کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نوشته 1 آبان ..
شاخص هنوز به اهداف نرسیده ولی شخصا الان دو به شک هستم .چون صعود این بار جدای از صعود شاخص بود .
گزارش 9 ماهه اکثر شرکت ها؛ معمولی رو به ضعیف خواهد بود و تعدیل زیر 20% ....
شاخص کل هم روند صعودی را به پایان برد و احتمال درجا زدن و نزول خفیف هست......
حجم های بالا همیشه نشان دهنده ی آغاز موج نیست میتواند نشانگر پایان موج باشد..باز فکر میکنم هفته ی آینده مشخص کننده روند خواهد بود.
پارسال که پتروشیمی های کاغذی رو میخریدند به دوستی گفتم بازار از عقلانیت خارج شده ....و بهش گفتم منتظر ضرر تپل برخی افراد هستم که شد آنچه باید میشد....الان هم بازار آنچنان عقلانی نیست
رشد بازار بدون رشد فاکتور بنیاد یعنی خروج از عقلانیت.
در آذر ماه و دهه اول دیماه به نظر من شاهد رنج زدن شاخص خواهیم بود. گزارشهای 9 ماهه برای اینکه شاخص به 90000 برسه کافی نیست مگر اینکه توافق نهایی اتفاق بیفته که اونم بعیده. من هدف شاخص رو در آذر و دی 90000 نمی بینم. البته امیدوارم برسه تا کلا خالی کنم/:.smilingsmiley.:/
در آذر ماه و دهه اول دیماه به نظر من شاهد رنج زدن شاخص خواهیم بود. گزارشهای 9 ماهه برای اینکه شاخص به 90000 برسه کافی نیست مگر اینکه توافق نهایی اتفاق بیفته که اونم بعیده. من هدف شاخص رو در آذر و دی 90000 نمی بینم. البته امیدوارم برسه تا کلا خالی کنم/:.smilingsmiley.:/
این تحلیل برای یک ماه پیش بود. برخی سهام قیمتشان رسید به قیمتی که در شاخص 90هزار داشتند و برخی هنوز نرسیدند.
صعود پارسال با شاخص سازی بود امسال شاخص رشد کمی داشت نسبت به برخی از سهام به همین خاطر در حال حاضر خودم هم به 90000به دیده تشکیک نگاه میکنم:)
شرکتهای خودرو سازی در سه سال گذشته طبق امار سازمان کار حدودا 70% نیروهاشون رو چه به صورت مستقیم و چه به صورت نیروهای نمایندگی ها و سایر مراکز مرنبط رو تعدیل کردند و این افراد اخراج شدند.
در حال حاضر خپارس به دلیل در جریان بودن مذاکرات با رنوی فرانسه و همچنین شکست سطح مقاومتی 88 تومن ، بهترین سهم است .
با احترام، شخصن فکر می کنم خپارس باید گپ رو پر کنه که کاتالیزور این اتفاق می تونه منتفی شدن اخبار رنو تا زمان توافق نهایی باشه!
بنده در طی این دو روز سعی میکنم قسمت بزرگی از بازار را فقط با دید تکنیکال عرض کنم.
سهام در فسمت فرصت فروش و فرصت خرید و هزینه فرصت تقسیم خواهند شد.
دوستان هم کمک کنند ..استدلال متقن و قوی...الان در چه موقعیتی هستند چرا؟ چرا نقدند؟چرا سهام دارند؟ چرا این سهم آره چرا اون سهم نه؟
آقا رضا چرا نقدید توضیح میدهیدلطفا؟
علی آقای نظامی چرا بازار رو در انتهای روند میبینید؟
جناب صمیمی چرا بازار را صعودی میدانید؟
بنده در طی این دو روز سعی میکنم قسمت بزرگی از بازار را فقط با دید تکنیکال عرض کنم.
دوستان هم کمک کنند ..استدلال متقن و قوی...الان در چه موقعیتی هستند چرا؟ چرا نقدند؟چرا سهام دارند؟ چرا این سهم آره چرا اون سهم نه؟
این مطلب رو من امروز ساعت سه و نیم در تاپیک شاخص کل گذاشتم بازار خبر به این مهمی رو یکروزه توی خودش حل کرد و اینکه بیشترین صنعتی که میتونست از توافق بهره ببره گروه خودرو بود و هیچ کس فکر نمیکرد بعد از گذشت یک روز بازار به این گروه روی خوش نشان دهد و خبر بد عدم توافق رو کیش و مات کرد.
گروه لیزینگ نیز از این گروه جدا نیست
الان بیشترین ریسک بازار مربوط به تعیین نرخ خوراک پترو و نرخ محصولات پالایشی ها هست
همچنین گروه سیمان از امروز تکلیفش مشخص شد و اینکه بودجه عمرانی کشور 5 درصد بیشتر از پارسال در نظر گرفته شده
گروه دارو که افزایش نرخ گرفتن گروه غذایی هم وضعیتشون بد نیست و لاستیک و پلاستیک نیز هم افزایش نرخ و هم پایین اومدن قیمت جهانی کاءوچو میتونه رشدشون و بیشتر کنه
در گروه روی که قیمت مفروضات خیلی پایین تر از قیمتهای فعلی است و بازار عنقریب به سمت این گروه سوییچ میکنه
نکته دیگه گزارشات نه ماهه پایان سال مالی و بعد از اون هم مجدد مذاکرات هسته ای و توافقات سیاسی و بعد از اون گزارشات 12 ماهه و بعدش مجمع شرکتها که همزمان با مذاکرات میشه همه اتفاقات خوبه شش هفت ماهه آینده است
و اما اصلی ترین موضوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووع
انتخابات سال آینده مجلس هم بهترین فرصت جهت کسب سوووووووووووووووووووووووو وووده
چرا؟
بدلیل کسب آرا حداکثری اصلاح طلبان و احتیاج مبرم به آرا کاسبان بورس که طیف وسیعی رو شامل میشه
باید به این نکته توجه داشت این طیف نه تنها شامل حقوقی ها و حقیقی هاست بلکه میشه گفت 70 درصد جمعیت ایران بگونه ای به بازار سرمایه ارتباط مستقیم و غیر مستقیم دارند از جمله خانواده ها کارکنان شرکتها و شرکتهای غیر بورسی شهرکهای صنعتی و ووووووووووووو
پس بنابراین تا پایان سال آینده و بعد از انتخابات مجلس هیچگونه ریسکی وجود نخواهد داشت
این مطلب رو من امروز ساعت سه و نیم در تاپیک شاخص کل گذاشتم بازار خبر به این مهمی رو یکروزه توی خودش حل کرد و اینکه بیشترین صنعتی که میتونست از توافق بهره ببره گروه خودرو بود و هیچ کس فکر نمیکرد بعد از گذشت یک روز بازار به این گروه روی خوش نشان دهد و خبر بد عدم توافق رو کیش و مات کرد.
گروه لیزینگ نیز از این گروه جدا نیست
الان بیشترین ریسک بازار مربوط به تعیین نرخ خوراک پترو و نرخ محصولات پالایشی ها هست
همچنین گروه سیمان از امروز تکلیفش مشخص شد و اینکه بودجه عمرانی کشور 5 درصد بیشتر از پارسال در نظر گرفته شده
گروه دارو که افزایش نرخ گرفتن گروه غذایی هم وضعیتشون بد نیست و لاستیک و پلاستیک نیز هم افزایش نرخ و هم پایین اومدن قیمت جهانی کاءوچو میتونه رشدشون و بیشتر کنه
در گروه روی که قیمت مفروضات خیلی پایین تر از قیمتهای فعلی است و بازار عنقریب به سمت این گروه سوییچ میکنه
نکته دیگه گزارشات نه ماهه پایان سال مالی و بعد از اون هم مجدد مذاکرات هسته ای و توافقات سیاسی و بعد از اون گزارشات 12 ماهه و بعدش مجمع شرکتها که همزمان با مذاکرات میشه همه اتفاقات خوبه شش هفت ماهه آینده است
و اما اصلی ترین موضوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووع
انتخابات سال آینده مجلس هم بهترین فرصت جهت کسب سوووووووووووووووووووووووو وووده
چرا؟
بدلیل کسب آرا حداکثری اصلاح طلبان و احتیاج مبرم به آرا کاسبان بورس که طیف وسیعی رو شامل میشه
باید به این نکته توجه داشت این طیف نه تنها شامل حقوقی ها و حقیقی هاست بلکه میشه گفت 70 درصد جمعیت ایران بگونه ای به بازار سرمایه ارتباط مستقیم و غیر مستقیم دارند از جمله خانواده ها کارکنان شرکتها و شرکتهای غیر بورسی شهرکهای صنعتی و ووووووووووووو
پس بنابراین تا پایان سال آینده و بعد از انتخابات مجلس هیچگونه ریسکی وجود نخواهد داشت
نرخ خوراك پتروشيمى ها ريسك خاصى براى بازار نخواهد داشت. چون هم قراره براى بلند مدت تعيين بشه و هم بازار راهش رو از اونا جدا كرده و ديگه مثل قبل از اونا تاثير نمي گيره. ريسك پالايشى ها بيشتره چون وضعيت مناسبى ندارن و مدت زيادى هم بسته بودن. مهمترين مشكلشون بحث كيفى سازي و قيمت نفته. در مورد كيفى سازى فكر مى كنم دولت بالاخره يه جورى باهاشون كنار بياد ولى قيمت نفت مى تونه كمى براشون مشكل ساز باشه.
به نظر می رسد رشد بازار جدا از شاخص سازها باشد و اگر روی گروه خودرو هم مانور دهند زیاد شاخص رشد نمی کند. اگر دقت کرده باشید چند تا رشد 700-800 تایی در چند هفته قبل داشتیم که همش به خاطر بانکی ها بود. بازار فعلا بدون شاخص سازها و شارپ تر تک سهم ها(*) رشد خواهد کرد و چنانچه قبل از اسفند (یا خود اسفند که من احتمالش را زیاد می دانم) گشایش هسته ای رخ دهد انوقت تازه همه سهم ها رشد (یا حباب) خواهند کرد و شاخص اون اعداد را خواهد دید
یک نکته ای که من بگویم اینکه در3 سال گذشته همواره دیدم سهم هایی که 10 برابر شدن. یعنی در بازار منفی وخنثی 90 - طوفانی صعودی 91-92 - و رکود و ریزش 93؛ نباید زیاد در جو بازار غرق شد و عادت کرد به نقد بودن طولانی و شکار کردن و البته تعصب نداشتن
(*) : بازار هم دارد روش ترید کردن خودش را عوض می کند. در این 8 ماه رکود اقتصادی (مخصوصا در همه بازارها) و ظهور نرم افزارهای مجازی ، گروه هایی تشکیل شده که جدا از بعضی از گروههای سفته بازیش، گروههایی هستند که سهم های خوب و ارزشی را خودشون به منزل می رسانند. من کاری به گروه سفته بازیش ندارم ولی در این مملکت هر چیزی (تاکید زیاد) گرون شود گروه بزرگتری ناراحت می شوند ولی گرانی سهام به هیچ کس ضرر نمی رساند مشروط به اینکه در قیمت غیر عادلانه به کسی انداخته نشود و به طور خلاصه تر اینکه پی بر ای بازار رشد کند و این پی بر ای بالا ماندگار باشد. پس جدا از جو بازار باید از این روش ترید استفاده کرد و رود دست از بازیگران دزد سهامها نخورد. مثلا: بکام مختصاتش معلوم است. حال یک عده و یا حقوقی ان می خواهد در زمان خاصی سود اصلی را خودش ببرد. اگر گروهی با توجه به زمان شکوفاهی این سهم (فروش زمینها) این سهم را رشد دهند به نظر من ما باید از این فرصت استفاده کنیم وجملاتی مثل این شرکت زیان دهد است، شش ماهه ان تعدیل منفی دارد و.... مسخره و بیخودی است و تهش هم سفته بازی نیست
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
سلام دوست گرامی جناب علی بابا
تک سهم ها را میشه دقیق بفرمایید کدام تک سهم ها ؟کدام گروه؟
.............
در مورد قبل از 92 با شما هم عقیده نیستم .
بازار قبل از 92 ،بازار تحلیل بود بله درست میفرمایید سهامی بودند که چندن برابر شدند ولی این رشد همراه با تحول بنیادی بود و سهامی که به اصطلاح سفته بازانه رشد میکردند ،ثبات قیمتی نداشتند و در سیکلی به قیمت های پایین نزول میکرد. آخرین شمه ی یک بازار تحلیل محور شبندر بود و دیگر پالایشگاه ها (شراز هم یادمه با هم بودیم 400 تومانی;) یادش بخیر/:.sadsmiley.:/.... ولی سهامی مثل ثنوسا و قیمت 1000 تومان خیلی پرریسکه و بنده چون در بازار هستم که باشم و نه بروم .برروی اینگونه سهام قمار نمیکنم.باز دیدگاه ها متفاوته ولی مهم این است که در صورت سقوط افراد نیاند به کل مسئولین ناسزا بگویند که سهمشون مثلا نصف شده..خودشون بد قماری کردند... البته افرادی که با رانت خرید و فروش میکنند قضیه شان فرق دارد و راحت سهام 100 برابر شده را هم میخرند چون میدانند بازیگر سهم کی خالی میکند.ولی من که نمیدونم مثلا سهم ایکس رو کی خالی میکنند (شاید روزی خالی کنند که ما بازار رو پیگیر نباشیم و از فردای آن روز صف فروش شروع شود).شخصا درآمد از رانت را پول سالمی نمیدونم و چند وقت پیش در این گروه ها که فرمودید حضور داشتم ولی الان نیستم و علاقه ای هم ندارم باشم..
البته خرید و فروش حقوقی ها ی خوشنام باید نظر باشد:)
.................................................. ........................
در یک سال گذشته از روش های سابق خودم عدول کردم چون بازار اینگونه بود ما هم شبیه به بازار شدیم ولی باز میگویم احتمال تکرار دی 92 کم نیست !الان بازار ما دو گروه سهام دارد رشد کرده و رشد نکرده بین این دو باید تفاوت قائل شد.
ممنون از وقتی که گذاشتید.@};-
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
سلام
حیدر جان من همون روز سه شنبه نقد شدم بدون استخاره
چون با توجه به تجربه ی نه چندان زیادم میدونستم این جو منفی تا چند روز اگر بازار رو منفی نکنه که میکنه بدون شک اجازه رشد رو به بازار نمیده
سیدکو داشتم و رکیش و ولغدر
ولغدر رو که بسته شد سیدکو و رکیش هم با ضرر دادم رفت(اصلا کی فکرش رو میکرد سیمانی ها چهارشنبه صعودی بشن؟!)از شانس منه/:.weirdsmiley.:/
همیشه سعی میکنم وقتی جو بازار مثل سه شنبه منفی میشه همون روز اول از بازار خارج بشم چون عقیده دارم دست دست کردن و امیدواری بی جهت باعث ضرر بیشتر میشه
بجز بانکیها بقیه گروه هایی که عرضه زیادی داشتن تقاضا هم بدک نبود که این نشونه خوبیه
نظر