشخص شد که اراده ملی ای در کار نیست، همه و همه بر میگرده به اراده مافیا و این مافیا که خود دست پرورده افعی ها بود، الان داره اژد ها میشه (که شده)

با بدلی که پدرخوانده اژدها کوچولو تو 92 خورد، فعلاً شیشه عمرش برگشته تو چنگ ابوی گرام، اما... اما جامعه جهانی به این کارها، کاری نداره!!! میگه، من با یک سر کار دارم، نه هزار سر! حالا بیافتین به جون هم، تا میتونید سر هم دیگه رو بکنید زیر آب، به من ربطی نداره، اونی که میتونه چهره دموکراتیک تری از خودش به نمایش بذاره، ول کام! اونی که حرفش خریدار داره و حمایت قاطع، بفرماید جلو!!!!!

برام جالبه، مملکتی که سگ صاحبش رو نمیشناسه، تو تاپیکها دارند بلند مدتی برنامه ریزی میکنند و قیاس های مع الفارق آنچنانی رنویی و پارس خودرویی، بعد نمیگن، تحریم هایی که قانوناً زیر 10 سال رفع شدنی نیستند و اقتصاد ما نفسش تو چنگال ابر قدرتها به شماره افتاده، واقعاً با چه امیدی، آدم اختیارش رو بسپره بدست این نامردمان در راس کار؟؟؟

36 ساله که ایرانی جماعت یک چیز آویزه گوشش شده، فردایی نیست، دم را غنیمت شمر و تا دستش به امکاناتی رسیده، برای هفت پشتش تا تونسته، یادگار فراهم کرده!

حالا تو این وانفسا، با این مملکت صاحب الزمانی، یهو ملت شده اند آینده نگر و آینده خر! یعنی کــــش آمدن مذاکرات هنوز برای سرمایه گذاران عبرت نشد؟ ما داریم با سرمایه های خورد خودمون همه چیز رو میسنجیم، آخه اونی که میخواد میلیارد دلاری پول بیاره این مملکت، با این کشور ملوک الطوایفی که هر آن توی شهرش با اون حفاظت و گارد، گوریل از در و دیوار سفارتش ممکنه بهت حمله کنه، با فتوای فلان مفتی، گلاب به روت بپاشند و با واق و واق فلان دلواپس، سرنوشت و آینده یک مملکت میره به قهقرا، واقعاً آینده ای میشه متصور بود که براش بخواهی پول هم بپردازی!؟

تمام این مقدمه رو گفتم که به اینجا برسم... از اینجا به بعد، فقط باید روی اخبار داخلی تمرکز کرد تا کلاهمون رو باد نبره... سال 90 تو زمستون دلار داشت میرفت زیر 1200 که حمله ور شدند سفارت انگلیس و دلار شد 1600 و شب عید رنگ 2000 دید .... چه تضمینی هست از این حرکات خودجوش که چند روز قبل از مذاکرات هم برپا شد و گفتند ما آب سنگین میخواهیم ، یه جور دیگه علم نشه؟؟ این جماعت همیشه حاضر در صحنه، چرا همیشه یه جبهه میگیره که به نفع عامه نیست؟ منافع عام چیست؟

امیدوارم روحانی بتونه با مشکلات پیش رو با درایت برخورد کنه و به نظر میاد پشت پرده تونسته لابی خوبی برای آینده سیاسی گروهش جور کنه!!! آینده ایران در گرو تکصدایی و تکیه به عقلانیته و باید دید خروجی خبرها، چه سمت و سویی پس از این میگیره!!! هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست (با امکانات تحلیل گری شخصی، وگرنه دولت ها پیش بینی نمیکنند، اعمال قدرت میکنند تا نتیجه بگیرند) و هر آن از این باغ بری خواهد رسید، تازه تر از تازه تر

غرب تا خیالش از اژدها راحت نشه، این بازی ادامه داره............ کـــــــــــــــــــش

و تا شیشه عمر اژدها دستش نیافته، توی ایران سرمایه گذاری خارجی نخواهد شد ..... آخه کدوم دیوانه ای میره تو مملکتی سرمایه گذاری میکنه که 80 درصد اقتصادش دولتی، از این 80 درصد بیش از 70 درصدش دست نظامیان و ارگانهای غیر شفافه که به هیچ کس حساب پس نمیدن!

دیگه جایی میمونه؟

از اونجایی که شور حسینی است که مملکت رو جلو میبره، صحبت از نُرم و محاسبه و استاندارد، محلی از اعراب نداره... هر چیزی ممکنه، ولی عقل حکم میکنه تو تاریکی بدون مشعل وارد نشی!!!

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

هغته ی پیش رو هفته ی تعیین کننده ای خواهد بود .عرضه زیاد و بازار منفی احتمالا بازار را برای مدتی وارد رکود خواهد کرد و اگر پرتقاضا باشد که باز باید دید کدام گروه و کدام سهام از گروه...شخصا در مورد سهام رشد کرده احتیاط خواهم کرد دوستان خودشان تصمیم گیری کنند.
                        راستش خودم این دو سه روز در حال ریکاوری استراتژی شخصی بودم و روزهای پیش رو ؛ روزهای راحتی در بدست آوردن سود نمیدانم باید هشیار بود.حتی ممکن است گروه هم دارای رنگ یکسان نباشد چه بسا سهامی صف فروش باشند و سهامی صف خرید..
                        آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/29, 01:01.

نظر

• AVINAR
                          عضو عادی
                          • Nov 2014
                          • 125

در هفته پیش رو هفته ایی کاملا متعادل و رو به مثبتی را شاهد خواهیم بود .دوستان صنعت خودرو و قطعات ، بانک و بیمه، تجهیزات و حمل ونقل ، ساختمانیها به دلیل p/e پایین شان بیش از پیش مورد توجه و اقبال بازار قرار خواهند گرفت .توصيه مي شود هیجان را از خود دور سازید ، به فکر نوسان نباشید ، صنایع برتر و پر پتانسیل را برای سهامداری انتخاب نمایید و از یک سهم به سهم دیگر نپرید ......... شاخص حركت به سمت شكستن سقف قبلي را ديگه بايد شروع نمايد........صبر بهترين مزيت است در رسيدن به اهداف آرماني.

نظر

• احمدخان
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2032

حیدرخان.با این همه اخبار خوب فاز منفی میدی.جاموندی؟

نظر

• رضاکریمی
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 250

سلام
                              احمد خان با این همه عرضه امکانش هست آدم از فروختن جا بمونه نه از خریدن
                              مظورتون خریدن که نبود/:.Heart.:/
                              [/CENTER]

نظر

• ehsangh61
                                عضو عادی
                                • Mar 2014
                                • 149

با سلام
                                صف ونفت و خپارس رو خوب نشستن واسه خرید
                                قاسم علی رو هم ماشالله ملت یادشون نمیره>:D

نظر

در حال کار...
                                X