آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط AkB@R پست شده است View Post
    آخر هفته خوبی رو برا دوستان آرزومندم

همگی خسته نباشین
    @};-@};-@};-
    این هفته که همش تعطیل بود اصلا خسته نشدیم/:.smilingsmiley.:/
    بازار ولی خسته کننده بود.
    ..
    وسکاب فکر کنم بازی داره این باشه اینجا تا یادمون نره:D
    حق تقدمش تموم شد فکر کنم

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

یه مقداری از سمگا هایی که به لطف عمو حیدر تو 1290 فروختم امروز خریدم.....تو بازار ضعیف امروز خوب معامله شد..............
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Vishkia
        عضو عادی
        • Oct 2014
        • 205

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        شما خیلی خوشبینید.
        ..........
        شخصا تقریبا میشه گفت تمام نقدم(فقط بترانس دارم). ولی فعلا خرید هم ندارم چون اصلاح داریم ریزش شاید نه. پس بهتره منتظر بمانیم.
        این بازار مثل بازار اول ساله..نوسان معکوس احتمالش بالاست به همین خاطر از خریدن در قیمت های بالا و مثبت بویژه صف خرید دوری کنید مگر در موارد استثنا:D
        من خیلی خوشبین نیستم. فقط دیدم نوسانگیری نیست. در پستهایی که میزنم هم معمولا این رو گفتم. مثلن عرض کردم در خیلی از سهام قیمتهای آخر آذر فرصت خرید با دید 2-3 ماهه هست. نمودار روزانه، هفتگی و ماهانه شاخص هم به من میگن که دیگه ریزش قابل توجهی نخواهیم داشت. البته ریسک بازار اونم تو این مملکت و به خصوص در این زمان و با این دولت و مجلس بالاست. ولی من با فرض اینکه اتفاق عجیب و غریبی در یکی دو ماه آینده نیفته این پیش بینی رو می کنم و باز هم عرض می کنم با دید میان مدت.
        اما برای عزیزانی که روزانه نوسان می گیرن می تونه در بعضی موارد بازده منفی داشته باشه. چون بازار قطعا نوسانهای کوچک خواهد داشت و از الان یکسره صعودی نخواهد بود.

موفق باشید

نظر

• Vishkia
          عضو عادی
          • Oct 2014
          • 205

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
          من خیلی خوشبین نیستم. فقط دیدم نوسانگیری نیست. در پستهایی که میزنم هم معمولا این رو گفتم. مثلن عرض کردم در خیلی از سهام قیمتهای آخر آذر فرصت خرید با دید 2-3 ماهه هست. نمودار روزانه، هفتگی و ماهانه شاخص هم به من میگن که دیگه ریزش قابل توجهی نخواهیم داشت. البته ریسک بازار اونم تو این مملکت و به خصوص در این زمان و با این دولت و مجلس بالاست. ولی من با فرض اینکه اتفاق عجیب و غریبی در یکی دو ماه آینده نیفته این پیش بینی رو می کنم و باز هم عرض می کنم با دید میان مدت.
          اما برای عزیزانی که روزانه نوسان می گیرن می تونه در بعضی موارد بازده منفی داشته باشه. چون بازار قطعا نوسانهای کوچک خواهد داشت و از الان یکسره صعودی نخواهد بود.

موفق باشید
          حالا ممکنه بگید اگه دیدت نوسان گیری نیست اینجا چه می کنی! [emoji6] عرض کنم که گاهن نوسان هم میگیرم ولی در بیشتر مواقع با دید 2-3 ماهه معامله می کنم. ضمن این که این پیج رو پیجی خوب با بچه های خوب دیدم. در هر صورت اگر امر بفرمایید از اینجا میرم بیرون! [emoji3]

نظر

• صولت الدوله قشقایی
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 839

امروز کلی اعصابم خورد شد

اول صب که کامپیوترم خراب شد
            بعدش نتم قط شد
            بعدش دیدم هسته معاملاتی پکیده
            بعدش دیدم بازار منفی شده وحشتناک

قصد داشتم اول وقت نقد بشم ..............که نشد............آخر وقت در قیمت های پایینتر نقد شدم 70 درصد
            دانا که میخاستم بالای 185 بفروشم در 180 معامله میشد نفروختم گذاشتم شنبه

خلاصه اینکه با صعود دلار شنبه احتمالا 30 درصد مابقی نقد بشم

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
              امروز کلی اعصابم خورد شد

اول صب که کامپیوترم خراب شد
              بعدش نتم قط شد
              بعدش دیدم هسته معاملاتی پکیده
              بعدش دیدم بازار منفی شده وحشتناک

قصد داشتم اول وقت نقد بشم ..............که نشد............آخر وقت در قیمت های پایینتر نقد شدم 70 درصد
              دانا که میخاستم بالای 185 بفروشم در 180 معامله میشد نفروختم گذاشتم شنبه

خلاصه اینکه با صعود دلار شنبه احتمالا 30 درصد مابقی نقد بشم
              بازی دلار در نهایت تموم میشه حتی اگر فرض کنیم دلار تا 3700 رشد کنه ، بعد از اون التهاب فروکش میکنه چون در صورتی پول به سمت بازار دلار حرکت می کنه که بازار دارای نوسان مثبت قابل توجهی باشه ولی بعد از اون دیگه پول بیشتری به اون سمت نمی ره ، پس به اعتقاد من این دوره گذراست
              Honesty is the best policy

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

تاریخ خبر: 03/10/1393 | ساعت: 14:41|

نابغه های 5 و 17 ساله بورس وال استریت
                تهران- ایرنا - جردن کسلر 5 ساله و محمد اسلام 17 ساله، اعجوبه هایی که از راه خرید و فروش سهام در وال استریت توانستند به ثروت هنگفتی دست یابند.

نابغه های 5 و 17 ساله بورس وال استریت
                به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سنا، محمد اسلام تنها در ساعت تفریح خود در مدرسه و با استفاده از اینترنت توانست یکی از برجسته ترین سهامداران وال استریت شود.

محمد اسلام در خصوص ثروت 72 میلیون دلاری خود گفت: من طبق اصول خودم معاملات را انجام می دادم و هیچوقت در این بین گمراه نمی شدم و قانون اصلی بازار مبنی بر کاهش شکست و افزایش سود را رعایت نمی کردم و این اخلاق معامله گری موجب افزایش بازدهی من شد و به همین دلیل آن را سرلوحه کار خود قرار دادم.

وی افزود: معاملات را از سهام پنی آغاز کردم (سهام 'پنی' به سهام شرکت های کم بازده اشاره کند که سهام آنها به یک دلار هم نمی رسد و براساس پنی و پول خرد معامله می شود).

محمد و دو نفر از دوستانش قصد دارند در ماه ژوئن سال آینده پس از فارغ التحصیل شدن از مدرسه و دریافت جواز کار، بنیاد سرمایه گذاری خصوصی خود را تاسیس کنند.

هدف آنها کسب یک میلیارد دلار درآمد از طریق معاملات بورس تا آخر سال آینده میلادی است.

این دانش آموز آمریکایی در حال حاضر، با استفاده از ثروت خود یک خودرو 'بی ام و' و آپارتمان گران قیمت در محله منهتن نیویورک خریداری کرده است.

محمد اسلام سال 2013 میلادی از سوی موسسه Business Insider به عنوان یک پدیده در سرمایه گذاری معرفی شد.

اما جردن کسلر 5 ساله پسر کوچک یکی از کارکنان رینگ معاملاتی بورس نیویورک گلن کسلر، است.

جردن به این دلیل که مادری کارمند دارد و چند روز برای رفتن به مهدکودک حال و اوضاع مناسبی از لحاظ جسمانی نداشته، مجبور شد تا با پدر برای چند روز متوالی به بورس نیویورک بیاید تا هم پدر از او مراقبت کند هم در خانه تنها نباشد. اما این چند روز توانست آینده دیگری را برای جردن رقم بزند.

کسلر با استفاده از موبایل پدر و بازی با آن در زمانی که گلن کسلر مشغول کار بود، دست به معامله سهام زد و حالا پس اندازی هنگفت برای خود کسب کرده است البته در این میان، راهنمایی های پدر جردن، یکی از رموز موفقیت وی محسوب می شود.

اقتصام(1)9141**1558
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

باور کنید کافیه دو روز در بورس ایران ترید کنن همچین همه این پولا رو از چنگشون در بیارن که نگو
                  لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• argo
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 745

آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                    باور کنید کافیه دو روز در بورس ایران ترید کنن همچین همه این پولا رو از چنگشون در بیارن که نگو
                    اينا تو بهترين زمان بازار بورس امريكا وارد شدن و چون خام بودن بي هوا خريدن سود كردن
                    هر ناشي هم تو سبزي بازار بورس ايران پارسال با شير يا خط خريد كرده بود برد كرد
                    من خودم اينتل رو ٢٤ دلار خريدم حالا رفت شد ٣٧ دلار همه سهمها همينطوري بود دلتا اير لاين ٣٠ دلاري شد ٤٨ دلار
                    صبر كنيد شاخص سر و ته بشه بعد اگه سود كردن اسمشون رو ميزاريم تريدر
                    پي نوشت
                    http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                    "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 839

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      بازی دلار در نهایت تموم میشه حتی اگر فرض کنیم دلار تا 3700 رشد کنه ، بعد از اون التهاب فروکش میکنه چون در صورتی پول به سمت بازار دلار حرکت می کنه که بازار دارای نوسان مثبت قابل توجهی باشه ولی بعد از اون دیگه پول بیشتری به اون سمت نمی ره ، پس به اعتقاد من این دوره گذراست

درود
                      منم اعتقاد به ریزش سنگین ندارم ولی تا چن ماهی هم اعتقاد به رشد خوب ندارم
                      الان الویت با نوسانگیری های 10-15 درصد و تک سهم هاست

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

در كتاب 23 اصل موفقيت وارن‌بافت آمده است:

«اقدام صحيح يا اشتباه شما مهم نيست، بلكه آنچه مهم است اين است كه هنگامي كه به درستي عمل مي‌كنيد چه مقدار پول به دست مي‌آوريد و هنگامي كه اقدام اشتباهي انجام مي‌دهيد، چه مقدار پول از دست مي‌دهيد.»

:-bd

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                          در كتاب 23 اصل موفقيت وارن‌بافت آمده است:

«اقدام صحيح يا اشتباه شما مهم نيست، بلكه آنچه مهم است اين است كه هنگامي كه به درستي عمل مي‌كنيد چه مقدار پول به دست مي‌آوريد و هنگامي كه اقدام اشتباهي انجام مي‌دهيد، چه مقدار پول از دست مي‌دهيد.»

:-bd
                          دقیقا برخی افراد خرده میگیرند که با نوسان جیب کارگزار را پر میکنید درحالیکه همیشه جوابم این بود کاری به جیب کارگزار ندارم جیب خودم مهمه... با نوسانگیری سودم بیشتره نوسان میگیریم با سهامداری سودکنیم سهامداری میکنیم

نظر

• feredos
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 485

Think of the economy as a car, and the rich man as a driver. If you don't give the driver all the money, he'll drive you over a cliff. It's just common sense
                            I entered the bearish market and survived

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

شاخص کل تا زمانیکه بالای عدد 71100-71300 تثبیت نشده روند نزولی دارد

با این حال نمودار میگویند وارد چرخه ی فرسایشی نزولی بلند مدت(بیش از یک سال) شده ایم و آنچنان امیدی نیست!
                              آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/12/26, 13:43.

نظر

• meysam.jalali
                                عضو عادی
                                • Mar 2014
                                • 250

پله ای شروع به خرید کنید

حکمت
                                و ثتران
                                [INDENT][COLOR=#008000][B][B]امواج زندگي را بپذير ، حتي اگر گاهي تورا به [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]عمق [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]دريا ببرند. آن ماهي آسوده که هميشه بر [/B][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][B]سطح [/B][/B][/COLOR][COLOR=#008000][B][B]آبها ميبيني مرده است.[/B][/B][/COLOR]

[/INDENT]

نظر

در حال کار...
                                X