کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
مبینمنفی5فردا شده
اگر فردا صف فروش شود که جمع شود خریدش کم ریسک است اگر مثبت هم باشد که هیچ
اگر منفی باشد کل بازار فردا هم منفی میکند....
مجمعش کی هست؟
الان سود 70 تومنی سال 94 بیاید روی سایت پی بر ای میشود 4.5
https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
tom cruise in face book
اقا ما یه چند دقیقه ایی خندیدیم...........به نقل از سایت همسایه.............خارجی: شما چطور اختلاس میکنید؟
ایرانیه: این پروژه ى عمرانی رو میبینید؟
خارجی: من که چیزی نمیبینم!
ایرانیه: آهاااااااااان, قربون دهنت! همین, چهل میلیارد خرج ور داشته!!!
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
صبح همگی بخیر!
به به! آدم لذت میبره نظاره گرِ این بازار باشه!......جای سرمایه گذاران خارجی خالی!.....ای کاش این مانعِ جلوی صف را برمیداشتند و این سرمایه گذاران عزیز هرچه سریعتر به ما میپیوستند و از سودِ کلانِ دراز کشیده(خوابیده) در بورس ایران لذت میبردند!
سرمایه گذاران خارجی! بشتابید که غفلت موجب پشیمانی است!.......بهترین مدیران دنیا،مدرنترین سیستم خرید و فروش سهام،سود مجامع،افزایش سرمایه،و عرضه های اولیه ی دلچسب و گوارا!همه و همه فقط در ایران!.....
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
خرید فایرا با پی بر ای 3 تحلیلی!:D
خرید پله ی بعدی انشاالله!در پی بر ای 1.5 تحلیلی:D
.........
خبرها حاکی از هجوم سهامدارنِ وال استیریت به سمت ایران جهت دریافت کد بورسی و همراهی با ماست!:D
دوستان توجه داشته باشید طیب نیا عامل بدبختی ما با گرفتن یک کارت زرد دیگر از نمایندگان مجلس از کار برکنار میشه .......پس تماس پیامک و از همه مهمتر نامه و فکس زدن فراموش نشود..........موفق باشید/:.winksmiley02.:/
سلام دوستان
بیایید بجای زمین و زمان و فحش دادن و چه کنم چه کنم یه بار زوز تریدرهای حقیقیو امتحان کنیم.بیایید بجای فرار قدرت حقیقی و به رخ سازمان بکشیم بیاید یه کمپینگ سه روزه اعتراض به سازمان راه بندازیم از روز سه شنبه 94/02/23 تا یکشنبه 94/02/28 هیچ خرید و فروشی نکنیم و ارزش معاملات و به پایین ترین حد برسونیم اینجوری مطمئنا افت ارزش قیمت نخواهیم داشت ولی شاید اتحاد بین سهامدارا رو ایجاد کنیم.بعدش میتونیم بریم بسمت ایجاد کانون سهامدارای حقیقی.تو تموم فرومها و وایبر فراخوان بزنیم
پس پیش بسوی کمپینگ 3 روزه اعتراض به سازمان با عدم معامله از روز سه شنبه
دوستان توجه داشته باشید طیب نیا عامل بدبختی ما با گرفتن یک کارت زرد دیگر از نمایندگان مجلس از کار برکنار میشه .......پس تماس پیامک و از همه مهمتر نامه و فکس زدن فراموش نشود..........موفق باشید/:.winksmiley02.:/
دوستِ من،طیب نیا عامل بدبختی ما نیست!
برای مرتبه ی هزارم،فردا طیب نیا برود،شنگول نیا می آِید!
مگر صالح آبادی نرفت؟حالا عامل بدبختی ما اوست؟
خانه از پایبست ویران است.....
فعلا باید تمرکز کرد روی مسئله ی عدم شفافیت، سومدیریت و دزدیهای اخیر در سازمان!......
نزدیکِ انتخابات هم هست و نمایندگان شاید صرفا جهت رضای خدا! و نه برای رای آوری در انتخابات!اقدامی بکنند!
وگرنه سیاستهای دولت با تغییر طیب نیا و بورس نیا تغییری نمیکنه.......
اما دستکم میشه امیدوار بود به اندازه ی یک سر سوزن وضعیت سازمان بهبود پیدا کنه!....در حد یک سرِ سوزن اما!
تبریک میگم به طیب نیا با برنامه قشنگش الان p/e خودرو رسیده 6.8 فکر کنم تا این حد پایین تا به امروز سابقه نداشته باشه در تاریخ معاملات خودرو .......هییییی هییی برای توافق لوزان و بعدش چه خواب های که ندیدیم و الان تو واقعیت داریم کابوس میبینیم ..........شرم بر اون دولت و کابینه اقتصادی سرتا پا جیب بر خائن مال مردم خورش.............بابا زنگ و اس ام اس بزنید به نماینده ها
نظر