کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
سلام دوستان
امروز ففط اول صبح بازار رو چک کردم و خوابیدم . :D نه چیزی خریدم و نه فروختم .
با عرض پوزش
الان بیدار شدم که برم بانک . :)
بقول عادل امروز یه پله فروش بنظرم بهتر بود .
ولی عصری باید نمودار ها رو چک کرد .
خودرو شنبه پر عرضه میشه مگر اینکه واقعا پولی وارد بازار شده باشه و کفشو بگیره .
ممنون، ولی منظورم برای نوسان بود. عمرا تو این بازار تو افزایش سرمایه ها شرکت کنم .
نوسانگیرها در گروه بانک بیشتر روی دی فعالاند و کم پیش میاد نوسانگیرها از سهام خود به دیگر سهم ها کوچ نمایند:D
پالایشگاه لاوان /:.rolleyessmileyani کسی به شراز هم نگاه نمیکنه
تعصب خاصی این گروه نوسانگیر رو سهم خود دارند که نگو ونپرس....:D:D:D
چهارشنبه هفته پیش خودرو 249-250 خریدم تک سهم، کل حمایتاش فیل شد ولی حقوقی هم خوب خرید این هفته. الان هم همون قیمته. فعلا تا وقتی صف هست نگه میدارم. این هم گزارش عملکرد این هفته من.
سلام
ببخش
قصدم چیزی دیگس
میدون که کوچیک شما هستم
ارادت دارم به جامعه نوسانگیران
بقول حیدر تعصب هم داریم رو سهم
تا وقتی بشه میدوشیمش بعد ولش میکنیم بره تو راه اصلیش
اگر بازار مثبت بشه این خودرو میتونه تو روز گاها تا دوبار هم نوسان بده
به عنوان یک رفیق عرض میکنم
خوب دوستان بیایید همفکری کنیم ..
به نظرتان مذاکرات شکست بخورد وضعیت چگونه خواهد شد و سرمایه گذاری در کدام بخش سود آور خواهد بود؟
و اگر مذاکرات با موفقیت صورت پذیرد در آن صورت بهتر است چه اقدامی انجام شود؟
و اینکه شما حاضرید در کدام بخش ریسک کنید؟ به چه نسبتی از سرمایه این ریسک رو انجام میدهید؟
نمودار دلار وضعیت جالبی نداره ولی خوب من به نمودار اعتماد کامل ندارم/:.smilingsmiley.:/
خوب مذاکرات یچیزیه که پیش بینی موفقیت یا عدم موفقیت تقریبا ممکن نیست . هر روز یه آیتم جدید بهش اضافه میشه .
فکر کنم دیگه واضحه. شکست بخوره همه گروهها تو کمایی کوتاه مدت برن . تا راهشون از هم جدا بشه
فعلا اینو من کلا تو پیشفرضهام حذف کردم .
شما فرض کن موفق بشه . بگو کدوم گروهها بهترن ؟ بلحاظ روانی یا بنیادی ؟
البته اوضاع همسایه خودمون هم تاثیر کمتری از مذاکرات نداره . تحولات عراق خیلی روی کشور ما تاثیر گذار خواهد بود . عراقی که در آستانه تجزیه قرار داره و ایران هم از ترکشهای این حرکت بی نسیب نمی مونه . خیلی خوش بینانه دیدم .
تا وقتی بشه میدوشیمش بعد ولش میکنیم بره تو راه اصلیش
اگر بازار مثبت بشه این خودرو میتونه تو روز گاها تا دوبار هم نوسان بده
به عنوان یک رفیق عرض میکنم
فکر میکنی کجا اشتباه کردی روی خودرو
منظور نموداری و تکنیکالی است
با سلام خدمت نوآم عزیز،
اشتباه که زیاد کردیم داداش. بزرگترین اشتباهم نه نموداری، بلکه از بعد معامله گری بود. شب قبل از خرید هفته پیش یادتون باشه عنوان کردم از لحاظ روانی تمرکز نداشتم و نباید معامله میکردم. اشتباه دیگه م عجله کردن بود. کلا بارها تجربه شده برام که این بازار بازاری نیست که آدم جا بمونه ولی باز هم جو میگیرتمون.
از لحاظ نموداری هم چون قیمت روی حمایت بود، گفتم شاید برگرده، ولی برنگشت. کلا حجم زیاد روی حمایت، و خرید حقوقی رو سیگنال های مثبتی میدونستم. به خصوص خریدای سنگین حقوقی در روزهای بعد دلیل شد برای نفروختن. کلا معاملات خلاف روند همیشه ریسک بالایی داره. از بعد موج شماری فکر میکردم موج 2 از b داره تموم میشه ولی انگار موج 5 از a بود/هست.
فعلا اینا به ذهنم رسید. اگه شما اشتباه دیگه ای رو دیدی بگو که ایشالا برطرفش کنیم.
مخلص نوآم جان هم هستیم.
پی نوشت: فعلا هم که به خیر گذشته و این هفته هیچ ضرری هم نکردیم در نهایت.
اگر ببینی در مرحله اول سهم خیلی طبیعی با رفتار معقول یواش یواش رفته بالا
از نوع ارایش کندلیش دارم میگم
که داخل کادر اول مشخص است
سهم رفته در قیمت سقف خودش بصورت رنج قرار گرفته
و در منطقه رنج سقف و کف پایین تری رو ثبت کرده
که با یک خط روند زیز اون مشخص کردم
بیشتر رنج اینجوری نشان از ناامیدی خریداران و انتظار طولانی انها از خبر زو میده
و چون سهم و نماد نتوانسته سقف بالاتری رو ثبت کنه
بعد از خروج از کف کانال با شدت هر چه بیشتر ریخته است
وشما در روز دوم با همان شدتی که سهم ریخته شروع به خرید کرد ه ای
اگر به اندیکاتورها نگاه کنی هیچ کدام به شما اجازه ورود ندادن لااقل دلیل اندیکاتوری نداره
و مکدی شما شروع به تغییر فاز کرده بوده
دوست عزیز
این دوستم برای تعصب که روی جامعه نوسان گیران داریم
این تاپیک تنها تاپیکی که از شعار نویسی روش جان سالم بدر برده
شکل ریزش و ارایش کندلی اون به اصلاح نمی خورده بلکه بیشتر شبیه ریزش است انهم با چه قدرتی
نیاز نیست زیاد خبرهای سهم رو دنبال کنیم
وقتی میتوانیم از ارایش کندلی خیلی از اطلاعات رو بدست بیاریم
خوب حالا بگو دلیل ورو.د در ان نقطه چه بوده است
جز از اینکه فکر کردی مال مفت پیدا کردی :D
چون مدتها در سقف کانا ل داشته تو قیمت بالا معامله میشده
خدا بخیر کرد عادل جان
یکبار دیگه به نمودارها و معامله خودت دقت کن
نقطه ورود شما بصورت یک خط زرد افقی و یک خط قرمز عمودی نشون دادم
قبول دارم سوتی بزرگی بود. ولی خیلی تحلیل نکرده بودم، یعنی یه تحلیل سطحی کردم و البته که تحلیل نکردن از سطحی تحلیل کردن بهتره. باز هم مرسی که هوای ما رو داری. /:.winksmiley02.:/
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
جز از اینکه فکر کردی مال مفت پیدا کردی
اين مال مفت پيدا كردن خيلي بده :D البته عادل خان اونروز شاخص گروه رو در نظر داشتن
احتمالا بهمين خاطر ديگه از تحليل سهم چشم پوشي كردن .
اينجور اشتباهات بيشتر بخاطر عجله پيش مياد.
قبول دارم سوتی بزرگی بود. ولی خیلی تحلیل نکرده بودم، یعنی یه تحلیل سطحی کردم و البته که تحلیل نکردن از سطحی تحلیل کردن بهتره. باز هم مرسی که هوای ما رو داری. /:.winksmiley02.:/
پس برو به رسایی و حداد عادل و توکلی و مموتی یک زنگ بزن بگو
این چه بورس است دیگه اخه
بیا حسن روحانی ما رو بدبخت کرد ;;)?@_@?~X(
از شوخی گذشته کسی که مسولیت اعمالشو قبول نکنه
من همین جا اعلام میکنم بورس جاش نیست
بازار هر روز درس میده
و اموختن از درسهاش
پاداش قابل توجه داره
نوسانگیری باید امادگی روحی داشته باشی و از همه مهم تر رصد موقعیت است که نیاز زیادی به تمرکز و ارامش داره
یک مبارزه هم اینکه با پول تو حسابت راحت باشی
چون وقتی پول تو حساب است اینگار یکی از درون هول میده که ادم معامله کنه (خیلی سخته این مبارزه )
اين مال مفت پيدا كردن خيلي بده :D البته عادل خان اونروز شاخص گروه رو در نظر داشتن
احتمالا بهمين خاطر ديگه از تحليل سهم چشم پوشي كردن .
اينجور اشتباهات بيشتر بخاطر عجله پيش مياد.
حالا علی جون بگو ببینم تو هم پترن بت رو داری میبینی یا خطای دید منه ؟ :D با این گزارش افزایش تولید که دادن ....
ضمنا نوام جان ما هم از مخالفین زنگ زدن بودیم. و اگه تونستی یه پست پیدا کن که من غر زده باشم سر روحانی یا هر کس دیگه. همیشه مسئولیت ضررم با خودم بوده.
حالا علی جون بگو ببینم تو هم پترن بت رو داری میبینی یا خطای دید منه ؟ :D با این گزارش افزایش تولید که دادن ....
ضمنا نوام جان ما هم از مخالفین زنگ زدن بودیم. و اگه تونستی یه پست پیدا کن که من غر زده باشم سر روحانی یا هر کس دیگه. همیشه مسئولیت ضررم با خودم بوده.
راستش من زياد از اين خرچنگ قورباغه ها سر در نميارم
ميشه گفت بله . درست ديدي
ولي جايي كه بايد توقف نكرده بود و خريد بعد شكست حمايت انجام شده
باید به این مفهوم که انتظار میره . نه اینکه موظفه
اسمشم روشه دیگه . الگوی بیریش هستش .
تا جاییکه نفسش بند بیاد مجاز به ریزشه :D
اخبارم بنظرم هر چی از تحلیلت بیشتر کنار بذاری همونقد موففتری .
بیشتر شایعات و خبر تو روند صعودی برای بازارگرمی کاربرد داره .
نظر