آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجتبی مصلحMTM
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 1656

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

غمینو چطوره علی
    بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• abstract
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1506

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
      غمینو چطوره علی
      نميدونم والا . من ارفع خريدم . ببينم تا آخر وقت چن تومن بم ميده يا نه /:.ph34r-smiley.:/
      از -4 به پايين خريد زدم

نظر

• مجتبی مصلحMTM
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 1656

غمینو هم صف خرید شد فردا توبالاترین قیمت میدمش بره
        بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

حيدر كجايي آقا
          بيا بگو بينم ساختمانيا چقد جا دارن برا منفي خوردن
          تو هر تاپيك بري جنگ و دعواست /:.ph34r-smiley.:/ چه تاپيك آرومي داري خداييش :D

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

سلام هلی بیرونم بازارو نیمه و نصفه دارم

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط heydar";509611][COLOR="#0000CD پست شده است
              خوب دوستان عزیز بازدهی این یک ماه حدودا
              اول ضرر ها :میهن 70درصد *5درصد>>>3.5درصد ضررکل
              سبزوا>>>>>>>>>3درصد ضرر کل
              غپینو>>>>>>>>>>1درصد سود
              سمگا>>>>>>>>>>رو هم رفته با نوسانگیری و کم و زیاد کردن 15 درصد سود
              اخابر+حکشتی+لپارس +سهم های دیگر>>>>>>5درصد ضرر

>>>4.5درصد سود >>>> 20میل ما فعلا شده 20800 از بودجه بسیار عقبیم
              [/COLOR] قراره تا اسفند بشه 34

نکته مهم این ماه کافی بود فقط سمگا خرید و فروش شود و بقیه ی خرید و فروش ها سبب کاهش شدید سود شد

متاسفانه این ماه از هر سمتی مشکل میبارید بر سر من:D ... ان شالله این ماه که کمی سرم خلوت شده به این هدف سریع تر نزدیک شویم

با سلام امروز ،بنده 50 درصد نقد شدم و در میهن حدودا 7درصد ضرر * 30درصد سبد >>>2.1درصد ضرر
              زنگان 15درصد سبد >>>3درصد ضرر >>>>>0.5درصد ضرر

رو هم رفته 500هزار تومان ضرر پس 20 میل ما شده 20300
              یک ماهه در جا زدم یه سود،یه ضرر
              استراتژِی پیش رو : یکی از این دو خواهد بود:
              1.خرید و فروش های پی درپی و بستن تمام معاملات با سود هرچند سود 0.1درصد باشد
              2. خرید سنگین ،سهمی که تماما جوانبش بررسی شده

کلا خروج از بازار روش هم فکر نمیکنم پس شما هم لطفا روش فکر نکنید ،بنده شرایط سخت تر از این رو هم دیدم ولی تهش رو تونستم شکرخدا خوب جمعش کنم البته امروز بعد از مدت ها شاید یک سال ،یه مقدار احساس خطر کردم،احساس خطر که نه کمی ناراحت شدم ،ناراحتیم هم بیشتر از اینکه به ضرر ربط داشته باشه به استراتژی معاملاتم مربوط میشد اینکه استراتژی معاملات آدم با شکست مواجه بشه خیلی ناراحت کننده تر از ضرر کردن است
              صبح فکر میکردم غالبر دیگه دست نیافتنی شده هنوز ساعت 9 نشده کلی فروشنده ریختند /:.rolleyessmileyani
              50نقد
              40لپارس
              10 میهن+سمگا
              سمگا امروز یه کمی خریدم این دفعه رالی بعدیش رو شروع کنه احتمالا تا 650-700باید بره البته باید دید چقدر فردا طالب داره به همین خاطر من ناخنک زدم تا زیر نظرم باشه ،خریدارها چیزی میدونند که با وجود این همه رشد باز میخرند !؟

کفپارس رو هم الان دیدم فرصتی داده بود امروز

بازار هم نمیدونم چرا یه بار مثل آدم اصلاح نمیکنه وتمام...

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

بحث مهم دیگر در مورد تیم اقتصادی و نگرش دولت در مورد اقتصاد:اگر نظر من رو میخواهید بنده میگویم تیم اقتصادی عالی عمل کرده و کاملا با برنامه دارند پیش میروند و اصلا تیم اقتصادی و نگرش و برنامه های در حال پیاده سازی این دولت با دولت قبلی قابل مقایسه نیست
                حالا بعضی ها میاند به وزیر اقتصاد ناسزا میگویند که بورس ال شد بل شد و... من به بورس و اینکه چقدر سود وزیان کردم کاری ندارم عملکرد اقتصادی دولت در یک سال گذشته خوب بود و نمره 60-70 از 100میگیرد ،اقتصاد کشور فقط بورس نیست

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  بحث مهم دیگر در مورد تیم اقتصادی و نگرش دولت در مورد اقتصاد:اگر نظر من رو میخواهید بنده میگویم تیم اقتصادی عالی عمل کرده و کاملا با برنامه دارند پیش میروند و اصلا تیم اقتصادی و نگرش و برنامه های در حال پیاده سازی این دولت با دولت قبلی قابل مقایسه نیست
                  حالا بعضی ها میاند به وزیر اقتصاد ناسزا میگویند که بورس ال شد بل شد و... من به بورس و اینکه چقدر سود وزیان کردم کاری ندارم عملکرد اقتصادی دولت در یک سال گذشته خوب بود و نمره 60-70 از 100میگیرد ،اقتصاد کشور فقط بورس نیست
                  دقیقا حیدر جان. ایشالا با برگشتن رونق اقتصادی و رشد پایدارش ضررای همه دوستان جبران بشه و این وضعیت رو فراموش کنن.

مقدمه اش کاهش نرخ تورم بوده و کم کم نشونه های رونق اقتصادی ظرف امسال و سال بعد موتور رشد اقتصاد رو روشن میکنه به امید خدا

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

سلام حيدر خان،
                    به نظرم 70% رو بشه راحت تر از خريد و نگهداري يك كم راحت تر بدست اورد!! مثلا كگاز 500 تومني، خنصير 400 تومني، شلعاب 700 تومني، يا مثلا بهشت 113 تومني!!!
                    راستي حيدر جان امسال نمايشگاه رفتي؟ قسمت نشد همو ببينيم. يادمه پارسال تو راه همديگرو ديديم.;)

موفق باشي هميشه.

آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

تمحرکه هم سیگنالی نداده ،البته شاید یک سری به 200تومان بزند که ارزش ریسک کردن رو نداره

مداران
                      تمحرکه هم انگار باید تجدید نظر کرد الگویی که در حال ساختن است الگوی زیبایی است
                      ....

آقا احسان گل ارادت ..نه امسال سعادت حضور نداشتیم@};-

نظر

• abstract
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1506

با سلام امروز ،بنده 50 درصد نقد شدم و در میهن حدودا 7درصد ضرر * 30درصد سبد >>>2.1درصد ضرر
                        زنگان 15درصد سبد >>>3درصد ضرر >>>>>0.5درصد ضرر

رو هم رفته 500هزار تومان ضرر پس 20 میل ما شده 20300
                        یک ماهه در جا زدم یه سود،یه ضرر
                        استراتژِی پیش رو : یکی از این دو خواهد بود:
                        1.خرید و فروش های پی درپی و بستن تمام معاملات با سود هرچند سود 0.1درصد باشد
                        2. خرید سنگین ،سهمی که تماما جوانبش بررسی شده

کلا خروج از بازار روش هم فکر نمیکنم پس شما هم لطفا روش فکر نکنید ،بنده شرایط سخت تر از این رو هم دیدم ولی تهش رو تونستم شکرخدا خوب جمعش کنم البته امروز بعد از مدت ها شاید یک سال ،یه مقدار احساس خطر کردم،احساس خطر که نه کمی ناراحت شدم ،ناراحتیم هم بیشتر از اینکه به ضرر ربط داشته باشه به استراتژی معاملاتم مربوط میشد اینکه استراتژی معاملات آدم با شکست مواجه بشه خیلی ناراحت کننده تر از ضرر کردن است
                        صبح فکر میکردم غالبر دیگه دست نیافتنی شده هنوز ساعت 9 نشده کلی فروشنده ریختند /:.rolleyessmileyani
                        50نقد
                        40لپارس
                        10 میهن+سمگا
                        سمگا امروز یه کمی خریدم این دفعه رالی بعدیش رو شروع کنه احتمالا تا 650-700باید بره البته باید دید چقدر فردا طالب داره به همین خاطر من ناخنک زدم تا زیر نظرم باشه ،خریدارها چیزی میدونند که با وجود این همه رشد باز میخرند !؟

کفپارس رو هم الان دیدم فرصتی داده بود امروز

بازار هم نمیدونم چرا یه بار مثل آدم اصلاح نمیکنه وتمام...
                        حیدر جان بازار وقتی دستکاری میشه نمیتونه اصلاح رو کامل بکنه . الان فارس برای چی بسته شده ؟
                        اگه از همون اول پتروها بسته نمیشد . مپنا بسته نمیشد . بازار این حال و روز رو نداشت .
                        اصلاح شاخص باید به عهده همون سهامی باشه که بادش کردن . جور اونا رو بقیه سهام میکشن .
                        بزودی شبندر و مپنا هم میبندن و این حکایت بازم ادامه پیدا میکنه .
                        ما از این بعد از وزیر و مدیریت اون شاکی هستیم .
                        و یک سری کلاه برداری آشکار دیگه که حوصله بر هستن و ......

Sent from my GT-N7100

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

باز هم شروع کردند تجمع و ...اعتراض و ... بازار همینه البته میدونم بازار ما به معنای واقعی بازار نیست ولی با اعتراض و .. میخواهند پولشان را برگردانند؟!شما به همین خیال باش!
                          کلا پول زیادی خارج شد و برنگشت و یکی از علل مهم نیز همین است!حقوقی هم میخواهد سود کنه چرا بیاد سهم بخره و پولشو بخوابونه؟میذاره بانک 22-25درصد سود میکنه با خیال راحت!

پس به جای تغییر بازار خود را با بازار تطبیق دهید!

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

یک pdf

تقدیم به شما

انشالله بدرد شما عزیزان بخوره

یا علی مدد

سهام یاب - شبکه اجتماعی بورس - دانلود کتاب کلیک کنید

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

hgالبته که برنامه دارد منتها برای جیب مردم
                              مثلا چکار کرده است که عالی بوده است ....
                              طرح تحول انجام نداد که داد...قیمت سوخت صنایع مافوق خانگی رشد کرد....سود بانکی در رکود سرسام شد ....فقط یک احمق در تولید سرمایه گذاری خواهد کرد بعد از این مگر اینکه با رانت اکثر سرمایه اش را وام بگیرد ....با انجام تحول حاشیه سود صنایع ایران به زیر 10می رسد
                              انچه مهار تورم است خودکار رخ میداد ربطی به دولت نداشت کما اینکه زمان احمدی نژاد هم دلار تاب مقاومت در3600نداشت و ریخت لذا تورم و قیمتها در حد اکثر خودش است و بیش از یان تاب نداشت همینطور مسکن در حد بالای قدرت خرید است ....و وزیر عامدا مانع ریزش می شود یکباربا وعده وام بیشتر یکبار با وعده ازاد کردن مسکن مهر.....الانم با رشد دلار و تحول
                              تنها کار خوب اینها حباب شکستن بورس بود ...منتها مشکل شخص حسن روحانی بود که با وعده دروغ توافق حتمی و مهمتر تشویق مردم به بورس در یک بازی کثیف سرمایه خیلی زا مردم را به بورس کشاند و برای مدتها بایکوت کرد یا نصفش را بالا کشید ....در هر جای دنیا چنین دروغ شاخدار میگفت با تخم مرغ گندیده روی صورتش پذیرایی میشد ....
                              در انموقع وزیر هیچ حبابی نگفت و در این بازی کثیف مقصر است
                              آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/06/24, 00:47.
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

نظر

• arman36
                                ستاره دار(3)
                                • Jan 2014
                                • 962

نظر

در حال کار...
                                X