کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
جناب اوروم بورس مطلب جالبی گفتن، که دیگه با شاخص کاری ندارم و سهم خودم رو میچسبم.
دوستان واقعا اگه شاخص بخواد بدون فارس و پالایش گاهی ها تا 60000 بیاد پایین، اونوقت تکلیف سهام با بنیاد چیه؟! وسپه و وبانک و ..... می خواد تا کجا پایین بیاد؟ باید p/e چند بهشون بدیم؟!×
جناب اوروم بورس مطلب جالبی گفتن، که دیگه با شاخص کاری ندارم و سهم خودم رو میچسبم.
دوستان واقعا اگه شاخص بخواد بدون فارس و پالایش گاهی ها تا 60000 بیاد پایین، اونوقت تکلیف سهام با بنیاد چیه؟! وسپه و وبانک و ..... می خواد تا کجا پایین بیاد؟ باید p/e چند بهشون بدیم؟!×
این حرف درستی نیست و اگر کلیت بازار رو به پایین باشه . سهام بنیادی هم تحت تاثیر قرار خواهند گرفت ولی این سهام سقوط نخواهند داشت و همچنین صعودی هم نخواهند داشت و در جا خواهند زد که عقل سلیم سود بانکی را به در جا زدن ترجیح میدهد
سشرق به صف نرسید چون نذر کرده بودم به صف بدم نفروختم:D اگر رفته بود فروخته بودم چون برای یک روز سود خوبی محسوب میشه مقاومت اصلی 175 تومان
وبملت کمی 209 برداشتم .
سبد هم همونه بترانس -وزمین-سشرق-وبملت دوستان از زدن پست های هیجانی تبلیغاتی جو دادنی خودداری کنید . این برای بار دوم
تایپیک باید روال تحلیلی خودش را پی بگیرد
حیدر جان خبر بدی نیست
مصوبه قبلی الزام به اجرا شده است
الان همه سپرده ها عملا حداقل 22% میگیرن ولی از دوشنبه قراره یکساله 22% بگیرن و روزشمارها 10% بگیرن
این اتفاق روبه جلو است.... انشالله تا اخر سال به 18-20 هم برسانند
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر