آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
    درود بر دوستان عزیزم

امروز 25 درصد سبد شد هپکو با میانگین 62

دوستان فردا اگه زیر 63 دادن بخرید البته نه با کل سرمایه
    با میانگین فروش 68.8 و با ده درصد سود خارج شدم/:.wubsmiley.:/
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

تکمبا خیلی جالب شد با گره هم مشکلش حل نشد. فکر کنم خود بازیگرهای سهم هم فرصت خروج هنوز پیدا نکرده اند

نظر

• hamid888
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 1207

تو تکمبا چه خبره 102 میلیون تو صف فروشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• ابشار
          عضو فعال
          • Apr 2013
          • 1426

مرده شور بازارو ببرن ماهم قبول داريم تكنيكالي هست فاندامنتالي هست و... ولي اينجوريشو نديديديم ديگه حيف اين مردم باتمام دروغ نه توي بورس بلكه توي هر صنف وكاري باز بااين حقه بازا تو اين كشور باز ادامه ميدن هر چند خيلي ها مجبورن ولي حيف حيف از..

نظر

• abstract
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1506

احیانا اگه کسی تو سهمی گیر کرده . نقدینگی لازمه . فروش بر کارهای دیگه ارجحیت داره بنظرم .

نظر

• hamid888
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 1207

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
              مرده شور بازارو ببرن ماهم قبول داريم تكنيكالي هست فاندامنتالي هست و... ولي اينجوريشو نديديديم ديگه حيف اين مردم باتمام دروغ نه توي بورس بلكه توي هر صنف وكاري باز بااين حقه بازا تو اين كشور باز ادامه ميدن هر چند خيلي ها مجبورن ولي حيف حيف از..
              دوست عزیز قبول دارم سخنگوهای دولت ما دروغگو هستند
              اما خدایش وقتی فیمت نفت بریزه باید بورس هم واکنش نشون بده وبریزه و حالا که بورس عربستان هم داغونه از بازار حمایت نمی کنند چون بهانه دارن و بورس عربستان رو مثال می زنند
              تو این بازار فقط موج سواری خرید کنید

نظر

• Trader7
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 940

دو روز پیش به قیمت صف خرید فرداش می خریدند حالا به قیمت صف فروش فردا می فروشند!
                آخه این چه بازاریه؟
                این همه هیجان و جوگیری واسه چیه؟
                بعد میای تو سایت ها و فروم ها همه دم از سود و نوسانگیری می زنند کسی هم ضرر نکرده!
                یا اینا اکثرا دروغ میگن و می خوان فخر بفروشند به هم یا صفحه معاملات من داره قیمت ها رو اشتباه نشون میده...!
                رفتار بورس شبیه رفتار مردم عامه جامعه شده در صورتی که باید بهترین های هر کشور در بورس اون کشور فعال باشند...

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3238

دیروز حضور دوستان عرض کردم در بازار مثبت بی محابا خرید نکنید .متاسفانه برخی از دوستان پاسخهای مناسبی ندادند.فکر می کنم امروز کم و بیش درستی فرضیه من اثبات شد.دوستان خرید های احتمالی رت در بازار منفی انجام بدید نه در صف خرید
                  Honesty is the best policy

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

بازار فردا احتمالا منفی باشد مگر امروز برگشتی داشته باشیم که قضیه فرق خواهد کرد.
                    بویژه که مذاکرات هم فردا پیش رو است . توقع نداشتم یک روزه اینطوری بشه گفتم دوروزه میشه/:.coolsmiley02:./
                    هفته ی آینده پالایشگاه و بررسی لایحه ی بودجه هم فکر کنم همین روزها باشه دقیق نمیدونم. این دو هم باز بر بازار فشار منفی خواهد آورد.
                    .........
                    نمیدونم با چه نوع آدم هایی که در بورس فعالند در فضاهای حقیقی برخورد داشته اید؟
                    بنده یه عده میشناسم که پولشون در حال گردش بین تمام بازارها و یا اکثر بازار هاست.
                    این عده فقط شاخص رو میبینند اگر مثبت باشه میاند همین طور رندوم سهم میخرند.اصلا شاید ندونه سهم برای چه فعالیتیه. نوسان که گرفت شده 1% دوباره خارج میشه.و میره باز وقتی که اوضاع رو خوب میبینه میاد.الان احتمالا رفتند:D

نظر

• hamid888
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 1207

اما دوستان دارم احساس می کنم مردم ما حقشون تو صف فروش گیر کنند چون زیاد افراطی هستند و دولت رگ خواب مردم دستشونه
                      آقا وقتی می گیم پله ای بفروشید میرن خرید می کنند همه می خوان از بازار عقب نیفتند اما نمی دونند از زندگی عقب افتادند
                      دوستان وقتی صدای رعد برق رو شنیدید تا زمانی که باران نیامده است آب کوزه را خالی نکنید

نظر

• hamid888
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 1207

قیمت نفت به 44.96 دلار رسید چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟
                        آیا به 40 دلار خواهد رسید؟؟؟؟؟؟؟؟ فاتحه ایران خوندس
                        قدیم آمریکا جنگ روانی با ایران می کرد دید فایده نداره جنگ نفت رو راه انداخته

نظر

• ائلچی
                          ستاره دار (2)
                          • Jul 2013
                          • 1945

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
                          قیمت نفت به 44.96 دلار رسید چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟
                          قدیم آمریکا جنگ روانی با ایران می کرد دید فایده نداره جنگ نفت رو راه انداخته
                          دلیل اصل شروع جنگ نفت ایالات متحده ، روسیه بود و فرعش ایران.
                          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• Trader7
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 940

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
                            دوست عزیز قبول دارم سخنگوهای دولت ما دروغگو هستند
                            اما خدایش وقتی فیمت نفت بریزه باید بورس هم واکنش نشون بده وبریزه و حالا که بورس عربستان هم داغونه از بازار حمایت نمی کنند چون بهانه دارن و بورس عربستان رو مثال می زنند
                            تو این بازار فقط موج سواری خرید کنید
                            والا پالایشی ها که بستن و پتروشیمی ها هم که این مدت کمترین منفی رو خوردند
                            می تونم بدونم ربط خودرویی ها و بانکی ها و ساختمونی ها و بیمه ای ها و... به نفت چیه؟
                            اونایی که با افت نفت قیمت مواد اولیشون میاد پائین چرا رشد نمی کنند؟
                            ضمن این که چرا هیچ کس نمیگه دولتی که میلیارد ها دلار داره یارانه میده به حامل های انرژِی با افت نفت داره نفع می بره
                            مثلا همین واردات بنزین می دونید چقدر به نفعش شده!؟
                            نزول نفت بهانه ست عزیز دلم بهانه...
                            با این افت 10 هزار واحدی شاخص نزول نفت تا اینجا پیش خور شده از این به بعد اگر افتی در کار باشه باید پتروشیمی و پالایشی ها افت کنند وگرنه بدونید که این یه بازیه البته در راند آخر بازی هستیم مراقب باشید ضربه فنی نشید...

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

[QUOTE=hamid888;580064]قیمت نفت به 44.96 دلار رسید چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟
                              قدیم آمریکا جنگ روانی با ایران می کرد دید فایده نداره جنگ نفت رو راه انداخته[/QUOT
                              ​کارشناسان بازارهای جهانی، سقوط نفت تا حدود 39 تا 40 دلار را حتمی می دونند.برخی معتقدند اواخر بهار سال میلادی ، یعنی 2 ماه دیگه و برخی معتقدند تا نیمه سال میلادی یعنی حدود 5 ماه دیگه هم قیمت در همین محدوده خواهد بود و پس از اون شروع به حرکت به سمت 65 و بعدش 75 و بعدش 80 دلار می کنه.این قیمتها مربوط به نفت WTI هستش در مورد نفت برنت هم تقریبا همین هست
                              Honesty is the best policy

نظر

• ائلچی
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2013
                                • 1945

فباهنر رو با ضرر خوبی دادم رفت ولی خدا رو شکر که کل مبلغ خریدم خیلی کم بود وگرنه باید میرفتم عمل دیسک
                                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

در حال کار...
                                X