آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط تاجر جوان پست شده است View Post
    خیلی جالبه ما یک سال منتظر نتیجه مذاکرات بودیم برای 2 روز مثبته بازار!!!!!!

دیروز و اوایل امروز ترس یک ساله سهامداران و باور نداشتن به این که بازار دیگه ریسکی نداره رو شاهد بودیم...

ارزش معاملات دو بازار امروز 960 میلیارد تومان بود!!!!!!! امروز بازار به دوستانی که تغییر رو حس نکردن درس خوبی داد...

پول های تازه وارد در منفی ها خوب جمع کردن...

دوستان هیجانی عمل نکنید و کم کم از نوسانگیریه چند روزه به حداقل ماهانه سوییچ کنید که رستگاری با سهامداریست از این به بعد
    به نظرم خود سهمداران هم مقصر هستن

چرا باید کل بازار صف خرید باشه که خیلی زود چند هزار واحد شاخص رشد کنه و چشم همه گرد بشه

اخه کسی نیست بگه رفع تحریم چه ربطی به گروه قند داره.....چه تاثیر به سزایی بر اخابر و همراه داره و......

این میشه که مسئولین هم سریع شروع می کنن به کشیدن ترمز شاخص در حالی که سهام ما کلا دو روز مثبت بوده .....من همین رو پیش بینی میکردم که قبل از این که خبری واسه توافق بیاد سرمایه ام رو بردم رو هپکو.....تا به حقم برسم که خدا رو شکر رسیدم

جمع شدن سهام و این که اخر وقت یه کم مثبت بود به خاطر اینه که جو مثبت باشه و عرضه اولیه ها رو انجام بدن.....من به نظرم در این هفته و هفته اینده هم نباید انتظار داشت شاخص حتی هزار واحد دیگه هم رشد کنه

یه ترسی هم هست اینه که اقا بخواد سخنرانی کنه و مواضعی تند بگیره.....مخصوصا این که اوباما هم داره مواضع تند میگیره پس احتمالش خیلی زیاده اقا جوابش رو بده...
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
      اشتباه میکنید
      این حجم پولی که وارد بازار شده مدتهاست که انتظار میکشید که از پشت درب ورود کند و آمده و با ضرر بیرون نمیره
      دولت فقط بمدد جو بی اعتمادی که از پارسال بوجود آورده میخواد از خروج پول از بانک و ورود آن به بازار بورس جلوگیری کنه
      سلام

این حجم پول... درست است. ولی تصمیم و قدرت دولت درست تر است. (به نظر من)
      یک جنبه اش همانی است که شما گفتید. (حفظ بانک های ورشکسته) جنبه های دیگرش هم اینهاست به نظر من:
      - تداوم سیاست انقباضی
      - کاهش نرخ تورم
      - گفتگو های هسته ای و پایین نگه داشتن بورس بخاطر مسائل سیاسی (تا زمانی که گفتگو ها به صورت کامل تمام شود. یعنی تیر ماه)
      - دور خیز کامل برای انتهای دوره ریاست جمهوری.
      - نشان دادن دوران بد منسوب به دولت قبل و دوران خوب منسوب به دولت جدید.
      - نشان دادن بهبود بسیار زیاد شرایط اقتصادی بواسطه به نتیجه رسیدن مذاکرات.
      و خیلی انگیزه های دیگر برای دولت که بورس را فعلا پایین نگه دارد.
      (بعضی ها می گویند دولت پول ندارد و بخاطر همین دارد سهامش را آتش می زند ولی من فکر کنم قصد دولت پایین نگه داشتن بازارهاست، حتی فکر کنم نرخ سود را پایین بیاورند تنها چند روز مثبت ببینیم و دوباره روز از نو...)
      این حجم نقدینگی که سهل است، بیست برابرش هم بیاید دولت آنقدر عرضه کند و آب ببندد بهش که پدر صاحب بچه را در بیاورد.
      همین الان چندین عرضه اولیه در دستور کار قرار داده./:.mellowsmiley.:/ و با مصاحبه هایی که انجام گرفته دوباره حباب تو بورس پیدا کرده /:.hmmsmiley.:/
      (البته که کلیت بازار در سال آینده مثبت است و در نهایت درست خواهد شد ولی در هفته بعد فکر کنم اوضاع زیاد جالب نباشد)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

سلام حیدر خان

سبدت تا الان چند درصد بازدهی داد؟
        ///

نظر

• tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

در اصل توسط mahzad پست شده است View Post
          خبری که 3 روز بازار را مثبت می کند. / نرخ سود بانکی کم می شود دوشنبه ۱۳۹۴/۰۱/۱۷ 11:40

رئیس دفتر رئیس جمهور در دیدار با آیت الله مکارم شیرازی: نرخ سود بانکی کم می شود

نسیم آنلاین نوشت:
          این عطشی که سهامداران برای کاهش سود بانکی دارند جالب است
          تقریبا از سال قبل دنبال بهانه برای ریزش بودند یکبار بهره مالکانه یک بار خوراک....جالب است هیچ اثری دو ایتم اخری روی بورس نداشت وس ود پتروها کمترنی تغییر کرد....البته اثر نفت ده برابر خوراک بود که الان اثر گذاشت قبلا یکی میگفت اینجا من تو کتم نمی رود نفت بریزد سود پتروها کم میشود یک7ماه قبل بود شاید فکر کنم الان سودهای94 پتروها که انهم کذایی بالا است فکر کنم در کتشان رفت ..همچنین سود پالایشگاهها که غوغا کرد.
          برفرض سود بانک کم شود یک پولی میاید در بازار مثل همین دو هفته بعد قیمتها 20درصد می پرد تمام...انوقت بعد چی میشود؟
          هیچی
          یک واحدبازار پی بر ای میگیرد و سهمها یکبار رشد میکنند می رود پی کارش تا ده سال دیگر.....
          سهامدار بورسباز باشد چه وقتی سهام بین پی بر ای 4تا6بازی میکند چه 5تا8 سود میکند....منتها ریسک اولی 10برابر کمتر از دومی است
          یکم هم سهامدراان بخلیند مسکن میگویندمسکن باید راکد باشد ارز تکان نخورد ورادات نباشد تا ما با کاغذ پاره های سهم سود کنیم بعد بروی ماشین خارجی و خانه ...مسافرت اروپا برویم....یعنی همه بسوزند به پای ما....در واقع تمام دارندگان ارز سکه مسکن سهام سرمایه شان در این 5سال بیش از 3برابر شد انوقت چرا فردی که سرمایه اش پول و زمدش بوده اینقدر نشود....زمان مموت به زور بجای سود40درصد بانکی ان را در16حبس کردند...و سپرده گذاران ضرر کردند...لذا جبرانش الان باید بشود....سود بانک اندازه تورم باید باشد امسال تازه تورم کم شده ..تورم 5سال اخیر را حساب کنید سود بانک یک 30درصد دیگر باید بخرد تا برسد به تورم....تازه در سبد تورمی بانک مرکز یانرژی نیست ...مسکن نیست..فقط یک غذای بخور نمیر است انهم گوجه اش را به قمیت تره بار مفت حساب میکنند...نه قیمت واقعی....
          اگر سود بانکی کم شود قطعا یک هدفش مسکن زمین خواهد بود ....انوقت باید کلی سهامدارن جون بکنند تا بتوانند پول یک واحد اپارتمان در بیاورند چون یک واحد مسکن صدها میلیون است و اگر کسی نتواند بخردو بخواهد از بورس امرار معاش کند قطعا مثلا کمتر از این مقدار مثلا40میلیون پول وارد بور س می کند اگر داشت که باید مسکن میخرید اول حالا این وسط سود بانک کم شود و این 100درصد سود کندهمه اش با رشد 40درصد مسکن می سوزد
          در کل دولت وامهای یکه میدهد به حاشیه سودش نگاه کند به مردم عادی دلیل ندارد وام12درصد بدهد مثل زمان احمدی نژاد ..باید به شرکتها با توجه به حاشیه سودشان وام بدهد ..به بخش مسکن باید با توجه به سود زیادش بهره بیشتر بگیرد ..از مردم عادی هم بهره بگیرد فقط از صنعت و شرکتها سود کممتری بگیرد..زمان مموت صندوق مهر رضا همینطور ملت برای جهازم می رفتند وام4درصد میگرفتند این وام را باید تولید کننده میگرفت و بعد جنسش که ارزان در میامد قسطی میداد....
          آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/04/06, 20:44.
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

سعید لیلاز : بازار هیجانی نیست/ انتظار برای توافق فرسایشی شده بود / مسئولین زیاد اظهار نظر نکنند

سعید لیلاز، کار‌شناس مسایل اقتصادی، عملکرد دولت را در کنترل نرخ ارز بعد از تفاهم سوییس مثبت ارزیابی کرد و گفت: اگر نرخ ارز به کمتر از سه هزار تومان می‌رسید باید نتیجه می‌گرفتیم که بازار تحت تاثیر هیجانات بوده است اما اینطور نشد.

وی توضیح داد: نقش مهمی که دولت در کنترل نرخ ارز به عهده داد در حقیقت دروازه بانی تقاضا است و به جرات می‌توان گفت که از روز شنبه تاکنون به خوبی در این بخش عمل شده است.

این کار‌شناس مسایل اقتصادی افزایش شاخص در بورس را نیز روند عادی و قابل پیش بینی توصیف کرد و گفت: در همه دنیا شاخص بورس نسبت به اخبار سیاسی واکنش نشان می‌دهد. در ایران نیز بورس تحت تاثیر اخبار منفی کاهش یافته بود و اکنون در حال واکنش نسبت به اخبار مثبت است.

لیلاز با پیش بینی رشد شاخص بورس تا حدود ۱۰۰ هزار واحد، گفت: البته این ظرفیت تا رقمی حدود ۱۵۰ هزار واحد نیز وجود دارد و نمی‌توان آن را تحت تاثیر هیجانات بازار دانست.

وی ادامه داد: از آنجایی که انتظار برای توافق هسته ایی فرسایشی شده بود و مردم حتی در خرید‌ها و فعالیت‌های اقتصادی کوچک دست نگه داشته بودند بسیار طبیعی و منطقی است که اکنون شاهد رونق در بورس باشیم و به هیچ وقت نباید مانع این رونق شد.

این کار‌شناس مسایل اقتصادی در خصوص نقش دولت برای کنترل بازار در این شرایط گفت: خوشبختانه رفتار بازار کاملا حساب شده و منطقی است اما در مورد ارز رسیدن نرخ به زیر سه هزار دلار نیازمند مداخله دولت خواهد بود.

وی افزود: در خصوص بورس نیز باید به این نکته توجه داشت که شاخص بورس به خاطر لطماتی که در سال‌های اخیر دیده است خیلی بیش از این‌ها از بازار طلب کار است.

لیلاز با تاکید بر اینکه وقتی نقدینگی ۶۷ هزار میلیارد بود شاخص حدود ۱۳ هزار بود و اکنون نقدینگی دوازده برابر شده است، گفت: با این حساب شاخص می‌توان تا رقم ۱۵۰ هزار نیز رشد کند.

به گفته وی بورس در ده سال گذشته بسیار آسیب دید و تقریبا به حضور دولتی‌ها محدود شد لذا استقبال مردم از ورود به این بازار مثبت است و باید انتظار رشد روزانه ۲ هزار واحد را داشت.

این کار‌شناس مسایل اقتصادی در ادامه به موج خروج از سرمایه که طی سالهای اخیر به راه افتاده بود اشاره کرد و گفت: آمار نشان می‌دهد که اکنون بخش خصوصی به اقتصاد بازگشته است و عجیب نیست اگر در سال جدید به رشد سرمایه گذاری حدود ۲۵ درصد نیز دست یابیم زیرا به این ترتیب تازه به عدد سال ۹۰ رسیده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه ارزش بنگاه‌های اقتصادی بیش از ارقام کنونی است، گفت: به هیچ وجه نباید نگران افزایش بورس بود زیرا بازار خودش با احتیاط پیش می‌رود.

لیلاز افزود: نکته مهم این است که مسئولان دولتی در این برهه زمانی که بازار پس از هجده ماه در حال خروج از رکود است، زیاد اظهار نظر نکنند و اجازه دهند که بازار مسیر خود را طی کند و مردم با مسئولیت خودشان تصمیم گیری کنند.

به گفته وی وظیفه دولت در قبال بازار نظارت و مراقبت است تا از مسیر صحیح کنونی خارج نشده و وارد فضای هیجانی نشود.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

نظرتون در مورد این مصاحبه چی هست؟

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                سلام حیدر خان

سلام میثم خان
                دلمون برات تنگ شده
                شما چقدر سود کردی؟

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                  سلام میثم خان
                  دلمون برات تنگ شده
                  شما چقدر سود کردی؟
                  دوستان میدونن دیگه.
                  ما که سود نمیکنیم… ما فقط نوسان میگیریم..… این نوسانه همش هم ضرره.. یه بارم من سود نکردم… .ما هیچ وقت سود نمیکنیم… اونا سود میکنن همش.. :D
                  ما اصلا اینکاره نیستیم… تحلیل ما درست و معاملمون غلطه… واسه همین ما همیشه تو ضرریم..

الان هم ورشکست شدم دنبال شغل دیگه هستم… داغون شدم کلا…
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2015/04/06, 22:19.
                  ///

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

طی حمله اشرار مسلح در مرز ایران و پاکستان:
                    طی کمین اشرار مسلح در منطقه مرزی معروف به میل ۲۳۹ در جنوب شرق ایران متاسفانه هشت مامور مرزبانی شهید شدند.
                    کد خبر: ۴۸۸۹۱۵
                    تاریخ انتشار:
                    ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۴
                    -
                    06 April 2015
                    طی کمین اشرار مسلح در منطقه مرزی معروف به میل ۲۳۹ در جنوب شرق ایران متاسفانه هشت مامور مرزبانی شهید شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، اشرار مسلح امشب با کمین در مسیر ماموران هشت نفر از ماموران مرزبانی در منطقه مرزی ایران و پاکستان، حدفاصل باهوکلات و پیشین را شهید کردند.

بر اساس اخبار رسیده در این حمله تروریستی در پاسخ به کمین اشرار، ماموران مرزبانی نیز تاکنون سه تروریست را به هلاکت رسانده و سه نفر را نیز زخمی کردند.

احمدعلی موهبتی فرماندار چابهار با تایید این اتفاق تلخ به خبرنگار مهر گفت: بررسی و شناسایی عوامل این حادثه در دستور کار تیم های امنیتی قرار دارد و به محض کسب اطلاعات، اخبار دقیق تر در این زمینه منتشر خواهد شد.

اخبار تکمیلی متعاقبا منتشر می شود
                    آخرین ویرایش توسط Senator1989؛ 2015/04/06, 22:52.

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

واقعا این عزت و غرور بین المللی هست که ما داریم ؟!!!!!!

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

سلام حیدر خان

سلام میثم
                        من قبل از مذاکرات تقریبا نقد بودم. حدود70 درصد
                        ثغرب و بممنا و بالاس رو یک شنبه دادم . ثنوساح هم نگه داشتم که کلا منعی بود امروز/:.ph34r-smiley.:/
                        بازده کل کمی کمتر از 3 درصد .
                        اگر تمام سهم میبودم حدود 12 درصدی باید میشد ولی دیگه ریسک نکردیم ترسو شدیم دیگه.
                        امروز فردا اگر تو منفی سهم مورد نظر رو دادند میخریم دیگه .

نظر

• رضا پهلوی
                          Banned
                          • Oct 2014
                          • 119

سلام صبخ بخیر دوستان سه سهم ونفت بانک دی و شتران تا پایان سال بازدهی 100 درصدی دارند موفق باشید

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

اقا این فنوالو در یابید.....الان داره با قیمت 65 بعد افزایش سرمایه معامله میشه..................یعنی تو 2..3 ماه حد اقل سود 40 درصد توش خوابیده..............درود
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

دوستان میدونن دیگه. ما که سود نمیکنیم… ما فقط نوسان میگیریم..… این نوسانه همش هم ضرره.. یه بارم من سود نکردم… .ما هیچ وقت سود نمیکنیم… اونا سود میکنن همش.. :Dما اصلا اینکاره نیستیم… تحلیل ما درست و معاملمون غلطه… واسه همین ما همیشه تو ضرریم.. الان هم ورشکست شدم دنبال شغل دیگه هستم… داغون شدم کلا…
                              اشكال نداره بذار هر طور دوست دارن فكر كنن سود و ضررش مال خودته ولى خداييش من يكى پارسال روى پيش بينى هات خيلى سود كردم

نظر

• mahzad
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 898

کاربران گرامی
                                باسلام، پیرو اطلاعیه رسمی دریافت شده به اطلاع می رساند عرضه اولیه نماد سخوز (سیمان خوزستان) برای معامله گران برخط از ساعت 12:40 تا 13:10 روز جاری صورت می گیرد. بدیهی است در بازه زمانی مذکور امکان سفارش گذاری بر روی سایر نمادها فراهم نیست.
                                90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

در حال کار...
                                X