کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگه خبری درباره توافق بیاد هپکو دست نیافتنی میشه ( خودم بر این اعتقادم که در صورت توافق سهمی که بیشتر رشد را خواهد کرد همین هپکو هستش ) ......واسه هپکو در قید و بند یکی دو تومان نباشید چون نوسانش زیاده اگه بخواد بره بالا خوب سودی میده
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
جالب است گروه پترو و دلاریها هم صفند....
یک چند روزی همه بالا میروند بعد راهشان جدا...نصف اینها دلار را با 3350تا 3500 بستند..ریزش قیمتهای جهانی را بعضی کم گرفتند سود سال اتیشان کمتر شده...هنوز تی اس ای سود امسال را lمیزند
اگر فرصت تعویض بدهد یهو ملت جابجا میکنند...
https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
tom cruise in face book
دوست عزیز جناب رحمتی سلام بنظرت این جو خوب هپکو رو تا چه قیمتهای میبره
سلام به نظرم تا 120 با جو کلی بازار بالا بره بعد یه ریزش تا 100 همراه بازار انجام میده......اون موقع اخبار بنیادی مناسب هست که هپکو رو به قیمت واقعیش میرسونه
دوستان متخصص میشه یه نظر بدن:
سبد من رتکو-وساپا-فاذر-وپترو فول سهم هستم
بخش سنگینش هم رتکو
میخاسستم چن روز پیش به توصیه جناب رحمتی تپکو بخرم که کارگزاریم گفت باید حضوری بیای ولی من تهران نبودم نتونسم بخرم.
سهم هایی که فکر میکنید تا تیر بیشترین رشد را کنند کدام سهم ها هستن؟؟؟؟؟؟ میخام درصورت متعادل شدن بازار به سهم های بهتر شیفت کنم. خودم نظرم رو خکاوه هستش
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
بخش سنگینش هم رتکو
میخاسستم چن روز پیش به توصیه جناب رحمتی تپکو بخرم که کارگزاریم گفت باید حضوری بیای ولی من تهران نبودم نتونسم بخرم.
سهم هایی که فکر میکنید تا تیر بیشترین رشد را کنند کدام سهم ها هستن؟؟؟؟؟؟ میخام درصورت متعادل شدن بازار به سهم های بهتر شیفت کنم. خودم نظرم رو خکاوه هستش
بیشترین سود رو من از خکاوه بردم
خیلی سهم باحالیه
بازیگراش عالین
امروز اردر گذاشتم گیرم نیومد
ولی بنظر قیمتش برای خرید یکم بالاست
اگه از یه تکنیکالیست (جناب فرشید خان یوسف پور یا هامد عزیز روی سهم فعاله)کمک بگیری شاید بهتر بتئنی تصمیم بگیری
البته اگه به تاپیک ایشون سر بزنی نمودارشو میتونی پیدا کنی
با اجازه فرشید خان اخرین نمودار بروز شده خکاوه رو که ایشون زحمت کشیدن اینجا میزارم امیدوارم مفید واقع بشه
خکاوه
نوشته اصلی توسط farshidu احتمالا ۲سه روز دیگر حرکت را شروع کند.
در صورت شکست 120 احتمالا به حدود 135 خواهد رسید البته احتمال شکست کم بنظر می رسد.
امروز در حین معاملات دوستان در خصوصی و در فروم خیلی درباره هپکو از بنده سوال کردن
لازم دونستم یه توضیحاتی رو در مورد روند هپکو و نوع سهامداری در این سهم عرض کنم
دوستان در نظر داشته باشید که هپکو در بازار توافقی هست و در این بازار به انی سهم بالا میره و به انی هم پایین میاد پس باید چهار چشمی مراقب سهمتون باشید.....سهمتون رو به امون خدا رها نکنید مخصوصا در این برهه از زمان که هیجان در بازار خیلی زیاد هست
در سهام بازار توافقی دوستانی که سهم زیاد دارن با یک اردر نمیشه همه سهامشون رو بفروشن......مثلا کسی که 5 میل سهم هپکو داره نمیشه یهو همه رو در یه اردر تو سیستم وارد کنه چرا که تموم خریدار ها فرار میکنن.....در سهمی مثل هپکو اردرهاتون رو تقسیم کنید اردرهای 300 هزار تایی و کمتر بزارین
سعی کنید همیشه پله ای بخرین و پله ای بفروشین.....مثلا اگر قیمت مورد نظرتون واسه فروش 110 هستش رو قیمت صد یک سوم ....110 یک سوم و 120 یک سوم اخر رو بفروشین چرا که یهو احتمال داره سهم بیاد پایین در حالی که نزدیک به قیمت مورد نظر شما بوده ولی شما هیچ سهمی رو نفروختین و بعد افسوس میخورین توجه کنید که اینجا نوسان واقعا زیاده(من با وجود این که اعتقاد دارم تا 120 بالا میره ولی فردا یه پله میفروشم ....البته میانگین خریدم 59 هست و همچنین 60 درصد سبدم هپکو هست)
خیلی از سهامداران بازار توافقی خود دوستان کارگزاری هستن مخصوصا هپکو.....پس سرعت اردر گذاریشون نسبت به بقیه خیلی زیاده .....به همین منظور مراقب باشین که همه چیز رو واسه دقایق اخر نزارین چرا که در رقابت با این عزیزان شکست خواهید خورد:D
واقع بین باشید خیلی طمع نکنید(مثلا واقیت این هست که امروز هپکو 40 درصد مثبت خورد یعنی به اندازه ده روز کاری وبصادر)...... و خیلی هم کم رزق نباشید(اینگونه سهم ها در هر حرکت حداقل 10 ردصد بالا میره)....در مورد خرید و فروشتون با افراد با تجربه مشورت کنید
و در اخر درصدی از سودهاتون رو به امور خیریه اختصاص بدین/:.Heart.:/
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
بخش سنگینش هم رتکو
به نظر من هم خکاوه گزینه خوبی هست
من هم در صورت فروش هپکو روزهای اینده قصد شیفت کردن رو برخی سهام دارم
این روزها متاسفانه ملت بدون تحلیل دارن سهم میخرن که این اشتباه محض هستش....خیلی از سهامی که امروز صف بودن هیچ ربطی یه تحریم ها ندارن
گروه خودرو گزینه خوبی هست ....مخصوصا مورد اقبال بازار هم هست......خپارس ....خکاوه گزینه های بهتری هستن
البته هر سهمی رو باید به قیمت عالی خرید.....اجازه بدین این هیجانات بره کنار.....سهام با قیمت خوب میشه خرید
من خیلی کم پیش میاد بیشتر از سه سهم باشم.....بستگی به سهم داره....به ندرت شاید تک سهم هم بشم
گروه بانکی روند سود سازیشون خیلی کند هست......و همچنین دارن به قیمت هایی میرسن که دیگه جذاب نیستن
مثلا وبصادر......سود 94 این سهم 16 هست .....فرض کنید 50 درصد هم تعدیل مثبت بده میشه 24....پی بر ای 5 بدیم میشه 120.....یعنی خونه اخرش.....حالا به نظرتون بالا 100 خریدش خیلی گزینه خوبی محسوب میشه!!!!!!!!!
من خیلی کم پیش میاد بیشتر از سه سهم باشم.....بستگی به سهم داره....به ندرت شاید تک سهم هم بشم
گروه بانکی روند سود سازیشون خیلی کند هست......و همچنین دارن به قیمت هایی میرسن که دیگه جذاب نیستن
مثلا وبصادر......سود 94 این سهم 16 هست .....فرض کنید 50 درصد هم تعدیل مثبت بده میشه 24....پی بر ای 5 بدیم میشه 120.....یعنی خونه اخرش.....حالا به نظرتون بالا 100 خریدش خیلی گزینه خوبی محسوب میشه!!!!!!!!!
بنده نظرم رو حکمت هست،نمودارش رو یک نگاهی بندازین.....(گویا افزایش سرمایه 200 درصدی هم داره)
نظر