آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

همین امروز 52% از کل معاملات خودرو را حقوقی خریده
    71% معاملات مبین را حقوقی خریده
    31% معاملات تجارت را حقوقی خریده
    36% معاملات صادرات را حقوقی خریده
    ووووو
    حقوقی امروز در صف خرید پالایشگاه ها بوده
    وووو

.........................
    امروز حقوقی ها سنگین در پایان ماه خرید کردن . یعنی فشار فروش تسویه اعتبار را گرفتن
    //////////
    گروه پتروشیمی هم تنها یک دلیل داره که کلا رشد نمیکنن . بخاطر دید مثبت کلی به نتیجه مذاکرات ( با توافق قیمت نفت و دلار کاهش پیدا میکنه و بازار زیاد سمت این گروه بخاطر همین نمیره )
    خبر خوراک زیر 10 سنت دیشب هم تاثیری رو سود پتروشیمی ها نداره . چون اکثر پتروشیمی ها نرخ خوراک را در بودجه 8 - 10 سنت دیدن .

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
      همین امروز 52% از کل معاملات خودرو را حقوقی خریده
      71% معاملات مبین را حقوقی خریده
      31% معاملات تجارت را حقوقی خریده
      36% معاملات صادرات را حقوقی خریده
      ووووو
      حقوقی امروز در صف خرید پالایشگاه ها بوده
      وووو

.........................
      امروز حقوقی ها سنگین در پایان ماه خرید کردن . یعنی فشار فروش تسویه اعتبار را گرفتن
      //////////
      گروه پتروشیمی هم تنها یک دلیل داره که کلا رشد نمیکنن . بخاطر دید مثبت کلی به نتیجه مذاکرات ( با توافق قیمت نفت و دلار کاهش پیدا میکنه و بازار زیاد سمت این گروه بخاطر همین نمیره )
      خبر خوراک زیر 10 سنت دیشب هم تاثیری رو سود پتروشیمی ها نداره . چون اکثر پتروشیمی ها نرخ خوراک را در بودجه 8 - 10 سنت دیدن .

کاش روند بازار بورس ایران به صورت طبیعی طی میشد. یعنی اینکه شرکتهاس سود ده رشد می کردند و شرکتهای زیان ده منفی میشدند. اینروزها بازار واقعا عجیب غریبه یه روز همه چیز مثبت فردا همه چیز منفی ! سهمی که یه روز صف خرید بوده چه اتفاقی واسش پیش میاد که فردای همون روز صف فروش میشه؟ خدا کنه از هفته آینده بازار منطقی بشه
      Honesty is the best policy

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

این جناب محمد رحمتی الان از ظهر که هی داریم از ایشون سوال میکنیم و جوابی نمیدند فکر نمیکنند دارند به ما بی احترامی میکنند ؟

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          کاش روند بازار بورس ایران به صورت طبیعی طی میشد. یعنی اینکه شرکتهاس سود ده رشد می کردند و شرکتهای زیان ده منفی میشدند. اینروزها بازار واقعا عجیب غریبه یه روز همه چیز مثبت فردا همه چیز منفی ! سهمی که یه روز صف خرید بوده چه اتفاقی واسش پیش میاد که فردای همون روز صف فروش میشه؟ خدا کنه از هفته آینده بازار منطقی بشه
          دلیل اینکه مثلا یه سهمی امروز مثبت میشه و فردا منفی میشه مشخصه
          اکثرا این روزها کسانی که خرید میکنن برای سود 2% خرید میکنن .
          فرض بر اینکه امروز مثلا میان شرکت کطبس را در صف خرید میخرن که فردا در صف خرید بفروشن که 2.5% سود خالص ببرن . حالل خریداران امروز فردا چنین قصدی دارن و میان صبح با هم برای فروش رقابت میکنن . نتیجه میشه منفی شدن سهم
          کسانی هم که یه سهمی را امروز میخرن و میبینن روز بعد بالا نمیره سریع میفروشن .
          امروز با کارگزارم صحبت میکردم . مشتری هاش داشتن خکاوه میخریدن . گفت دارن میخرن برای 2% سود !!!
          متاسفانه اکثرا نوسانگیر شدن و برای همین بازار تا میاد یک روز مثبت بشه به روز دوم نمیکشه .
          گروه پالایشگاهی از روزی که باز شدن فکر کنم دو یا سه بار نوسان 20% یا بیشتر دادن . خود من بشخصه گفتم دیگه این گروه فایده نداره . ولی برعکس همین گروه در دو ماه گذشته هر کسی نوسانش را گرفت بیش از 50% سود برد
          در بازار بورس ایران سهام هایی رشد میکنن که کمتر کسی فکرش را بکنه
          مثلا همین گروه پالایشگاه دیروز با صف هایی در حد حجم مبنا بست ولی امروز صفشون چند برابر بود . ولی مثلا صادرات که دیروز با صف 15 میل بست امروز منفی هم معامله میشد
          کلا بازار بورس 1.5 ساله از معاملات منطقی دور شده . قدرت پول داره حرف اول را میزنه . پشت هر سهمی پول میاد میره بالا .

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

امروز 23 نفر شبندر خریدن . یعنی هر نفر حدود 90 هزار
            امروز 18 نفر شتران خریدن . یعنی هر نفر بیش از 50 هزار سهم 800 تومانی
            اتفاقا بازار در این دو روز کاملا مشخص بود حمایت شد !!!
            حرف های منطقی بزنید . حرف هایی بر اساس حدس و گمان نزنید . حجم خرید های امروز کاملا مشخصه
            قبلا هم یکبار در مورد نرخ سود من یه نظر دادم که شما اومدین و گفتید نه اینجور نیست

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
            انتظار بازار خیلی بیشتر از دو درصد بود

به نظرم این خبر خوبی برای بازار نبود
            تا جایی که همه میدونن از یک هفته پیش صحبت از همین 2% بود
            شما دلیل دیگه ای برای منفی بازار دارین /:.yead.:/
            ضربه اصلی را خود سهامدارا و این سایت ها به بورس میزنن
            دقیقا 29 فرودین بود که این صحبت بین بنده و شما رد و بدل شد
            9 اردیبهشت خود جناب فطانت اومدن و گفتن که انتظار بازار چی بوده
            ============
            رییس سازمان بورس و اوراق بهادار؛
            انتظار بازار سرمایه تعیین نرخ سود کمتر از 20 درصد بود

======================
            بعضی موقع ها حس میکنم یه عده دوست دارند که کلا من هیچ مطلبی ننویسم.....یه عده توهین می کنن یه عده ......
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
              این جناب الان از ظهر که هی داریم از ایشون سوال میکنیم و جوابی نمیدند فکر نمیکنند دارند به ما بی احترامی میکنند ؟
              سلام دوست عزیز
              نمیخوام در مورد اون سوال شما توضیح بدم و این توضیح ندادن بنده توهین به کسی نیست

نظر

• mahzad
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 898

محسن نظری توی بورس 24 نوشته خبر افزایش سرمایه 100درصدی خاهن از تجدید ارزیابی ها تایید شد نظر دوستان در مورد خاهن چیه من 225 با ضرر خارج شدم
                90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

در اصل توسط mahzad پست شده است View Post
                  محسن نظری توی بورس 24 نوشته خبر افزایش سرمایه 100درصدی خاهن از تجدید ارزیابی ها تایید شد نظر دوستان در مورد خاهن چیه من 225 با ضرر خارج شدم
                  رو حرف ایشان حساب نکنید
                  خودتون تحقیق کنید

نظر

• ائلچی
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2013
                    • 1945

در اصل توسط mahzad پست شده است View Post
                    تو مجمع سال قبل حسابدار شرکت آقای زراعتی گفته بودن هیئت مدیره تکلیف کرده تا پایان سال 93 افزایش سرمایه رو اعمال کنه!!
                    ولی (به گفته شرکت) تغییرات مدیریتی در داخل بورس کار اداری رو به تاخیر انداخت.
                    أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1392شرکت آهنگری تراکتور سازی ایران باحضور اکثریت سهامداران درتاریخ 29 تيرماه 1393 برگزار گردید.
                      در این جلسه آقای مهندس مجید باویلی تبریزی به عنوان بزرگترین سهامدار شرکت، رییس مجمع، آقاي پدرام باويلي تبريزي و عبدالمجید قندریز به عنوان ناظر وآقای جواد زراعتی خسروشاهی به‌عنوان دبیر مجمع انتخاب شدند. در این مجمع آقای مهندس حیرت انگیز به‌عنوان، مدیر عامل گزارش عملکرد یکساله شرکت آهنگری را ارائه نمود و به سوالات سهامداران حاضر در مجمع پاسخ‌های مناسب ارائه شد. پیرو تصمیمات اتخاذ شده درجلسه مجمع فوق‌العاده شرکت مبنی برپیگیری ثبت افزایش سرمایه شرکت مدیر مالی شرکت اعلام کردند که شرکت موفق به ثبت افزایش سرمایه 400درصدی نزد اداره ثبت شرکت‌ها شده و همچنین درجهت اجرای دستورات هیات مدیره اقدامات لازم درخصوص افزایش سرمایه ازمحل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت شرکت معادل 100درصد سرمایه تازه به ثبت رسیده انجام شده که پس ازطی مراحل قانونی در سال 93 افزايش يافته و به ثبت خواهد رسيد. براساس مصوبات مجمع صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 29اسفند ماه 1392 تصويب، سازمان حسابرسی به عنوان بازرس قانونی و حسابرس و روزنامه‌های دنیای اقتصاد واطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت در سال 93 انتخاب شدند. همچنین براساس رای‌گیری آقایان مهندسان محمدرضا باویلی تبریزی، عبدالمجید قندریز ،پدرام باویلی تبریزی و جلال‌الدین حیرت‌انگیز به عنوان اعضای حقیقی هیات‌مدیره و شرکت پولاد قطعه به عنوان عضو حقوقی هیات مدیره انتخاب شدند.

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

با سلام
                        63000 شاخص کل حمایت جدی داره
                        در صورت شکسته شدن همون اعداد معروف که داره دست به دست میچرخه احتمالا محقق بشه

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                          با سلام
                          63000 شاخص کل حمایت جدی داره
                          در صورت شکسته شدن همون اعداد معروف که داره دست به دست میچرخه احتمالا محقق بشه
                          حیدر جان، این شاخص قلابی با واساختگی کنشِ قلابی اگه برگرده!
                          بنده به شخصه در هیچ زمینه ی درست و حسابی ای "حمایت جدی" ای در کلِ مملکت نمیبینم!:D
                          همه ی حمایت ها بیشتر به شوخی می مانند تا جدی;)
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• والیخان
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 413

بنظربنده اگرحمایتی لازم باشه اون حمایت ازصنایع بایدباشه،حمایت ازسهام بورسی یعنی خریدحقوقی درقیمتهای پائین وفروش دراوج ب سهامدارحقیقی وزیان رساندن بیشتربه آنان

نظر

• ali110
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 467

دوستان ، بازار دوباره به کما رفت / فکر کنم یه تجمع اعتراضی دیگه لازم باشه

نظر

• nima2012
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 123

در اصل توسط ali110 پست شده است View Post
                                دوستان ، بازار دوباره به کما رفت / فکر کنم یه تجمع اعتراضی دیگه لازم باشه
                                خب تجمع کردین و فقط فرداش دوباره سبز شد پس فرداش چی؟!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

نظر

در حال کار...
                                X